Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Ultimate Gift
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
julia1990
The Ultimate Gift

## Режисьор : Майкъл Сабел

## Държава : САЩ

## Година : 2006

## Времетраене : 118 минути

## Резюме : Животът се състои в това как го изживяваш, а не в това как го прекарваш!

Джейсън смята, че наследството, което му се полага от починалия му дядо, ще се състои от пари и материални облаги, но открива друго за своя изненада. Базирана на бестселъра "Последен подарък" от Джим Стовал, историята изпраща Джейсън Стивънс на невероятно пътешествие с цел да открие отговора на въпроса: "Каква е връзката между богатството и щастието?". Джейсън има много бегли взаимоотношения с предполагаемо богатия си дядо "Червения" Стивънс. Казано направо - той го мрази. Между тях никога не са съществували задушевни разговори, нито горещи прегръдки, а само студени парични преводи. И естествено, когато Червения умира, Джейсън очаква, че всичко, което ще му остави той, ще са прости парични транзакции и че парите на дядо му ще му позволят да продължи досегашния си охолен начин на живот. Но всъщност старецът е завещал план за Джейсън, чрез който той да добие рутина в живота си. Всичко се състои в дванадесет задачи, които Червения нарича "подаръци", всяка от които предизвиква Джейсън по различен начин. Натрупвайки опита от всички тях, младокът ще се промени завинаги. "Последен подарък" е филм, който едновременно забавлява, трогва и държи в интерес зрителя - филм за промяната у човека, за пътя, който той изминава, за да стане това, което е.

## Линк към релийза в замунда: zamunda.net

## Трейлър: youtube

На мен лично филмът много ми хареса! smile.gif
ThePinkDuck
Еййй как е нямало по-рано тема за това филмче. Много готино наистина. Абигейл Брезлин е велика както винаги, а с този филм установих, че Крис Халиу...ааа Дрю Фулър ставал за актьор. Като цяло можеше да е къде къде по-добре направено, но и това става. Задава интересни въпроси и като цяло тривиални отговори, но определено си заслужава гледането! mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Хах, аз не знаех, че Абигейл Бреслин участва тук, докато не видях каста. Гледала съм го преди Little Miss Sunshine, но в двата образите й са много различни и не съм я запомнила.
Иначе филмчето е готино, става за разпускане.
CheerFuL-F
Невероятен филм...актьорската игра е на ниво.Наистина си заслужава гледането...
Brooke
Този филм си го свалих преди седмица,но така и не ми остана време да го гледам,но навсякъде чета добри коментари за него.Може днес да го изгледам най-после smile.gif
angel_girl
Филмът наистина е хубав. Интересно направен е. Идеята за "Последния подарък" е много яка. Много ме кефят сцените, където дядо му, макар и да е мъртъв, му казва да спре да прави нещо, което точно в момента прави. 16.gif laugh.gif
hristin4e
преди малко го изгледах.... много ми хареса rolleyes.gif страхотен филм...
jivitu
Ееее снощи го гледах този филм,и няма думи...От доста време не бях гледала такъв филм...на няколко места успя да ме разплаче.Уникален филм rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.