Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любим сезон?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3
vIkToRsHeFa
Цитат(denichka_mnt @ Jul 16 2007, 00:52) *
Всички сезони са яки , защото вьв всеки има много готини моменти...но аз се ядосвах много пьти за това че след всеки хубав момент им се случва нещо гадно .. angry.gif

Е... То иначе нямаше да е интересно... Иначе любим сезон... Първият и последният са ми фаворити, втори... Просто ми мина някак си покрай останалото...
ladysunshine
Хресват ми всички сезони, защото аз ги изгледах един след друг и не мога някакси да ги разделя. Всичките са супер готини
`BruKas`
Всички сезони са страхотни!!!!
susito
не помня дали съм писала,но ако съм определено ще е било за 3-ти сезон!Сега обаче мнението ми е друго...любим ми е 4-ри!главната причина е Лейтън,иначе имаше доста драми,доста забавления: ) Но 3-ти също не отстъпва happy.gif !

П.П.аз съм втората,която гласува за 4-ти о.О
mimetyyy
Всички сезони са много интересни,но първи като че ли най-много ми допада!! Абе всички са си много яки!!! 13.gif 8.gif
Nasi
Анкетата е нулирана. Може да се гласува отново. wink.gif
Devil^Rose^^
На мен се пада честта да дам първия глас за I сезон . За мен си остава най-добрият biggrin2.gif
Айде гласувайте за I 15.gif
Gossip Girl
Цитат(Devil^Rose^^ @ Aug 15 2007, 20:55) *
Айде гласувайте за I 15.gif

Аз съм втората за първи сезон.
Катeто
аз съм за първи сезон,макар че всички са много добри,единствено втори не ми е много фаворит понеже нейли не бяха заедно,нямаше баскет....
Tedds
Аз съм за трети.
black1wolf
Определено първи !
mimi_k5
ООООООООООООО.........трети!!!!Определено
CRiStiAn0^17
Първи!!!
brooke_scott
ами 2-ри и 3-ти са ми любимите, но глаувах за 3-ти - мн по-наситен от към събития и по-интересен и заинтригуващ и да не забравяме 4е имаме и Брукас и Нейли така 4е какво пове4е smile.gif))))))
racheL_gattIna
Всдички еднакво
LockedHeart
Харесвам всички сезони, но според мен най-стойностен беше първи.
Mr. Winchester
Любим сезон confused.gif колебая се м/у 3 и 4 и двата ги харесвам еднакво но ще гласувам за 3
deisal
Аз гласувах,че всички до един са ми любими,ала не съм ги гледал всичките,само 1,2,и малко от 3,но съм сигурен,че и другите ще са страхотни.
Dilqncheto
Според мен 3 сезон е най-хубав rolleyes.gif не, че другите не са, но тогава са едни от най-любимите ми моменти smile.gif така,че гласувах за 3 worthy.gif
black rose
"Любим сезон?
Нито един [ 0 ] [0.00%]"
Защо ли biggrin.gif Всеки, който е гледал сериала го е харесал, така че този резултат е заслужен! Иначе за мен си остава 3 сезон на 1во място, защото всичко е хубаво: нейтън и Хейли са заедно! Е имаше и лоши моменти, но всичко беше много реалиситнчо, а и няма как да има само цветя и рози...
burn4e
всички са ми толкова любими worthy.gif worthy.gif ..но най-много 3-ти
pinko_z
Всички еднакво wub.gif wub.gif worthy.gif
dessity
Всички ги обичам но може би 1 най-много
p0is0n`
На мен всички сезони до сега адски много ми харесват worthy.gif
nelito_91
Всички са супер biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
fenkanabrooke
Всички сезони са хубави , защото тово все пак е ОТХ.Но на мен най-много ми харесват първи и трети!
gan4e70oo
3ти и 4ти като че ли най-много ми харесват.
Malkata^^^
Всички,всеки един има нещо повече и нещо по-малко от другия но са еднакво хубави и интересни! Любимите ми епизоди са във 2-ри и 3-ти сезон но все пак Всички еднакво
gotinatakuma
Аз изгледах всички сезони наведнъж,просто не можех да се спра tongue.gif и сега чакам всяка следваща серия с нетърпение.
PayTon__
Всички rolleyes.gif

