Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Moonlight
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
Страници: 1, 2
Gossip Girl
Цитат(Mrs.Ackles @ Dec 11 2007, 18:20) *
(чудя се как ли ще изглежда съкращението от двете имена на Мик и Бет?!? wacko.gif Мит? А може би Бек? shocking.gif )

Официално са McBeth. biggrin.gif Аз честно казано предпочитам Мик и Коралин, много са секси и са по-динамична двойка. Бет една такава само му се бута и тн, ама много псевдо го преследва.
А клипа е повече от перфектен, но няма какво да ти се обяснявам, ти ги правиш все изключителни. Веднага го фейвъритвам.
Brooke
Цитат(*PeyT* @ Dec 11 2007, 14:07) *
Ако трябва да бъда честна, обаче, след 9-ти еп. някак взе да ми допада и алтернативата да е с Коралин. rolleyes.gif Шанън по принцип си ми е любимка, а и сцената под душа тотално ме зашемети. blush.gif
П.П. Искрено се надявам Коралин да НЕ умре. ohmy.gif

Оле слънце така се радвам ,че и ти си почнала да го гледаш rolleyes.gif .Сега доволно ще можем да го обсъдим на 4 очи 16.gif .
А иначе и мен тази сцена под душа много здраво ме жегна,беше уникална,а и Шанън я обожавам,супер яка мацка е,но все пак май си искам Мик и Бет или най-добре да ги сменят през серия,да има разнообразие 15.gif .Това беше да му имам и изречението ...
*PeyT*
Цитат(Gossip Girl @ Dec 11 2007, 18:30) *
Официално са McBeth. biggrin.gif Аз честно казано предпочитам Мик и Коралин, много са секси и са по-динамична двойка.

О, супер! 3.gif Не съм единствената, която е на това мнение, значи! biggrin2.gif Харесвам Бет, но мисля, че Коралин е по-подходяща за Мик. rolleyes.gif
Иначе за съкращенията.. 18.gif 16.gif Май с целите имена най-добре си звучи. biggrin.gif

П.П. Систър, знаеш си, клипът ти е страшен, а за песента нямам думи. wink.gif
Mrs.Ackles
Мерси, Жани, сестра ми... tongue.gif
10-ти епизод вече е излязъл! 3.gif
Свали
За жалост още няма субтитри, но да се надяваме, че до утре ще направят..
Gossip Girl
Ауу страхотен епизод! Още отначалото си знаех, че ще има един специално посветен на Джоузеф.
София ми е страшна любимка, но Бет с всеки следващ епизод ме дразни все повече.
Юпии Коралин се съвзе, само дето пак стана вампир. Пък Бет, ако искаше Мик да беше останала с него.
И не на последно място, направо щях да умра, когато Мик се разрева! Беше невероятен момент.

Направих и няколко авчета.

Аватари:
1x10 Sleeping Beauty{29x}

..още..
ludoto_mimi
Цитат(Nathan_Lee @ Sep 5 2007, 22:40) *
btw изобщо не харесвам Ейджъл и Бъфи и всички тея подобия на хорор сериали със супер изкуствени крийпи персонажи, които звучат по-скоро като извадени от яйца Киндер Сюрприз! wacko.gif wacko.gif wacko.gif

Това колко ме разсмя като го прочетох. На абсолютно същото мнение съм. 18.gif
Сега и аз да се изкажа.
След много мъки и мрънкане най-накрая ме принудиха да го гледам и трябва да кажа, че не съм разочарована от сериала. Никак даже. Много ми харесва, има забавни моменти, а и е реалистичен, доколкото това е възможно в един сериал за вампири. biggrin.gif
Виждам, че сте обсъждали двойките и аз да се набутам - Бет много ме дразни. И като поведение, и като излъчване... абе не ми е любимка. Предпочитам Коралин и ми е интересно какво ще се случи сега с нея като избяга от болницата. Явно така нареченото "лекарство" има временен ефект, защото след известно време в болницата пак се появиха вампирските й черти. rolleyes.gif
Mr. Winchester
Следващ епизод: 11 януари, 2008
Jordan
тамън се чудех кога ще излезе най-накрая, че почна да ми липсва сериаленото време с тея замразени сериали blush.gif
masterspi
В http://moonlight.boxbg.net/ можете да видите промото за следващия епизод biggrin2.gif
Mr. Winchester
Moonlight.S01E11.HDTV.XviD-Caph
Gossip Girl
Moonlight 01x12 The Mortal Cure Season Finale@zamunda.net

