Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Снимки от тийзър-трейлъра на 7 сезон!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
toho
Мерси за снимките,Ванка. rolleyes.gif
Сега единствено остава да изчакаме и самия трейлър,който едва ли ще се забави.
Enchanted
Супер са мерси много!
Apfh
У-ля-ля... нямам търпение да го видя тоз тийзър!..

Btw новият арт използван за буквите направо е зашеметяващ... цветовата гама също!... happy.gif rolleyes.gif
sonofsparda
Което може би означава, че началните надписи ще са отново различни. smile.gif
toho
Цитат(sonofsparda @ Sep 8 2007, 16:02) *

А дано да е така.
Apfh
Цитат(sonofsparda @ Sep 8 2007, 16:02) *

Даааа най-вероятно. Което лично мен много ме радва... пък и това червено на синьо е.. ех... rolleyes.gif

Мерси Ванка .. много ни зарадва.
vikihill96
Абе зарадвах се естествено на снимките-то няма как след като са хубави. Но ако до три дни не пуснат някое видео вече...ще откача тотално. То бива засилване на интереса,ама това вече би било гадно,ако тези снимки не бъдат последвани от някой скорошен трейлър mrgreen[1].gif !!! А иначе мерси за снимките Ванка 36_1_55[1].gif . Да можехме и ний така да литнем като Кара... vampy.gif vampy.gif !!!
sonofsparda
Ахъм, де да можехме. Ама иначе ей това е Супермен, да му се не види!:
smallville_f
Цитат(vikihill96 @ Sep 8 2007, 16:28) *
Абе зарадвах се естествено на снимките-то няма как след като са хубави. Но ако до три дни не пуснат някое видео вече...ще откача тотално.

Same here. Напълно съм съгласна с тебе... Пред нервна криза съм след тея снимки и при "наличието на липсата" на трейлър....... Иначе мерси, Ванка! Както винаги добра работа 4.gif
sonofsparda
MaHeKeHa
'убава работа, ама... нали знаеш каква работа, Ванка? Успял си да лагнеш темата както подобава. Аз съм с 3-тата най-добрата оферта на БТК и тая тема ми бави зверски. Хубаво е че мислиш за онези, които нямат чак толкова добър нет.
Apfh

Малко кофти качество, но така е в тубата...
MaHeKeHa
Цитат(Apfh @ Sep 9 2007, 11:47) *
Малко кофти качество, но така е в тубата...

Мерси, но Ванката вече се погрижи за това още рано сутринта. Даже има тема.
Apfh
Опс, извинявам се, нещо ми е убягнала те мата, като пусках линка. unsure.gif

Добра работа на Иван happy.gif
solenka
Много благодаря за снимките! Още малко остана до започването на сериала! biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.