1
4
5
3
2
caprice
Доста се колебах..но аз си харесвам всички сезони без изключение, защото този сериал е невероятен..може би единствения който си заслужава всяка минута и всичкото чакане happy.gif
Naley_fen
Аз също харесвам всички сезони, но 3 и 5 малко повече.
or1g1nal
Еми всички са мн яки, но на мен лично 4 най ми хареса smile.gif
Ne7WoRK
Най-много ми хареса 1-ви сезон а сега ми харесаха и последните епизоди на 5-ти сезон когато Нейтън започна да тренира след травмата и се надявам в 6-ти сезон пак да играе за някой отбор и ако играе може би 6-ти сезон ще ми бъде любим но не се знае чакам го 6-ти сезон с нетърпение или всякаква информация кога ще почнат да го снимат... ;(
**Naley*
Всички,само 3 сезон не ме кефи особено, заради това, че Хейли и Нейтън не бяха заедно и тя беше на онова тъпо турне mad.gif
allnitess
Всички еднакво
brooke_scott
Цитат(**Naley* @ Jun 29 2008, 15:51) *
Всички,само 3 сезон не ме кефи особено, заради това, че Хейли и Нейтън не бяха заедно и тя беше на онова тъпо турне mad.gif

Хейли беше на турне във втори сезон wink.gif
Bodyguard
The First One
moni_hs
3 заради Брук и Лукас
badbaby22
Всички са страхотни! Но определено първи и трети за мен са най-хубави! Първи, защото заради него започнах да гледам сериала biggrin.gif и трети, защото стават наи-хубавите неща: Брук и Лукас се събират, а също така и Хейли и Найтън.
naley_
Ще излъжа,ако кажа,че има слаб сезон ,всички са страхотни,но гласувах за трети..Всичко се случи в терти сезон,така де,смъртта на Кийт и Джими,Хейли се върна и забременя,втората сватба на Нейли,катастрофата изобщо още куп неща..
Иначе от първи до пети и за сега първата серия на шести biggrin2.gif нямат грешка!
traiana
Наистина всички сезони са много добре направени и са ми супер интересни!И все пак аз ще глесувам за 3-ти сезон,защото както каза Адито в този сезон се случи всичко! biggrin2.gif
kiki_f```
Може да се каже че всички са хубави..се пак ОТХ biggrin.gif Aма според мен 5ти сезон не е от най-яките...! Най-мн ми харесаха 1ви,3ти и 4ти smile.gif 2ри ставаше ама ама беше кофти щото Хейли и Нейтън се разделиха.Сега си мисля,а и се надявам 6ти да е мн хубав..тей като Лукас и Пейтън пак са заедно tongue.gif
moni_hs
1. Трети сезон - главно заради Брукас и Нейли
2. Четвърти сезон - бяха ми мн интересни, защото бяха дванадесетокласници и им беше последна година, и се чудеха какво да направят
3. Втори - епизодите с нощта на предизвикателствата, женското парти, и т.н.
4. Първи - уникален сезон, който ме накара да продължавам да искам да гледам ОТН
5. Пети - от петте ми харесва най-малко, иначе в него имаше мн хубави моменти smile.gif
sladur4etyyy
Любимият ми сезон е 1ви,защото ми се струва най-динамичен и интересен.А и някак си няма прекалено много драматизъм,дори има доста забавни моменти...Иначе като цяло филма си е №1!!!! worthy.gif worthy.gif
DeSiNCeTu
Трети wub.gif Гледала съм всяка серия толкова много пъти, че чак го знам на изуст laugh.gif
ZuZka yeah
Трети и четвърти, не мога да преценя кой повече ми харесва. worthy.gif
FintiFlushka
Мм всичкии tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.