LiQuIfY
Sep 5 2007, 06:44
Коя е любимата анимация, която сте гледали като дете
Имам две най-любими анимации - Цар лъв и Малката русалка(това всъщност беше първата видеокасета с анимация,която имах.Тогава съм била на 3 години и съм карала майка ми да я пуска по няколко пъти на ден.Как ли не ми е омръзнала?).Иначе от тези дето излезнаха по-късно най-ми харесват Мулан иПринцеса Анастасия.
Като бях малка всяка вечер следях банани с пижами

бях на 5

иначе винаги когато дават анимация гледам,много обичам ,макар че съм малко големичка вече
fNatic.
Sep 5 2007, 09:46
Ninja Turtle's и като бях малък преди 10 години някаде даваха едно теЦЦЦЦЦко със едни лъвове тигри тагива супер яко деЦЦЦЦЦко ама незнам как се казва то беше нещо като АнимеЕкшън обаче
мислех си че такава тема има,но се пак Swat Cats и още 1000000 анимаций аз дори още гледам защо ме питате за любима
Tom & Jerry
Преди,сега и завинаги.Просто начина по който е съчетана мизиката и анимациятя е невероятен и гениален.Това е анимаци която никога няма да ми омръзне.
Също така и Beat wars.Евала на създателите да направът такава 3D анимация преди 10 години.
never_mind
Sep 5 2007, 15:04
Batman, преди поне 10 години...
Looney tunes
"Земята преди време" - филмчето е даже с една година по-дърто от мен!
Аз обожавам анимацийте, така че ако тръгна да ги изреждам всичките... Но иначе няма как да не си похваля добрият стар Cartoon Network, който го развалиха и вече дават само някакви бози!
"Том и Джери", "Лабораторията на Декстър" и "Самурай Джак" са ми любимите. "Батман" също го следяхме с интерес. Баси, аз научих английският само от от тоя канал.
Е... имам още много, много любими анимаций. Все пак съм си дете по душа и акъл (най-вече).
PoLiTy'
Sep 5 2007, 16:40
"Том и Джери" на първо място,"Грижовните мечета","Смърфовете","Кумба и плодчетата".Сигурно има още много,но май съм ги позабравила
ALeX4e7y^
Sep 5 2007, 17:19
"Том и Джери" си е класика

Също така обичах ,горе споменатите, "Грижовни мечета",всички анимации,в които участва Барби или там някоя принцеса.А сега си гледам "Семейство Симпсън"
Том & Джери
Тимон и Пумба
Ну пагади
Бийст уорс
Eek The Cat и неговата велиак реплика "
Кумбааая
аз все още си гледам "картона" (както му виках,като бях на 5-6)...класиката Том и Джери,Декстър...имаше едно за койота и патицата(мале тоя коот са разбиваше...много му се радвах)...от сегашните много ми харесва Kids Next Door...а от игралните анимации-Красавицата и Звяра,Всички части на Цар Лъв..и май са тфа : )
Цитат(ogata @ Sep 5 2007, 18:14)

Том & Джери
Тимон и Пумба
Ну пагади
Бийст уорс
Като стана дума за cartoon network ...
тва рулира също
LiQuIfY
Sep 5 2007, 20:20
Цитат(.::MITAKA::. @ Sep 5 2007, 16:07)

Looney tunes Прав си брат чет класиката си е класика и аз съм на това мнение
dead girl's poem
Sep 5 2007, 20:43
Ех...аз разбира се и сега си гледкам постоянно
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
,обаче да си кажа по темата едни от най-най-най готините филми са анимации!!!
Обожавам ги
Любими май нямам,обаче АБСОЛЮТНО всички класики на Дисни,а и повечето от новите са великолепни!
Ако става въпрос за любими от детството....

(малко ми се разбълничка чутурата от мислене),мисля че това е MICKEY'S ONCE UPON A CHRISTMAS

....просто е великолепно,който не го е гледал може да опита-няма да загуби

!!!!!!!!!
Цитат
Баси, аз научих английският само от от тоя канал.

