Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Откъде разбрахте за GGbit.Info?
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
HiLaRy`DuFf{}
Цитат(Peyton___ @ Aug 10 2007, 14:15) *
Аз попаднах От One Tree Hill сайта
Понеже съм фенка на серяла е то си личи и си викам тука може да е забавно (определно е) и ей ме вътре mrgreen[1].gif

и аз така smile.gif
metodi_1912
от ggbit biggrin2.gif
Konspin
Един приятел ми каза за форума хареса ми и се регистрирах wink.gif
topchiiski
в началото бе господ и т.н.
ден 8.
и каза господ-да бъде гигабит!
начи аз са озовах тук по най странния начин.
един ден играх за първи път в любимата си интернет зала.само дето там не ти казват по компютъра че ти е свършило времето щото немат такива екстри и съответно си цъках и ако ти е свършило времето.така един ден съседа ми по комп.беше в гигабит форума и като си тръгна аз си го харесах(форума)и са регнах.готино е тука!
Mimsey
Защо няма посочен отговор "От vIkToRsHeFa"??? На мене той ми каза и след време се регистрирах и аз и така... Радвам се, че съм част от форума, защото е страхотен!
Крадец на рози
Цитат(Mimsey @ Aug 19 2007, 21:46) *
Защо няма посочен отговор "От vIkToRsHeFa"??? На мене той ми каза и след време се регистрирах и аз и така... Радвам се, че съм част от форума, защото е страхотен!

Цитат
От приятел.
MoRJiNi_F
От One Tree Hill-сайта.
Jo1n Me 1n DeaTh
Аз разбрах за форума, докато обстоятелствено се рових из интернет пространството, понеже си търсих аватари..и общо взето беше случайно mrgreen[1].gif
^^HeLa^^
Цитат(HiLaRy`DuFf{} @ Aug 15 2007, 16:25) *
Цитат(Peyton___ @ Aug 10 2007, 14:15) *
Аз попаднах От One Tree Hill сайта
Понеже съм фенка на серяла е то си личи и си викам тука може да е забавно (определно е) и ей ме вътре mrgreen[1].gif

и аз така smile.gif

и аз по същия начин wink.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Mimsey @ Aug 19 2007, 21:46) *
На мене той ми каза и след време се регистрирах и аз и така...

Малка поправка, не съм ти давал линк, просто го беше видяла от подписа ми в скайпа мисля, но както и да е де. smile.gif
smallville_f
Аз пък разбрах от zamunda-та, от торентите с трейлъри на Smallville... с една дума благодарение на MaHeKeHa щото бяха предоставени от него biggrin2.gif И се регнах с цел да следя подфорума на Smallville, ама после се разпрострях в почти целия форум biggrin2.gif И да бъда честна - това ми е любимото местенце в Net-a happy.gif
pussy^^
От "One Tree Hill" фен сайта
ThePowerOfLove
От приятел rolleyes.gif
aria
Един ден се ровех за субтитри за ОТН,попаднах на фенсайта,иска ми регистрация за да ги изтегля,регистрирах се и после ми хареса форума...да,така беше.
p6ebem
Хей, здравейте!
Аз съм нов тук. И приятелят от който разбрах е Бииибс (известна тук като Bellatrix)
Поздрави от миень! mrgreen[1].gif
[dEs]
Аз разбрах от фен сайта на ОТХ. И точно на главната страница пишеше, да се регистрирам в форума. И аз го направих взе че ми хареса.
Morska~Vu6ka
От "One Tree Hill" фен сайта ама то беше ехеее преди 2 века и половина biggrin.gif
Enchanted
Цитат(smallville_f @ Aug 25 2007, 09:17) *
Аз пък разбрах от zamunda-та, от торентите с трейлъри на Smallville... с една дума благодарение на MaHeKeHa щото бяха предоставени от него biggrin2.gif И се регнах с цел да следя подфорума на Smallville, ама после се разпрострях в почти целия форум biggrin2.gif И да бъда честна - това ми е любимото местенце в Net-a happy.gif

Мдам и при мен стана така... 4.gif
n3s1
От фен сайта на One Tree Hill. Това беше преди половин месец някъде biggrin.gif
guiniviur
от google
"Innocent"
Аз разбрах от една моя приятелка, която е във форума, че бил доста готин и било забавно и затова ето ме и мене регната.
*BringMeToLife*
От фен сайта на "0ne Tree Hill" smile.gif Първо се регистрирах само заради ОТХ и само четях/и то само в раздела за сериала/ без да пиша.. нооо вече не е така mrgreen[1].gif
GLeZoRanA
Аз търсих в гогъл тема по литература и попаднах на форумчето smile.gif
Stefy
Търсех торент на Supernatural и така попаднах тук. Сайта мн ми харесва, има теми на всички мои любими сериали... има наистина интересни неща smile.gif
*koteto*
разбрах от aria,най-голямата сладурана в този форум
Niksana
от приятел
n3v3r4o
Господ ми го подхвърли докато Удряхме две потни в нас... happy.gif

