Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нейтън и Хейли
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ralna
By Nasi ;]

:emoticon1 (45): Nathan & Haley Scott :emoticon1 (45):

Season 1Season 2Season 3

Always and Forever

Wedding Vows

Видео:

OVER By LINDSAY LOHAN
CLIMBING THE WALLS By BACKSTREET BOYS
FOR WHOM THE BELL TOLLS By THE BEE GEES
I NEED YOU By LEANNE RHIMES
REVIEW MY KISSES By LEANNE RHIMES
MY LAST BREATH BY EVANESCENCE

Саундтрак:

Графики:
Нейтън и Хейли
Нейтън и Хейли
Нейтън и Хейли
Нейтън и Хейли
Wallpaper
Wallpaper
Wallpaper-Wedding

James Lafferty & Bethany Joy Lenz

Two of KindAbdorable DorksTRL AppearanceAmazing Talent
James & Joy

Nathan & Haley Supporters

1. Nasi
2. Estell
3. stanislava
4. haley james scott
5. Peyton Sawyer
6. ludoto_tedi
7. fenka_lucas_i_brooke
8. seduction_55
9. orhideya
10. ^HiLaRy_DuFF
11. DesiTo
12. Nathan & Haley fenka
13. Devil^Rose^^
14. siska
15. dqvol4e7o_mims
16. scandalous_girl
17. _NathaN_FenkA`
18. elexis
19. solenka
20. etIto
21. Ralna

22. *PeyT*
23.~●R@Li●~
24. loretka
25. killah
26. Naley_4ever
27. Brooke 92^
28. lovely
29. Хейли
30. DeSeRt^RoSe
31. nadezhda_had
32. janushka
33. Bebssii
34. ^^HeLa^^
35. Menna
36. Tutor_Girl
37. {HoNeY}
38. EvilAngel
39.BrOOke&LuCaS
40.Ver4eTo

41.N@deto
42.kalin4eto_
43.Haley_James_Scott
44. Sway
45. sophia__
46.brooke'n'lucas
47.Ice^Ice^Baby
48.LoveOneBoy
49.julia1990
50.girl_from_hell
51.SeMiNi
52.dreamyyy
53.ani4ka_89
54. OTH^fenka
55.kingsize-4eto
56.devon
57.qwe123
58.·٠•●tUti-FrUti●•٠·
59.cveteto_pm
60.DjuDju
61. AnGelChe
62.**SoPhiA**

Nathan/Haley links...
Daretomove.net
True Love

Благодарности: ФФ

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
RoXXy_
Нейтън му давам 10/10 blush.gif , Хеили е сладка ама чудно дали ще са все заедно...смисъл логично е да се разделят за дълъг период от време по нататък...поне според мен.Трябва да има и някви нови интриги...е и да се съберат накрая smile.gif абе готини са
ludoto_tedi
найстина са големи сладури.аз също ги харесвам .даже са ми любимата джоика.мога да дам един техен сайт-www.daretomove.net интересен е заслужава си да го разгледате.има и много снимки тамsmile.gif
solenka
Сладка двойка! Но повече ми харесва Нейтън. inlove.gif Все пак той е момче, а аз съм момиче. Но като гледам досега с Хейли най - много си пасват като двойка.
Ralna
QUOTE(ludoto_tedi @ Nov 27 2005, 07:38 PM) *

найстина са големи сладури.аз също ги харесвам .даже са ми любимата джоика.мога да дам един техен сайт-www.daretomove.net интересен е заслужава си да го разгледате.има и много снимки тамsmile.gif

Мерси тичам да го разгледам. Аз Нейтънчо си го харесах още от началото и после като Хейли почна да му преподава ми харесаха като двойка, много са сладки, макра, че Хейлито много ме издразни като заряза бомбончето, но мисля, че ще се събера, после ще се разделя и пак ще се съберат, трябва да има тръпка biggrin.gif
Ralna
QUOTE(solenka @ Nov 27 2005, 07:43 PM) *

Сладка двойка! Но повече ми харесва Нейтън. inlove.gif Все пак той е момче, а аз съм момиче. Но като гледам досега с Хейли най - много си пасват като двойка.

E да де, Нейтънчо си е по-по-най, ама Хейлито най-му допада, аз лично с Пейтън не ми харесваше.
eL
QUOTE(Ralna @ Nov 27 2005, 07:46 PM) *

аз лично с Пейтън не ми харесваше.

