Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Откъде разбрахте за GGbit.Info?
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Devil_Wish
Една приятелка от форума ми каза и аз реших да се регна, че да ви поизмъча малко 15.gif
mean_girl
От сводника си smile.gif Бъзкам се мн ясно. От 2 приятелки от моя клас mrgreen[1].gif
common_sense
от сайта на ОТХ! smile.gif
BAUAR
QUOTE(Devil^Rose^^ @ May 3 2006, 20:09) *

Форума на гигабит има 5 теми накръст. dry.gif
Аз преди си мислех че този е на ggbit но после видях другия. Името е подвеждащо

Аз не съм на Ggbit :-)) ехаех ама влизам и то често :-)

QUOTE(mean_girl @ May 6 2006, 01:44) *

От сводника си smile.gif Бъзкам се мн ясно. От 2 приятелки от моя клас mrgreen[1].gif

Ммм .. кой ти е ... сводника бре :-) Аз ще кандидатствам за заместник :-) хаххаа 18.gif blush.gif

Иначе разбрах от тракера ArenaBG.com :-) и от колеги :-) .. както и от Мои добър приятел dX, който хвалеше шефа :-) .. как се е занимавлал, разбира от доста неща а е още ученик :-) и така 4.gif
DcShOeCoUsA
Пак аз разбрах от Angel_of_Death. Той мн ми беше говорил за този форум и на мен ми стана мн интересно показа ми го и аз го поразгледах харесами и реших и аз да се регистрирам. biggrin.gif
ludoto_mimi

Аз не помня откъде разбрах... нямам спомен. unsure.gif
gojaa
Ами от вчера , нали ми изпратихте писмо в АБВ-то и така . 36_1_55[1].gif
**ASTERIX**
Е трябва да си бил регистриран щом си получил писмото wink.gif
преди това от каде разбра ?
arlekin
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Nov 30 2005, 18:31) *

В интерес на истината от нещо не много приятно.От един скандал...

Аз също разбрах от продължението на този скандал,много неприятна история, най добре всичко да бъде забравено.
renegade1990
аз пък търсех сървари за cs и попаднах тук през гуугъл biggrin.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(ludoto_mimi @ May 19 2006, 12:46) *

Май аз ти казах wink.gif
CiNdEreLLa``
Еми...май май нямам много спомен...преди около 2-3 месеца един приятел ми спомена за него покрай One Tree Hill .От там започнах да влизам по-често и се регнах...и познайте какво....сетих се,че преди време...ама преди адски много време отново бях влизала тук,че и регистрация имах.Но в момента дори не се сещам с какво никче беше 16.gif ...а и вероятно вече е изтрита,понеже съм я правила,когато форума беше съвсем нов...
**ASTERIX**
Няма изтрита регистрация от както е направен форума мисля wink.gif
ludoto_mimi
QUOTE(FrAgMaKeR @ May 21 2006, 23:23) *

QUOTE(ludoto_mimi @ May 19 2006, 12:46) *

Май аз ти казах wink.gif

Сигурно. Ти си добро дете. smile.gif rolleyes.gif
Richard_79
Ами - аз знаех отдавна,но отскоро ggbit.info ми е първа показваща се страница на Мозилата и се зарибих по форума...
CiNdEreLLa``
QUOTE(**ASTERIX**_89 @ May 28 2006, 10:08) *

Няма изтрита регистрация от както е направен форума мисля wink.gif

Еми не знам може и така да е ...но поне не мога да намеря ника,с който мисля,че се регнах smile.gif
DreamY
Търсех повече информация за сериала "One Tree Hill" в една търсачка и попаднах на този форум... и реших да се регна smile.gif
senatora
Аз разбрах за съществуването на този форум, от форума на |ggbit.net| и то съвсем случайно. Бях си пуснал някав пост и човека който ми отговори ми даде препратка към |ggbit.info| biggrin2.gif
lavica
От сестра ми . 4.gif Аз лично знам отдавна за форума на ggbit.info и много се дразнех,че само потребители на ggbit- могат да пишат в този форум.Но когато стана достъпен и за другите потребители-пак благодарение на сестра ми разбрах за Новият форум.За което и благодаря. 9.gif И ето ме сега съм една от Вас. 10.gif
Dr_Zhivago87
Брат ми ми прати линк към форума за да съм се пробвал да реша задачата на Айнщайн и след като видях, че има много други логически задачки се регнах smile.gif happy.gif
_^Ileini^_
аз разбрах за форума от Dr_Zhivago87.Слушам всеки ден "логишески задачи,логически задачи..." и тъй се запалих и аз и вече и аз съм регната biggrin2.gif
The Shaman
QUOTE(_^Ileini^_ @ Jul 27 2006, 19:29) *

аз разбрах за форума от Dr_Zhivago87.Слушам всеки ден "логишески задачи,логически задачи..." и тъй се запалих и аз и вече и аз съм регната biggrin2.gif

E добре дошла при нас smile.gif
Shades
Аз разбрах от колегата, който е в мрежата на Гигабит. Поразгледах форума и ми хареса, защото се опитва и то успешно да "огрее" в повече области и е далеч от клишето на стандартния форум на и-нет доставчик. 4.gif
Госпожица Вещицата
Ам всъщност форума няма нищо общо с нет-доставчика...Само да отбележа smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Госпожица Вещицата @ Aug 24 2006, 17:07) *

