Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любими моменти
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Пейтън Сойер
Катeто
Кои са Вашите любими моменти с Пейт,кога Ви е разсмивала или разплаквала?Ако на някой му се занимава може да сложи и снимки smile.gif
П.П: Не съм много сигурна дали темата е за тук,ако някой реши,че не е,да я измести wink.gif

ladysunshine
харесвам всички моменти с Пейт особено когато е с Люк(например когато пекаха някакви сладки бяха мн готини заедно), много ми харесваше като ангела на смъртта, или когато рисува. Много беше забавна когато се бяха сабрали с Брук Хейли и Ана и започнаха да се карат или когато бяха в колата мажоретките и Рейчъл предложи да играят една игра. Много ме кефи този момент.
После може да сложа и снимки smile.gif

Ето няколко нейни снимки :Р

susito
това се обсъжда в темата за Пейтън/Хилари..не мисля,че изобщо има нужда от нея!
t0ni
worthy.gif Пейтън....това момиче го обожавам!! happy.gif Голям ми е сладур а най ме кефи когато казва "You know" и прави страшно сладка физиономияя rolleyes.gif Мнооого много си я обичкам!
RafaPoiree
Любимия ми момент е когато отива при дилъра да си купи дрога и се появява Джейк и тя се затичва към него.Супер беше.
peyton_lucas_brooke
ами то всеки един момент с нея е супер и ми е любим.. надявам се да е такава и найстина не само в серияла..
Mim_s
Като ангела на смъртта беше супер,наистина rolleyes.gif Ми кфо беше смешно като танциваше с Маут,когато беше като ангела biggrin2.gif biggrin.gif
hrivetoo
във вси4ки моменти е якаааааа wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
kalin4eto_
Всички моменти!!! biggrin2.gif 3.gif 4.gif biggrin.gif smile.gif wink.gif
PayTon__
- Когато Люк й предлага брак
- Когато с Брук правеха физиономии за да спре да плаче Анджи
- Когато Люк дойде да й оправи колата в 1 сезон
- Когат бяха в библиотеката при престрелката
- Когато за първи път спаха с Лукас
- Когато спечелиха шампионата и Люк и каза , че тя е човекът
- Когато се караха с Линдзи в библиотеката
- Всички моменти с Лукас като цяла са ми най-любимите. biggrin2.gif
girl4987
Моментът, който най-много ме натъжи беше когато тя отиде в къщата на майка си и откри че тя е мъртва и изпусна кутията с дисковете.
А моментър който най-много ме зарадва беше когато спечелиха шампионата.
marin4et000
Всички моменти ме радват.Особенно с Лукас,Брук и Анджи.Много е добра!А най ме радва като и се превиждаше ангела на смърта..Беше много забавно: I eat and you get fat! Xa! (Мисля, че това казваше)
FintiFlushka
Всичкии моментии ми харесват,но точно сега се сещам za момента когато Брук и тя се биха с Дерек..
RoX My SoX
Когато се опитваха да развеселят Анджи заедно с Брук. Беше невероятна <3.
А когато отиде в къщата на Ели и видя, че е мъртва беше толкова силен момент. Изплаках си очите от рев.
**Naley*
Когато Лукас след мача и казва,че тя е човека с който иска да бъде rolleyes.gif и други но сега за това се сещам unsure.gif
OnE_HappY_GirL
-Този момент с кашлицата: ->

-Когато пишеше на стената си (във втори сезон) за хората...

-Когато в Джейк търсише свещ и намери цял шкаф с презервативи
-Когато Лукас нахълта с греблото в къщата на Пейт и искаше да "изгребе" до смърт баща й biggrin.gif и тя влезна и беше уникално
-Когато Лукас й каза,че тя е момичето с което иска да изживее мечтите си(на мача)
-Когато Лукас отиде при нея (в пети сезон) и казваше с какво е облечена,а тя му викаше,че е много добър и изведнъж той се появи...беше много хубаво
-Когато се бореше за Лукас(в целия пети сезон)
-Когато хвърляше по него книги,защото той й каза,че даже не е отишла на представянето на книгата,а тя бе...
-Когато беше заключена в библиотеката с Линзи и другите и само се караха
-Когато изписа цялото игрище с "I will always love you-Peyton"
-Когато с Брук разсмиваха Анджи

За това се сещам сега...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.