Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Scott Brothers
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3
^Mim0zKa^
Мммм да там е по млади4ак с такава косица е вав "Шантав петък" голям сладур както винаги!Бтв Jordan подкрепям те за фен клуба за 4ад!
Devil^Rose^^
Аз пък искам фен клуб на Джеймс blush.gif 18.gif
_HriS_TinA_
Емии на който и да правите все 6те е хубаво за6тото и двамата са НЕВЕРОЯТНИ biggrin2.gif

Хммм вижте това е от не6то като фен клуб4е на Чад 18.gif :

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Lolipop
На мене винаги най-много си ми е харесвал Джеймс!
Devil^Rose^^
ето нещичко и от мен wink.gif малко House of Wax

IPB Image
IPB Image
RoXXy_
wub.gif и Чад да ми да дадът няма да откажа biggrin2.gif , на снимката на Devil^Rose^^ е излезнал доста добре...ама по принцип съм за Нейтън, който наполседък става все по хубав blush.gif и все по мускулест wub.gif хах
_HriS_TinA_
QUOTE(RoXXy_ @ Jan 8 2006, 09:55 PM) *

..... Нейтън наполседък става все по-хубав blush.gif и все по мускулест wub.gif хах

Ужасно си права biggrin2.gif хммм доста се е оформил ..

Преди: IPB Image Сега : IPB Image
Menna
Ааааа,Хриси бива ли такова нещо 10.gif 3.gif 3.gif -Направо си изплакнах очите 18.gif 18.gif
^Mim0zKa^
Ммммммм да..аз дори някаде бях писала 4е в последните епизоди Нейтън4оо пражи мноо яко телце!!Ама се пак...сам си за Лукас 4.gif
RoXXy_
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Jan 8 2006, 10:22 PM) *

Ммммммм да..аз дори някаде бях писала 4е в последните епизоди Нейтън4оо пражи мноо яко телце!!Ама се пак...сам си за Лукас 4.gif

aбе направо от началото на 3ти сезон е хм..как да кажа...доста по-готин... 3.gif
а за Чад...и той има прогрес, ама при него по важно е да не си пуска пак оная коса дълга, щото според мен по му утива къса biggrin2.gif
ludoto_mimi
QUOTE(RoXXy_ @ Jan 8 2006, 10:43 PM) *

aбе направо от началото на 3ти сезон е хм..как да кажа...доста по-готин... 3.gif
а за Чад...и той има прогрес, ама при него по важно е да не си пуска пак оная коса дълга, щото според мен по му утива къса biggrin2.gif

Честууууууууууууууу... 10.gif 10.gif 10.gif Супер готин е с дълга коса biggrin2.gif biggrin.gif
RoXXy_
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 8 2006, 10:52 PM) *

Честууууууууууууууу... 10.gif 10.gif 10.gif Супер готин е с дълга коса biggrin2.gif biggrin.gif

наистина ли повече ти харесва с дълга коса mrgreen[1].gif ...пфу, на мен с дълга коса ми изглежда по малък.... 10.gif
еми...всеки има собствен вкус, аз само мнението си изразих biggrin2.gif
eL
НА хубав човек всичко му седи 3.gif 4.gif И все пак предпочитам да е с дълга коса ... във 2ри сезон където е късо подстраиган ми изглеждаше като току що излязал от казарма ... наказан от съдбата happy.gif
Джеймс обаче израства във фенските сърца ... Само на 20 годинки е .. млада мръвка 4potrivam[1].gif А какво телце имааа wub.gif
Jordan
QUOTE(Peyton Sawyer @ Jan 8 2006, 11:58 PM) *

НА хубав човек всичко му седи 3.gif 4.gif И все пак предпочитам да е с дълга коса ... във 2ри сезон където е късо подстраиган ми изглеждаше като току що излязал от казарма ... наказан от съдбата happy.gif
Джеймс обаче израства във фенските сърца ... Само на 20 годинки е .. млада мръвка 4potrivam[1].gif А какво телце имааа wub.gif

Ей, ПМС, гледай как изневеряваш на Лукас зна4и...не ти стига той ами и към Брат4ето му гледаш, ей...ненаситница 2thin[1].gif
eL
QUOTE(Jordan @ Jan 9 2006, 05:49 AM) *

