Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Other Boleyn Girl
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
ThePinkDuck
The Other Boleyn Girl

Two sisters contend for the affection of King Henry VIII

Трейлър
Режисьор: Justin Chadwick
Сценаристи: Philippa Gregory (роман)
Peter Morgan (сценарий)
Световна премиера: 29.02.2008
Жанр: Драма / Исторически / Романс
Актьорски състав: Natalie Portman, Scarlett Johansson, Eric Bana
IMDB
Ревю: Великолепен и чувствен разказ за интриги, романс и предателство по време на повратна точка от европейската история. "The Other Boleyn Girl" разказва историята на две изключително красиви сестри, Анн и Мари Болейн, които водени от семейната си сляпа амбиция се състезават за любовта на красивият и страстен Крал Хенри VIII. И двете жени ще споделят постелята му. Едната ще бъде истински обикната от Хенри и ще се възкачи на трона получавайки безмерна власт като Кралица на Англия. Другата ще се провали, а една от двете ще плати висока цена за успеха си - ще даде живота си. Но коя сестра ще бъде?
Лично мнение: Стигаше ми само да видя актьорският състав и режисьора, за да прикове вниманието ми този проект. Наистина вярвам, че крайният подукт ще е на ниво! Едит: Леле след като изгледах трейлъра направо нямам думи. Изглежда по-яко отколкото си мислех даже.
f0rgy
Natalie Portman, Scarlett Johansson, Eric Bana

То само за тва тряя се види филма...иначе инфото звучи зайнтригуващо,ще се гледа....
ladysunshine
Цитат(f0rgy @ Sep 6 2007, 01:37) *
Цитат

То само за тва тряя се види филма...иначе инфото звучи зайнтригуващо,ще се гледа....

И аз тва мислех да кажа. Особено заради Скарлет го чакам с нетърпение
vasinka_{P}
Инфото ме заинтересува, сигорно ще е хубав smile.gif
Nasi
Един от малкото филми, които чакам с нетърпение, дано скоро се появи и трейлър.
Angel_Lady

Еми това е добре исвестна част от английската история, но пък кой в днешно време учи история...
Gossip Girl
Доста филми се навъдиха около Хенри VІІІ. И все пак ще очаквам този с нетърпение. Надявам се историята да е правдоподобна, че ми писна от "исторически" филми, в които няма грам история. Иначе от актьорския състав, хубаво-все известни, но мразя Скарлет Йохансон.
Adorkable
Цитат

Agree biggrin2.gif
Като се замисля ще гледам само актьорите,филма може да почака.
А единствената книга по английска история,която съм чела е от поредицата "Страховитото в Историята".
Правете си сметка колко съм начетена 18.gif 16.gif .
Adorkable
Съжалявам за двойния пост,но имам важна новина-трейлъра излезе тук
Тва ще е нещо велико,казвам ви worthy.gif.
Brooke
Определено филмът ме заинтригува,както и актьорският състав,макар че Скарлет ме дразни супер много( и аз не знам защо,като цяло е доста добра актриса,но просто не ми понася).Гледала съм и други филми за Хенри VІІІ и съм чела историята му след това,но не си спомням подобна информация за двете сестри blink.gif ,кой знае къде пак съм бляла 16.gif
Enchanted
Aми с нетърпение чакам да гледам филмчето smile.gif
Скарлет ми е слабост от много време,само дето все още никой не е и е преписал любовна афера с Ерик biggrin2.gif
SeMiNi
Много,много искам да гледам този филм.Харесвам и Скарлет и Натали Портман(сега говоря за външния вид,защото не съм гледала филми с нея.. biggrin2.gif )И трейлъра е наистина интересен unsure.gif
Jordan
Ще се гледа предимно защото ще се отнася за интересн период от историята на UK. Нямам доверие на историческите филми много, но пък не ми пречи да дам шанс на тоя- кво пък, един в повече към историческите филми с хубави актьори и глупости по сценария.
за две години обаче- двама различни Хенри 8ми biggrin2.gif Забавно. Поне да бяха избрали някой, който наподобява по нещо реалната личност. Ма...подробности... dry.gif
Иначе Ерик Бана...гуд, гуд...зер гуд даже biggrin2.gif
Menna
Решила съм първо да прочета романа, пък тогава ще дам шанс на филма.
Каста си го бива, определено, но както казах - първо книгата. biggrin2.gif
Jordan
все едно е задължително да имат много допирни точки, а 18.gif
ludoto_mimi
Цитат(Jordan @ Feb 23 2008, 19:29) *
Поне да бяха избрали някой, който наподобява по нещо реалната личност.

