Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Промоционални снимки на епизод 2 - "Kara"!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda

П.П.: Кара - какво повече му трябва на човек! emoticon1 (119).gif
toho
Малко радост за окото,късно вечерта(или по-точно ранно сутрин). Мале тва моме къкъв поглед вади,смрази ми се кръвта. emoticon1 (15).gif
sonofsparda
А моята кипи отвсякъде, приятелю. worthy.gif Btw ето една от изтритите сцени на 6 сезон - Интересен разговор Кефете се на снимките. smile.gif
Apfh
Ехееей най-после. Страхотни снимки. Найстина Кара изглежда доста лоша smile.gif
А и корабчето си го бива..
вуу вуу мерсим Иван.

Едит: а сцената от Ларинт ми напълни душата. "Марси" рулира...
club135
Съжалявам, че се намесвам неподготвен, но един въпрос ме човърка - на колко години трябва да е Кара по принцип?
MaLkIq_MuKi
Доста хубава темичка за сабуждане biggrin2.gif Снимките са суперррр, ама ми се щеше още да има sad.gif Мерси Ванка smile.gif
toho
Цитат(sonofsparda @ Sep 5 2007, 02:22) *
А моята кипи отвсякъде, приятелю. worthy.gif

То май на теб не от Кара ти кипи,а от другите 3 снимки smile.gif
sonofsparda
Цитат(club135 @ Sep 5 2007, 08:26) *
Съжалявам, че се намесвам неподготвен, но един въпрос ме човърка - на колко години трябва да е Кара по принцип?

По принцип на Криптон, Кара е на 19 години. Докато тя е тийнейджърка, Кал-Ел е все още бебе. След унищожението на Криптон, е изпратена на Земята заедно с Кал, за да се грижи за него. Но нейното кацане не е успешно и тя остава в стазис през цялото това време, в което Кларк расте на Земята. Съответно щом е събудена, не е състарена нито за миг - значи все още е на 19 години - в момента е близо година по-малка от него.
sonofsparda
Цитат(toho @ Sep 5 2007, 12:02) *
Цитат(sonofsparda @ Sep 5 2007, 02:22) *
А моята кипи отвсякъде, приятелю. worthy.gif

То май на теб не от Кара ти кипи,а от другите 3 снимки smile.gif

От всичко ново, което излиза за Смолвил. От Кара най-много. smile.gif
toho
Цитат(sonofsparda @ Sep 5 2007, 12:06) *
От всичко ново, което излиза за Смолвил.

И аз съм така.Щом се появи нещо ново сърцето ми трепва и ми едва да полетя все едно съм препил РедБул
smallville_f
По дяволите, ДА!!!!!!!!!!!Съжалявам за реакцията ама нянам други думи, които да ползвам в момента!!!! Време беше за снимки!!!!!!!!!!!!!!!! МЕРСИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3.gif 3.gif 3.gif 3.gif 3.gif
sonofsparda
За нищо, Миме. smile.gif Ама Си Кей бая запазен като за 30-годишен. wink.gif Хи-хи.
Lois Lane
Хех, Ванка, пролича ти че си се завърнал. Първи ден у вас, компютър, интернет и ето че имаме полезно инфо за гледане и разглеждане. Кларк и Лойс изглеждат в обичайното си настроение...при такава извънземна ситуация smile.gif Но ми се ще и да чуя как най-вероятно я убеждава едва ли не, че това не е каквото вижда и да не си прави прибързани изводи... Но може и да се лъжа biggrin2.gif ... Няма значение. Браво!
vikihill96
Цитат(Lois Lane @ Sep 5 2007, 13:12) *
Хех, Ванка, пролича ти че си се завърнал. Първи ден у вас, компютър, интернет и ето че имаме полезно инфо за гледане и разглеждане. Кларк и Лойс изглеждат в обичайното си настроение...при такава извънземна ситуация smile.gif Но ми се ще и да чуя как най-вероятно я убеждава едва ли не, че това не е каквото вижда и да не си прави прибързани изводи... Но може и да се лъжа biggrin2.gif ... Няма значение. Браво!

Абе едно уточнение Деспина може ли?- Ще я убеждава, че кораба не е това, което е или "онова нещо в синкавите" дрешки не е баба Яга 5.gif 5.gif ?!?!

А иначе Ванка евала за снимките, харесват ми мноого. Лойс, Кара...малиййй, на мен ли ми стана нещо горещо,или "топлофикация" нещо ми пуснаха без да искат парното 10.gif . Защо ли си мисля, че не е второто 15.gif 15.gif !!!
Enchanted
biggrin2.gif Супер мерси много за снимките ,това че Кларк ще я обеждава че не вижда това което вижда найстина е без съмнение , но ще е весело като знаем как се държи Лойс Леин не вярвам да го чака дори да се доизкаже!А Кара е готина!
sulu
Супер са снимките,особено на Кларк и Лоис.Малко странно екипче са спретнали на Кара ма карай.Като ги вядях тея снимки вече съвсем нямам търпение да идва тоя сезон biggrin.gif
Apfh
Btw, интересните за мен неща са "Лойс вярна на журналистическата си природа щрака с телефон" и символите по кораба. Винаги съм намирал криптонските символи за едно от най-яките неща в сериала. smile.gif
Цитат(vikihill96 @ Sep 5 2007, 13:19) *
А иначе Ванка евала за снимките, харесват ми мноого. Лойс, Кара...малиййй, на мен ли ми стана нещо горещо,или "топлофикация" нещо ми пуснаха без да искат парното 10.gif . Защо ли си мисля, че не е второто 15.gif 15.gif !!!

Вики второто - от по... ааа парното е. rolleyes.gif biggrin2.gif
Enchanted
Знам че не му е тука мястото но реших че ще е добре да видите тези снимки,от снимачната полщадка ан седми сезон са!

toho
Това не e снимкa от площадката на седми сезон blush.gif
didssy
ммммм кара надхвърля очакванията ми .... shocking.gif 4.gif
MaHeKeHa
Цитат(Lois Lane @ Sep 5 2007, 12:12) *

Защо, другата информация не е ли полезна, че се изказа така?
vikihill96
Ай стига де Емо, защо пък веднага си вадиш прибързани заключения, че инфото досега не е било полезно blush.gif ?? Всички сме ти благодарни за времето когато Ванката не беше в София и ти, а напоследък и toho бяхте тези които ни снабдяват с информация, която без съмнение беше интересна и добра mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif . Според мен Деспина просто изразяваше мнението си, че още щом се върна и Ванката веднага се включи на "пълни обороти" в работата- точно както ще го направи и Лана през новия сезон happy.gif !!! Айде мир да има, че остана съвсем малко до новия сезон,няма нужда от негативни емоции 4.gif 4.gif !!!
toho
Цитат(vikihill96 @ Sep 8 2007, 14:12) *
Ай стига де Емо, защо пък веднага си вадиш прибързани заключения, че инфото досега не е било полезно blush.gif ?? Всички сме ти благодарни за времето когато Ванката не беше в София и ти, а напоследък и toho бяхте тези които ни снабдяват с информация, която без съмнение беше интересна и добра mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif . Според мен Деспина просто изразяваше мнението си, че още щом се върна и Ванката веднага се включи на "пълни обороти" в работата- точно както ще го направи и Лана през новия сезон happy.gif !!! Айде мир да има, че остана съвсем малко до новия сезон,няма нужда от негативни емоции 4.gif 4.gif !!!

Подкрепям те на 100 %,Вики.
MaHeKeHa
Тц, негативни нема (определено), има само любопитни, Вики. Аз и за т'ва попитах, де :>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.