Same here.
Винаги като сядам да гледам TV пускам CN да видя кво дават.И да не бъда off topic - Looney tunes семеиство Флинстоун , семеиство Адамс - все яки анимациики
LiQuIfY
Sep 5 2007, 21:06
И аз така правя преди да почна да разглеждам какво друго има за гледане а понякога когато се заплесна и се заглеждам по някоя анимация
gotinoto_baby
Sep 5 2007, 22:45
Tom & Jerry много го харесвах и все още ме кефи.Също емаше едно Блясъчко май се казваше..по него бях луда

И всикчки на Дисни са си просто класики.
Иначе и сега понякога братчедката като си пусне CN и аз гледам с нея
fNatic.
Sep 5 2007, 22:50
ей забрайх да ви напиша ,че обичам и "Stop that pigeon" !
LiQuIfY
Sep 7 2007, 06:15
На Дисни имат също хубави анимации които дълго време ще се помнят
galdoka
Sep 7 2007, 19:57
от тези които помня нямам любимо ... ама от това което не помня мама ми разправя че съм била супре големо фенче на Пчеличката Мая ...
Alvisun
Sep 7 2007, 20:27
Е, по наше време нямаше кой знае какво за гледане, обаче "Ну, погоди", "Золушка", "Инспектор Дю Дю", "Розовата пантера" и "Уди кълвача" си остават неизменна класика
От нашите аниматори понякога се появяваше нещо направено от Доньо Донев - "Тримата глупаци" - това не се забравя
Мечо Пух...

Иначе има много други готини анимацийки
LiQuIfY
Sep 8 2007, 06:45
Да беше много готино даваха го преди години във часа на Дисни през събота и неделя
smallville_f
Sep 8 2007, 13:48
Опа сетих се за още двенки - Мечо Пух и Малкото Пони [My Little Pony] ... Много ме радваха тея понита
хах

мене сшщо ме кефеха понитата .... ама и покахонтас много ми харесваше ...
Семейство Флинстоун... Това сериалче май е по-старо и от майка ми, ама това е отделен въпрос.
Обожавам ги всичките. Като малка всеки ден молех майка ми да ми пуска касетите, за да мога да си ги гледам. Абослютно всички епизоди ги знаех наизуст, всяка реплика, знаех края и пак ми беше интересно... С годините поспрях да ги гледам, но и сега, горе долу всеки месец сядам да изгледам по няколко епизода

Дори наскоро почнах да си тегля всички епизоди от всичките сезони, и когато съм готова ще зашиша всичко на DVD-та и ще падне голямо гледане
LiQuIfY
Sep 9 2007, 14:50
Аз израснах със Семейство Флинстоун редом със Алф и семеиство Адъмс
The Shaman
Sep 9 2007, 15:07
То Алф не ми се виждаше мноо анимационен ма карай :>
LiQuIfY
Sep 10 2007, 07:25
Аз говоря че Алф беше един от филмите които съм израснала иначе само Семейство Флинстоун е анимация
Май забравих късометражните филмчета.От тях любими са ми Том и Джери

(че накъде без тях),семейство Флинтстоун,Волтрон и Спайдърмен.А като бях малка имах едно много сладко детско "Спасители в Австралия"
LiQuIfY
Sep 10 2007, 09:18
Абе и аз имах едно много любимо филм че само че беше когато бях малко по отраснал Спасители на плажа но това е друга тема
Bellatrix
Sep 10 2007, 10:46
"Ум - белият делфин", "Пикси, Дикси и мистър Джинкс", "Пинко - розовата пантера" 
Това бяха любимите ми детски филмчета. Иначе и досега продължавам да гледам анимации, стига да имам време, а и настроение за тях
melkor
Sep 10 2007, 11:04
"Приключенията на мечето Ръкспин"

ОЧЗ рулира!
Цитат(melkor @ Sep 10 2007, 12:04)

"Приключенията на мечето Ръкспин"

ОЧЗ рулира!
абе имаме спор с 1 приятел за това
ОЧЗ-Организация чародей и злодей ли е? или
ОЧЗ-Организация чудовища и злодей? или е нещо друго че не си спомняме
melkor
Sep 10 2007, 12:07
ОЧЗ - Организация на Чудовищата и Злодеите
LiQuIfY
Sep 10 2007, 17:03
Гледал съм нещо такова
galdoka
Sep 10 2007, 22:16
ааааа ся нагоре четох нещо за Волтрон .... да и него много го гледах и то вече не бях много малка но пак си ме кефеше костенурката Франклин ...
LiQuIfY
Sep 11 2007, 14:59
Абе имаше и неговите хубави страни тази анимация
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.