Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Moonlight (2007) /Лунна светлина
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
Страници: 1, 2
divata_airis
Moonlight

Резюме:

Мик Ст. Джон е разследващ детектив, който преди 60 години е бил превърнат от свята жена през сватбената нощ във вампир. Сега той живее между две реалности, биейки се срещу своите противници като междувременно се влюбва и в смъртна жена. Ст. Джон трябва запази баланса между тези два живота преди да се сблъскат един в друг, доказвайки че най-страшните опасности се намиратна лунна светлина

В ролите:

Алекс О'Лофлин ("Щитът") като Мик Ст. Джон

Вампир-детектив. Той е пленителен, чаровен и безсмъртен частен детектив от Лос Анджелис, който не спазва традиционните норми присъщи на вампирската раса (това се отнася главно за кръвта - той не пие кръв от хора, освен ако наистина не го заслужават) и използва своето остроумие и свърхестествени способности, за да помага на живите.
София Майлс ("Тристан и Изолда") като Бет Търнър

- абмициозна репортерка.
Шанън Сосамон ("Правила на привличането", "40 дни, 40 нощти") като Коралин

Вампирът, който е създал Мик
Джейсън Доринг ("Вероника Марс") като Джоузеф Константин

400 годишен вампир-плейбой, чийто наставник е Мик. Вечно млад, богат и пакостлив вампир, който се наслаждава на своята уникалност.

ПРЕМИЕРА: 28 Септември 2007г.

PROMO
Gossip Girl
Сериала изглежда много интересен. Нямам търпение да започне. Сюжета е готин, защото в последно време сериалите са повече за убийства на вампири, отколкото за вампири главни герои(като изключим Angel, доколкото знам, защото не съм го гледала). Актьорите също са ми познати като изключим главния-Джейсън от Вероника Марс, София Майлс много я харесвам от Тристан и Изолда, а Шанън от Devour.
ludoto_mimi
Вижда ми се интересен. Дано се окаже хубав. wink.gif
mi6eto_
Изглежда ще е много интересен. Малко прилича на Angel, който и без това ми липсваше. А и актьорите са готини. Вампир- плейбой с наставник вампир-частен детектив - супер. Да видим как ще е.
FrAgMaKeR
Вампир частен детектив от Лос Анджелис, това май вече сме го гледали.. dry.gif
ThePinkDuck
Цитат(FrAgMaKeR @ Sep 4 2007, 13:40) *
Вампир частен детектив от Лос Анджелис, това май вече сме го гледали.. dry.gif

То да беше само вднъж! Хихихи

Радвам се, че се е появила тема за сериалчето. От доста време го очаквам с интерес и искаренно се надявам да предложи нещо ново. Макар, че ще е почти невързможно. Много сериали с вампири и какви ли не чудесии се навъдиха тоя сезон, ама може би ще се намери някой от тях който да си заслужава да се гледа. Ще поживеем и ще видим. mrgreen[1].gif
Nathan_Lee
Да се изкажа и аз, естествено biggrin2.gif Много яко звучи! Нямам търпение да видя!
btw изобщо не харесвам Ейджъл и Бъфи и всички тея подобия на хорор сериали със супер изкуствени крийпи персонажи, които звучат по-скоро като извадени от яйца Киндер Сюрприз! wacko.gif wacko.gif wacko.gif Дано това поне да има добри ефекти и визуална правдоподобност! rolleyes.gif
Letavia
И аз чакам сериала с голям интерес и нетърпение. Надявам се ни изненадат с нещо новаторско в този тип сериали. Ето малко промо снимки smile.gif

angel_girl
Хммм, може да се окаже добро, макар че сюжета вече е до болка познат. Още от сега мога да ви кажа кой ще се захване с вампира...
CheerFuL-F
Изглежда ще бъде интересен сераил,а й щом участва Джейсън...чакам премиерата на 1-ви епизод wink.gif
ThePinkDuck
Moonlight S01E01 (замунда)
ThePinkDuck
Хей това ще се следи. Малко мяза на Angel и още куп други сериалчета ама подробности. То се оказа много трудно да се измислят нови сериали нещо тоя сезон. Ся Джейсън Доринг... все едно гледам Лоугън от ВМ, ама с вампирски зъби. За главния герой незнам какво да кажа, много е готин, аз съм му свикнала от един друг (меко казано велик) сериал, но ролята определено му отива. Женското присъствие направо пари. Готин е сериала, интересен, със свежи лафчета и става за прекарване 40 неангажиращи минути пред екрана. mrgreen[1].gif
ladysunshine
Заради Джейсън бих го изгледала първия епизод пък ще видим дали ще е хубав. Нещо не очаквам да е особено интересен, но може да бъркам
Gossip Girl
Мм аз не съм гледала "Ейнджъл" и затова с филмите за вампири детективи съм в небрано лозе. Иначе самия сериал страшно ми харесва и смятам да си го следя. Патето е права, че Джейсън си е като Лоугън, ама с други зъби. Тоя Мик на снимките не ме кефеше, но сега във филма ми стана много симпатичен. София Майлс не ме разочарова, нея си я харесвам от "Тристан и Изолда" и това си е. А, да не забравя и музиката. Аз съм голяма фенка на Evanescence, така че няма тук какво да коментирам. В останалата част на филма музката беше в стил един от любимите ми саундтраци-"Константин", което също много ме изкефи.

