Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любим сезон?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3
{`BrukaS`}
Всички са много интересни,но определено третия надмина всякакви мои очаквания rolleyes.gif Почти всички серии са ми лубими от този сезон! 36_1_55[1].gif go_team.gif bigarmhug.gif
nadezhda_had
3 сезон ми е любим
^HiLaRy_DuFF
И на мен най-много ми харесва 3
CheerFuL-F
по принцип всички но най много 1-я
Jolly_GirL
1вия и 2рия най ми харесват smile.gif
vitiq
Абе всички са супер яки! Но гласувах за първи сезон! 4.gif
kalin4eto__
Всичките!!!
aablagov
All biggrin2.gif
ALeX4e7y^
Най-много ми харесва 2-ри сеэон 4.gif
{HoNeY}
Всички до един! 4.gif
Нямам конкретно любим сезон, всеки е уникален сам по себе си... smile.gif
Tutor_Girl
Аз най-харесвам 3-ти 4.gif
DeSiNCeTu
По принцип всички, но трети си е най-най 4.gif
dizzence
3 сезон най-много ми хареса.Не намирах скучен момент.Във всеки имаше нещо въздействащо.
shamalia
Niamah turpenie da izgledam vsicki vuzmozni izlezli v internet serii 6ot po Kanal 1 ako gi 4akam 16.gif !!!I sega 4akam na 4 sezon ot 10 natatuk seriite!!!Mn mi e kofti sega kat nyama novi serii na One tree Hill shocking.gif Ute6avam se s pesnite ot filma biggrin2.gif Ama kat svur6i i 4 sezon ve4e neznam kvo da praya osven da po4vam da gi gledam nanovo biggrin.gif

VSI4KI SEZONI SA STRA6NI!!!!! 4.gif
angie_baby_bs
всички wub.gif tongue.gif
ani4ka_89
Казвам всички и чакам с нетърпение да продължи четвъртия
bo7evka
те първа почвам да гледам 3 сезон, но 2 ми харесва повече от втори макарче Хейли избягва от Нейтън точно накрая тя се връща
(:ive7{}:)
доста се колебах но реших да са всички
все пак всеки сезон си има своите по-интересни серии
kitti
3-ти
OTH^fenka
Абе, всички са готини, ама 3-ти лично на мен ми допада най-много smile.gif biggrin.gif
zelkata
лично на мен най-много ми харесва 3-тия сезон...според мен той беше най интересен и го гледах с най-голямо удоволствие
lyubenski
Определено първи smile.gif. Но и 3 сезон беше върхът !!!
sophia__
1ви сезон най-мн ми допада happy.gif и 3ти също,но гласувах за 1ви
A_l_e_x
3ти ми е любим
brooke_d
Трудно ми е да определяр но маи и на мен ми е 3.Може би тогава се случиха най-много хубави моменти rolleyes.gif
DjuDju
Определено 3! banana.gif Като се замисля почти всеки епизод ме е карал да се смея.Беше забавен и наистина с много хубави моменти!
Morska~Vu6ka
Бе аз гласувам за всички,всички са яки biggrin.gif
Angel_Lady
Най-много ми харесваше първият, а третият не започна много добре според мен, но сега започва да ми напомня първия - има повече динамика, няма толкова много драма, както в началото на сезона, случват се разни интересни и забавни неща, за което много се радвам. И така моят любим сезон си е първият!!!
**Sophia**
Аз все още не съм гладала вси4ките сезони,но досега които съм гледала ВСИЧките са ми любими.в всеки един сезон има нещо въздйсващо...нещо което да запомниш biggrin2.gif .Първи сезон е добър сезон,защото все пк от там запачна всичко,трети също е интересен...(не съм го гладала целия,но..)Сега гледам 4-ти и също е интересен..И затова не мога да кажа точно определен мой любим сезон.За мен абсолютно всички са прекрасни и суперски.. blush.gif .
Gossip Girl
Всички са супер, но първи си е класика...Оттам започна един от най - добрите сериали на всички времена
brooke_scott
мн ясно 3-и worthy.gif
slaitime
Всичките сезони са много добри, но 3 най ме впечатли
hip_hop^girl
Точен отговор кой сезон най-много ми харесва не мога да дам , но на4алото всичко се върти околко баскетбола а накрая завър6ва със скучни богата6ки партита и купон4ета
Buffy_Naley
всички сезони са супер.
Haley____
Аз гласувах за всички, защото от всички сезони имам по много любими моменти.. 10.gif biggrin2.gif blush.gif
caprice
Всъщност всички, въпреки, че заради втория доста сълзи се изляха happy.gif
::Brooke::Davis::
Всички!!!
Всеки сезон си има своите моменти и сам по себе си е уникален и неповторим!!! Първи сезон - от там започна всичко , именно той ме накара да харесвам One Tree Hill толкова много! Втори сезон - страшно добър , доста сълзи се изляха rolleyes.gif ... трети сезон пък беше пълен с забавни , весели моменти .... biggrin2.gif
Целия One Tree Hill е номер 1 !!!!
kelly_93
OTH е просто върха,така че всички сезони са уникааални,но като цяло най-много ми допада 3-ти,защото тогава Brucas бяха заедно ...
[dEs]
Абе всички сезони си имат забавни моменти. И всички са много добри е 4-ти малко по така ама и той и готин.
last_unicorn
май втори ми е любим, имаше много нови лица, но всъщност, кого заблуждавам, всички сезони са супер rolleyes.gif
~Chεεry~
Цитат(::Brooke::Davis:: @ May 27 2007, 22:49) *
Всички!!!
Всеки сезон си има своите моменти и сам по себе си е уникален и неповторим!!! Първи сезон - от там започна всичко , именно той ме накара да харесвам One Tree Hill толкова много! Втори сезон - страшно добър , доста сълзи се изляха rolleyes.gif ... трети сезон пък беше пълен с забавни , весели моменти .... biggrin2.gif
Целия One Tree Hill е номер 1 !!!!

