Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лана се завръща на пълни обороти в Смолвил
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
Новината идва от Аусиело, който ще цитирам така:

Цитат
Лана Ланг се завръща на пълни обороти в Смолвил (сиреч като главен герой) И ако си мислите, че тя ще завърне като онова сладко и невинно момиченце, което всички обичаме... е, ще бъдете адски изненадани!
sonofsparda
Сладкото и невинно момиченце, което всички обичаме ли?! Ми неееее! Отмъстителната и студенокръвна кучка Лана от "Nemesis" - ей т'ва е тази Лана, която обичаме и дано поне част от този образ да се запази. Иначе Емо точен както винаги. smile.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Sep 5 2007, 02:11) *
Сладкото и невинно момиченце, което всички обичаме ли?! Ми неееее! Отмъстителната и студенокръвна кучка Лана от "Nemesis" - ей т'ва е тази Лана, която обичаме и дано поне част от този образ да се запази. Иначе Емо точен както винаги. smile.gif

Брех колко си прав Ванка 2thum[1].gif !! Аз също харесвам много повече това държание и лице на мис Лана незнамсикоя вече(щото Ланг ли да я пиша, Лутър ли, де да знам 10.gif ?!?!). Определено стилът й от последните епизоди на 6-ти сезон ми бяха къде къде по-симпатични !!!
logicfox
Интересно ми е какво ще стане с Лана и Кларк. wink.gif
MaLkIq_MuKi
Супер biggrin2.gif Аз си я харесвам както и да е, така че ми е се тая, стига да се завърне smile.gif
sonofsparda
Цитат(logicfox @ Sep 5 2007, 09:58) *

Амииии, ще си дадат още една възможност. rolleyes.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Sep 5 2007, 11:50) *
Цитат(logicfox @ Sep 5 2007, 09:58) *

Амииии, ще си дадат още една възможност. rolleyes.gif

Айде да не ти казвам за каква "възможност" се бях сетил относно Кларк и Лана, когато преди известно време прочетох едно кросоувърче(сети се кое biggrin2.gif ) 15.gif 15.gif !!! Но наистина -хубаво е че Лана се връща "на пълни обороти", защото през новия сезон ще бъде много напрегнато, а нейното присъствие несъмнено ще допринесе за това 10.gif 10.gif (брех и си вярвам като ги казвам тези неща,малий,малий, съвсем съм откачил май по сериалчето 18.gif 18.gif ). Иначе сериозно-очакваме да я видим с разтворени ...... обятия 4.gif 4.gif !!!
Lois Lane
"Лана Ланг - момиченце, което всички обичаме..." --> Дека са тия всички...?

Аз лично чакам вече 6 сезона да ме изненадат с нещо. Тъкмо успяха и сезона свърши. Дано сега поне няма издънки в образа й, че 6 сезона лиготии ми дойдоха в повечко. Без малко чак да им се издавя в мелодрамите. Като се обичат да вземат да се вземат и да се приключи...В крайна сметка това е сериал за Кларк Кент, не за Супермен, значи може да се кривне от правия път... Идеята за клонинга ми допадна адски много, но идеята за една истинска Дарк Лана звучи много по-привлекателно. все пак клонингите на Лекс са меко казано като шинобита, докато един обикновен човечец каквато е Лана би трябвало да разчита смао на мозъка си в предстоящите в сериала действия.
vikihill96
Цитат(Lois Lane @ Sep 5 2007, 13:26) *
.... докато един обикновен човечец каквато е Лана би трябвало да разчита само на мозъка си в предстоящите в сериала действия.