Не си пасваха защото не се обичаха smile.gif ... иначе за момента и моята любима двойка са Нейт и Хейли ... а за Нейтън какво да кажа ... worthy.gif пиЧч отвсякъде 4.gif
solenka
Иииии! Тоя Нейтън така ни е влезнал под кожата, че няма излизане. biggrin.gif Още от първия епизод ми хареса, а и пича хич не е за изхвърляне! biggrin.gif
_HriS_TinA_
Любимата двойка - Нейтън и Хейли ...сладури до няма къде.Ммм пасват си отли4но просто няма как да не са заедно !!! 4.gif
NALEY ALWAYS AND FOREVER !!! 1clap[1].gif
ThePinkDuck
На мене Нейтън започна да ми харесва от епизода с бала в първия сезон , там където щеше здраво да понатупа Келър.Хареса ми защото се показа като истински мъж.
Много сладка двойка са , ама чесно да ви кажа от началото си мислех че той няма да се задържи с нея.В смисъл - тя му оправи живота и имах чувството че той се влюби в нея някак си от благодарност , но много се радвам че сценаристите ме опровергаха!!!Наистина са супер двойка...и все пак аз съм си фенка на Люк , ама това е друга история wub.gif 17.gif
Nasi
Иии найстина са супер двойка. Много ги харесвам...пасват си много добре.
IPB Image
Amidala
много са сладки особено Неитън
Ralna
Уникална двойка са, през втория сезон си мислех, че Хейли, не заслужава любовта му и, че трябва да я зареже, но той милия толкова страдаше по нея, че се надявам са се сдобрят за да може Нейтън да е щастлив
Lolipop
Страшно са готини(особено Нейтън)!И аз мисля,че рано или късно ще се съберат.
NinaRichi
На мен също много ми харесват като двойка. Дори мога да кажа, че това са любимите ми персонажи от OTH. И съм почти сигурна, че ще се съберат особено след като гледах седма серия. И ми е интересно какво ли е написал Нейтън на листчето с предсказанията, но мисля, че е написал, че иска да бъде отново с Хейли или нещо от рода. Дано да е така! rolleyes.gif
ludoto_tedi
аз съм убедена че точно това пише защото той не веднъж каза че все още я обича много!след този епизод ще се съберат отново.обзалагам се!:)
Nasi
QUOTE(ludoto_tedi @ Nov 28 2005, 11:31 PM) *

аз съм убедена че точно това пише защото той не веднъж каза че все още я обича много!след този епизод ще се съберат отново.обзалагам се!:)

И аз мисла така!!!!!! smile.gif smile.gif smile.gif Трябва вече да се съберат!!! smile.gif
girl_from_hell
хах на мен ще ми е интересно ако пише нещо различно то това да се съберат може би тогава ще стане по интерсно например че иска да я забваи(ама за жалост сигурно ще пише че иска да се съберат)
common_sense
най-сладурската двойка в филма без съмнение! толкова са различни и в същото време си приличат адски много... huh.gif на мен ми харесва, че Хейли от Нейтън "лошото момче" успява да направи един невероятен човек, по-добър и по-истински от всеки друг във филма. happy.gif

ама пък няма друга такава снимка!!!
IPB Image
eL
напълно съм съгласна със всички вас ...нейтън и хейли са най-големите сладури в ОТН biggrin.gif
Тя наистина го промени ...само като се сетя само какъв кретен беше в 1ви сезон ...ненавиждах го ... но мисля че Нейтън претърпя най-много промени като цяло ...от всички герои...и то само заради Хейли 4.gif
Ето някои любими мои снимчици :
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
rusi4kata^
много са сладки заедно и най-много си отиват като двойка inlove.gif определено трябва да се съберат особено ся като гледах 8 епизод съм вече 99,9% сигурна че ще са заедно 4.gif
Christina
Наистина са големи сладури. Аз си харесах Нейтан още в началото макар, че беше малко гадняр, ама след като се събраха с Хейли ми стана още по-симпатичен.Дори бих казала че той ми е любимеца,а пък и Хейли е мн сладка доно да се съберат. След като снощи гледах 8 еп и аз смятам, че нещата между тях ще се оправят, но споделям мнението на RoXXy, че едва ли ще се съберат толкова скоро.
Ама накрая ще са си заедно!!!
ludoto_tedi
аз си мисля че още в 9-ти епизод ще са заедно,но за йалост няма да мога да го гледам.sad.gif
ThePinkDuck
Аз също си мисля че скоро ще са заедно пак , но кога точно ще изгладят всичко по между им... това според мен няма да стане скоро!!!
Ralna
Бомбони направих 2 музиккални клипчета на Нейтън и Хейли, надявам се да в харесат.

