Gossip Girl
Dec 11 2007, 18:30
Цитат(Mrs.Ackles @ Dec 11 2007, 18:20)

(чудя се как ли ще изглежда съкращението от двете имена на Мик и Бет?!?

Мит? А може би Бек?

)
Официално са McBeth.

Аз честно казано предпочитам Мик и Коралин, много са секси и са по-динамична двойка. Бет една такава само му се бута и тн, ама много псевдо го преследва.
А клипа е повече от перфектен, но няма какво да ти се обяснявам, ти ги правиш все изключителни. Веднага го фейвъритвам.
Brooke
Dec 11 2007, 22:57
Цитат(*PeyT* @ Dec 11 2007, 14:07)

Ако трябва да бъда честна, обаче, след 9-ти еп. някак взе да ми допада и алтернативата да е с Коралин.

Шанън по принцип си ми е любимка, а и сцената под душа тотално ме зашемети.
П.П. Искрено се надявам Коралин да НЕ умре.

Оле слънце така се радвам ,че и ти си почнала да го гледаш

.Сега доволно ще можем да го обсъдим на 4 очи

.
А иначе и мен тази сцена под душа много здраво ме жегна,беше уникална,а и Шанън я обожавам,супер яка мацка е,но все пак май си искам Мик и Бет или най-добре да ги сменят през серия,да има разнообразие

.Това беше да му имам и изречението ...
*PeyT*
Dec 11 2007, 23:01
Цитат(Gossip Girl @ Dec 11 2007, 18:30)

Официално са McBeth.

Аз честно казано предпочитам Мик и Коралин, много са секси и са по-динамична двойка.
О, супер!

Не съм единствената, която е на това мнение, значи!

Харесвам Бет, но мисля, че Коралин е по-подходяща за Мик.
Иначе за съкращенията..

Май с целите имена най-добре си звучи.
П.П. Систър, знаеш си, клипът ти е страшен, а за песента нямам думи.
Mrs.Ackles
Dec 15 2007, 09:34
Мерси, Жани, сестра ми...

10-ти епизод вече е излязъл!
СвалиЗа жалост още няма субтитри, но да се надяваме, че до утре ще направят..
Gossip Girl
Dec 15 2007, 16:50
Ауу страхотен епизод! Още отначалото си знаех, че ще има един специално посветен на Джоузеф.
София ми е страшна любимка, но Бет с всеки следващ епизод ме дразни все повече.
Юпии Коралин се съвзе, само дето пак стана вампир. Пък Бет, ако искаше Мик да беше останала с него.
И не на последно място, направо щях да умра, когато Мик се разрева! Беше невероятен момент.
Направих и няколко авчета.
Аватари:1x10 Sleeping Beauty{29x}

..още..
ludoto_mimi
Jan 4 2008, 20:58
Цитат(Nathan_Lee @ Sep 5 2007, 22:40)

Това колко ме разсмя като го прочетох. На абсолютно същото мнение съм.

Сега и аз да се изкажа.
След много мъки и мрънкане най-накрая ме принудиха да го гледам и трябва да кажа, че не съм разочарована от сериала. Никак даже. Много ми харесва, има забавни моменти, а и е реалистичен, доколкото това е възможно в един сериал за вампири.

Виждам, че сте обсъждали двойките и аз да се набутам - Бет много ме дразни. И като поведение, и като излъчване... абе не ми е любимка. Предпочитам Коралин и ми е интересно какво ще се случи сега с нея като избяга от болницата. Явно така нареченото "лекарство" има временен ефект, защото след известно време в болницата пак се появиха вампирските й черти.
Mr. Winchester
Jan 7 2008, 08:19
Следващ епизод: 11 януари, 2008
тамън се чудех кога ще излезе най-накрая, че почна да ми липсва сериаленото време с тея замразени сериали
masterspi
Jan 10 2008, 19:05
В
http://moonlight.boxbg.net/ можете да видите промото за следващия епизод
Mr. Winchester
Jan 12 2008, 09:23
Gossip Girl
Jan 19 2008, 15:47
Moonlight 01x12 The Mortal Cure Season Finale@zamunda.net
Много хубав епизод. Страшно ме е яд за Коралин. Беше ми любимка след Мик. И все пак ужасно добър епизод. Нямам търпение за втори сезон.