Едит: Ето субтитри Moonlight 01x01@subs.unacs.bg, благодарение на мен. 18.gif
niveto
сериалчето е готино!а кога излиза 2 серия?
FrAgMaKeR
Хареса ми, че вампирите не са представени като същества, които изгарят за секунди на слънчева светлина, или умират от дървен кол в сърцето и такива глупости. До колкото разбрах само пълно изгаряне с огън или физическо отстраняване на главата може да убие вампирите от сериала (това пък ми напомня на "Highlander"). Това е хубаво, стереотипа от BtVS и Angel, както и Blade и други класики са разбити, ау да не забравя фризера вместо кофчег. smile.gif Но като цяло, има още какво да се желае, на места играта ми се стори леко слаба, а образите болезнено неоригинални, изтъркани. Амбициозна, нахална репортерка, дедектив със свръхестествени способности, който се бори с лошите.. изобщо съм със смесени чувства, но е рано да се каже окончателно все още.
Gossip Girl
Moonlight 01x02@zamunda.net
Moonlight 01x02@ArenaBg.com

Ще започна субтитрите веднага щом излязат английските.

ЕДИТ: Страхотна серия. Страшно се зарибих по сериала, нямам търпение да дойде следващия епизод.
Ако може само някой да ми каже коя т CODA-та на втория епизод.
didssy
ммм хубаво сериялче smile.gif хареса ми поне първия епизод smile.gif ще го следя smile.gif
CheerFuL-F
Цитат(didssy @ Oct 6 2007, 18:21) *
ммм хубаво сериялче smile.gif хареса ми поне първия епизод smile.gif ще го следя smile.gif

и аз така мисля smile.gif
ThePinkDuck
Трети Епизод (арена)

Ей тоя сериал става по-добър отколкото очаквах. Започва все повече и повече да се усеща вкуса на Джоел Силвър.
DjeNNy
Сериалчето наистина ме грабна mrgreen[1].gif Много ми е интересно как ще се развие връзката с репортерката rolleyes.gif
vuskutos
Аз засега съм гледал само първите два епизода, но сериалът много ми харесва и ще продължавам да го следя! smile.gif
Gossip Girl
Moonlight 01x04@zamunda.net
Moonlight 01x04@ArenaBg.com
vuskutos
Мерси за линка! worthy.gif
DjuDju
готино е сериалчето..
Gossip Girl
Moonlight 01x05@zamunda.net
FrAgMaKeR
След първите два епизода бях доста скептичен, сега след последните два спокойно мога да кажа, че това заглавие си струва да бъде следено. Историите стават все по интересни, епизодите все по-качествени като цяло и героите все по симпатични и приятни. Макар и да е малко трудно да се говори за реализъм, то тук всички попринцип нереални неща, са представени съвсем нормално, без капка простотии, всякаш всичко това си е нещо напълно нормално. smile.gif А и се набляга на дедективската, криминална част, не толкова на свръхестественото.. Харесва ми, ще го следя с интерес. biggrin.gif
eL
Сериалчето е готино, поредната ми зарибявка biggrin2.gif Вярно е, че повечето неща вече сме ги гледали. Сюжетната линия е малко банална,на места леко нескопосано измислена, но за сметка на това актьорския състав е на ниво. Алекс О'Лофлин от време на време изтрелва по някоя свежа реплика, като :
"Ако не бях станал вампир, щях да пропусна : Интернет, ТВ,World of Warcraft и Джи Пи Ес" 18.gif 18.gif

Beth: Можеш ли да летиш?
Mick: Ахам, точно като Супермен.
Beth: Наистина?
Mick: Не. Би било готино обаче, нали?
18.gif