Цитат(kelly_93 @ May 29 2007, 09:54) *
OTH е просто върха,така че всички сезони са уникааални,но като цяло най-много ми допада 3-ти,защото тогава Brucas бяха заедно ...

Да, определено всеки сезон има по нещо хубаво, запомнящи се моменти ..., но като цяло 3-ти ми е любим по-специално заради Брукас.
Tedds
2ри и 3ти когато Брук и Лукас бяха заедно а във втори когато Лукас правеше всичко за Брук,макар да бяха само приятели
renito818
Ами на мен ми харесват най-мн 1,2 и 3. Първи заради баскетбола, заради двамата братя, за всичко през което преминаха в началото докато станат и приятели.Втори заради историиките с Брукас(бяха мн забавни и мн ми липсват тия моменти), пък и там се наблегна на прятелството покрай новите персонажи, абе мн готин сезон.Трети само заради Брукас( толкова сладки моменти че просто без думи да останеш) и Нейли(и те имаха мн готони моменти)..За четвърти мога да кажа че за мен също е добър сезон, но много драматичен и фантастичен, пък и мн ми липсваха Брукас... wink.gif
DesiTo
Гласувах за трети сезон.
То е ясно, че всички ми харесват, все пак го гледам. Първи определено беше много добър, по принцип при всеки сериал е така - първия сезон е най-добър. Което е нормално, все пак с него се поставя началото. И аз даже почти винаги най-харесвам първия сезон, но ОТХ е изключение. Хубавото беше, че в началото обръщаха повече внимание на баскетбола и отношенията на двамата братя.
Иначе трети сезон ми харесава най-много, заради динамиката, взаимоотношенията м/у персонажите, имаше от всичко по-малко. А и финалния епизод беше изключителен.
Макар че при всеки сезон си имаше и слаби, и силни епизоди.
Обаче, четвърти сезон не ми хареса много-много.
nemios
Втори сезон !!! Просто много ми хареса втората част на сезона, когато Лукас и Брук се сваляха, но не си казваха какво чувстват и Лукас се опита да разобличи Дан. Накрая Дан за жалост го надигра.
Miss_Duff
Трети - заради Брукас и Нейли основно.Невероятни сцени имаше..Тогава наистина беше супер интересно.Във втори сезон също ми бяха сладки Брук и Лукас,но определено трети сезон..Незабравими моменти!!
HiLaRy`DuFf{}
Вси4ки !!!! biggrin.gif
Pr073c70R
Попринцип всички, но щом трябва да се избира...
Първи сезон. Макар и аз да не знам точно защо го избирам, но всичко някак си беше по - спокойно, нещата се развиваха постепенно, и определено беше голям build up за следващия сезон smile.gif)
borislava
3 там всичко си е както трябва като изключим това , че в началните серии Хейли и Нейтън са разделени
dEniChka
Всички сезони са яки , защото вьв всеки има много готини моменти...но аз се ядосвах много пьти за това че след всеки хубав момент им се случва нещо гадно .. angry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.