Ей, ПМС, гледай как изневеряваш на Лукас зна4и...не ти стига той ами и към Брат4ето му гледаш, ей...ненаситница 2thin[1].gif

Що си мислиш че му изневерявам? 9.gif Няма такова нещо rolleyes.gif ... възхищавам се на израстването на Джеймс. Г-н. Лукас винаги ще е на първо място в мислите ми. Споко 0106[1].gif
p.s. хайде да минем без пмс Jordan . звучи банално вече smile.gif 18.gif ...
Jordan
О, съжалявам ако съм те подразнил, просто го ползвам като съкращение на цялото име...докато напиша Peyton Sawyer...ако искаш спирам 3cip[1].gif
eL
QUOTE(Jordan @ Jan 9 2006, 12:56 PM) *

О, съжалявам ако съм те подразнил, просто го ползвам като съкращение на цялото име...докато напиша Peyton Sawyer...ако искаш спирам 3cip[1].gif

Не ... не ме дразни воабще просто малко се поизтърка. biggrin2.gif Това е. За да те улесня, направо ти предлагам не пиши Peyton Sawyer ами направо Ели или Елица 4.gif, което е й името ми btw blush.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Peyton Sawyer @ Jan 9 2006, 01:06 PM) *

Не ... не ме дразни воабще просто малко се поизтърка. biggrin2.gif Това е. За да те улесня, направо ти предлагам не пиши Peyton Sawyer ами направо Ели или Елица 4.gif, което е й името ми btw blush.gif

Виждаш ли какво е предимството да ти пише името в ника 10.gif biggrin2.gif 18.gif
^Mim0zKa^
Хихихихи да на хубав 4овек вси4ко му стои добре...ама сяка6 с каса косица е по мажествен един такъв... blink.gif мм ама нз и с далга да е и с каса да е нали си е 4АД 3.gif
Jordan
Добре Ели, no problem smile.gif
eL
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 9 2006, 07:37 PM) *

Виждаш ли какво е предимството да ти пише името в ника 10.gif biggrin2.gif 18.gif

AMa Ника има смисъл, когато се различава от собственото ти име biggrin2.gif ... и без това по цял ден ми го повтарят ... малко или много ми е писнало 10.gif А който не го знае винаги може да попита (нали уж в това е тръпката, да се опознаваш с човека отсреща mrgreen[1].gif ) както и да е ... навлязох в големи подробности happy.gif Въпроса беше за Чад ... да не му отнемаме почитното място в темичката 4.gif because he`s great 8.gif I love that boy !! wub.gif tongue.gif
^Mim0zKa^
Мммммм да и аз го оби4ам това мом4е ама напрао0о0о0о0 го обожавам! 3.gif
ludoto_tedi
kaжете как може да не обичам този бонбон

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

особено на тази е .....wow:

IPB Image
RoXXy_
oле..чак сега забелязах...Чад 15.gif има супер устни bigarmhug.gif ...на мен ли ми се струва или този младеж се разхубавява напоселедък....сигурно е добре пак да си фрии
^Mim0zKa^
QUOTE(RoXXy_ @ Jan 12 2006, 12:22 AM) *

oле..чак сега забелязах...Чад 15.gif има супер устни bigarmhug.gif ...на мен ли ми се струва или този младеж се разхубавява напоселедък....сигурно е добре пак да си фрии

Хахахах дамммм устните му са жестоки...едно от не6тата които го правят толковааа 4аровен 3.gif
Jordan
има и много красиви очи biggrin2.gif blush.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Jordan @ Jan 12 2006, 02:53 PM) *

има и много красиви очи biggrin2.gif blush.gif

Абе изобщо вси4ко си му е перфектно wub.gif
april^^
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Jan 17 2006, 08:01 PM) *

Абе изобщо вси4ко си му е перфектно wub.gif

Добре казано. Няма какво да добавя! 4.gif Още от Freaky Friday ми е слабост wub.gif А..относно косата според мен абсолютно - 1 сезон макар че сякак му ходи
IPB Image4.gif
За Нейт - също само хубави неща blush.gif
Devil^Rose^^
Ам... на мен и двамата повече ми харесват с по-къса коса happy.gif
rusi4kata^
Мен косата на Чад най ме кефи в първи сезон biggrin2.gif 2 сезон е няква мн къса,а пък в трети...туй момче сякаш не се реши 18.gif хаха не знам не ми харесва особено с дълга коса blush.gif
_HriS_TinA_
IPB Image

