Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нейтън и Хейли
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Mimeto
О да определено ни очакват интерсесни моменти с тях двамата ,а и въобще доста интерсесни неща предстоят smile.gif Много се радвам че поне за тях нещата ще се оправят happy.gif
^Mim0zKa^
Ох...да хора тва ми е едни4ката надежда за 6тастие...то и в промото хубу 4е бяха те ина4е 6тях да ревна вси4ко бе6е мн тажно!Но да се варнем на Нейли....много се радвам 4е тея сладурковци 6те се женят пак..много са сладкии smile.gifОсобено момент4ето кадето Нейтън и предлага....again...мм супер smile.gif
Nasi
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Малко снимки на Нейтън/Джеймс:
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image
IPB ImageIPB Image
_HriS_TinA_
Ммммм...сърцето ми.....как можа да ми го при4ини6 Насиии Copy of wub.gif ....цяла фотосесия на страхотният Нейтън rolleyes.gif ....айде съвземам се и по4вам да ти благодаря biggrin2.gif ...
..Таааа снимките са страхотни 10х стра6но мнооого !!!! wink.gif ..толкова са сладки и банер4етата и вси4кото !! Особено на тази снимка колко са неприли4но готини 18.gif 18.gif :

IPB Image

А тази снимка просто не трябва6е да я пуска6 сигурно 6те я сънувам после 16.gif :

IPB Image
Eli_Baby
Еиии така се радвам че ще подновят брачните си клетви...много са сладки заедно и явно така ще останат до края rolleyes.gif
solenka
Имам нужда от валерианннннннн!!!!!!!! Снимките са..... нямам думи направо! Джеймс... wub.gif wub.gif wub.gif И аз много се радвам, че ще подновят брачните си клетви. Може би този път ще бъде както си му е редът - с много гости. biggrin.gif
girl_from_hell
хихи аз май тука никога не съм писала ама наистина сега мноого се радвам за тях това е най-хубавато което могат да напаравят сладурковци smile.gif
ludoto_tedi
това ще е в по предните епизоди но вижте как звучи.

Nathan scores the first points of the game and looks at Haley and says "You sure you don't want to have sex, because I am looking kinda hot!"

eто малко фан арт:

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Mimeto
Наси тези снимки на Джеймс са страхотни 4.gif Няма втори като него Copy of wub.gif

ludoto_tedi просто нямам думи ohmy.gif Много са яки 4.gif Нейт и Хейли са родени един за друг wub.gif
Nasi
Ето още малко любими снимки:

I bare my windowed self untamed and untrained
Dreams that hardly touch our complexions truest faults
If room enough for both my drowsy spirit shall fall

IPB Image

Bold waves tumble to the season of my heart
Where you have offended my faith and my trust

IPB Image

Until all is lost into the beauty of the day

IPB Image

But there's something in the way you laugh
That makes me feel like a child

IPB Image

Aspects of life they confuse me
You and your thesis amuse me

IPB Image

After and afternoon with you
And your rich brown eyes

IPB Image

After an afternoon...

Face to palm
Tear to tear

IPB Image

Mouth to tongue
Heart to ground

IPB Image

I am in love

IPB Image
girl_from_hell
аз съм си лейтън фенче ама как да не ги уважа тези сладури smile.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
angel_mm
За да не се обидят Феновете на Нейли реших да направя и за тях едно клипче
в момента правя подбор на сцените , а за Музика мисля да сложа тази песен Mariah Carey - Without you
тя ми е любима открай време и си мисля че ще е подходяща за влюбените гълъбчета ,
ако имате някакво друго предложение за песен пишете, ако не остава Mariah Carey - Without you
angel_mm
Вече е готово намира се Тук
П.П Съжелявам че давам два поста един след друг
Nasi
QUOTE(angel_mm @ Mar 30 2006, 02:31 PM) *