Определено ще го следя с интерес smile.gif
DjuDju
все повече ми допада сериала..точно това,което сте казали ми прави впечатление,че всичко е представено простичко и без баналните простотии за вампирите-колове,сребро,слънчева светлина....много се смях още в първия епизод като говореше за чесъна,че го харесва на пица happy.gif
Jordan
Ммммляс, новото ми(поредно) сериално увлечение. rolleyes.gif
Филмчето не е нещо величествено, но пък е направено много готинко, и успява да задържи зрителя. Историите до сега не са прекалено напрегнати, едни такива спокойнички са и същевременно доста интересни. Няма го напрежението на Supernatural, и подобните сай-фай сериали и филми. Без излишни бла-бла, всичко си е много готино измислено. Но някак не ми изглежда като сериал, който ще се задържи много време на екрана. Ще видим де.
Сега това, което ми е в главата е въпроса "Мик ще превърне ли Бет във вампирка или няма да я превърне" 18.gif От една страна ми се иска да я превърне щот ми се струва, че ще станат интересно семейство. Но пък от друга страна така май е по-интересно като единия е вампи а другия не. blush.gif
Ако не друго, поне около тея сериали научих туй-онуй за свръхестествените неща като цяло. rolleyes.gif
Gossip Girl
Moonlight 01x07@zamunda.net
Moonlight 01x07@ArenaBg.com
Gossip Girl
Moonlight 01x08 @zamunda.net

Уау, един от най-добрите епизоди досега. Последната сцена беше уникална.
От целия сериал не ми харесва само, че по-младите вампири все успяват да сритат задника на Мик като сила, а би трябвало да е обратното.
ThePinkDuck
Цитат(Gossip Girl @ Nov 17 2007, 10:06) *
Moonlight 01x08 @zamunda.net

Уау, един от най-добрите епизоди досега. Последната сцена беше уникална.
От целия сериал не ми харесва само, че по-младите вампири все успяват да сритат задника на Мик като сила, а би трябвало да е обратното.

Определено най-добрия до момента. А и наистина тоз Мик що все така тоз и онз го млатят кат парцалена кукла... ама от друга страна къде щеше да е тръпката иначе! mrgreen[1].gif Як е сериала и определено става все по-интересен и по-интересен. Много ми хареса в един минал епизод как Джоузеф обясняваше как мацката създавала пиратска армада вампири. Беше много готино! mrgreen[1].gif
Devil^Rose^^
Някой знае ли коя е песента от края на 7 епизод rolleyes.gif
Gossip Girl
Dave Gahan-Kingdom
A_l_e_x
Прекрасно сериалче,много ме зариби,гледам го всяка седмица. Епизод 7 беше прекрасен,най-добрият до момента 8.gif Аз искам да питам за песента от края на 8 епизод,когато Бет целуна Мик по бузата?
Gossip Girl
The Kin-Together
eL
Много ти благодаря Жани. Влюбена съм в тази песен smile.gif

Само в началото малко се удивих с избора на Селин Дион "Тaking Сhances" и Евънесънс "My Immortal". blink.gif Да ползваш толкова популярни песни, за които хората вече са си изградили някакво мнение определено не е добър начин да впечатлиш зрителя. Но после .... почнаха да ги редят една след друга. happy.gif Вече си имам няколко любими песни wub.gif. Песните звучали в епизодите :

Official Promos:

Nickelback - Savin' Me
Shinedown - Heroes
Celine Dion - Taking Chances
Jamie Cullen - Get Your Way (Arrested Development Promo)

Епизоди :

1x01 The Pilot - No Such Thing as Vampires :

Evanescence - My Immortal (last scene with Beth and Coraline)

1х02 - Out of the Past :

Duran Duran - Hungry Like the Wolf (Mick's flashback to the 80's )
8mm - Forever and Ever Amen (last scene)

1х 03 - Dr. Feelgood :

The Elliots - Catch My Fall (when the doc raids convenience store)
Fauxliage - All The World (last scene)

1х04 - Fever :

Front Line Assembly - Vanished (at beginning and half way)
Saturn Missiles - Just Like Everyone (Mick gets Leni a drink at restaurant)
Mazzy Star - Into Dust

1х05 - Arrested Development :

The Bravery - Believe (at beginning when vamp searches the computer)
DJ Harry - All My Life (anniversary party)
The Used - The Bird and the Worm rolleyes.gif (roller coaster scene)
Meiko - Sleep(last scene, as Beth follows Mick to the parking lot)

1х06 - B. C. :

Kreesha Turner - Bounce with Me(the fashion shoot)
Chad Gendason ft. Johanna Boberg- Fallout (when Beth walks up to meet Mick outside the club)
Edgard Jaude - Darker Side of Life(played inside Club Valis)
Fauxliage - Let It Go wub.gif (Mick/Beth shower scene)
The Colour - The Devil's Got A Holda Me (when Mick goes to destroy the warehouse and Lola)
Under(the band) - Under (the last scene of the episode)

1х07 - The Ringer :

Kill Hannah - The Collapse (played at the beginning of the ep)
Bittersweet - The Mating Game (played when Beth takes Morgaline to Mick's)
Louis Jordan & His Tympany Five - Ain't that Just like a Woman(Mick collects evidence in Morgaline's apt)
Mel Torme - Star Eyes as sung(flashback scene where Mick finds Coraline with another man)
Dave Gahan - Kingdom (played at the end of episode)

1х08 - 12:04am :

The Stereophonics - Drowning (played during the execution scene)
Melissa Ritter (Luscious Redhead) - Dark as Love (played in the scene when Beth finds the photos)
The Kin - Together (the last scene when Beth confronts Mick)
Gossip Girl
Цитат(Peyton Sawyer @ Nov 20 2007, 22:36) *
Много ти благодаря Жани. Влюбена съм в тази песен smile.gif

Ауу, да! Наистина е много добра. Отначало се бях вманиачила в нея. mrgreen[1].gif Бтв, и тази на Luscious Redhead е много готина!