Брей,брей много ласкаво се изказваш за Лана, надари я с "чудодейни мозъчни сили"(като знам колко я тачиш попринцип mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ). А иначе наистина -една Дарк Лана, или е по хубаво да кажа "Дарт Лана"(сега ако не се вижда, че съм маниак,няма кога 10.gif 10.gif ) е винаги за предпочитане 4.gif 4.gif !!!
Enchanted
Eххх shocking.gif не съм се надявала на това и в най-смелите си мечти!Нямам думи!Не вярвам да за много хората на който Ланчето им е харесвала ,като милото и лесно разреваващо се момиченце,но като се замисля направо немога да си я предствя като бунтарка със силно изразен характер без никакви задръжки rolleyes.gif ,а според мен на Кларк ще му хареса(то няма как да не му хареса де...) и ще сме свитедели на интересни сцени с новата DarkLana rolleyes.gif
Сцените с милото ни Ланче просто бяха станали като от любовен роман,така че с удоволствие ще се наслаждавам на раздвижения и образ!
Когато разбрах за клонинга веднага ми мина една мисъл,ако и истинската Лана е жива(за което дори и в този момент не се съмнявам,колкото и глупаво да звучи) ще бъте много повече от интересно 4.gif
sonofsparda
Е, тя няма да е точно бунтарка или DarkLana. Лана си беше баш dark в "Nemesis" и след като са казали, че Лана този сезон вече няма да е толкова наивен и досаден персонаж, се надявам, че поне малко от Nemesis-овските й черти ще са се запазили. Но и ми е достатъчно да е по-сериозна и не толкова досадна. Ама вече "бунтарка" е определение, което според мен отива повече за мис Лейн или Кара Зор-Ел, но не и за Лана.
Enchanted
Съгласна съм аз с теб,аз точно по тази причина казах че не си я представям като бунтарка ,найстина ще е супер да е с малко повече съмоувереност happy.gif Сега се замислих дали ще помни нещо от предишния си живот rolleyes.gif
toho
Цитат(nepokornata_princesa @ Sep 5 2007, 19:18) *
Съгласна съм аз с теб,аз точно по тази причина казах че не си я представям като бунтарка ,найстина ще е супер да е с малко повече съмоувереност happy.gif Сега се замислих дали ще помни нещо от предишния си живот rolleyes.gif

Предишен животconfused.gifconfused.gif
За кво говориш?
sonofsparda
Според мен тя се бърка с евентуалния уж клонинг на Лана. Ако наистина има такъв персонаж, би трябвало да притежава поне някои от спомените на Лана - точно това обяснява защо търси Кларк - ако изненадващият персонаж, който Кларк и Кара срещат в плевнята е изобщо тя де. Ще изчакаме, за да разберем. Сега можем само да гадаем, макар че лично на мен идеята с клонинга хич не ми допада.
toho
Цитат(sonofsparda @ Sep 5 2007, 19:49) *
Според мен тя се бърка с евентуалния уж клонинг на Лана. Ако наистина има такъв персонаж, би трябвало да притежава поне някои от спомените на Лана - точно това обяснява защо търси Кларк - ако изненадващият персонаж, който Кларк и Кара срещат в плевнята е изобщо тя де. Ще изчакаме, за да разберем. Сега можем само да гадаем, макар че лично на мен идеята с клонинга хич не ми допада.

И на мен не ми се нрави много тая идея,но както и да е.Надявам се че "проблема" с клонинга ще се реши в 1-2 епизода и няма много да се задълбочава покрай него .Даже си мисля че епизода в които ще се развие този въпрос е е 7-ми,защото в края на 6-ти Клои разбира че Ланчето е участвала в Клонираните войни така да се каже laugh.gif и естествено веднага ще сподели Си Кей.
vikihill96
Цитат(toho @ Sep 5 2007, 20:14) *
....защото в края на 6-ти Клои разбира че Ланчето е участвала в Клонираните войни така да се каже laugh.gif и естествено веднага ще сподели Си Кей. [/b][/size]

