Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нейтън и Хейли
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
eL
QUOTE(Jordan @ Dec 18 2005, 10:08 PM) *

Wow, става напечено тука. готкото моменце, какво ли сте му намислили да му сторвате само...

biggrin2.gif Споко не е нищо страшно biggrin.gif ... даже мисля че повечето неща дето сме ги намислили ще му харесат 0106[1].gif ... айде да не задълбавам че мн. съмнителна взех да ставам bigwink[1].gif 1 (4).gif
lp^girl
знаете ли снощи гледах едно малко трейлърче от 10-ти епизод, и до колкото разбрах май хейли е бременна изтеглете трейлърчето biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jordan
Ooooohhhh myyyy Gooooooooooddddddd blink.gif ohmy.gif blink.gif ... Чак не мога да повярвам на това, което видях...еее от това по-прекрасно пък няма. Липсваше ни само едно бебе и то не чие да е бебе ами на Нейт и Хейлс wub.gif bigarmhug.gif wub.gif . Поне така разбрах от изключително "големият" трейлър на 10ти епизод...
Брук:
-You're kidding
-You're not. Right?
4.gif
Nasi
Аз не знам дали е със сигурност бременна. Може би Брук просто я пита. Не мога да определя.
С нетърпение чакам по-голям трейлър smile.gif
ако е бременна ще е супер и определено ще стане още по-интересно 4.gif
Jordan
еееееее ами да ви кажа мен много ме съмнява, че дори и да излезе по-голям трейлър, ще кажат, че Хейлс е бременна. все пак трябва да ни държат на тръни до 10ти епизод. 17.gif
Nasi
QUOTE(Jordan @ Dec 19 2005, 03:12 PM) *

еееееее ами да ви кажа мен много ме съмнява, че дори и да излезе по-голям трейлър, ще кажат, че Хейлс е бременна. все пак трябва да ни държат на тръни до 10ти епизод. 17.gif

4.gif
Определено няма да кажат какво ще е. Със сигурност ще има доста изненади 4.gif
Jordan
то иначе няма да е интересно като ни кажат най-интересното в следващия епизод rolleyes.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(lp^girl @ Dec 19 2005, 11:56 AM) *

знаете ли снощи гледах едно малко трейлърче от 10-ти епизод, и до колкото разбрах май хейли е бременна изтеглете трейлърчето biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Само не разбрах защо Лана вика Кларк на края, ама карай.. wink.gif

Иначе за това, по скоро като имам впредвид контекста и стила на изразяване на Брук, бих казал, че го е казала на майтап.. smile.gif
Menna
QUOTE(FrAgMaKeR @ Dec 19 2005, 06:04 PM) *

Иначе за това, по скоро като имам впредвид контекста и стила на изразяване на Брук, бих казал, че го е казала на майтап.. smile.gif

Мдам и аз така си мисля 10.gif
heli
QUOTE(FrAgMaKeR @ Dec 19 2005, 06:04 PM) *

Или пък от загриженостconfused.gif huh.gif
eL
QUOTE(heli @ Dec 19 2005, 10:41 PM) *

Или пък от загриженостconfused.gif huh.gif

Основното правило на трейлърите е че нищо не е такова каквото изглежда ... biggrin.gif Според мен това е поредната манипулация biggrin2.gif ... даже по отегчената физиономия на Хейли съдя че Брук е казала поредната "простотийка" 18.gif ама знам ли ... дали няма да проплаче още едно същество от рода -Скот 10.gif ...поне ще имат разнообразен сценарии ... какво ли не може да се измисли за едно бебе happy.gif даже може вече да са почнали кастинга за набиране на красиви бебешоци mrgreen[1].gif
Jordan
хехе, ами то едно бебе би променило доста нещата biggrin2.gif би направило филмчето още по-сладко...или поне би затвърдил отношенията м/у Хейлс и Нейт.
Хубави бяха ония серийки с бебето на Джейк wub.gif , но за съжаление бяха малко щото взеха че изкараха Джейк от филма shocking.gif .
в този ред на мисли, мислите ли, че Джейк и Джейми отново ще се завърнат в Трий Хил? dry.gif
heli
QUOTE(Jordan @ Dec 20 2005, 08:04 AM) *

мислите ли, че Джейк и Джейми отново ще се завърнат в Трий Хил? dry.gif

В някакъв сайт пишеше, че сценаристите обмисляли идеята Джейк да се върне. Ама кой знае!!! Би било чудесно ако е истина. 4.gif
Jordan
аз много бих се радвал защото Пейтън най-сетне ще намери човек, на който наистина може да вярва, и който наистина може да обича.
но взехме да се отклоняваме от темата май...
eL
QUOTE(Jordan @ Dec 20 2005, 01:58 PM) *

аз много бих се радвал защото Пейтън най-сетне ще намери човек, на който наистина може да вярва, и който наистина може да обича.
но взехме да се отклоняваме от темата май...

