Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любим сезон?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3
Nasi
Кой сезон най-много ви допада???

Анкетата е нулирана!

Резултати от първия етап на анкетата:

Първи 21%
Втори 9%
Трети 25%
Всички 45%
radotooo
2-рия сезон разбирасе.....особено първите и последните серии са невероятни....бтв от третия сезон съм гледал само първите две серии и ми отъпя по нататък можеби ще ги изгледам shocking.gif
solenka
На мен и трите сезона ми харесват. Изобщо целият филм ми е любим и не го деля на сезони.
ludoto_tedi
и аз не го деля на сезони.завладяват ме всички серии тотално!!!!
Ralna
Мен ме кефят и трите сезона, първи защото в него стават всички основни неща във филма, изграждат се взаимоотношенията и е много интересе, Втори е много емоционален и напрегнат сезон, а трети се очертава супер динамичен и пълен с обрати4.gif
_HriS_TinA_
ВСИ4КИТЕ ОБОЖАВАМ ГИ !!! wink.gif mrgreen[1].gif 4.gif
Devil^Rose^^
Всичките са си СУПЕР 4.gif
но първия определено ми е слабост wub.gif
lp^girl
първия сезон определено
rusi4kata^
И трите сезона са хипер,гига,мега интересни icon_peace.gif
NinaRichi
Аз също не правя разлика между трите, защото всеки ни показва нещо различно и интересно. Аз като гледах втори сезон малко се бях заблудила, че съм гледала всички серии, но после разбрах че съм пропуснала една и някак си без нея не ми се връзваха нещата. И когато я гледах всичко ми се изнясни, тъй че сега не мога да си представя OTH без която и да е серия. Просто всичко в тоя филм ме кефи! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
girl_from_hell
всички гласувах аз, всеки си има хубави моменти и си е хубавно по своемо но пък всъщото време един без друг не би бил същия филам така че всички сезони за мен са мнго добри надява се и 3 да е така
Nasi
Определено ВСИЧКИ!!!!! Всяка една серия е супер интересна...и във всяка сериа се случва нещо важно!!!
smile.gif smile.gif smile.gif
Menna
И аз гласувам за Всички и тук искам да отбележа,че ОТН е един от малкото сериали,които съм гледала,където и следващите сезони се радват успех подобно на 1ви да не кажа и по-голям rolleyes.gif 10.gif
m3m0n
Определоно първия . smile.gif Защото тои ме грабна . biggrin2.gif
ThePinkDuck
Мене всичките ме кефат ама най - обичм първия!Незнам някак си там всичко се гради , а във втория всичко градено в първия започва да се руши - приятелството на Нейтън и Люк , живота на Кийт , бракът на Хейли и Нейтън и т.н.Трети имам чувството (или поне засега) че ще е като първи!!!Е всичките са супер интересни и пленителни и "ако някой не е забелязал" динамични и все пак... mrgreen[1].gif
common_sense
първият най-много ми харесва! 3.gif и не е случайно, напротив съвсем логично е: с всеки изминал сезон събитията стават по-оплетени, по-сапунени. wacko.gif а и абсолютно винаги първият сезон е направен точно така, както са го искали сценаристите. "По-чист от водата".хаха! защото тогава все още не се е знаело какви чувства ще предизвика филмът и парите например не са били нямамва примамка. докато в вторият и третият сезон, след като е вече ясно, че хората харесват сериалът, започват да се правят изменения по сценярият, с цел още по-голямото му полуляризиране. филмът става индустрия и бизнес. нз дали се изразих ясно, но това е мойто мнение по въпроса.