Много хубав епизод. Страшно ме е яд за Коралин. Беше ми любимка след Мик. И все пак ужасно добър епизод. Нямам търпение за втори сезон. biggrin.gif
Музиката беше просто перфектна.
Red Jumpsuit Apparatus-Your Guardian Angel
Alice Cooper-School's Out
Deep Sounds-Wrap Me in Dreams
Natalie Walker-Quicksand
New Young Pony Club-Ice Cream
One Republic-All Fall Down@любимата ми
mi6eto_
Леле супер епизод беше, неочаквах че ще стане точно така, но много се радвам. Жалкото е че няма да има повече епизоди този сезон (ако не се лъжа). Какво ли ще става нататък след като Мик вече е човек (поне засега както каза той)?
A_l_e_x
Последното епизодче от супер дългия сезон... blink.gif Ще го гледам след като излиязат субтитрите,а ще кажа какво мисля за предишния: много як епизод,много силен,смъртта на Джош беше ужасна,щях да се разплача,особено като видях колко страдаше Бет hmm.gif Иначе финалната сцена беше грандиозна,неизречените думи на Мик ме разчувстваха...много са яки с Бет emoticon1 (55).gif
ludoto_mimi
Много добра серия! Нямам търпение за втори сезон. Доста ще трябва да почакаме обаче. rolleyes.gif
Brooke
Последните две серии ми харесаха,макар да имаше доста нескопосано направени моменти.Допаднаха ми разсъжденията на Мик ,през цялото време все ги мъдреше едни.А това с обяснението за лекарството беше уникално тъпо просто,направо не знам как им е дошло на ум подобна глупост ,ама какво да се прави 16.gif .
Ще ми е приятно ,ако има втори сезон ,мисля си че имат какво още да ни покажат.
И не мога да не спомена няколко реплики,които ме спукаха от смях.
Coraline : I think Beth is starting to like me.
She didn't stab me this time.

Мик : First time in many years I could sleep in a bed.
Too bad I don't have one. 18.gif
ludoto_mimi
ХАха, да, някои моменти са жестоки. Много ми харесва хумора, който вмъкват. 18.gif
Iveto^
Кога ще излиза нов епизод? 2thin[1].gif
Gossip Girl
Цитат(Iveto^ @ Feb 11 2008, 19:50) *
Кога ще излиза нов епизод?
На есен с песен. 18.gif
masterspi
Все пак ще видим още епизоди на серила и този сезон biggrin2.gif
Moonlight се завръща за още 4 епизода първия от който ще се излъчи на 11-ти април.
Продукцията започва снимането на новите епизоди на 4-ти март wink.gif

Повече инфо :
CBS asks for more CSI, others@tv.com
http://moonlightfans.com/
Don't Even Think About Canceling Moonlight (Updated)@eonline.com
masterspi
Все още няма линкове за БГ торентите
Moonlight 1x13 (HDTV-FoV)[VTV]@mininova
Moonlight 1x13 (HDTV-FoV)[VTV]@torrentz.com
FrAgMaKeR
Как така няма да го има, веднага ще поправя тази грешка.. ето го в замунда - http://zamunda.net/details.php?id=125756&hit=1
Mr. Winchester
Moonlight.114.click.HDTV.XviD-FOV
mi6eto_
Хммм интересно стана след като прокурора разбра за Мик. Какво ли ще стане сега? Предполагам накрая пак трябва да се намеси Джоузеф за да се потулят нещата или незнам. Ако се наложи Мик да се мести в друг град ще стане много тъпо, въпреки че на Бет вече нищо не и пречи да тръгне с него. За малко си помислих, че Бет ще скъса с Мик заради работата си, но се изненадах приятно.
sunset_love
Аз пък се притеснявам, че ще се случи нещо между Бет и прокурора. Дано не се окажа прaва, защото ще е мн гадно sad.gif
mi6eto_
Е стига де прокурора. Не искам така. Искам да са с Мик. Има нещо друго около прокурора, поне това което видях на промотата за другите 2 епизода, и ако е това което си мисля - УАУ. Но има още малко време и ще разберем.
FrAgMaKeR
Ето го и новият епизод Moonlight - S01E15 @ Zamunda.NET smile.gif
mi6eto_
Цитат(FrAgMaKeR @ May 10 2008, 05:36) *
Ето го и новият епизод Moonlight - S01E15 @ Zamunda.NET smile.gif

Доста интересна серия беше. Аз обаче бях си помислила, че прокурора е син на Мик, поне от промото. Но както изглежда прокурора няма да се откаже лесно от това да разследва Мик. Също така искам да кажа, че ми стана кофти за Мик, когато разбра, че няма син. Също и за Джоузеф ми стана кофти, като каза че няма нищо останало от живота си като човек.
toho
За съжаление на феновете на този сериал, шоуто е спряно и няма да има нов сезон на есен.
mi6eto_
Цитат(toho @ May 13 2008, 23:04) *
За съжаление на феновете на този сериал, шоуто е спряно и няма да има нов сезон на есен.