http://www.megaupload.com/?d=1AABT9UG
http://www.megaupload.com/?d=3QMPHD5I
Christina
Много са добри!
Thanks
Ralna
QUOTE(Christina @ Dec 5 2005, 04:08 PM) *

Много са добри!
Thanks

Много се радва, че ги одобряваш smile.gif
RoXXy_
QUOTE(Ralna @ Dec 5 2005, 01:42 PM) *

Бомбони направих 2 музиккални клипчета на Нейтън и Хейли, надявам се да в харесат.

добра работа smile.gif , явно доста хора имат желание да праат такива неща biggrin.gif
а...и като се замисля доста сцени за пръв път ги виждам по разни такива клипчета 16.gif
walkman.gif
Ralna
QUOTE(RoXXy_ @ Dec 5 2005, 04:43 PM) *

добра работа smile.gif , явно доста хора имат желание да праат такива неща biggrin.gif
а...и като се замисля доста сцени за пръв път ги виждам по разни такива клипчета 16.gif
walkman.gif

Да доста хора обичат да правят клипчета, Насето и Дарето също направиха и техните са много хубави.
Nasi
Инче клипчетата ти са супер 4.gif 4.gif 4.gif
Ralna
QUOTE(Nasi @ Dec 6 2005, 05:15 PM) *

Инче клипчетата ти са супер 4.gif 4.gif 4.gif

Мерси ти защо не дадеш линк на твоето, много е хубаво, нека и другите го видят
Ralna
Ей вижте новите промо снимки на Нейтън и Хейли от някво списание, супер яки са 4.gif worthy.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
_HriS_TinA_
Дам тия ги разглеждах сутринта сртахотни са biggrin2.gif .... супер сладки 4овеци 4.gif харесва ми там като му е захапала вратовръзката wink.gif ....
Ralna
Да и мен много ме кефи дето му е заръфала вратовръзката много са сладки 4.gif
Nasi
Супер снимки!!!!!!! Мерси много Инче!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
eL
oo 10х за снимките 4.gif ... човек като ги погледне отстрани може с право да си каже че са двойка (така си отиват ...жалко че Джой е омъжена )... а пък това което казва Бетани за Джеимс мн ме накефи :
"Джеймс е страхотен" "той е толкова интересен,необикновенно интелигентен, но през повечето време ти дори няма да разбереш защото той е толкова тих, което също мисля че е стахотно."Той никога не изпитва нужда да се доказва на някого,и аз наистина се възхищавам на това у него."
ХЕх biggrin2.gif какво друго мога да кажа в случая освен че Бетани е голяма късметлийка ... с такова същество до нея всеки ден на снимачната площадка ... да си я гънча там и т.н. всеки би й завидял mrgreen[1].gif
Ralna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 16 2005, 08:19 PM) *

oo 10х за снимките 4.gif ... човек като ги погледне отстрани може с право да си каже че са двойка (така си отиват ...жалко че Джой е омъжена )... а пък това което казва Бетани за Джеимс мн ме накефи :
"Джеймс е страхотен" "той е толкова интересен,необикновенно интелигентен, но през повечето време ти дори няма да разбереш защото той е толкова тих, което също мисля че е стахотно."Той никога не изпитва нужда да се доказва на някого,и аз наистина се възхищавам на това у него."
ХЕх biggrin2.gif какво друго мога да кажа в случая освен че Бетани е голяма късметлийка ... с такова същество до нея всеки ден на снимачната площадка ... да си я гънча там и т.н. всеки би й завидял mrgreen[1].gif

Еха мерси тва за сефте го чувам което го е казала Бетани, аз почти интервюта с тях не съм чела, и като не съм много на ти с английския оставам тотално неусведомена. Наистина е щастливка, че може да играе с тоя сладур и щом му е толкова як характера и героя му е уникален има за какво да й завиждаме blush.gif
eL
QUOTE(Ralna @ Dec 16 2005, 08:47 PM) *