Аз пък да си призная не искам Джейк да се връща ...малко е егоистично от моя страна... biggrin2.gif ама тя воабще не си отиваше с него ... wink.gif с Лукас са идеалната двойка и както Пейтън се беше изказала в една серия : Peyton: I never let myself need anybody. Ever. Not since my mom died. But with Lucas, he looks at me and he really sees me. You know? Just right down into my soul....в превод : Аз никога не си позволявам да се нуждая от някой.Изобщо.Не и откакто майка ми умря.Но с Лукас,той ме поглежда и наистина ме вижда.Нали знаеш?Просто точно долу в душата ми ... нямам какво повече да кажа 10.gif biggrin.gif
Menna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 20 2005, 03:42 PM) *

Аз пък да си призная не искам Джейк да се връща ...малко е егоистично от моя страна... biggrin2.gif ама тя воабще не си отиваше с него ... wink.gif с Лукас са идеалната двойка и както Пейтън се беше изказала в една серия : Peyton: I never let myself need anybody. Ever. Not since my mom died. But with Lucas, he looks at me and he really sees me. You know? Just right down into my soul....в превод : Аз никога не си позволявам да се нуждая от някой.Изобщо.Не и откакто майка ми умря.Но с Лукас,той ме поглежда и наистина ме вижда.Нали знаеш?Просто точно долу в душата ми ... нямам какво повече да кажа 10.gif biggrin.gif

По този повод,въпреки,че съм супер голям фен на Брук и Лукас(направо мания 10.gif ) съм съгласна с теб,че с Джейк въобще не си отиваха и ако продуцентите решат да върнат интигата Люк и Пейтън- определено няма да ми хареса,но единствено ще ми е много гадно ако това стане както стана в 1ви сезон,т.е. докато ходиха заедно с Брук.
Devil^Rose^^
QUOTE(Menna @ Dec 20 2005, 04:03 PM) *

ако продуцентите решат да върнат интигата Люк и Пейтън- определено няма да ми хареса,но единствено ще ми е много гадно ако това стане както стана в 1ви сезон,т.е. докато ходиха заедно с Брук.

Ако тръгнат да се събират пак едва ли ще е докато Лукас е с Брук това вече го видяхме dry.gif пък и те никога не биха го причинили отново на Брук. По скоро да стане нещо и да се разделят и тогава може би... 2thin[1].gif
Иначе Джейк и според мен не е за Пейтън dry.gif е сега Лукас е друго нещо 15.gif
eL
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Dec 20 2005, 04:26 PM) *

Ако тръгнат да се събират пак едва ли ще е докато Лукас е с Брук това вече го видяхме dry.gif пък и те никога не биха го причинили отново на Брук. По скоро да стане нещо и да се разделят и тогава може би... 2thin[1].gif
Иначе Джейк и според мен не е за Пейтън dry.gif е сега Лукас е друго нещо 15.gif

МХм 4.gif така е ... и аз съм на 100% убедена че няма да повторят случката от първи сезон (прекалено мн. идеи се въртят из главите на сценаристите че да си позволят такова банално повторение на случките) biggrin2.gif
Ама каквото и да приказвам и колкото и да ги харесвам Лукас и Брук като двойка... аз съм упорито магаре и си държа на своето 15.gif happy.gif ... а именно че ... по подходящ за Пейтън от Лукас до момента няма 10.gif biggrin2.gif ... и си ги искам заедно ...0106[1].gif
_HriS_TinA_
Oхооо ама то и аз така искам 10.gif...оба4е незнам какво трябВа да се слу4и 4е Брук да не страда накрая,ама сценаристите са гении, те 6те го измислят biggrin2.gif
ludoto_tedi
и аз страшно много искам Лукас и Пейтън да се съберат!те са перфекната комбинация!супер яки са.smile.gif
eL
QUOTE(ludoto_tedi @ Dec 20 2005, 10:46 PM) *

и аз страшно много искам Лукас и Пейтън да се съберат!те са перфекната комбинация!супер яки са.smile.gif