Музиката беше просто перфектна.
Red Jumpsuit Apparatus-Your Guardian AngelAlice Cooper-School's OutDeep Sounds-Wrap Me in Dreams
Natalie Walker-Quicksand
New Young Pony Club-Ice CreamOne Republic-All Fall Down@любимата ми
mi6eto_
Jan 19 2008, 18:38
Леле супер епизод беше, неочаквах че ще стане точно така, но много се радвам. Жалкото е че няма да има повече епизоди този сезон (ако не се лъжа). Какво ли ще става нататък след като Мик вече е човек (поне засега както каза той)?
A_l_e_x
Jan 19 2008, 18:39
Последното епизодче от супер дългия сезон...
Ще го гледам след като излиязат субтитрите,а ще кажа какво мисля за предишния: много як епизод,много силен,смъртта на Джош беше ужасна,щях да се разплача,особено като видях колко страдаше Бет
Иначе финалната сцена беше грандиозна,неизречените думи на Мик ме разчувстваха...много са яки с Бет
ludoto_mimi
Jan 20 2008, 20:53
Много добра серия! Нямам търпение за втори сезон. Доста ще трябва да почакаме обаче.
Brooke
Jan 20 2008, 21:19
Последните две серии ми харесаха,макар да имаше доста нескопосано направени моменти.Допаднаха ми разсъжденията на Мик ,през цялото време все ги мъдреше едни.А това с обяснението за лекарството беше уникално тъпо просто,направо не знам как им е дошло на ум подобна глупост ,ама какво да се прави

.
Ще ми е приятно ,ако има втори сезон ,мисля си че имат какво още да ни покажат.
И не мога да не спомена няколко реплики,които ме спукаха от смях.
Coraline : I think Beth is starting to like me.
She didn't stab me this time.
Мик : First time in many years I could sleep in a bed.
Too bad I don't have one.
ludoto_mimi
Jan 20 2008, 21:53
ХАха, да, някои моменти са жестоки. Много ми харесва хумора, който вмъкват.
Iveto^
Feb 11 2008, 19:50
Кога ще излиза нов епизод?
Gossip Girl
Feb 11 2008, 19:55
Цитат(Iveto^ @ Feb 11 2008, 19:50)

Кога ще излиза нов епизод?
На есен с песен.
masterspi
Feb 14 2008, 14:54
Все пак ще видим още епизоди на серила и този сезон
Moonlight се завръща за още 4 епизода първия от който ще се излъчи на 11-ти април.
Продукцията започва снимането на новите епизоди на 4-ти март
Повече инфо :CBS asks for more CSI, others@tv.comhttp://moonlightfans.com/Don't Even Think About Canceling Moonlight (Updated)@eonline.com
masterspi
Apr 26 2008, 11:26
FrAgMaKeR
Apr 26 2008, 12:09
Как така няма да го има, веднага ще поправя тази грешка.. ето го в замунда -
http://zamunda.net/details.php?id=125756&hit=1
Mr. Winchester
May 3 2008, 08:14
mi6eto_
May 3 2008, 22:36
Хммм интересно стана след като прокурора разбра за Мик. Какво ли ще стане сега? Предполагам накрая пак трябва да се намеси Джоузеф за да се потулят нещата или незнам. Ако се наложи Мик да се мести в друг град ще стане много тъпо, въпреки че на Бет вече нищо не и пречи да тръгне с него. За малко си помислих, че Бет ще скъса с Мик заради работата си, но се изненадах приятно.
sunset_love
May 9 2008, 13:11
Аз пък се притеснявам, че ще се случи нещо между Бет и прокурора. Дано не се окажа прaва, защото ще е мн гадно
mi6eto_
May 9 2008, 14:42
Е стига де прокурора. Не искам така. Искам да са с Мик. Има нещо друго около прокурора, поне това което видях на промотата за другите 2 епизода, и ако е това което си мисля - УАУ. Но има още малко време и ще разберем.
FrAgMaKeR
May 10 2008, 04:36
mi6eto_
May 10 2008, 14:32
Цитат(FrAgMaKeR @ May 10 2008, 05:36)

Доста интересна серия беше. Аз обаче бях си помислила, че прокурора е син на Мик, поне от промото. Но както изглежда прокурора няма да се откаже лесно от това да разследва Мик. Също така искам да кажа, че ми стана кофти за Мик, когато разбра, че няма син. Също и за Джоузеф ми стана кофти, като каза че няма нищо останало от живота си като човек.
За съжаление на феновете на този сериал, шоуто е спряно и няма да има нов сезон на есен.
mi6eto_
May 13 2008, 22:13
Цитат(toho @ May 13 2008, 23:04)

За съжаление на феновете на този сериал, шоуто е спряно и няма да има нов сезон на есен.
Е стига де. Кофти. Нали спечелиха награда. Мислих че ще го продължат.
Jordan
May 14 2008, 12:00
четох мнението на някакъв, който предполагаше, че слабия рейтинг на шоуто се дължи на неподходящия час на излъчване, в който се губи измежду останалите сериали. същото така и на недостатъчна реклама.
в крайна сметка телевизията е виновна за ниския рейтинг
носят се пак някакви петиции за спасяване, дано да стане нещо
FrAgMaKeR
May 14 2008, 12:14
Цитат(Jordan @ May 14 2008, 13:00)

