Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Aнимация
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
LiQuIfY
Коя е любимата анимация, която сте гледали като дете rolleyes.gif
aria
Имам две най-любими анимации - Цар лъв и Малката русалка(това всъщност беше първата видеокасета с анимация,която имах.Тогава съм била на 3 години и съм карала майка ми да я пуска по няколко пъти на ден.Как ли не ми е омръзнала?).Иначе от тези дето излезнаха по-късно най-ми харесват Мулан иПринцеса Анастасия.
Катeто
Като бях малка всяка вечер следях банани с пижами 18.gif бях на 5 happy.gif иначе винаги когато дават анимация гледам,много обичам ,макар че съм малко големичка вече blush.gif

fNatic.
Ninja Turtle's и като бях малък преди 10 години някаде даваха едно теЦЦЦЦЦко със едни лъвове тигри тагива супер яко деЦЦЦЦЦко ама незнам как се казва то беше нещо като АнимеЕкшън обаче smile.gif
K_f_R
мислех си че такава тема има,но се пак Swat Cats и още 1000000 анимаций аз дори още гледам защо ме питате за любима 19.gif
ymnika
Tom & Jerry bounce.gif emoticon1 (119).gif bigarmhug.gif
Преди,сега и завинаги.Просто начина по който е съчетана мизиката и анимациятя е невероятен и гениален.Това е анимаци която никога няма да ми омръзне.
Също така и Beat wars.Евала на създателите да направът такава 3D анимация преди 10 години.
never_mind
Batman, преди поне 10 години...

Craft

Looney tunes
nyuu
"Земята преди време" - филмчето е даже с една година по-дърто от мен! mrgreen[1].gif
Аз обожавам анимацийте, така че ако тръгна да ги изреждам всичките... Но иначе няма как да не си похваля добрият стар Cartoon Network, който го развалиха и вече дават само някакви бози! mad.gif
"Том и Джери", "Лабораторията на Декстър" и "Самурай Джак" са ми любимите. "Батман" също го следяхме с интерес. Баси, аз научих английският само от от тоя канал. shocking.gif
Е... имам още много, много любими анимаций. Все пак съм си дете по душа и акъл (най-вече). happy.gif
PoLiTy'
"Том и Джери" на първо място,"Грижовните мечета","Смърфовете","Кумба и плодчетата".Сигурно има още много,но май съм ги позабравила huh.gif
ALeX4e7y^
"Том и Джери" си е класика worthy.gif Също така обичах ,горе споменатите, "Грижовни мечета",всички анимации,в които участва Барби или там някоя принцеса.А сега си гледам "Семейство Симпсън" biggrin2.gif
ogata
Том & Джери
Тимон и Пумба
Ну пагади
Бийст уорс

f0rgy
Eek The Cat и неговата велиак реплика "Кумбааая mrgreen[1].gif
smallville_f
Том и Джери bigarmhug.gif Цар Лъв bigarmhug.gif cry.gif , Принцеса Анастасия, Кустенурките Нинджа.... ииии ... Сандокан 18.gif
susito
аз все още си гледам "картона" (както му виках,като бях на 5-6)...класиката Том и Джери,Декстър...имаше едно за койота и патицата(мале тоя коот са разбиваше...много му се радвах)...от сегашните много ми харесва Kids Next Door...а от игралните анимации-Красавицата и Звяра,Всички части на Цар Лъв..и май са тфа : )
ogata
Цитат(ogata @ Sep 5 2007, 18:14) *
Том & Джери
Тимон и Пумба
Ну пагади
Бийст уорс

Като стана дума за cartoon network ... тва рулира също wink.gif
LiQuIfY
Цитат(.::MITAKA::. @ Sep 5 2007, 16:07) *

Looney tunes

Прав си брат чет класиката си е класика и аз съм на това мнение
dead girl's poem
Ех...аз разбира се и сега си гледкам постоянно mrgreen[1].gif ,обаче да си кажа по темата едни от най-най-най готините филми са анимации!!!
Обожавам ги worthy.gif
Любими май нямам,обаче АБСОЛЮТНО всички класики на Дисни,а и повечето от новите са великолепни!
Ако става въпрос за любими от детството.... wacko.gif (малко ми се разбълничка чутурата от мислене),мисля че това е MICKEY'S ONCE UPON A CHRISTMAS worthy.gif ....просто е великолепно,който не го е гледал може да опита-няма да загуби biggrin2.gif !!!!!!!!!

