Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Josh Hartnett
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
PoLiTy'
Джош Хартнет

Джошуа Даниъл Хартнет се ражда в Сейнт Пол, Минесота на 21 юли, 1978 като първото от 4 деца в семейство със спокоен и удобен живот. Интересите му в детска възраст не са насочени ни най-малко към сцената или киното, а основно в спорта и по-конкретно американския футбол. Така е, докато контузия по време на мач не отрязва завинаги пътя му към стадиона (освен като зрител). Междувременно близък роднина го насочва към обявеният кастинг за постановка на Том Сойър и за своя изненада Джош печели главната роля. Вече влюбен в сцената, Джош става звездата на училищните постановки.
Премества се в Ню Йорк за да учи в щатския университет, но нещата не потръгват така добре, както се е надявал и Джош се насочва към Калифорния. Почти веднага след пристигането си в Лос Анджелис, вади невероятен късмет и получава роля във вече забравения, но по това време доста популярен сериал Cracker. Макар и филмът да стига само до девети епизод, името на Хартнет вече е известно. Съвсем близо е до получаването на роля в хитовото шоу Dawson's Creek, но не му било писано и той решава да търси роли в киното.

Филмография

1.30 Days of Night (2007) (completed)
2.Resurrecting the Champ (2007)
3.The Black Dahlia (2006)
4.Lucky Number Slevin (2006)
5.Cracker - Complete Series (2005)
6. Mozart and the Whale (2005)
7.Sin City (2005)
8.Monster's Ball/O (2004)
9.Wicker Park (2004)
10.Hollywood Homicide (2003)
11.40 Days and 40 Nights (2002)
12.Black Hawk Down (2001)
13.Blow Dry (2001)
14.О (2001)
15.Pearl Harbor (2001)
16.Town & Country (2001)
17.Here on Earth (2000)
18.The Virgin Suicides (2000)
19. The Faculty (1998)
20.Halloween: H2O (1998)

Интересни факти
  • Джош е бил вегетарианец
  • Любимата му храна е пица
  • Пушач е,но се опитва да ги откаже
  • Предпочита блондинки
  • Обича сноуборда,но не претендира,че е добър
  • Обича да носи шапки,за да крие лицето си от хората
  • Първата му поява на сцената била в ТВ сериал
  • Кара синьо Ауди
  • Страхува се да гледа филми на ужасите
  • В гимназията е работил във видео магазин
  • Има татуировка на лабиринт на гърба си,близо до рамото
  • Излизал е със Скарлет Йохансон
Best Josh Hartnett Page Ever

Източник
Mrs.Ackles
Сладур е. smile.gif По принцип не е много мой тип, но ми харесва като актьор..
dEniChka
Оооо Джоошшиии mrgreen[1].gif Кефи кефи biggrin2.gif
*PeyT*
Джош... wub.gif Каквото й да кажа за него, ще е малко.. влюбена съм ..wub.gif Има някакво супер топло, сладко и миличко излъчване.. blush.gif Невероятно чаровен е... blush.gif
Колкото до актьорската игра, талантът му е безспорен. worthy.gif Роден е за тази професия. Изгледала съм по-голямата част от филмите му и съм повече от впечатлена. smile.gif Харесва ми, че се стреми да се въплащава в съвсем различни образи и рядко се захваща със сходни по тип роли. Така показва огромния си потенциал и желанието си да го развива.

"Pearl Harbor", "О" , "Mozart and the Whale" и "Black Hawk Down " говорят за таланта му.
В "The Faculty" , "40 Days and 40 Nights" и "Blow Dry" също се справя перфектно. blush.gif

Любимият ми негов филм е "Wicker Park" , който всъщност се явява адаптация на L`Appartement ("Апартаментът" - един невероятен френски филм, на който съвсем случайно попаднах наскоро).

П.П. PoLiTy', поздравления за темата. Отдавна трябваше да има такава. rolleyes.gif
П.П2 Скарлет е луда да го зареже.. blink.gif
ani4ka_89
Джош много ме кефи и като външност, и като актьор. Любимият ми филм с него е Пърл Харбър.
ALeX4e7y^
ЕтУ го и моето сладурчееее.Много е готин!!!В Пърл Харбър е страхотен,ама жалко,че умира blush.gif