Вече е готово намира се Тук
П.П Съжелявам че давам два поста един след друг

Супер е!!!!!!Тъжничкол но много хубаво. 4.gif 4.gif 4.gif
angel_mm
Ами то като цяло тяхната любов е такава , затова и избрах тази песен. Отива им
Summer
Любимата ми двойка в сериала....просто са невероятни. Преминаха през много нещаи въпреки това любовта им устоя, поради причината, че наистина се обичат страшно много. За да направиш голямата крачка да се омъжиш на 17 наистина трябва да си много влюбен....И въпреки, че любовта им е истинска беше изпълнена с много страдания от страна на Нейтън. Хейли коренно го промени и го направи по-добър човек, но и много пъти го нараняваше. Особено кофти ми стана в серията, когато Нейтън беше поканил Хейли на бала, беше наел каляска и организирал всичко, а тя не дойде, защото записваше в студиото с Крис. А иначе цялата история със заминаването няма да я коментирам...всичко е ясно. И все пак се радвам, че вече се оправиха и най-накрая могат да се радват на любовта си.
girl_from_hell
IPB Image
Nasi
Ето малко снимки от последните епизоди:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Съжалявам за многото снимки, но не се сдържах. biggrin.gif
girl_from_hell
толкова са сладки smile.gif ей това е любов
а това на края еми може да почнем от следващия ден хах сладури smile.gif)
striikar
още от първия сезон когато за пръв път се видяха им личеше че ще са заедно always & forever smile.gif
няма кво повече да се каже
^Mim0zKa^
Ей Насинце мила...като винаги страхотни снимки....smile.gifНейли са супер сладки...и супер много се радвам 4е в последните епиздои любовта им е толкова красива и са неразделни smile.gif
Eli_Baby
В 19-ти епизод много ми хареса тва с теста biggrin2.gif Много ясно че един тест не може да ти каже дали си създаден за някой или не..а Нейтън и Хейли определено са един за друг rolleyes.gif
brooke*
те наистина са най сладки....чак са ме разплаквали! blush.gif
vicky_
Нейтън и Хейли... smile.gif Те са ми любимите персонажи в сериала...много си ги обичам...още от 1ви сезон...абе изобщо всичко което става междо тях е велико...

Ето една снимка,която намерих....мисля че до сега не сте я пускали...

IPB Image
^^HeLa^^
Нейтън и Хейли единственото нещо, което мога да кажа за тях е always and forever inlove.gif
страхотни сладури са и давамата и последните серии с тях са невероятни личи си колко са влюбени 4.gif
Menna
Не мога да повярвам,че Марк реши да причини това на най-хубавата двойка в сериала. sad.gif
Изплуването на гривната накрая на епизода беше ужасно....но всички си знаем,че в евентуалния 4ти сезон всичко ще е наред с тези двамата. rolleyes.gif
Сватбата и всички моменти с Нейли бяха наистина страхотни,но аз си имам един любим момент и си го превъртам постоянно..... 3.gif

"Получих онова чувство на спокойствие,което усещам преди да свърша.Чувството,че света може да бъде съвършен."
IPB Image
Brooke
Колко са ми сладки тези двамата.Просто ти пълнят душата като ги гледаш и през всичко през което преминаха заслужават много, много щастие.Но явно сценаристите имат други планове и все им развалят съвършените моменти,но това не им пречи все така да внасят прекрасна,свежа нотка във всички тъжни епизоди.Просто са толкова милички и така се обичат,че няма как да не им завидиш и да си кажеш искам един Нейтън/една Хейли ! 10.gif
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Тва е възможно най-сладката двойка.......толкова се обичат....и бяха толкова истински на последната серия от 3 сезон.....сватбата им(официалната)....искрено им завиждам наистина са мн мн сладки заедно жалко че това е само във филмчето... sad.gif
etIto
Сагласна сам че Нейтан и Хейли са най-готината двоика във филма, защото никои не можв да остане безразличен кам тях,защото нека си признаем всеки си мечтаяе поне малко да му се случи нещо толкова истинско и толкова силно(вапреки че това е само на филм).И единственото което описва жразката им е always and for ever. wub.gif
Nasi
Ето малко сомени:
Музикално видео : Нейтън и Хейли- "Man & Wife"

TRUE LOVE

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

*www.fanforum.com
CrAzY_AbOuT_OTH^^
QUOTE(angel_mm @ Mar 29 2006, 22:15) *

За да не се обидят Феновете на Нейли реших да направя и за тях едно клипче
в момента правя подбор на сцените , а за Музика мисля да сложа тази песен Mariah Carey - Without you
тя ми е любима открай време и си мисля че ще е подходяща за влюбените гълъбчета ,
ако имате някакво друго предложение за песен пишете, ако не остава Mariah Carey - Without you