носят се пак някакви петиции за спасяване, дано да стане нещо

До колкото разбрах с подобни петиции през изминалите години, феновете са успели да спасят няколко заглавия, дано и тук стане така. И награда спечели, дори.. те ша го спират, за слабият рейтинг, разбира се че и те имат сериозна вина..
Jordan
May 14 2008, 14:18
мда, гледам, че Джерико са спасили така. сега не го знам до къде е, но явно има някакъв ефект от многото петицийки и разни други подобни
FrAgMaKeR
May 17 2008, 07:33
ThePinkDuck
May 17 2008, 12:02
Цитат(Jordan @ May 14 2008, 15:18)

мда, гледам, че Джерико са спасили така. сега не го знам до къде е, но явно има някакъв ефект от многото петицийки и разни други подобни
Джерико върнаха само заради феновете. Направиха няколко финални епизода колкото да завършат историята. НО все пак Джерико беше най-сваляния сериал по всички световни тракери, въпреки слабия рейтинг. Петициите и фен реакцията за него беше невиждана. Този колкото и по-хубав да е, далеч не е толкова популярен.
Определено ще ми липсва. Супер непретенциозно развлечение беше.
apophis
May 17 2008, 23:05
В началото като чух за този сериал бях много скептично настроен.Вампир частен детектив в Лос Анжелис който иска да бдъе човек и не е лош след като бях гледал Ейнджъл и Бъфи мислех че ще е някаква много голяма глупост.Направо си акзах "брех за вампири немогат ли други история да измислят че тряба да крадат".Но като изгледах няколко епизода от сериала останах много приятно изненадан.Сравнение с Ейнджъл/Бъфи изглеждаше доста по реално.Никога в Ейнджъл не ме екефило че вампирите стават на прах като умрат някак си изглеждаше смешно.Изгарят на слънце,светена вода ала бала .Тука бяха много по реално направени а и това което най ми хареса в Муунлайт спрямо ейнджъл е че вампирите не са представени като Зли демони без душа хранещи се със каквот им падне.В БЪфи бяха зли до крак убиват на поразия докато тука са запазили много от човешките си черти.Като цяло сериала е страшен и силно се надявах да има втори сезон.Дано от някоя друга телевизия го закупят че такъв страхотен сериал да бъде смао 1 сезон си е глупост.Има къде къде по тъпи сериали.Определено в него има много хляб
mi6eto_
May 17 2008, 23:10
Ами да ви кажа изгледах и последния епизод и много ми хареса, както винаги. Защо няма да има 2 сезон? Мразя този, който е решил това. Как може. Точно и Мик и Бет се събраха. Джоузеф показа, че може да се влюби истински и да развият и там някаква история. Плюс това не стана ясно този списък кой го прати и какво ще иска.
ludoto_mimi
May 18 2008, 00:37
Бет и Мик се събраха. Добре че спряха сериала.
Не, наистина, много ми харесваше. Тая година не ми върви на нови сериали. Май само един успя да премине изпитанието.
vesko_oth_fen
Jul 24 2008, 00:59
2 сезон (наполовина напраен) ИМА , но няма телевизия която да се наеие да го купи .
asl_pls_
Aug 16 2008, 15:58
ее ее дано някоя телевизия да се реши да излачва лунна светлина.....мн съм зарибена по този сериал и ми е мачно,че е спрян
а има още какво да се покаже на зрителите.....а Бет ич да не си мисли да се занимава с този Телбод или там както и да е името на прокурора...че ще има тупа-лупа
От Twilight вече съм много зарибена по вампирски работи
Съвсем случайно попаднах на тази тема, и си викам айде ще дръпна първа серия, защото гледам само хубави впечатления.. Иначе преди малко изгледах 1вата серия.. нямам думи, страхотна беше. Особенно края..
Та дано да качат и втория сезон някъде, защото аз съм сигурна, че бързо ще го изгледам 1вия..
MiMzZz
Oct 12 2008, 18:41
половината 2ри сезон е заснет, само че никоя американска телевизия не иска да го купи и то защо моля ви се...защото преди тва е било излъчвано по CBS, и всяка телевизия предпочита да пусне свой собствен нов сериал, отколкото да лансира сериал на друга телевизия...и все пак аз като човек, който помага на американските фенове за спасяването на сериала, чух от една от "щаба" така да го нарека, че някаква телевизия в момента проявява интерес...обаче нищо не се знае все още...
та за сериала...страхотен е...и най-вече Джоузеф и Мик...абе като цяло историята е много грабваща...аз разбрах за сериала съвсем случайно.Просто се ровех за нов сериал, а имайки предвид че много се кефя на вампири реших да го гледам.Определено не останах разочарована, защото всичко е представено много истински, не толкова детски като в Бъфи и Ейнджъл.Още по-интересното е, че сериалът е вдъхновен от Туайлайт и работното му заглавие е било именно Туайлайт.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.