Moonlight 01x09@zamunda.net
Уникална серия! Всяка е по-добра от предишната. Въпросът е дали Коралин ще оживее. Обожвам го тоя сериал.
Iveto^
Страшно много благодаря на eL за песните!!!!!!!..уникални сте ! 36_1_32v[1].gif
Brooke
Сериалът е много готин.Изгледах си с голям кеф сериите до тук.Самите истории не са кой знае какво ,но не знам ,някак си ме грабна.Определено е наблегнато доста на любовта,което в момента ме радва rolleyes.gif .Не знам само как ще развият историята занапред,две жени,един мъж ,сложна работа .
Бтв според мен Коралин няма да оживее,защото тогава ще се разбере, как да се превърне отново в човек ,а и историята с Бет ще замре.По-логично ми се струва тя да умре и той да се мъчи да открие "лекарството" сам ,но ще видим ...
Iveto^
Подписа ти е страшен, особено 4-тата картинка от ляво на дясно!!!Сцената беше яка.... smile.gif
Brooke
Цитат(Iveto^ @ Dec 5 2007, 20:43) *
Подписа ти е страшен, особено 4-тата картинка от ляво на дясно!!!Сцената беше яка.... smile.gif

10x.От бая време не съм си правила подобни подписи,ама наистина много се зарибих.Бтв и на мен това ми е един от любимите моменти,както и на покрива(3 картинка wink.gif )
Вече нямам търпение за новата серия,но до 14 има бая време... dry.gif
masterspi
Бг фен сайт Мoonlight.boxbg.net .
Сериала е невероятен грабна ме след втора трета серия и просто ми стана един от любимите нови сериали smile.gif
Gossip Girl
Хей, не се ли събраха достатъчно фенове за суб-форум? Мисля, че сме бая народ, а и самият сериал го заслужава!
Mrs.Ackles
Сериалът е уникален! Още вчера свалих първата серия, но чак днес успях да я изгледам и се запалих страшно много. 3.gif Остават ми само още няколко епизода..
Всички истории досега бяха много интересни, а пък Алекс/Мик определено доста ми допадна... rolleyes.gif Има невероятно излъчване, просто няма как да не го забележиш.
DjeNNy
Хора дръжте са 4.gif Оставът още 4 дни wub.gif Супер ми е интересно кво ще стане с Коралин ...Аз си мисля, че ще умре,но пък сякъш учатието на актрисата беше за пълен сезон 2thin[1].gif
*PeyT*
Страхотен сериал! Не вярвах, че толкова ще се зарибя. shocking.gif От първата серия ме грабна.. и как иначе .. охх този Мик е толкова секси, майко мила. wub.gif С Бет доста си отиват. biggrin2.gif Ако трябва да бъда честна, обаче, след 9-ти еп. някак взе да ми допада и алтернативата да е с Коралин. rolleyes.gif Шанън по принцип си ми е любимка, а и сцената под душа тотално ме зашемети. blush.gif
Сюжетът, музиката, актьорският състав и игра - всичко е 6. Нямам никакви забележки. biggrin2.gif С всяка серия става все по-интересно, нямам търпение да дойде петък. 3.gif

П.П. Искрено се надявам Коралин да НЕ умре. ohmy.gif
Mrs.Ackles
Аз пък, за разлика от сестра ми, повече харесвам Мик и Бет и хич не ми допада алтернативата той да се върне при бившата си жена... sleep.gif Нямам търпение 10-та серия да излезе, за да видя какво ще стане с моите любимци. blush.gif В последните епизоди ми беше много кофти за Бет - Мик сякаш напълно забрави за нея?! sad.gif

Преди няколко дни направих клипче на вече споменатата ми любима двойка (чудя се как ли ще изглежда съкращението от двете имена на Мик и Бет?!? wacko.gif Мит? А може би Бек? shocking.gif ) и реших да го споделя с останалите фенове на сериала. Дано ви хареса. smile.gif

Mick & Beth - Better Than Me (by Hinder)
masterspi
Промо и снимки от следващия епизод 4.gif

И аз си мисля че Коралин ще умре ама кои знае може Мик да реши да я направи пак вампир иначе няма да разбере истината huh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.