Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Scott Brothers
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3
Devil^Rose^^

Bros Moments - Season 1

Bros Moments - Season 2

Любими моменти - 1 сезон

Любими моменти - 2 сезон

Любими моменти - 2 сезон II

Люмиби моменти - 3 сезон

Как виждате тяхната "връзка"? Кой повече ви допада? Може и някоя любима снимчица да сложите biggrin2.gif

Сега като се замислих заглавието на темата позволява да се разглежда и другите двама братя Скот (Кийт и Дан)!
Даже идеята ми за темата винаги е била по скоро дискусия за отношенията помежду им, отколкото да се казва кой харесвате повече.

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
Nasi
IPB Image
И двамата са страхотни!!! Сега може би Нейтън ми харесва повече!!!

IPB Image
IPB Image

IPB Image
ThePinkDuck
Честно ли?На мнение съм че тея дето са избирали актьорският състав не са били с всичкия си!Не може да сложиш двама толкова неустоими актьори в един и същи филм!!!Това си е чисто престъпление спрямо сърдечните ми ритми!ИНАЧЕ връзката между тях наистина много ми харесва как се заформя .В първи сезон беше много готино когато всеки от тях започна да прави някакви компромиси и да се опитва да се спогоди с другия . Наистина вярвам , че ако не заради друго то поне и сега ще се сдобрят за да застанат против Келър , което няма да е лошо начало!!! mrgreen[1].gif
Nasi
QUOTE(ThePinkDuck @ Nov 27 2005, 10:07 PM) *

Наистина вярвам , че ако не заради друго то поне и сега ще се сдобрят за да застанат против Келър , което няма да е лошо начало!!! mrgreen[1].gif

ДА!!!!!!
те май вече са срещу Крис. Дано по-скоро се съберат!!!
_HriS_TinA_
QUOTE(ThePinkDuck @ Nov 27 2005, 10:07 PM) *

Честно ли?На мнение съм че тея дето са избирали актьорският състав не са били с всичкия си!Не може да сложиш двама толкова неустоими актьори в един и същи филм!!!Това си е чисто престъпление спрямо сърдечните ми ритми!ИНАЧЕ връзката между тях наистина много ми харесва как се заформя .В първи сезон беше много готино когато всеки от тях започна да прави някакви компромиси и да се опитва да се спогоди с другия . Наистина вярвам , че ако не заради друго то поне и сега ще се сдобрят за да застанат против Келър , което няма да е лошо начало!!! mrgreen[1].gif

То4но и аз това искам адски се издразних,когато се скараха 19.gif ...дано наистина покраи Крис да станат FRIENDS отново wink.gif
Amidala
е, и 2 та са яки ама Чад е по сладък wub.gif направо оо ааа .. ... ... blush.gif
Ralna
От готините братчета, на сърцето ми лежи Нейтън, много си го обичкам, а колкото до "връзката" им и аз съм почти 100% сигурна, че само за да вгорчът живота на Крис ще се сдобрят, просто друго решение не виждам.

П.С. Насе 10х за снимките мила, много са яки
Lolipop
Nathan is THE BEST OF THE BEST!!!
Ralna
QUOTE(Lolipop @ Nov 28 2005, 04:03 PM) *

Nathan is THE BEST OF THE BEST!!!

Амин сестроicon_peace.gifТой е бог от най-висша класа worthy.gif
solenka
Според мен и двамата искат да са приятели, но са много горди и затова така се държат един с друг. Сега може би гордостта им ще изчезне ако се съюзът срещу Крис и ще станат приятели. Дано, защото така Хейли се разкъсва между двамата.
Ralna
Дано се съюзят и да вземе Нейтън най накрая да си начеши крастата като дръпне един здрав пердах на Крис, че от отдавна му се кани, а мен ме кефи да гледам Нейтън агресивен
common_sense
определено в началото на филма Лукас повече ми харесваша, но с времето Найтън ми стана Любимец от целия актьорски състав. 3.gif не говоря за външния вид, а за ролята и героят. въпреки че ина виншен вид повече ми харевса от Лукас.
IPB Image
Amidala
напълно съм съгласна с теб , но мислех че говорим за външен вид.
common_sense
QUOTE(Amidala @ Dec 1 2005, 09:46 PM) *

напълно съм съгласна с теб , но мислех че говорим за външен вид.