Тукущо свърших с клипчето и очите ми са меко казано компот............много сладко и наистина тъжно клипче 1crying[1].gif 1crying[1].gif angel_mm продължавай в същия дух да ни радваш с тъжни клипчета blush.gif 4.gif
common_sense
аз преди СУПЕР мног им се кефих като двойка!!! бяха ми любимците! но вече не ме радват. huh.gif тая Хейли стана супер Отворена, а преди ми харесваше като беше сдухана зубърка. то в това й беше чарът. именно в разликите им беше чарът, а сега са толкова еднакви. и двамата са popular, къде се губи интригата?! blink.gif няма вече нищо интересно в тях, за мен поне...
fresh_girl
ОБОЖАВАМ ГИ!!! wub.gif wub.gif wub.gif ,те са хипер,мастер,много якиии 4.gif хахахах...още от самото начало ми харесаха,особено Нейтън laughing1.gif ,супер сладурковциии,мн им се кефя и не бих си представила серияла без тях(с др. герои)...и ако стане нещо с Нейтанннн в 4-ти сезон(ако има такав-ТРЯБВА ДА ИМА),ще убияяяя всичко живоооооооооооо!Дано Хейли е бременна... biggrin2.gif
brooke*
определено fresh_girl-няма по-сладка двойка от тях! wub.gif нямам търпение да започне 4ти сез.(само дано наистина да има такъв)
Nasi
fresh_girl & brooke* напълно ви подкрепям!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
solenka
Благодаря на всички за клипчетата и за снимките! 4.gif Много добре ме изненадахте, понеже от доста време не съм се мяркала във форума. 3.gif
GaRgAmElKa
[color=#3366FF][u]те са супер сладка двоика!!! wub.gif напраяо им завиждам 5.gif незнам мен ли4но те са ми лубимците!!!кефят ме от самото на4ало мн мн са сладинки wub.gif wub.gif wub.gif
Devil^Rose^^
Наси worthy.gif worthy.gif worthy.gif толкова са очарователни на всичките happy.gif
Iveto^
Тази песен винаги като я чуя и ми изникват пред очите-Bryan Adams ft. Sarah McLachlan-Don't let go.
Големи сладури са двамата и едно точно попадение за сериала! smile.gif
dimension
Това е най-сладката двойка!Нейли rulzzzz!!! 4.gif worthy.gif
BlaCk~RoSe~
супер яки са много ги харесвам!те са ми любимците от целия филм!Като вида Нейтън се разтапям а Хейли е голяма сладурана много си подхождат!! inlove.gif Aways and forever...
Zaio
Как да не ги обичаш Хейлито и Нейтънчо наистина има химия между тях и затова толкова им се кефим всички защото правят всичко истинско. Но за мен най-важното е, че понеже е сериал можем да гледаме как любовта им се развива как расте,а не като в игралните филми за час и трийсет минути всичко заедно.Винаги ме е било яд някой готин романтичен филм като свърши аз трябва да си доизмислям какво ли е станало след това 16.gif Нейт пък спечели голям плюс от мене когато аха аха да преспи със сестрата на Хейли ама се спря, че дори и не я целуна. Боже колко ли мъже има на този свят които ще устоят на това. Като цяло моментът в който са ми най-най-най-сладки е когато записват съобщението си на телефонния секретар тогава наистина ми се пълни сърцето, мисля също, че много добре са направили апартамента им където живеят много ми е уютен и готин. Сладури какво да кажеш повече.

П.П спомняте ли си серията когато Хейли пя за пръв път пред публика и Крис какво каза на Нейтън "Знаеш ли колко мъже сега са навити на жена ти?". Аз бих добавила "А знае ли той колко жени са навити на него!!!". 3.gif
~*Haley*~
Хахаха направо ме разби Zaio с този послепис а последното изречение.... 18.gif Иначе си е абсолютно вярно на Нейтън са му навити толкова момичета wub.gif (както се вижда от самия форум де! laugh.gif)
Аз съм писала вече за Нейтън и Хейли....но пак ще повторя Най-яката двойка в ОТН!!Те са ми любимци-невероятни сладури smile.gif
NALEY FOREVER punk.gif
Nasi
4.gif 4.gif 4.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif

ТОЧНО ТАКА

Съгласна съм напълно с вас!!! 4.gif
DesiTo
Страхотна двойка са, имат толкова много готини моменти заедно. А Нейтън наистина е много готин. 4.gif wub.gif
love_Nathan
наистина са страшно яки двамата.просто перфектната двойка!а и Нейтън е толкова готин...... inlove.gif
Nasi
Няколко банерчета:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
fresh_girl
Насии,мерсиии мн за банерчета...личи че ме кефят налиии 10.gif Супер 4.gif
brooke*
благодаря ти наси! worthy.gif
компа ми е вече препълнен от кви ли не неща на OTH!
lenivec
супер сладурковци!!! worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.