Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Поредните спойлери за "Bizarro"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
toho
Цитат
- Бизаро предлага на Лекс да се съюзят и да победят Кларк. Лекс отказава веднага под предтекст, че е променен човек, след като живота му е спасен от мистериозна руса жена(Кара).
- Бизаро търси криптонит за да увеличи силите си. Криптонита връща нормалния вид на лицето му.

От първия спойлер се питам дали пък Лекс няма за малко да се върне към старото си АЗ от първите сезони?
vikihill96
Абе всичко е възможно, но дори и да стане нещо подобно-то ще е за много кратко. Нещата при Лекс вече се развиват на съвсем друго ниво в сравнение с първите сезони, тъй че една постоянна промяна към по-добро е невъзожна според мен blush.gif !! Но пък нямам нищо против да видя отново "стария, добричък Лекс" - дори и това да бъде за малко[mrgreen] !!! А колкото до Бизаро-май яко ще му припари под лъжичката- кеф,кеф,кеф 15.gif 15.gif 15.gif - хак да му е на гадта. Да се "разпадне" целия като лицето му дано happy.gif happy.gif !!! Ако говорим сериозно -сблъсъкът ще бъде грандиозен(всъщност продължението на сблъсъка).
free_soul
Мерси за новината Тошко!

Това ще е разговор , който ще разкрие може би и други неща. Говоря за момента, когато Бизаро и Лекс ще се озоват на 4-ри очи.

А за втората новинка. Бизаро незнам дали ще си оправи лицето..но имам леки съмнения, че вместо на криптонит ще се натъкне на нещо по-важно.
sonofsparda
Аз пък предпочитам да си гледам "бледия" Бизаро. biggrin.gif Лекс ще го видим какво ще му е промененото, само да запомни нещо от мен - стой далеч от Кара!
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Sep 4 2007, 10:53) *
Аз пък предпочитам да си гледам "бледия" Бизаро. biggrin.gif Лекс ще го видим какво ще му е промененото, само да запомни нещо от мен - стой далеч от Кара!

Yeah Ванка icon_peace.gif !!! Лекс по-далечко да стои от Кара- "get your hands from her" г-н Лутър mrgreen[1].gif !!! А иначе как и да го гледаме Бизаро- все ще му "сменят" физиономията,тъй че.... 10.gif !!!
didssy
ааа не ... толкоз нови споиери и новинки съм пропуснала че направо незнам кое да чета първо ... а п0о темата много ме съмнява че лекс отново е станал добричък huh.gif
Mr. Winchester
Цитат(toho @ Sep 3 2007, 21:54) *
От първия спойлер се питам дали пък Лекс няма за малко да се върне към старото си АЗ от първите сезони?[/b][/size]

Хубаво ще е да си върне предишното "аз" mrgreen[1].gif
MaHeKeHa
Темата вече е отключена и може да коментирате. Надявам се, че Тохо си е взел поука. (Нищо лично, Тохо)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.