нз, но и двамата на виншен вид не са ми няква "слабост". все пак Нейтън е по-хубав. rolleyes.gif обаче ролята му е направо гениална. просто той е най-задълбоченият образ в целия филм според мен. worthy.gif
Ralna
QUOTE(niki_r @ Dec 1 2005, 10:00 PM) *

нз, но и двамата на виншен вид не са ми няква "слабост". все пак Нейтън е по-хубав. rolleyes.gif обаче ролята му е направо гениална. просто той е най-задълбоченият образ в целия филм според мен. worthy.gif

напълно съм стгласна с теб, Нейтън е най-красивият, а ролята лу е най-добрата, героят му е много добър. А и Джеймс е най-младия в екипа. Всички са поне на 24-25 години, а той е на 20, млада мръвка
Nasi
QUOTE(Ralna @ Dec 1 2005, 10:18 PM) *

напълно съм стгласна с теб, Нейтън е най-красивият, а ролята лу е най-добрата, героят му е много добър. А и Джеймс е най-младия в екипа. Всички са поне на 24-25 години, а той е на 20, млада мръвка

И аз съм съгласна с вас!!!!!!
Найстина ролята му се промени страшно много!!!
Супер си е!!!
Christina
Определено Нейтан. Ролята му претърпя най-голямо развитие и е с най-задълбочения и сложен характер, заедно с този на Пейтан. а пък и Джеимс е голям сладур!
Относно "връзката" им с Лукас, и мен мн ме беше яд като се скараха дано сега се сдобрят и се съюзят срещу Келър който мн мн ме дразни. Браво на Люк мн ме израдва как само се дръпна и топката фрасна Крис. Дано и Нейт да го натупа най-накрая!!!
pool^babygirl
АЗ ПЪК КАЗВАМ ЛУКАС И ТВА СИ Е І - ЛУКАС ЛУКАС ЛУКАС - ЛЕЛЕ КАКЪВ Е ХУБАВ І - БОНБОН И ПОЛОВИНА 4.gif
Jordan
хехе, лукас, лукас...мда, Лукас е страхотен но все пак мисля, че наистина Нейтън претърпя най-големи промени през тези три сезона. започна като гадното копеле в сериала, и тогава ми беше малко противен защото се изживяваше в ролята на някакъв голям "хулиган" апък всъщност това не му подхождаше. Самия Джеймс няма такова израженмие на мръсник и бияч. После мина към малки трикове, за да дразни Лукас... ХОП...взе, че се влюби в Хейли, която пък го промени тотално и от гадното копеле се превърна в един изключително романтичен, добър и обичлив нов Нейтън.
За това по ми допада той.
Докато Лукас...Лукас все се забърква в някакви истории и после едвам си оправя бъкиите. типичен пример са сегашните му отношения с Брук.
Все се стреми да е добър а накрая все го изкарват лошия shocking.gif huh.gif shocking.gif
Nathan
QUOTE(Ralna @ Nov 28 2005, 06:31 PM) *

Амин сестроicon_peace.gifТой е бог от най-висша класа worthy.gif

Хахах само така 4.gif
Нейтън е къде къде повече от Лукас wink.gif
Jordan
QUOTE(Nathan @ Dec 27 2005, 11:13 AM) *

Нейтън е къде къде повече от Лукас wink.gif

ей, фшшш...я да не плюеш по Лукас 0041[1].gif
(шегувка smoke.gif )
eL
QUOTE(Jordan @ Dec 27 2005, 05:11 PM) *

ей, фшшш...я да не плюеш по Лукас 0041[1].gif
(шегувка smoke.gif )

и аз съм с тебе брато 11.gif Лукас е пич от висша класа 10.gif
Nathan
НИщо против Лукас ,просто героя му е такъв ,че всички да го харесват и затова не ми харесва толкова много. tongue.gif
Jordan
QUOTE(Nathan @ Dec 27 2005, 05:55 PM) *

НИщо против Лукас ,просто героя му е такъв ,че всички да го харесват и затова не ми харесва толкова много. tongue.gif

е не го харесват баш всики, просто ролята му е малко поглавна от тази на Нейт, мисля... 17.gif 4овека си е готин, само дето все оплита конците и става кофти... wacko.gif
Nathan
QUOTE(Jordan @ Dec 27 2005, 06:34 PM) *

