Флюк
Режисьор : Карло Карлей
В ролите : Матю Модин, Нанси Травис, Ерик Столц, Макс Помъранк, Рон Пърлман .
IMDB : Линк към IMDB
Държава : САЩ
Година : 1995
Времетраене : 94 минути
Резюме : Една магическа история за една любов, продължила и след смъртта!
Филм за нещата, които не винаги са такива, каквито изглеждат. Бизнесменът Том Джонсън катастрофира и се преражда в… куче. То е наречено Флюк от бездомница, която попада на него на улицата, но когато жената умира, Флюк остава на произвола на съдбата.Тогава Флюк случайно се среща с друго куче на име - Ръмбо и лудориите започват, но постепенно спомените започват да се събуждат в Том.Флюк осъзнава, че не винаги е бил четириного и решава да намери семейството си. След много перипетии, той стига до градчето, където живеят съпругата и синът му.Флюк е твърдо убеден, че бившият му бизнес партньор Джеф Нюман е причинил катастрофата, която отнема живота му и е решен да му отмъсти.Но когато най-сетне успява да предизвика катастрофа и да рани тежко Джеф, Флюк разбира, че е сгрешил – самият Том е виновникът за собствената си гибел, заради студенината към семейството си и вманиачеността в работата си, която напълно е обсебила живота му.Сега Флюк има единствено един шанс да оправи всичко, който е да разкрие кой е всъщтност в тялото на сладкото куче и какво послание иска да предаде на семейството си!
Аз гледах този филм като бях малка, когато го въртяха по БТВ. Почти през цялото време съм плакала
Но филмът определено си заслужава!!!