Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Флюк"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
sladuranka
Флюк

Режисьор : Карло Карлей
В ролите : Матю Модин, Нанси Травис, Ерик Столц, Макс Помъранк, Рон Пърлман .
IMDB : Линк към IMDB
Държава : САЩ
Година : 1995
Времетраене : 94 минути

Резюме : Една магическа история за една любов, продължила и след смъртта!

Филм за нещата, които не винаги са такива, каквито изглеждат. Бизнесменът Том Джонсън катастрофира и се преражда в… куче. То е наречено Флюк от бездомница, която попада на него на улицата, но когато жената умира, Флюк остава на произвола на съдбата.Тогава Флюк случайно се среща с друго куче на име - Ръмбо и лудориите започват, но постепенно спомените започват да се събуждат в Том.Флюк осъзнава, че не винаги е бил четириного и решава да намери семейството си. След много перипетии, той стига до градчето, където живеят съпругата и синът му.Флюк е твърдо убеден, че бившият му бизнес партньор Джеф Нюман е причинил катастрофата, която отнема живота му и е решен да му отмъсти.Но когато най-сетне успява да предизвика катастрофа и да рани тежко Джеф, Флюк разбира, че е сгрешил – самият Том е виновникът за собствената си гибел, заради студенината към семейството си и вманиачеността в работата си, която напълно е обсебила живота му.Сега Флюк има единствено един шанс да оправи всичко, който е да разкрие кой е всъщтност в тялото на сладкото куче и какво послание иска да предаде на семейството си!

Аз гледах този филм като бях малка, когато го въртяха по БТВ. Почти през цялото време съм плакала dsnc0030[1].gif . Така и не съм дочаквала края на филма в никой от пъти-те които съм го гледала, просто не можах да издържа cry.gif. Какво да се прави бях на 12 или 13 години unsure.gif .
Но филмът определено си заслужава!!!
vikihill96
Абе на малките деца няма как да не хареса това филмче. То и на възрастните междувпрочем happy.gif happy.gif !!! И аз помня преди като го даваха по БТВ...всъщност те и не чак толкова отдавна(в рамките на година назад най-много мисля) го даваха пак по някоя от телевизиите . Много яко филмче. Добра идея- почти до края си мислиш, че еди кой си е гадняра в историята, асе оказва че такива няма и всеки сам е отговорен за постъпките си 4.gif !! Абе готин филм 4.gif !!!
fai7h
оо,спомням си го това филмче,като бях по-мъничка го гледах и си спомням,че мн плаках.. sad.gif
ThePinkDuck
Ехх га бееме млади... Абе много готин филм. Гледала съм го като малка и помня, че ми хареса. Наскоро пак го гледах и все още ми харесва. Наистина качествено направен. Истинско забавление за цялото семейство! mrgreen[1].gif
ladysunshine
Цитат(fai7h @ Sep 5 2007, 18:54) *
оо,спомням си го това филмче,като бях по-мъничка го гледах и си спомням,че мн плаках.. sad.gif

Да и аз така и го гледах няколко пъти и все ревях на него. Ако го гледам пак сигурно пак ще рева sad.gif последния път братовчедка ми искаше да го гледаме, ама аз категорично отказах. ООо и това кученце като е малко какво е сладинко...
Bloody_Tears
Гледах го преди доста години. Даже почти не си го спомням вече (ама аз не мога да помня много, сигурно е затова biggrin.gif ) Но помня, че голямо реване му ревах. Даже съм написала на стената на къщата "Флюк" 18.gif И всеки като минава го гледа 18.gif Бебешка му работа happy.gif Сега ако го намеря може да си го изтегля да си го припомня малко. Много го обичам това филмче wub.gif blush.gif
toho
Емоционален,забавен и от части тъжен.Филм за цялото семейство. blush.gif
tru
Много тъжен филм , помня че много плаках и сигурно ако го гледам пак , пак ще рева.
sonyx
Една дума го описва - ВЕЛИК.
Всеки път като го гледам ми се насълзяват очите... Направо невероятен филм
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.