е не го харесват баш всики, просто ролята му е малко поглавна от тази на Нейт, мисля... 17.gif 4овека си е готин, само дето все оплита конците и става кофти... wacko.gif

ами точно защото Чад е с по-главна роля от Джеймс и затова повечето фенчета го харесват.Всички обичат добрия,силния и ест ГЛАВНИЯ герой smile.gif) 18.gif
eL
QUOTE(Nathan @ Dec 27 2005, 06:50 PM) *

ами точно защото Чад е с по-главна роля от Джеймс и затова повечето фенчета го харесват.Всички обичат добрия,силния и ест ГЛАВНИЯ герой smile.gif) 18.gif

За мен пък нещата не стоят точно така ... аз не харесвам Лукас защото е главния герой във филма ... по същата логика трябва да харесвам и Дан happy.gif ... той също е от главните герой нали ?? biggrin2.gif няма нищо общо това , кой на коя позиция играе ... аз си харесвам и Маут нищо че го виждам рядко в сериите .. а героя на Лукас воабще не е идеален ... има си свойте проблени, и е супер чувствителен и Умен ...затова го харесвам ... не заради някакви си измислени фенски зарибявки 10.gif biggrin.gif
Jordan
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 27 2005, 08:54 PM) *

За мен пък нещата не стоят точно така ... аз не харесвам Лукас защото е главния герой във филма ... по същата логика трябва да харесвам и Дан happy.gif ... той също е от главните герой нали ?? biggrin2.gif няма нищо общо това , кой на коя позиция играе ... аз си харесвам и Маут нищо че го виждам рядко в сериите .. а героя на Лукас воабще не е идеален ... има си свойте проблени, и е супер чувствителен и Умен ...затова го харесвам ... не заради някакви си измислени фенски зарибявки 10.gif biggrin.gif

Пейт, ще те разпрегръщам. bigarmhug.gif
Много хубаво изказване. И аз съм голям фен на Устичко 3.gif
Абе защо му викате Маут.... wacko.gif той не си ли е точно Устата?както Whitey, все едно да го превеждат уайти... wacko.gif
Nathan
изказвам лична позиция smile.gif

както и да е
на мен всички герои ми харесват
без Дан
много ми е противен
tongue.gif
Jordan
QUOTE(Nathan @ Dec 27 2005, 10:07 PM) *

изказвам лична позиция smile.gif

както и да е
на мен всички герои ми харесват
без Дан
много ми е противен
tongue.gif

е той по дефиниция героя на Дан трябва да излнява ролята на гадното копеле, което пречи на всички да бъдат едно голямо, задружно, обичащо се семейство. Помислете само ако го нямаше дан колко неща щяха да са различни...щеше да е...някак скучно струва ми се, въпреки че в ниакакъв случай не го защитавам, много ми е гаден 14.gif 19.gif 14.gif
Nathan
Ау аз гледах 22 епизод на 1-ви сезон.
Общо взето седях пред монитора ето така O_O.
Не можах да повярвам какво се случва и то само за 1 епизод.
Jordan
QUOTE(Nathan @ Dec 28 2005, 09:56 AM) *

Ау аз гледах 22 епизод на 1-ви сезон.
Общо взето седях пред монитора ето така O_O.
Не можах да повярвам какво се случва и то само за 1 епизод.

ще гледаш така blink.gif blink.gif blink.gif след като изгледаш последния епизод на 2ри сезон..ще се радваш също...за момента 10.gif
Nasi
QUOTE(Jordan @ Dec 28 2005, 10:17 AM) *

ще гледаш така blink.gif blink.gif blink.gif след като изгледаш последния епизод на 2ри сезон..ще се радваш също...за момента 10.gif

Да и като изгледа 9 серия на 3 сезон също!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Nathan
3.gif не е честнооо
само ме карате все повече и повече да го гледам
хахаххаа happy.gif
ама аз ще го гледам какво знаете вие smile.gif)))))
Jordan
QUOTE(Nathan @ Dec 28 2005, 01:01 PM) *

3.gif не е честнооо
само ме карате все повече и повече да го гледам
хахаххаа happy.gif
ама аз ще го гледам какво знаете вие smile.gif)))))

абе вземи го изгледай докато дойде 10ти епизод на 3ти сезон...то ина4е няма да ти е интересно да гледаш тука дискусиите пък да не си гледал епизодите 10.gif
eL
Много хубаво изказване. И аз съм голям фен на Устичко
Абе защо му викате Маут.... той не си ли е точно Устата?както Whitey, все едно да го превеждат уайти...