И кой ще го гледа тогава? Хенри VIII не е бил пръв красавец. rolleyes.gif

Харесвам исторически филми, дори и да нямат много общо с историята, така че предполагам ще го гледам и този. tongue.gif
Шепот и прах'
Очаквам с нетърпение. Натали е в списъка ми с любими. Скарлет леко не я понасям от скоро, но ще се примирим.
Пък и изглежда интересно. Обичам исторически филми.. blush.gif
sladuranka
А нали пре,иерат на филма беше на 29 Февруари, защо още го няма в тракерите blink.gif ?
TIGERM13
Гледах го днеска -честно вече трябва да престанат да правят филми за Тюдорите всички знаем историите им наизуст- и този не беше по-различен ,въпреки че нямаше много политика -нищо ново под слънцето.
Ерик Банана wub.gif още от Хектор го харесвам само дето има много мили очички за Хенри 8 -не е като Джонатан Рийс Майърс с убийствения поглед и маниери в сериала.
Devil^Rose^^
Днес и аз успях да го изгледам.
Като цяло не ми хареса.. най-вероятно е така, защото следя сериала и първо изгледах последната серия от новия сезон и кашата беше пълна wacko.gif
Действието беше много претупано, което е нормално, все пак времето е ограничено. Иначе ми хареса различната гледан точка - тази на Мери, а не на краля както е в другите филми.
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 2 2008, 18:33) *
Цитат(Jordan @ Feb 23 2008, 19:29) *
Поне да бяха избрали някой, който наподобява по нещо реалната личност.

И кой ще го гледа тогава? Хенри VIII не е бил пръв красавец. rolleyes.gif

За мен най-сполучливият избор на Хенри е Рей Уинстън от Henry VIII (2003) smile.gif
TIGERM13
Цитат
За мен най-сполучливият избор на Хенри е Рей Уинстън от Henry VIII (2003) smile.gif

Аха досега той е играл най-добре с този поглед на английски мафиот направо ме разбива 16.gif biggrin2.gif
Jordan
сигурно е на мода да се правят филми за Тюдорите. тъкмо мислех да пиша дали някой не го е гледал вече та да каже мнение, ама гледам, че вече има гледали го.
Ща го гледам и аз, че нали е за интересен период. Дано не е нещо тип сериала за Тюдорите, че все още смятам, че е фалшиво направен unsure.gif
hristin4e
Филма не можа да ме грабне нещо... rolleyes.gif
Има някой филми от този тип, който те карат да гледаш със затаен дъх до последната секунда. Малко ми беше безинтересен... unsure.gif
vasinka_{P}
Цитат(hristin4e @ Apr 20 2008, 20:48) *
Филма не можа да ме грабне нещо... rolleyes.gif
Има някой филми от този тип, който те карат да гледаш със затаен дъх до последната секунда. Малко ми беше безинтересен... unsure.gif

На същото мнение съм smile.gif
anji_banji
На мен пък ми хареса..може би,защото първо гледах филм след това започнах да гледам сериала…във филма преобладава романтиката и любовните връзки от колкото политиката biggrin2.gif и да наистина смятам,че станаха множко филмите за този период от историята на UK (Скарлет е една от любимите ми актриси) според мен филма си заслужава …
girl_from_hell
обича исторически филми и лично на мен ми хареса филма и аз като като ва си сериала гледам ама филма беше хубав а и актьорите са много добри

ххаха а няма да казвам в сериала какво преобладава smile.gif
Marissa Cooper
И на мен ми хареса много..
CiNdEreLLa``
Цитат(Marissa Cooper @ May 31 2008, 11:41) *
И на мен ми хареса много..

Присъединявам се smile.gif Честно казано не очаквах много от него, но ми хареса и то доста wink.gif
divata_airis
Страхотен филм! Аз дето съм супер капризна ми хареса. Едно на ръка, че беше мой тип - старовремски с готините дълги фусти и още по-важно исторически...Значи като си го пуснах, не можах да го спра...и сегя и гледам, даже не смея да мигна...Навън вали, гърми на мен единствената ми мисъл беше - Само да не спре тока, само да не спре тока! Хаха. Ама много ми хареса...просто всички тия взаимотношения на главните герои, интриги, връзката между сестрите...просто това ме разби. До последно Мери не се отрече от Ан, въпреки че последната толкова мизерии и направи...Опасен филм, бих го гледала отново...а аз рядко казвам това!
Шепот и прах'
Онзи ден го гледах за втори път.
Не понасям Скарлет, но филма си заслужава само за да видиш невероятната игра на Натали *ето, започнах с малките имена*, и усмивката на.. как се казваше.. пича от 21 и Across the universe.
Иначе и Ерик Бана е велик в този филм.
fresh_girl
страшеен филм! wink.gif много ми харесва...попринцип съм добре запозната с тази историята,защото съм гледала и други филми,но определено този е който най-много ме впечатли...самия начин по който е направен филма.не знам аз лично мн го харесвам smile.gif
ladysunshine
Страхотен филм (знам преповтарям доста хора преди мен)!!! Много добра актьорска игра. Никак не харесвам Натали Портман, но затова пък Скарлет компенсираше. Мога да го гледам пак. Много въздействащ. Амм.. забравих да спомена Ерик Бана wub.gif blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.