Eййй ние доста станахме ... biggrin.gif 4.gif да вземем да направим една подписка ли ? 18.gif biggrin2.gif и после директно на Mark Schwahn ... 10.gif за промяна в сценария happy.gif
ludoto_tedi
напълно съм съгласна с теб.обожавамм ги двамата.направо като ги видя и......smile.gif.не знам ,но мисля че сценария трябва да се промени коренно!
rusi4kata^
ооо то и аз съм им голяма фенка,просто са създадени един за друг inlove.gif ама много ме съмнява пак да се съберат.... sad.gif що не вземем да си направим една темичка специално за Лукас и Пеитън ко ще кажете biggrin2.gif
Nasi
QUOTE(rusi4kata^ @ Dec 21 2005, 07:20 PM) *

що не вземем да си направим една темичка специално за Лукас и Пеитън ко ще кажете biggrin2.gif

това е много добра идея!!!!
rusi4kata^
QUOTE(Nasi @ Dec 21 2005, 07:29 PM) *

това е много добра идея!!!!

ами айде давайте,всичко е във ваши ръце,тъй като аз съм малко зле... 10.gif аз ще ви подкрепям духовно хаха blush.gif
Nasi
QUOTE(rusi4kata^ @ Dec 21 2005, 07:35 PM) *

ами айде давайте,всичко е във ваши ръце,тъй като аз съм малко зле... 10.gif аз ще ви подкрепям духовно хаха blush.gif

нека феновете на Пейтън и Лукас направят папката
rusi4kata^
аз направих темата вече 4.gif
ludoto_tedi
браво.найстина ни беше нужна една такава тема!
rusi4kata^
мдаммм и аз смятам така 4.gif
Nathan
Аууу Нейтън и Хейла са ми любимите герои от сериала.Съответно и най-любимата двойка.Толквоа са прекрасни.smile.gif))))
Създадени един за друг.
Да не говорим колко са чаровни smile.gif)
Ralna
QUOTE(Nathan @ Dec 27 2005, 11:07 AM) *

Аууу Нейтън и Хейла са ми любимите герои от сериала.Съответно и най-любимата двойка.Толквоа са прекрасни.smile.gif))))
Създадени един за друг.
Да не говорим колко са чаровни smile.gif)

Да върхът са (и 2 метра отгоре) wink.gif
Nathan
QUOTE(Ralna @ Dec 27 2005, 11:20 AM) *

Да върхът са (и 2 метра отгоре) wink.gif

Повече от 2 метра.
biggrin2.gif
Не знам дали ще се намерят други герои от сериал ,които да ми се харесат толкова много.
А и май си личи ,кой ми е любимия герой от целия сериал изобщо.
smile.gif)
Няма смисъл да казвам защо.Всеки знае ,че Нейтън е единствения герой ,който се развива с всеки изминал епизод на сериала,и е от тези типове ,които аз най-много обичам.Добри ,отговорни и обничливи (Хейли wub.gif )
Ralna
QUOTE(Nathan @ Dec 27 2005, 11:28 AM) *

Повече от 2 метра.
biggrin2.gif
Не знам дали ще се намерят други герои от сериал ,които да ми се харесат толкова много.
А и май си личи ,кой ми е любимия герой от целия сериал изобщо.
smile.gif)
Няма смисъл да казвам защо.Всеки знае ,че Нейтън е единствения герой ,който се развива с всеки изминал епизод на сериала,и е от тези типове ,които аз най-много обичам.Добри ,отговорни и обничливи (Хейли wub.gif )

Да и характера на самия герой е един такъв перфектен, точно такъв трябва да е един мъж, мил и съобразителен, а когато се налага и мъжкар готов за бой, и толкова работи и жертви направи за Хейли във 2 сезон, направо е мъжът мечта, а нея ми идеше да й откъсна кратуната задето така гадно постъпи с него, а той миличкият пак намери сили да й прости..... wub.gif
Nathan
Издаваш тайни от 2-ри сезон.tongue.gif
Тепърва ще гледам ,дано да си заслужава.
Ralna
QUOTE(Nathan @ Dec 27 2005, 11:37 AM) *

Издаваш тайни от 2-ри сезон.tongue.gif
Тепърва ще гледам ,дано да си заслужава.

Аууууууууу сори, незнаех 16.gif 16.gif , затварям си плювалника 16.gif
Nathan
QUOTE(Ralna @ Dec 27 2005, 11:39 AM) *

Аууууууууу сори, незнаех 16.gif 16.gif , затварям си плювалника 16.gif

Споко.тъкмо ще ми е по-разпалено любопитството smile.gif mrgreen[1].gif
Ralna
QUOTE(Nathan @ Dec 27 2005, 11:45 AM) *

Споко.тъкмо ще ми е по-разпалено любопитството smile.gif mrgreen[1].gif

Трябва по-скоро да го гледаш 2 сезон е много съдбовен за Нейт, ти до коя серия си? гледали 22 на 1 сезон?
Nathan
Днес ще я гледам.Още не съм щото го гледаме с баща ми сериала и не мога без него да гледам,иначе ако зависише от мен да съм го изгледал smile.gif
Иначе си изтеглих 5 епизода от втория сезон.

