Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Dresden Files
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
Gossip Girl

Режисьор: Джим Бътчър
Година: 2007
Резюме:
The Dresden Files е телевизионен Sci Fi сериал базиран на книгите на Джим Бътчър. Историята е разказана от гледната точка на Хари Дрезден, който е и главен герой в сериала.
Хари Дрезден е единствения истиснки магьосник в Чикаго, който има обява във вестника. Той използва странните си способности, за да се подвизава като частен детектив. По време на сериите на Хари се налага да се справя с много демонични и свръхестествени същества, а също и с хората, които го заобикалят.

Каст:
Пол Блекторн
Хари Дрезден
Валери Круз
Л-т Кони Мърфи
Терънс Ман
Боб

Линкове:
Buddy TV , IMDB

Download
:
Season 1(zamunda.net)

Лично Мнение:
Страхотен сериал. Веднага щом прочетох резюмето ме грабна. Малко ми наподобява на любимия ми Supernatural, така че...Заслужава си.
toho
Бива ше го сериала,беше интересен,жалко че го спряха.
Alanna
Любим сериал.. жалко че няма да има втори сезон. sad.gif
nelito0o0
Мисля да си го изтегля ноо искам да знам, има ли гаден край който няма да ми хареса confused.gif Защото вече гледах един сериал ( който имаше два сезона ) и свърши мноооооого тъпо mad.gif
Alanna
Не е гаден краят. Хубав но кратък сериал е. На мен ми хареса много. Заслужаваше 2 сезон, но... sad.gif
ludoto_mimi
И на мен много ми харесва и очаквах с нетърпение следващия сезон. Сега от вас научавам, че няма да има повече. Наистина гадно. sad.gif
Дано все пак го продължат, макар и по-късно.
sulu
Да и аз сега разбрах,че няма да има 2-ри сезон,но не съм изненадана.В крайна сметка те и по-успешни сериали са спирали,а този явно привлича определена публика,която очевидно е недостатъчна.Жалко наистина.Много ме кефеше Дрездън с тоя стик.Направо избиваше рибата 18.gif 18.gif 18.gif
ludoto_mimi

GTV започва излъчването на сериала! Всяка събота от 21:00ч. smile.gif

инфо: телеманиак
Enchanted
Аз в момента го гледам и съм до 10-ти епизод,не ми остава много време,но когато мога си го пускам и ми харесва!
hahy
И аз много искам втори сезон на филма тва е най-якото филмче,по-точно сериалче,което сам гледала от доста време!!!!Другите просто не са интересни нямат абсолютно никакав смисал!!!Трябва да им пишем на тея дет са праили първия сезон или да пишем на Хари Дрезден biggrin2.gif за да се направи и втири сезон!!!А и ако някои знае някое подобно филмче или сериалче много моля да каже smile.gif много ще го обичам ако каже smile.gif и аз съм сагласна с тая мисал,която гласеше,че дори да е по-късно да направят втори сезон ще е много добре!!! smile.gif
Gossip Girl
Цитат(hahy @ Jan 3 2008, 03:13) *
А и ако някои знае някое подобно филмче или сериалче много моля да каже smile.gif

Supernatural е с подобен смисъл. Има всякакви чудовища-вампири, върколаци, уединго, духове и тн., и двама готини братя, които ги трепят.
hahy
Много ти благодаря че ми каза smile.gif Радвам се че поне един отговори на зава ми biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.