Защото английската му версия е Маут ( не искам по никакъв начин да го свързвам с оня "объркан" български смешко-рапър ... happy.gif biggrin.gif ... Се едно на Оne Tree Hill да му викам "Един дървесен хълм" 18.gif 4.gif

QUOTE(Jordan @ Dec 28 2005, 06:45 PM) *

абе вземи го изгледай докато дойде 10ти епизод на 3ти сезон...то ина4е няма да ти е интересно да гледаш тука дискусиите пък да не си гледал епизодите 10.gif

agree with that Jordan biggrin2.gif 4.gif Напълно излишно е да коментираме каквото и да е ...
да гледа щото иначе се губи тръпката ...
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Dec 27 2005, 09:58 PM) *

Абе защо му викате Маут.... wacko.gif той не си ли е точно Устата?както Whitey, все едно да го превеждат уайти... wacko.gif

Щото Устата е тъпо и се свързва с оня смешко "рапъра" dry.gif
Jordan
да ама истинското му име не е Маут, пък и в първи сезон му викаха Нос на бъзик, така 4е все още си мисля, 4е си е Уста... 15.gif
Menna
От двамата не мога да си избера кой повече ми харесва 10.gif 10.gif
Когато имат общи сцени заедно си умирам от удоволствие 10.gif
Все пак може би заради двойката Брук/Лукас предпочитам Лукас wink.gif
eL
QUOTE(Jordan @ Dec 28 2005, 09:50 PM) *

да ама истинското му име не е Маут, пък и в първи сезон му викаха Нос на бъзик, така 4е все още си мисля, 4е си е Уста... 15.gif

Ako искаш и Уши или Бъбрек му викай happy.gif Все тая 18.gif biggrin.gif
Jordan
Добре...Бъбречко звучи много поетично... 10.gif
^Mim0zKa^
Ммммммм двамата герои наистина ми харесват но аз все пак запо4нах да гледам серияла заради 4АД и тои си ми е слабост от доста време и 100% сам за него ...тои е много по хубав от Нейтан...голям е сладур макар 4е в последните тука епизоди на 3 сезон е напраил мноо яко тяло Нейтън и много ме кефи! biggrin2.gif
Jordan
Да направим фен клуб на Чад 3.gif 18.gif
Eli_Baby
QUOTE(Jordan @ Jan 6 2006, 09:21 AM) *

Да направим фен клуб на Чад 3.gif 18.gif

Еее аз пък предпочитам Джеймс wub.gif Тоя Чад не че не го харесвам ама ми се струа много сладникъв един такъв 10.gif То верно аз заради Чад почнах да го гледам ама сега определено предпочитам Джеймс worthy.gif
Narlot
Ами тук каквито и критерии да гледаме(външност и характер например) е много трудно да се избере.Всеки има различен вкус и.....кой каквото му е на сърцето,нали знаете?
Сериалът започнах да го гледам съвсем случаино-без да знам кои са актьорите в него.В последствие обаче Чад ме спечели и така си е до днес.И двамата са страхотни,но моят избор е Чадsmile.gif
Electrum
http://www.daretomove.net/gallery/displayi...album=45&pos=36[/img] само като ги видя двамата на някоя такава снимка и зациклям пред монитора.И аз почнах да гледам филма заради Чад ама сега не мога да приценя кой от двамата е по-як...Тея продуценти ако целят да ни докарат до болница с двама толкова сладки актьори в 1 филм скоро ще си постигнат целта wink.gif
Jordan
Чад!IPB ImageЧад!IPB ImageЧад!IPB Image
smoke.gif
ludoto_tedi
не знаех къде да сложа това ,но мен много ме кефи.слагам го тук:

Чад
Jordan
Оооооо ями, ями...страхотна рисунка. Обичам рисунките на тва момиче, не съм ги разглеждал отдавна обаче...ето че има нещо новичко...
Тая снимка обаче му е от девствения период 18.gif Още на младини biggrin2.gif
ludoto_tedi
да и мен много ме кефят рисунките й.обииствени са просто!!!
ludoto_mimi
Оле тия рисунки наистина са супер 4.gif Момичето(май беше момиче) определено има талант и то голям 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.