ПС: това не означава, че другите сезони не ми харесват... 9.gif
Jordan
гласувах за всичките, тъй като всеки един епизод е много интересен, по свой начин. първия сезон започна всичко, отношенията м/у главните герои, създадоха се бъдещите взаимоотношения м/у тях, докато втори сезон се базира на тяхното по-нататъшно развитие. лично на мен първи сезон ми хареса доста повече от втори, защото втори беше много по-напрегнат и тежък. нещата в много отношения загрубяха и много пъти ми ставаше гадно.
за трети сезон не мога да кажа нищо, скоро започвам да го гледам и ще коментирам пакwink.gif
Buhti4ka
Първият сезон според мен беше най-добър. Най ми беше хубаво него като го гледах. Вторият сезон не беше лош, но просто нямаше атмосферата на първия. Третият повече ми прилича на първия и ми харесва, макар че всичко вече е толкова сложно blink.gif
^Mim0zKa^
Хм...трудна работа!И все пак аз гласувах за вси4ките сезони,за6тото както вси4ки казват не меже без някои от тях..някак си се допалват!Но все пак клоня най много към 1 сезон за6тото тогава ми бе6е най интересно,има6е много любов,болка,омраза!Има6е Лукас и Пейтън,има6е и Лукас и Брук има6е изневяра и раздяла,много сълзи!Вси4ко в този сезон ми хареса много!2СЕЗОН са6то бе6е хубав но най ве4е заради Хейли и Нейтън..за6тото тогава се развиха не6татат с тях,и накрая на сезона с Лукас и Брук ми беше интересно!И сега 3 сезон е интересен но не мога да кажа много за6тото тепарва предстои да видим какво 6те ни предложи той!Дано да е хубаво.........!!! smile.gif
Eli_Baby
Ми и трите сезона са много хубави и явно ще става все по=добре,ама за сега 2-ри май най-много ми допада rolleyes.gif
joni
Като цяло всичките ,но 3 като цяло малко куца в сравнение с предните 2
James towel keeper
Всички!!!! 10.gif 10.gif 10.gif
Iveto^
Определено първия сезон ме накара да гледам останалите до сега(2 и 3)...така че казвам 1..
fenka_lucas_i_brooke
Всичките!
zlat
Всички сезончета са ми любими wub.gif
boy_07
всичките са си хит.
Jane
Първият ми беше най-интересен, изгледах го на един дъх 3.gif
^^HeLa^^
всички сезони са страхотни във всеки има интриги и много хубави моменти много се кефя на всяка серия от всеки сезон biggrin.gif Страхотен сериал 4.gif 4.gif
OTH_fenka
На мен любимми е 1 сезон но като целият сериал няма равен.
scandalous_girl
Моят отговор е всичките. Всеки един от сезоните е уникален и неповторим,показва нещо ново. Първият беше началото,именно той успя да направи One Tree Hill моя любим сериал. Вторият доразказа историята,допълни представата ми за героите,за техните постъпки. А третият,той напълно затвърди факта,че OTH е един прекрасен сериал.
Mimeto
Всички те са ми любими 4.gif Няма просто някой който да ми е най любим happy.gif
<Radost>
и на мен са ми любими всички сезони, всички епизоди, абе всичко от ОТХ
seduction_55
всички са хубави но най ми харесва трети защото там са най-щастливи Лукас и Брук
Brukas fenka
Aми и аз гласувах за всичките.Немога да ги разделя.Лично аз не виждам някакъв голям спад в 3 сезон и всичките ми харесват еднакво.Във всички има нещо специфичнои уникално.Да се надяваме че и 4 сезон ще е такъв
lemmy
Определено 1-вия защото в него се разказа цялата история и в него Лукас и Нейтън бяха по-забавни и Нейтън и Хейли се влюбиха и станаха доста яки неща не 4е другите не ме кефат напротив, но ако не беше то4но първите няколко епизода на 1-ви сезон нямаше да изгледам си4ките за една седмица.
Mrs.Ackles
Всички сезони са супер, сериалчето е the best, но гласувах за 3-ти!
GaBiTo
Ами не мога да преценя кой сезон ми е любим.Oбожавам да гледам OTH и немога разгранича кои сезон е най-интересен.Според мен всички сезони имат по нещо интересно и нещо,което те кара да не спира6 да ги гледаш.Затова аз гласужам за всички сезони biggrin.gif
sheli_88
Ооо всички worthy.gif
BlaCk~RoSe~
Всичките са супер но най якия е втория според мен или третия ..но като цяло не могат да се делят сезоните всички са хубави 4.gif
siestta_88
Като цяло целия филм много ми харесва и всеки сезон е различен от другия но най - много ми харесва 1 сезон - нещата все още не са толкова оплетени а и Нейтън и Хейли там са много сладурски така 4е аз съм за 1 сезон happy.gif tongue.gif
Mai4et0
Първия сезон е супер як.Втория също.А това, което съм гледала от третия (защото съм гледала само последните 4 епизода) ми се струва супер.За това съм за ВСИЧКИ
Summer
Всеки сезон си има своите достойнства и всички са ми любими, но във втори сезон действието според мен беше най-интересно.
Bloody_Tears
На мен определено ми харесва най-много 3 сезон и след това 2 сезон biggrin2.gif blush.gif
Bethany
всички 4.gif
DaniEl
целия One Tree Hill е №1 2thum[1].gif ,харесвам всички сезони много .И трите са много интересни и вълнуващи icon_peace.gif
julia1990
И трите ги обожавам простоsmile.gifно айде ще кажа 3ти,защото от него в момента се сещам за най-много вълнуващи моменти,въпреки и другите с нищо не падат по-долу blush.gif Абе въобще ОТХ като цяло и тва е 4.gif
p0l43t0
Щом трябва да избирам...3ти wink.gif
DeSeRt^RoSe
Всички сезони са страхотни но най-много ми допада 2 0106[1].gif
lovely
Ее как...1-ви определено..той за мен си беше най-свежия сезон!!!
Violeta
Всички сезони са много интересни, но първият някак си ми е любим! smile.gif Просто имаше толкова важни и вълнуващи моменти и героите ми бяха толкова интересни! smile.gif Наскоро докато чаках да започне 4 сезон пак си изгледах сериите от първия и ми стана някво такова миличко... blush.gif Sweet memories! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.