Е стига де. Кофти. Нали спечелиха награда. Мислих че ще го продължат.
Jordan
mad.gif
четох мнението на някакъв, който предполагаше, че слабия рейтинг на шоуто се дължи на неподходящия час на излъчване, в който се губи измежду останалите сериали. същото така и на недостатъчна реклама.
в крайна сметка телевизията е виновна за ниския рейтинг
носят се пак някакви петиции за спасяване, дано да стане нещо mad.gif
FrAgMaKeR
Цитат(Jordan @ May 14 2008, 13:00) *
носят се пак някакви петиции за спасяване, дано да стане нещо mad.gif

До колкото разбрах с подобни петиции през изминалите години, феновете са успели да спасят няколко заглавия, дано и тук стане така. И награда спечели, дори.. те ша го спират, за слабият рейтинг, разбира се че и те имат сериозна вина..
Jordan
мда, гледам, че Джерико са спасили така. сега не го знам до къде е, но явно има някакъв ефект от многото петицийки и разни други подобни
FrAgMaKeR
Епизод 16 @ Zamunda.NET
ThePinkDuck
Цитат(Jordan @ May 14 2008, 15:18) *
мда, гледам, че Джерико са спасили така. сега не го знам до къде е, но явно има някакъв ефект от многото петицийки и разни други подобни

Джерико върнаха само заради феновете. Направиха няколко финални епизода колкото да завършат историята. НО все пак Джерико беше най-сваляния сериал по всички световни тракери, въпреки слабия рейтинг. Петициите и фен реакцията за него беше невиждана. Този колкото и по-хубав да е, далеч не е толкова популярен.
Определено ще ми липсва. Супер непретенциозно развлечение беше. mrgreen[1].gif
apophis
В началото като чух за този сериал бях много скептично настроен.Вампир частен детектив в Лос Анжелис който иска да бдъе човек и не е лош след като бях гледал Ейнджъл и Бъфи мислех че ще е някаква много голяма глупост.Направо си акзах "брех за вампири немогат ли други история да измислят че тряба да крадат".Но като изгледах няколко епизода от сериала останах много приятно изненадан.Сравнение с Ейнджъл/Бъфи изглеждаше доста по реално.Никога в Ейнджъл не ме екефило че вампирите стават на прах като умрат някак си изглеждаше смешно.Изгарят на слънце,светена вода ала бала .Тука бяха много по реално направени а и това което най ми хареса в Муунлайт спрямо ейнджъл е че вампирите не са представени като Зли демони без душа хранещи се със каквот им падне.В БЪфи бяха зли до крак убиват на поразия докато тука са запазили много от човешките си черти.Като цяло сериала е страшен и силно се надявах да има втори сезон.Дано от някоя друга телевизия го закупят че такъв страхотен сериал да бъде смао 1 сезон си е глупост.Има къде къде по тъпи сериали.Определено в него има много хляб
mi6eto_
Ами да ви кажа изгледах и последния епизод и много ми хареса, както винаги. Защо няма да има 2 сезон? Мразя този, който е решил това. Как може. Точно и Мик и Бет се събраха. Джоузеф показа, че може да се влюби истински и да развият и там някаква история. Плюс това не стана ясно този списък кой го прати и какво ще иска.
ludoto_mimi
Бет и Мик се събраха. Добре че спряха сериала. 18.gif 18.gif

Не, наистина, много ми харесваше. Тая година не ми върви на нови сериали. Май само един успя да премине изпитанието. 3.gif
vesko_oth_fen
2 сезон (наполовина напраен) ИМА , но няма телевизия която да се наеие да го купи . sad.gif
asl_pls_
ее ее дано някоя телевизия да се реши да излачва лунна светлина.....мн съм зарибена по този сериал и ми е мачно,че е спрян 1crying[1].gif
а има още какво да се покаже на зрителите.....а Бет ич да не си мисли да се занимава с този Телбод или там както и да е името на прокурора...че ще има тупа-лупа 12.gif
Dжydж
От Twilight вече съм много зарибена по вампирски работи biggrin2.gif Съвсем случайно попаднах на тази тема, и си викам айде ще дръпна първа серия, защото гледам само хубави впечатления.. Иначе преди малко изгледах 1вата серия.. нямам думи, страхотна беше. Особенно края.. wub.gif Та дано да качат и втория сезон някъде, защото аз съм сигурна, че бързо ще го изгледам 1вия.. happy.gif
MiMzZz
половината 2ри сезон е заснет, само че никоя американска телевизия не иска да го купи и то защо моля ви се...защото преди тва е било излъчвано по CBS, и всяка телевизия предпочита да пусне свой собствен нов сериал, отколкото да лансира сериал на друга телевизия...и все пак аз като човек, който помага на американските фенове за спасяването на сериала, чух от една от "щаба" така да го нарека, че някаква телевизия в момента проявява интерес...обаче нищо не се знае все още...
та за сериала...страхотен е...и най-вече Джоузеф и Мик...абе като цяло историята е много грабваща...аз разбрах за сериала съвсем случайно.Просто се ровех за нов сериал, а имайки предвид че много се кефя на вампири реших да го гледам.Определено не останах разочарована, защото всичко е представено много истински, не толкова детски като в Бъфи и Ейнджъл.Още по-интересното е, че сериалът е вдъхновен от Туайлайт и работното му заглавие е било именно Туайлайт.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.