Ами много ясно бе! Клои тъкмо ще сподели на Си-Кей за откритието си и нашето момче веднага ще направи логическата връзка, че Лана е била една от главните героини в Епизод II- "Клонираните атакуват", но Джордж Лукас я е сметнал за прекалено "невинно изглеждаща" и я е махнал от окончателния вариант на филма 18.gif 18.gif 18.gif !!! Go Lana, go-ние сме до теб в твоето "тъмно" превъплъщение 4.gif 4.gif !!!
Enchanted
Мда аз нямах предвид точно минал живот,а истинския живот на Лана Ланг,защото щом е неин клонинг трябва все пак да помни нещо,а и наистина тя иначе нямаше да иде да търси Кларк!Но според мен развситието на клонинга няма да е кой знае колкко дълго и предполагам че се повтарям и звучи страшно глупаво но дали истинската Лана е жива все пак видяхме края на 6-ти сезон сигурна съм, че не само на мен ми е направил впечаление камиона,който мина преди да се взириви колата на Ланчетоunsure.gif и ако е жива,а клонинга се разхожда на около ще е найстина страшно интересно! rolleyes.gif
toho
Цитат(nepokornata_princesa @ Sep 6 2007, 14:04) *
Мда аз нямах предвид точно минал живот,а истинския живот на Лана Ланг,защото щом е неин клонинг трябва все пак да помни нещо,а и наистина тя иначе нямаше да иде да търси Кларк!Но според мен развситието на клонинга няма да е кой знае колкко дълго и предполагам че се повтарям и звучи страшно глупаво но дали истинската Лана е жива все пак видяхме края на 6-ти сезон сигурна съм, че не само на мен ми е направил впечаление камиона,който мина преди да се взириви колата на Ланчетоunsure.gif и ако е жива,а клонинга се разхожда на около ще е найстина страшно интересно! rolleyes.gif

Жива и здрава,спокойно си живее в Шанхай.Очаква се още първите епизоди да дадат кадри от мястото от кадето се крие.
sonofsparda
А и без това авторите не могат да я убият, защото е героиня на DC Comics и съответно не държат правата за героинята - поради същата причина и поради която не могат да направят хепи-енд за Кларк и Лана.
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Sep 6 2007, 15:06) *
А и без това авторите не могат да я убият, защото е героиня на DC Comics и съответно не държат правата за героинята - поради същата причина и поради която не могат да направят хепи-енд за Кларк и Лана.

Прав си Ванка- не могат да я убият, ама може малко да я "поизмъчат" нали,нали 1.gif 15.gif 15.gif !!! За мое най-голямо съжаление си прав, че и няма да има хепиенд между Кларк и Лана(малии колко съм тъжен, направо не знам на кой свят съм 5.gif 5.gif ...то не че всъщност попринцип зная ,ама сега съвсем 5.gif ). .... Не ако говорим сериозно-Кларк и Лана ще си останат добри приятели, но каквото и да говорят другите те просто нямат трайно бъдеще заедно(мнението ми не е само заради забраните на DC, ами и заради собственото ми мнение). Да може да се съберат за малко пак, но това ще е. Може и да се обичат, но просто не им е писано и това си е. То всъщност на Кларки още дълго няма да му е писано да бъде с някоя,тъй че....лоша работа. Ама все си спомням моментите на Си-Кей в плевнята как си подхвърля топката..просто сценаристите няма да го оставят да бъде за повечко време с някое момиче в този сериал(пък била тя и Лана).
Enchanted
Интересно мнение vikihill96!На мен ми писна да гледам Кларки сам и стардащ като в 6-ти сезон,време му е за малка доза Лана пък после ,нека пак да по-страда biggrin2.gif на него това си му е съдбата!
А мерси за инфото toho,но се чудя защо точно в Шанхай,за да се скрие от Лекс ли? blink.gif
toho
Цитат(nepokornata_princesa @ Sep 6 2007, 22:54) *
А мерси за инфото toho,но се чудя защо точно в Шанхай,за да се скрие от Лекс ли? blink.gif

Ами ако не е Шaнхай ще е някаде другаде,според мен няма конкретна причина че е избрала точно там да се скрие. И да от Лекс се крие няма от кого другиго wink.gif .
Enchanted
Mда интересното е че трябва да се върне са да отвори очите на всички,в кой ли епизод ще стане това може само да гадая.... rolleyes.gif
MaHeKeHa
Цитат(Lois Lane @ Sep 5 2007, 12:26) *
"Лана Ланг - момиченце, което всички обичаме..." --> Дека са тия всички...?