ymnika
Цитат
Баси, аз научих английският само от от тоя канал. shocking.gif

Same here. biggrin.gif
Винаги като сядам да гледам TV пускам CN да видя кво дават.И да не бъда off topic - Looney tunes семеиство Флинстоун , семеиство Адамс - все яки анимациики
LiQuIfY
И аз така правя преди да почна да разглеждам какво друго има за гледане а понякога когато се заплесна и се заглеждам по някоя анимация
gotinoto_baby
Tom & Jerry много го харесвах и все още ме кефи.Също емаше едно Блясъчко май се казваше..по него бях луда huh.gif И всикчки на Дисни са си просто класики.
Иначе и сега понякога братчедката като си пусне CN и аз гледам с нея rolleyes.gif
fNatic.
ей забрайх да ви напиша ,че обичам и "Stop that pigeon" !
LiQuIfY
На Дисни имат също хубави анимации които дълго време ще се помнят
galdoka
от тези които помня нямам любимо ... ама от това което не помня мама ми разправя че съм била супре големо фенче на Пчеличката Мая ...
Alvisun
Е, по наше време нямаше кой знае какво за гледане, обаче "Ну, погоди", "Золушка", "Инспектор Дю Дю", "Розовата пантера" и "Уди кълвача" си остават неизменна класика smile.gif
От нашите аниматори понякога се появяваше нещо направено от Доньо Донев - "Тримата глупаци" - това не се забравя smile.gif
Tedds
Мечо Пух... smile.gifИначе има много други готини анимацийки smile.gif
LiQuIfY
Да беше много готино даваха го преди години във часа на Дисни през събота и неделя
smallville_f
Опа сетих се за още двенки - Мечо Пух и Малкото Пони [My Little Pony] ... Много ме радваха тея понита happy.gif
didssy
хах smile.gif мене сшщо ме кефеха понитата .... ама и покахонтас много ми харесваше ...
qwe123
Семейство Флинстоун... Това сериалче май е по-старо и от майка ми, ама това е отделен въпрос.
Обожавам ги всичките. Като малка всеки ден молех майка ми да ми пуска касетите, за да мога да си ги гледам. Абослютно всички епизоди ги знаех наизуст, всяка реплика, знаех края и пак ми беше интересно... С годините поспрях да ги гледам, но и сега, горе долу всеки месец сядам да изгледам по няколко епизода smile.gif Дори наскоро почнах да си тегля всички епизоди от всичките сезони, и когато съм готова ще зашиша всичко на DVD-та и ще падне голямо гледане biggrin.gif
LiQuIfY
Аз израснах със Семейство Флинстоун редом със Алф и семеиство Адъмс
The Shaman
То Алф не ми се виждаше мноо анимационен ма карай :>
LiQuIfY
Аз говоря че Алф беше един от филмите които съм израснала иначе само Семейство Флинстоун е анимация
aria
Май забравих късометражните филмчета.От тях любими са ми Том и Джери biggrin2.gif (че накъде без тях),семейство Флинтстоун,Волтрон и Спайдърмен.А като бях малка имах едно много сладко детско "Спасители в Австралия"
LiQuIfY
Абе и аз имах едно много любимо филм че само че беше когато бях малко по отраснал Спасители на плажа но това е друга тема 1eyeb[1].gif
Bellatrix
"Ум - белият делфин", "Пикси, Дикси и мистър Джинкс", "Пинко - розовата пантера" smile.gif
Това бяха любимите ми детски филмчета. Иначе и досега продължавам да гледам анимации, стига да имам време, а и настроение за тях smile.gif
melkor
"Приключенията на мечето Ръкспин" biggrin2.gif ОЧЗ рулира!
K_f_R
Цитат(melkor @ Sep 10 2007, 12:04) *
"Приключенията на мечето Ръкспин" biggrin2.gif ОЧЗ рулира!

абе имаме спор с 1 приятел за това
ОЧЗ-Организация чародей и злодей ли е? или
ОЧЗ-Организация чудовища и злодей? или е нещо друго че не си спомняме
melkor
ОЧЗ - Организация на Чудовищата и Злодеите
LiQuIfY
Гледал съм нещо такова
galdoka
ааааа ся нагоре четох нещо за Волтрон .... да и него много го гледах и то вече не бях много малка но пак си ме кефеше костенурката Франклин ...
LiQuIfY
Абе имаше и неговите хубави страни тази анимация
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.