Еха мерси тва за сефте го чувам което го е казала Бетани, аз почти интервюта с тях не съм чела, и като не съм много на ти с английския оставам тотално неусведомена. Наистина е щастливка, че може да играе с тоя сладур и щом му е толкова як характера и героя му е уникален има за какво да й завиждаме blush.gif

biggrin.gif дам права си така е... btw .. това което съм превела е от снимките по горе ... 4.gif на 4тата снимка ако трябва да съм по точна ... в единия абзац пише така : Although Haley and Nathan`s relationship may be crazy complicated Joy and James have a great time working together ... и после е превода smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 16 2005, 08:19 PM) *

...жалко че Джой е омъжена...

blink.gif shocking.gif
Мда... явно не съм от клюкарките... happy.gif
_HriS_TinA_
По-то4но 6те се омъжи....и даже смята 2006 да си сменя фамилията с тази на съпругът и( MichaelGaleotti ) което 6те ре4е 4е новото и артисти4но име , пък и воб6те 6те е Bethany Galeotti.....което ли4но на мен не ми зву4и добре и не ми харесва dry.gif
Ralna
О и аз искам да си сменя фамилията Севдалина Лафърти, красиво нали 10.gif 18.gif happy.gif
eL
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Dec 16 2005, 10:55 PM) *

По-то4но 6те се омъжи....и даже смята 2006 да си сменя фамилията с тази на съпругът и( MichaelGaleotti ) което 6те ре4е 4е новото и артисти4но име , пък и воб6те 6те е Bethany Galeotti.....което ли4но на мен не ми зву4и добре и не ми харесва dry.gif

Бре ..тва не го знаех Хрис бяха ми казвали че се е омъжила само... blink.gif ... малко информация за любознателните biggrin.gif наистина ще ми е супер трудно да я възприема с туй ... Galeotti ...италиянско ми звучи ...начи си е хванал някой чернокос мачо ... дето да и готви спагети и пица по цял ден ... 10.gif
О и аз искам да си сменя фамилията Севдалина Лафърти, красиво нали

Хех в това че е яко спор няма ...ама дали и Джеймс знае ...представяш ли си ...отиваш някъде и се записваш в хотела му примерно като "г-жа Лафърти" иска ..не иска ще те приеме biggrin2.gif
solenka
Охххх! Страшни са тези снимки, Инче! Направо получавам инфаркт! 3.gif Нямах представа, че Бетани ще се омъжва обаче. 16.gif
Ralna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 17 2005, 12:15 AM) *

Хех в това че е яко спор няма ...ама дали и Джеймс знае ...представяш ли си ...отиваш някъде и се записваш в хотела му примерно като "г-жа Лафърти" иска ..не иска ще те приеме biggrin2.gif

10.gif де кесмет, няма да откажа 4.gif
eL
QUOTE(Ralna @ Dec 17 2005, 02:39 AM) *

10.gif де кесмет, няма да откажа 4.gif

Правилно biggrin.gif ... ама айде пак да направите свадбата ...че нещо съм я пропуснала ... искам да те питам мн важен въпрос : Може ли да съм ти шаферка поне ... обещавам мирно и кротко да си седя зад теб и само да го съзерцавам wub.gif mrgreen[1].gif
Ralna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 17 2005, 02:38 PM) *

Правилно biggrin.gif ... ама айде пак да направите свадбата ...че нещо съм я пропуснала ... искам да те питам мн важен въпрос : Може ли да съм ти шаферка поне ... обещавам мирно и кротко да си седя зад теб и само да го съзерцавам wub.gif mrgreen[1].gif

Ама може разбирасе, 10.gif
RoXXy_
1.gif kaто гледам доста хора са компетентни на тема Нейтън по-специално(и аз понякога)
така че викам що не отворите фен клуб/секта/инфо център/библиотека/ или в най-лошия случай духовно братство(бел.ред. в случая сестринство) на лудите по Нейтън?
оооо не не ме слушайте просто вече ще punch.gif
_HriS_TinA_
3.gif Хахахах 10.gif ... как не се бях сетила досега .... rolleyes.gif ?!
Devil^Rose^^
QUOTE(RoXXy_ @ Dec 18 2005, 07:57 PM) *

1.gif kaто гледам доста хора са се фанатизирали на тема Нейтън по-специално(и аз понякога)
така че викам що не отворите фен клуб/секта/инфо център/библиотека/ или в най-лошия случай духовно братство(бел.ред. в случая сестринство) на лудите по Нейтън?
оооо не не ме слушайте просто вече ще punch.gif

това няма да свърши добре 15.gif някой ще пострада , незнам как ще го поделим happy.gif
Jordan
Wow, става напечено тука. готкото моменце, какво ли сте му намислили да му сторвате само...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.