Mмммм просто ето тук стра6но му се радвам ...и текста горе е радва6т biggrin2.gif ....
april^^
ааааа мерсии 2thum[1].gif страшно е ! Според мен нииикак не е зле с брадичката blush.gif
Jordan
QUOTE(april^^ @ Feb 14 2006, 02:56 PM) *

Според мен нииикак не е зле с брадичката blush.gif

oooo никак даже passifier.gif smoke.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(april^^ @ Feb 14 2006, 01:56 PM) *

Според мен нииикак не е зле с брадичката blush.gif

аААА супер си е...4е кой е казал 4е му има не6то на хубавата бради4ка бе?Хахаха според мене вси4ко си му е наред....ао не кажа и префектно smile.gif
april^^
Еми казвали са ми го mad.gif Страхотен е с нея! 4.gif Не че без нея не е wub.gif
IPB Image
Devil^Rose^^
A Чад и пафка smoke.gif така ли ?
_HriS_TinA_
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 14 2006, 09:19 PM) *

A Чад и пафка smoke.gif така ли ?

Не е казано 4е 6том сме го видяли с цигара на снимка зна4и пу6и...всмисъл може да е използвано като идея за фотосесията там ли каквото е .... happy.gif
Devil^Rose^^
Имам някакви спомени да съм го виждала няколко пъти сниман с цигара, а даже може и да съм чела нещо, но не съм много сигорна и затова питам wink.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 14 2006, 09:47 PM) *

Имам някакви спомени да съм го виждала няколко пъти сниман с цигара, а даже може и да съм чела нещо, но не съм много сигорна и затова питам wink.gif

Хихи ами добрем зна4и може и да пу6и 10.gif ....нали ти казвам и аз незнам само предполагам wink.gif
zlat
Чадчо с брадичка, без брадичка, с дълга косичка, с късичка... все си е сладурче...и то голямо...ама много голямо wub.gif smile.gif wub.gif

И аз имам някакви спомени че съм гледала 3-4 сминчици с цигарки smile.gif А дали пуши или не пуши ... само можем да предполагаме както каза _HriS_TinA_ smile.gif smile.gif smile.gif
april^^
Дамм може да е иэползвано само за фотосесията blush.gif Пък и... пуши ,не пуши....Чад bigarmhug.gif
^Mim0zKa^
Ам хора мисля 4е пу6и и аз съм виждала снимки с цигарката в рака! Абе както казвате пу6и не пу6и все си е наи якия мъж!
An4eTo
И двамата страшно много ме кефят ,но Нейт винаги си ми е бил по голям любимец, wub.gif и като външност и като характер,в крайна сметка според мен той най много израстна досега особено като характер wink.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(An4eTo @ Feb 19 2006, 12:49 PM) *

И двамата страшно много ме кефят ,но Нейт винаги си ми е бил по голям любимец, wub.gif и като външност и като характер,в крайна сметка според мен той най много израстна досега особено като характер wink.gif

Welcome to the club ! wink.gif
seduction_55
И двамата са много интересни като герои и са коренно различни но повече харесвам Лукас защото на него винаги му е било трудно и въпреки това се справя със всичко.И на Нейтън му е било тежко да живее с Дан,но незнам.Лукас ми е слабост. wub.gif
born_4_you
Трудностите в живота на Нейтън не идват само от страна на Дан. Да не говорим за периода след като се ожени за Хейли. Ама сега няма да констатирам кой е изстрадал повече, защото това според мен не е толкова важно!
Харесва много повече Нейтън. Героят му е страшно интересен. Промени се и израстна като човек, което беше наистина голямо нещо.
Освен това е много по-готин!Нейтън/Джеймс си е супер!!!!
BlaCk~RoSe~
ОООООООО невероятни са!И двамата са супер яки красиви чаровни атлетични чувствителни умни забавни аууу супер са wub.gif но може би повече ме кефи Нейтън..
Nathan23
Лукас пуши това е факт.Виждал сам го на снимките на филма,че на всяка почивка пали цигара.Но тва е маловажно според мен.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.