Да, определено много хора харесват Лана Ланг, включително и онези, които УЖ я мразят. Кристин е изключително симпатична натура. Това че на теб не ти допада, не означава, че не може да се слага "всички" под един знаменател, Деспина. Аусиело винаги говори от опит и щом казва *всички* значи наистина е така. Трябва да знаеш, че всички герои (главни герои) на Смолвил са обичани от *всички* но ти си от този тип хора (или хейтъри) които по-скоро биха умряли, отколкото да си признаят това.

Хей, но кой съм аз да ти казвам кой да харесваш и кой не, нали? Като ти е такъва характера да ръсиш абсолютна омраза, давай. Докажи колко много не понасяш Кристин или Лана Ланг.

Enchanted
Не ми е работа да се меся обаче много ми хареса нещо което каза MaHeKeHa и като се замисля се отнасяше за мен преди време!От началото когато започнах да гледам Смолвил,аз хич не харесвах образа на Лана,но после разбрах че заблуждам сама себе си rolleyes.gif ,не всички герои трябва да се държът дръзко и предизвикателно,затова аз мога да кажа че съм от хората който харесват Лана Ланг,такава каквато е!
vikihill96
Абе само за протокола да отбележа, че аз също не съм фен на " онова сладко и невинно момиченце"....поради простия факт, че такова просто "ни същиствува" под слънцето да ме прощаваш Емо happy.gif happy.gif . Лана е всичко друго, но не и "невинна" жертва на събитията през изминалите шест сезона-ако смяташ така би било доста странно, щом участваш в дадени събития-ти малко или много поемаш отговорност за действията си в тях-тъй че "невинни" в този смисъл в сериала не виждам-ама ни един от героите wink.gif wink.gif !!! Колкото до красотата на Лана-Кристин, едва ли някой някога е казвал, че Кристин е грозна...напротив,много напротив -за красота worthy.gif worthy.gif !!! Тъй че не виждам какво му е хейтърското на цитираното от теб изказване blush.gif !!! Лана много повече ми харесва когато не е "сладка и невинна"-бе не е малко детенце тя вече, трябва малко по-агресивничко да го раздава. Точно това ми харесваше в нея,докато гледах последните епизоди на шести сезон- и съм радостен ,че Лана очевидно ще продължи тази линия на поведение happy.gif happy.gif !!!
MaHeKeHa
Да, Вики, знам, че не 'аресваш Лана Ланг - всеизвестно ми е. Но аудиторията на Смолвил не се намира само в България, тя е по цел свят. Така че тези факти се дължат на проучване, а не някакво моментно изказване с оглед да замажЪт комбалити на 'ората - lol

Както и да е. Мисълта ми беши, чи умразата ни води до нийде.
vikihill96
Мдаа, така е омразата не води до никъде,абсолютно си прав! Токава да дам пример с един прост силогизъм-според логиката ти-" ако човек мрази някого, той не отива наникъде. Аз обаче мисля да стигна донякъде. Следователно аз не мразя никого" happy.gif happy.gif !!! Аз никога не изпадам в крайности Емо, би трябвало да си го разбрал досега happy.gif . При мен няма "чиста омраза" или "безрезервна любов", особено по отношение на fictional characters, каквата в крайна сметка е Лана, както и всички други герои в сериала,комиксите,филмите за който и да е супергерой. Това че не харесвам отделни черти на някой,не означава,че не го харесвам изцяло. Но да спрем дотук и да се радваме,че остават броени дни до началото на сезона happy.gif !!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.