Няма "официална администрация"(а и не е нужна) иначе подръжка има но е на доброволни начала. 4.gif
Shades
QUOTE(Госпожица Вещицата @ Aug 24 2006, 17:07) *

Личи си един по-свободен стил, който ми допада много! worthy.gif
Estell
Ами един ден гледам на локалния сървър някакво сериалче One Tree Hill. Дръпнах си няколко серийки и страшно се зарибих разбира се biggrin.gif После потърсих повече инфо и добрият стар Google ме доведе тук. Регнах се и вече 2 месеца си влизам редовно.

По-готин форум НЯМА !!! 1clap[1].gif
Gossip Girl
Аз пък по много странен начин 18.gif Оправях си сайта и ми трябваше биографията на Джеси Меткалф. Та пиша аз Джеси Меткалф или Jesse Metcalfe, не си спомням и ми излизат сайтове някакви. И нямах намерение да влизам в никой , но видях нещо за ОТН, който вече бях гледала и си казах да хвърля един поглед. И така .. Хареса ми и другото е история 18.gif ..
Th3_SpY
Аз съм от самото начало biggrin2.gif ,нз къде майче на майла ми беше писал шефа и така се регнах,но за един период от време бях без нет(около 3 месеца) и когато се завърнах blink.gif ,толкова много хора имаше и направо неможех да смогна 16.gif
Sharo
@Th3_SpY и аз съм така само че,аз бях се регнал в стария форум и после кога беше май на 15 май wacko.gif biggrin2.gif шефа ми беше пратил на пощата някакъф е-мейл
Craft
А ми аз разбрах за този форум от ето този сайт http://www.еkwarеz.tk/ няколко пъти сам влизал във форумът като гост и накрая реших да се регна smile.gif
Bebssii
Ами аз разбрах от българския фен сайт на OTH
delta717
QUOTE(warezru @ Nov 30 2005, 18:26) *

Любопитно ми е откъде сте разбрали за този форум... 3.gif аз разбрах от форума на мбокса и се регнах 4.gif

Google.bg smile.gif
lyubenski
(Bebssii @ Sep 5 2006, 23:06) *

Ами аз разбрах от българския фен сайт на OTH

И аз точно от там smile.gif
DaniEl
Ами аз разбрах съвсем случаино Изписах в google името на моя любим сериал One Tree Hill И ми се появи началната страница На българския му фен сайт и там бяха изписани няколко неща:Начало*Информация*Епизоди*Актьори*Галерия*Музика*Форуми*връзки*
И така аз естествено се запътих към форума Но в началото бях активен само във форума на One Tree Hill Но постепено ми хареса целия форум rolleyes.gif
stynito0o
От добрия срар приятел Google biggrin2.gif
Написах "One Tree Hill" и попаднах на сайта, а оттам и на форума.
sanuvam
Аз пък научих за форума от @ogata wub.gif
bLex
аз бях пуснал една тема в ггбит.нет и ми казаха че тук може да намеря повече wink.gif и така се зароди всичко
Refuse
Ами аз разбрах за форума от Крадец на рози за което мy благодаря 10х брат biggrin.gif
vitiq
Разбрах от една приятелка или известа в този форум като CiNdEreLLa`` biggrin.gif
Abruzzi
Здравейте на всички!
Съвсем случайно разбрах за форума ви току що.Значи,търсих информация за сериала на Гугъла и един от първите линкове,който ми излезе беше този на сайта.Хареса ми много сайтчето,после влязох и във форума и се регистрирах.
unvisioble
(Abruzzi @ Oct 25 2006, 11:42) *

Здравейте на всички!
Съвсем случайно разбрах за форума ви току що.Значи,търсих информация за сериала на Гугъла и един от първите линкове,който ми излезе беше този на сайта.Хареса ми много сайтчето,после влязох и във форума и се регистрирах.

Здравей и добре дошла сред нас! rolleyes.gif
Abruzzi
Благодаря за топлото посрещане.Смея да твърдя,че форумчето наистина много ми харесва и ще влизам честичко.
Крадец на рози
(Refuse @ Oct 13 2006, 17:36) *

Ами аз разбрах за форума от Крадец на рози за което мy благодаря 10х брат biggrin.gif

Искам награда ,тъй като уредих един редовен флуудър :-)
XtCrAvE
Аз пък за форума разбрах от един приятел.(Sharodog) smile.gif
CheerFuL-F
Еми писах в Гуугъл One Tree Hill - сериалчеето да се поинтересувам за него и видях 4е има такъф раздел ф форума и от там smile.gif много е готино форумчетоо smile.gif rolleyes.gif
{HoNeY}
От една от най-добрите ми приятелки - Марги (Summer). wub.gif
SouLRippeR
аз научих от ekwarez.tk влезнах няколко пъти и после се зарибих и така... 10.gif
{`BrukaS`}
ми научих го от сайта на ОТХ!
3pacalypse Now
Google
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.