П.П. Пълно 2bye[1].gif
П.П. Мразя Токио Хотел
ogata
И кво стана сега ? Зарибил съм толкова народ , да се регне тук ... а аз сам не съм писал от къде знам . Амиии .... историята е малко дълга . 1-2 седмици след като си пуснах нет (беше мнооого , мнооого отдавна smile.gif ) , не знаех какво е скайп а само IRC . Реших че освен Диабло и IRC , трябва да се води активен разговор от някъде . ggbit.net ми беше home page , тогава ползвах IE ( всеки е бил noob в началото biggrin2.gif ) и се регнах в ggbit.net/ipb . От там познавам ... never_mind (личната му снимка беше - един луд зубар с розови очила 18.gif ) , veso_pld , lindeman и day smile.gif (както и още една сура народ , които знам че имат регове тук , но не помня акаунти) . Eдин ден осъзнах че форума на доставчика става едно , едно образно място и в няколко чужди поста видях www.ggbit.info/forum - реших да се регна . В първия момент , най-много ми хареса аватара на вещицата (рисувана "плазмарка" със черна дълга коса) , а connect ме зариби малко по-късно по форум срещите , тъй като аз реших че ядете там хора и ме беше срам , и страх да се весна biggrin.gif
Cochonnes
От google, докато търсех "heroes 3 and windows xp" huh.gif
AnI^
Търсих някакви сайтове за сериала и се натъкнах на фен сайта... и оттам - на форума rolleyes.gif
black rose
Май така като гледам доста голяма част от потребителите тук са фенове на ОТХ! И това много ме радва! ОТХ е супер сериал и е много хубаво, че има такава популярност, въпреки че доскоро не го даваха по телевизията.
lpfc1990
ggwarez.hit.bg ми беше на начална когато ползвах Ие и от там се регнах тук tongue.gif
_razOr_
Цитат(lpfc1990 @ Jan 9 2008, 03:04) *
ggwarez.hit.bg ми беше на начална когато ползвах Ие и от там се регнах тук tongue.gif

+1 blush.gif
Mr. Winchester
От приятел по скайпа

Цитат(smallville_f)
И се регнах с цел да следя подфорума на Smallville

и аз заради това
gabci3
От "One Tree Hill" фен сайта.
irmelinda
от приятел
LuffchY
От фен сайта на One Tree Hill wub.gif wub.gif
DER_KAISER
От gbg.bg
pIsaNcH{}
От "One Tree Hill" фен сайта. worthy.gif
advokata
Лично да ви кажа не помня...
Но сигурно без да исках попаднах от търсачка тук. mrgreen[1].gif
Pearly_girl
OTH biggrin2.gif
Fibra
Аз го чета от почти както стартира с леки прекъсвания , но наскоро се реших и аз да пописвам , да убивам свободното си време тук emoticon1 (47).gif
gan4e70oo
От ОТХ фен сайта,първоначално само се регистрирах и чак преди два дни реших да ви пиша.
n3mo
Където и да отида само за GGbit.info слушам smile.gif караоке,кръчма,даскало... само GGbit.info ... та ето ме и мен тук
ZzoOoMeR
Цитат(n3mo @ Apr 21 2008, 10:04) *
Където и да отида само за GGbit.info слушам smile.gif караоке,кръчма,даскало... само GGbit.info ... та ето ме и мен тук

Браво на екипа - Това се казва рекламна кампания mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif "Ние сме на всеки километър , от тук до края на света !" mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif
fenkanabrooke
Много се бях зарибила по ОТН и влезвах в Google и веднага попаднах на фен сайта.

muhumorko
На мен Йо ми каза, защото и сестра й Петя също има потребител тук... Но това може и нищо да не ви говори happy.gif
anji_banji
Цитат(fenkanabrooke @ Apr 26 2008, 22:32) *
Много се бях зарибила по ОТН и влезвах в Google и веднага попаднах на фен сайта.

И аз по абсолютно същия начин biggrin2.gif
nelito_91
От "One Tree Hill" фен сайта biggrin2.gif
[sagi]
Ами от сестра ми..видях, че тя го посещава..и на мен ми харесаха темите и се регистрирах (:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.