П.С. А от това което гледах в preview на 21 епизод 22 ще бъде НЕВЕРОЯТЕН.

П.С.2 Видях Хейли и Нейтън на сватба О-О
това ли е съдбовната част ,защото съм доста изненадан да го видя.
Ralna
QUOTE(Nathan @ Dec 27 2005, 12:11 PM) *

Днес ще я гледам.Още не съм щото го гледаме с баща ми сериала и не мога без него да гледам,иначе ако зависише от мен да съм го изгледал smile.gif
Иначе си изтеглих 5 епизода от втория сезон.

П.С. А от това което гледах в preview на 21 епизод 22 ще бъде НЕВЕРОЯТЕН.

П.С.2 Видях Хейли и Нейтън на сватба О-О
това ли е съдбовната част ,защото съм доста изненадан да го видя.

Няма да издавам нищо само ще кажа, че 22 е много яка серия 4.gif
Jordan
абе като цяло във втори сезон се случват страшно много гадни неща. първия сезон беше много по-романтичен...там се зародиха отношенията м/у нашите "приятели" докато във втори...станаха едни неща...
Nathan, пък как свърши 2ри сезон.... 10.gif не ти е работа 10.gif
пък какво стана с Нейт...мани, мани... shocking.gif
eL
QUOTE(Jordan @ Dec 27 2005, 01:10 PM) *

абе като цяло във втори сезон се случват страшно много гадни неща. първия сезон беше много по-романтичен...там се зародиха отношенията м/у нашите "приятели" докато във втори...станаха едни неща...

Jordan стига бе човек ... чак мен запали с това изказване 18.gif да взема пак да гледам 2ри сезон ли? blink.gif happy.gif хех ... не шашкайте толкова момчето ... ще гледа и ще разбере 4.gif
Nathan
QUOTE(Jordan @ Dec 27 2005, 01:10 PM) *

хахха
ще видим ще видим
е в никакъв случай
няма да съм разочарован
tongue.gif 3.gif
BoOTy
Хора някой има ли да ми даде линк за тази новата песен на хейли от 9ти епизодconfused.gif worthy.gif
ludoto_tedi
аз само знам как се казва ,но не мога да я намеря.ако някои я намери да каже моля ви.(песента е "Halo" - Bethany Joy Lenz )
Jordan
оооо тая песен...много ме накефи, ама мноооого...сега ще я потърся, въпреки 4е много ме съмнява, 4е ще я намеря...
Nathan
Окей един въпрос.Не е ли това песнта ,която Хейли пее на Нейтън в кафенето на Керън?Защото ако е я има в OST на сериала.(TV Rip)
ludoto_tedi
не не е тази която пееше в кафенето.аз тази от кафенето я имам.тази е друга-нова и много я искам ама за съжаление не я намерих моля ви помогнете!:(
geriniki
охоо за нейтън е хейли можеме да пишеме мнооого..те са най ама най перфектната телевизионна двойка която някога е имало!супер са!невероятни са и са мн мн мн мн сладки..толкова са готини заедно smile.gif и двамата толкова мн се обичат а нейт е такъв сладуууррр!невероятен е!само колко мн се промени и кви неща ли не прави за хейли..колко ли не страда обаче не спира да я обича..ние още не сме свършили 2ия сезон но горе-долу знаеме кво ще стани и то е мн гадно за наште любимци-нейт и хейли ама двамата са просто върха и нз..хейли успя толкова мн да промени нейт направи го толкова готин,миличък,романтичен и въобе супер стана smile.gif и двамата са толкова сладкиии! и мн се обичат
мн ама страшно мн ни кефят!
mary_kate
мн ме кефят ,те са ми любимата двойка в сериала и любимата двойка изобщо.Много са готини заедно , не само са сладки ами и ми напомнят на мен и ?(няма значение кой) и направо мога да си изплача очите...
nikol_ina
за нейт и хейсл како мога да кажя освен че са най-сладката двойка в ОТН
нейтан страшно мн израсна благодарение на хейли от някакво разглезено мамино синче се превърна в истински мъж пак заради хейли научисе да обича оле направо съм страдала и аз с нейт ън хейли като замина на турнето толкова гадно ми стана и на мен и ся в деветия епизод сърчицето ми се изпълни тотално biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.