Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Тийзър-трейлър на 7 сезон!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
Том Уелинг като Кларк Кент и Лора Вандервурт като Кара Зор-Ел - S7 Teaser
vikihill96
Е разгеле-най-сетне малко "real action" mrgreen[1].gif . Наистина кратко,но ефектно. А дано скоро пуснат и още "кадърчета" та времето до премиерата да мине леееко и спокойно-о-о 1sun[1].gif !!! Ама скива ли Ванка-Кара като видя какво представлява външно Кларки и направо "отлетя" от ужас 5.gif 5.gif !!!
sonofsparda
Хи-хи, много бих се радвал ако Кларк и Кара имат по някой спаринг от време на време. smile.gif Ама горкото градче тогава. wink.gif
MaHeKeHa
Първо добра работа, Ванка и второ... тъпите американци взеха да плюят по трейлара, обвинявайки че летенето на Кара било много ламерско направено. Е как може да кажеш на нещо ламерско, при условие, че си видял едва ли не... милисекунди от самото летене. Или тези хора наистина дебелеят и няма какво да правят, или наистина са хипер-мега-тъпи.

sonofsparda
Или и двете заедно! Idiots! Летенето на Кал-Ел преди три сезона или това на Бизаро в миналия епизод да не би да бяха ламерско направени? Тъпаци гадни, нищо не са видели и говорят. На майка им в устата! Сори за езика ми, обаче много от тия хора наистина са за трепане.
Apfh
Хайде и тук да кажа, GJ Ванка.. happy.gif

Тийзърчето за мен беше супер доволно!... качеството само дето не е много добро, но това е то ю-тууб. wink.gif ще го преживея.

п.п. Забелязахте ли погледа на Кларк.. определено не беше "Я, какво пък си ти?!", а по скоро "Ела ми!..." biggrin.gif Дали пък няма да се пляскат още от началото biggrin.gif
vikihill96
Цитат(Apfh @ Sep 9 2007, 13:18) *
п.п. Забелязахте ли погледа на Кларк.. определено не беше "Я, какво пък си ти?!", а по скоро "Ела ми!..." biggrin.gif Дали пък няма да се пляскат още от началото biggrin.gif

На това се надявам и аз. Малко "раздвижване на мускулите" ще дойде добре както на Кларк ,така и на Кара happy.gif happy.gif !!!Колкото до мнението на американците за трейлърчето(или поне на част от тях)- тяхното мнение изобщо не изкарва никакви емоции у мен. То за такива "пренаситени" душици като тях,дето всеки ден явно виждат такива неща-какво ли има изобщо да говоря happy.gif happy.gif !!! Смешна им работа.
MaLkIq_MuKi
shocking.gif Суперрррр, искам да гледам вечееееее wacko.gif
toho
Най-накрая след дълго чакане и нерви излизе тоя трейлър.Вярно,че не е много дълъг,но важно е качеството,а не количеството, а този трейлър е пределено качествен и ефектен.

Мерси,Ванка rolleyes.gif
MaHeKeHa
Цитат(MaLkIq_MuKi @ Sep 9 2007, 16:19) *

Дай 5 леа и щи пусна първи ипизод :>
MaLkIq_MuKi
shocking.gif Много си скромен biggrin2.gif
sonofsparda
Вече ще му викаме Ему "скромнуту". 18.gif 18.gif
Apfh
50 лева

It's on me...

[Аз черпя biggrin.gif]
Victoria
Цитат(MaHeKeHa @ Sep 9 2007, 17:50) *
Цитат(MaLkIq_MuKi @ Sep 9 2007, 16:19) *

Дай 5 леа и щи пусна първи ипизод :>

Ех, и 10 давам... хем и субтитрите ще ги изкарам рано-рано. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.