Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Kyle XY 02x13
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Kyle XY
ani4ka_89
Резюме: Кайл и Джеси започват своето пътешествие в търсене на връзката помежду им., която може да се откаже много по-дълбока, отколкото са мислели в началото. Дали предчувствието на Кайл за Джеси ще се окаже правилно? И може ли Джеси да се довери на себе си и да постъпи правилно, след като научи всичко за миналото и целта на мисията си?
Междувременно семейство Трейгър се обединява, за да се опита да разгадае тайните на Кайл.

Даунлоуд:Kyle.XY.S02E13.DSR.XviD-OMiCRON

Още не съм гледала епизода, но при първа възможност ще го направя и ще коментирам.
sulu
И аз още не съм гледала епизода,но рабрах че този е последния за 2007г.Той сезона си е 23 еп. ,но сега ще имат почивка до Януари 2008.Три месечна почивка-на кой ли сериал ми прилича ??
Gossip Girl
Мм епизода беше жесток. Страшно ми се разпали интереса около всичко, което се върти около Бейлин и неговата мацка. Според мен Джеси е жива, няма начин за обратното. В целия епизод само ме подразниха тези трагедии дето ги направиха Трейгърите. То не беше крясъци, пък рев, пък после пак крясъци и после пак рев. Ако не беше това епизода щеше да е супер.
girl_from_hell
адам бейли пък как изникна от нищото то си е обичайно за този сериал винаги с загадки, който дори неможеш и да се досетиш отговора им ама нз това а мен ми беше прекалено, а това за почивката вярно ли е, а аз мисля че преди този епизод ако я бяха направили щеше да е мнгоо интересно
Enchanted
Напълно си прав sulu.. на мен много ми прелича на почивката на Smаllville (де да беше само почивкатаblink.gif )
Разбира се че е вярно това за почивката,но наскоро четох някъде че исакли да удължават сезона...те сега са се сетили wacko.gif
Иначе не беше лоша серия...
sulu
Цитат(nepokornata_princesa @ Sep 29 2007, 20:02) *
Напълно си прав sulu.. на мен много ми прелича на почивката на Smаllville (де да беше само почивката blink.gif )
Разбира се че е вярно това за почивката,но наскоро четох някъде че исакли да удължават сезона...те сега са се сетили wacko.gif
Иначе не беше лоша серия...

Да то си е така, но само да ти кажа че съм момиче unsure.gif
Enchanted
Извинявай.. Ани ако е удобно да те наричам по име happy.gif
Разбира се че е така на мен не само това ми на помня на Смолвил,а и много от сцените 16.gif huh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.