Съгласна съм напълно с *PeyT* !
Brooke
Това е любовта на живота ми blush.gif .Така се бях побъркала по него,че като беше в България,обикалях около хотела му около час с надеждата да го видя,ама нямах този късмет.Компа ми е пълен с негови снимки ,направо истерия.Сега като ,че ли не съм чак толкова луднала,но все още съм му голяма фенка и не бих отказала да го блъсна в Орегон<за справка този закон :
Цитат
в щата Орегон, ако шофьор блъсне нещо на пътя и длъжен да си го занесе в къщи и то автоматично става негова собственост?
>.
Един от любимите ми филми е с негово участие - "Пърл Харбър",а в "40 дни,40 нощи " беше толкова сладък wub.gif
Jordan
съгласен с всичко изречено дотук, е с почти всичко де. има някакво много уникално излъчване за разлика от много други актьори. плюс това е адски готин biggrin2.gif
междудругото снимката, която PoLiTy' е използвала във Филмографията е от една от най-любимите ми негови фотосесии. worthy.gif сигурно е странно, но като гледам снимката и ако трябва да го опиша с една дума бих казъл, че изглежда...мек 18.gif някак са придали голяма мекота на чертите му...
toho
Само на мен ли тоя миприлича много на Томи Лий Джоунс
Jordan
Цитат(toho @ Sep 28 2007, 23:00) *

мисля, че да 18.gif
къде видя прилика в Джош и един 61 годишен актьор blink.gif
ThePinkDuck
Цитат(Jordan @ Sep 28 2007, 23:49) *

мисля, че да 18.gif

Е де и Джоунс е бил млад. Иначе и на мен не ми прилича много, но има нещо в очите сякаш. mrgreen[1].gif
ladysunshine
А как не съм писала още за Джош. Той е голям сладур и много добър актьор. Не съм му гледала всички филми, но на база това, което съм гледала е много добър smile.gif Както вече казаха има уникално излъчване. Дано и за напред да ни радва с още стойностни филми
Ледено_момиче
Цитат(Brooke @ Sep 20 2007, 20:42) *
.Така се бях побъркала по него,че като беше в България,обикалях около хотела му около час с надеждата да го видя,ама нямах този късмет.

Мдаа..Бяхме заедно.. Жалко,че така и не ни 'огря' и не го видяхме на живо dry.gif .

Иначе само като се сетя за него и ми потичат лигите (с извинение blush.gif ) .
Джош наистина доказа ,че е страхотен актьор (няма да изброявам филми..не са никак малко) ..
Разбира се в "Пърл Харбър" , "40 дни,40 нощи" , "Факултетът" , "О" .. и "Моцарт и китът" ме кефи на макс..

П.П.Мързи ме да изреждам още в колко филми ме радва супер мн.
ladysunshine
Цитат(Brooke @ Sep 20 2007, 19:42) *
Това е любовта на живота ми blush.gif .Така се бях побъркала по него,че като беше в България,обикалях около хотела му около час с надеждата да го видя,ама нямах този късмет.Компа ми е пълен с негови снимки ,направо истерия.Сега като ,че ли не съм чак толкова луднала,но все още съм му голяма фенка и не бих отказала да го блъсна в Орегон<за справка този закон :
Цитат
в щата Орегон, ако шофьор блъсне нещо на пътя и длъжен да си го занесе в къщи и то автоматично става негова собственост?
>.
Един от любимите ми филми е с негово участие - "Пърл Харбър",а в "40 дни,40 нощи " беше толкова сладък wub.gif

Жалко, че като идваха заедно със Скарлет в Бг още не им бях фенка. Сега съм и на двамата, а ако тогава им бях фенка и аз бих направила това.
Хахах тоя закон рулзз. Супер е добър и абсолютно подходящ ако искаш да блъснеш Джош laugh.gif /в моя случай Чад/
toho
Цитат(ThePinkDuck @ Sep 29 2007, 00:29) *
Цитат(Jordan @ Sep 28 2007, 23:49) *

мисля, че да 18.gif

Е де и Джоунс е бил млад. Иначе и на мен не ми прилича много, но има нещо в очите сякаш. mrgreen[1].gif

Във веждите и очите.
divata_airis
Много ме кефи, тоя човек...още от преди. За пръв път го мернах в Факултета, и сега...е станал още по-як, опасен е....Много е сладък и действително е добър актьор.
Gossip Girl
Ауу уникален е. Заради него се насилих да гледам най-голямата боза на сезона-"30 Days Of Night".
Още от "40 дни и 40 нощи" страшно си падам по него, но след като изгледах "Пърл Харбър"....
Джош е и причината да гледам "Черната далия", който си беше чиста проба скука. Пък и трябваше да търпя отвратителното присъствие на Скарлет Йохансон.
Иначе Джош е мноооого хубав, мнооооооого талантлив и мноооооооого го харесвам. 18.gif
hristin4e
мнооооого е готин според мен wink.gif
страшно много ми харесва rolleyes.gif
dragon_girl
Много е сладък !

VeRonICa^^
Много е хубав и сексапилен гледала съм само няколко негови филми,но и те бяха достатъчни да се влюбя в него wub.gif wub.gif wub.gif
James Lafferty fan
Много е сладичък blush.gif blush.gif blush.gif Гледала съм доста негови филми и съм възхитена от неговата игра и също от външния му вид happy.gif wub.gif
lemmy
Той може би е един от най-чаровните актьори в момента! Просто тва излъчванееее.. не знам аз като го видя и някак си настръхвам от кеф хаха rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.