Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нейтън и Хейли
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Loshka
Еее, Нейтън и Хейли са страхотни сладури. Много са ми милички. Направо бях пощуряла, като се изпокараха. sad.gif Но се оправиха! biggrin2.gif Както казват "When two people are made for each other, they always find their way back. " biggrin.gif
sydney
супер сладки са 10.gif много си подхождат и много ме кефи да ги гледам заедно 5angel[1].gif много са готини и са страхотна двойка wub.gif 4part[1].gif
An4eTo
Еее, Нейтън и Хейли са страхотни сладури. Много са ми милички. Направо бях пощуряла, като се изпокараха. Но се оправиха! Както казват "When two people are made for each other, they always find their way back. "

супер сладки са много си подхождат и много ме кефи да ги гледам заедно много са готини и са страхотна двойка

Напълно съм съгласна wink.gif
Те са най готината двойка 4.gif Always аnd Forever!!!
Loshka
Тяхната връзка е пример за това как любовта променя човека. smile.gif В началото Нейтън беше голям... Дан. biggrin2.gif Ама Хейли го промени и стана страшна душичка. 4.gif
fire_misha
QUOTE(Loshka @ Mar 5 2006, 08:59 PM) *

В началото Нейтън беше голям... Дан. biggrin2.gif 4.gif

Хахаха уби ме направо с това biggrin.gif
Nasi
На вас не ви ли прави впечатление, че откакто Нейтън тръгна с Хейли никоя не е тръгнала след него. Хейли няма никаква конкуренция. Аз естествено не искам да има, но това е малко странно. След Лукас ту беше Ана после Рейчъл.
Loshka
Да... Май само сестрата на Хейли. 10.gif
Ама Хейли си е най-за него. Той си го знае и, очевидно, всички останали го знаят. biggrin.gif
An4eTo
На вас не ви ли прави впечатление, че откакто Нейтън тръгна с Хейли никоя не е тръгнала след него. Хейли няма никаква конкуренция. Аз естествено не искам да има, но това е малко странно. След Лукас ту беше Ана после Рейчъл

Така е smile.gif И аз искам Нейт и Хейли да са си заедно ,но ще бъде интересно ако се появи някое момиче с което Нейт се е запознал ,и Хейли да започне да го ревнува или нещо подобно.Да види какво муе било на Нейт когато тя замина с Крис wink.gif
sydney
QUOTE(Loshka @ Mar 5 2006, 09:50 PM) *

Ама Хейли си е най-за него. Той си го знае и, очевидно, всички останали го знаят. biggrin.gif

съгласна съм напълно 4.gif
Nasi
Да Тейлър, в началото, но после Тейлър се опита да помогне на Хейли.
добре е, че до края на сезона няма да имат проблеми. 4.gif 4.gif 4.gif
fire_misha
QUOTE(sydney @ Mar 5 2006, 09:50 PM) *

QUOTE(Loshka @ Mar 5 2006, 09:50 PM) *

съгласна съм напълно 4.gif

Абсплютно.При това видяхме в началото на 3ти сезон една как дразнеше Хейли и как почти се сбиха.Така че ако някоя се опита да пипне Нейтън...Haley will kick her ass 18.gif 12.gif
Loshka
Е, тя Хейли кротичко, кротичко, ама да не й закачат съпружето, че става опасно. biggrin.gif
An4eTo
Абсплютно.При това видяхме в началото на 3ти сезон една как дразнеше Хейли и как почти се сбиха.Така че ако някой се опита да пипне Нейтън...Haley will kick his ass

Добре я ступа оная 4.gif
sydney
така е 16.gif пази си съпруга,момичето 4.gif
An4eTo
Еми как не ,има много кандидатки който искат да и го гепят(включително и аз biggrin.gif )
Sunshine_Angel
QUOTE(sydney @ Mar 5 2006, 08:51 PM) *

супер сладки са 10.gif много си подхождат и много ме кефи да ги гледам заедно 5angel[1].gif много са готини и са страхотна двойка wub.gif 4part[1].gif

така е 4.gif
Menna
Малко любими моменти! inlove.gif

IPB Image - IPB Image

IPB Image - IPB Image

IPB Image - IPB Image

Любими моменти са ми когато Нейт и казва прословутата си фраза:"Не казвай,че не съм ти давал нищо!"
IPB Image

А тази снимка просто не можех да не я сложа 3.gif
IPB Image
ludoto_mimi
Имам като слушалките на Нейтън, обаче се счупиха. 18.gif 18.gif
Mimeto
Даре страхотни са снимчиците 4.gif просто нямам думи tongue.gif Мерси много wink.gif Толкова са сладки и двамцата wub.gif Идеалната двойка wub.gif
Menna
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 12 2006, 09:11 PM) *

18.gif 18.gif 18.gifИмате доста общи неща( Ти как така ги счупи?) mad.gif sad.gif 10.gif
А като стана въпрос за тях,той май все си се разкарва с тези слушалки или не,май имаше едни други по-малки 2thin[1].gif Останала съм с впечатление,че винаги носи слушалки и току все ги сваля,все ги слага,а ако не носи други неща прави с ръцете 10.gif ......
IPB Image

IPB Image
EyesWideShut
хах,така като гледам май ще трябва да се наредя на опашката за гадже на Джеймс rolleyes.gif
Не знам, но т'ва момче мн ме кефи.Адски е чаровен и то по някакъв специален начин...особено като направи онази си физиономия като леко събере вежди и повдигне едната, леле wub.gif ...Въпреки че Хейли ми е сред любимките съм готова да се бия с нея за Нейтън biggrin2.gif
Nasi
Ето още един момент с други слушалки:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
~*Haley*~
Много яки снимки...абе какво да се каже за тях- най-яката двойка в ОТНsmile.gif
Always&Forever!!!!!!!!!!!
ludoto_mimi
QUOTE(Menna @ Mar 12 2006, 09:18 PM) *

QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 12 2006, 09:11 PM) *

18.gif 18.gif 18.gifИмате доста общи неща( Ти как така ги счупи?) mad.gif sad.gif 10.gif

Ами те бяха на много години вече. Първо тормозени за слушане на силна музика, после за микрофон, после пак за слушане и накрая едната отказа. Другата още се държи, но не задълго. blush.gif
Nasi
Още любими снимки:

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
eL
10х са страхотните снимчици Наси 4.gif Е т'ва е истинската любов ... inlove.gif
An4eTo
Страхотни снимчици Наси. 4.gif Много благодаря smile.gif А Нейт и Хейли са си просто THE BEST wub.gif
EyesWideShut
пф, искам и аз така да се гуш с Нейт... sad.gif
Mimeto
Страхотни са всички снимки 4.gif А Нейт и Хейли са просто happy.gif
Devil^Rose^^
Че са върха така е happy.gif Направо не можеш да кажеш че се преструват всичко е толково истинско rolleyes.gif погледите, целувките inlove.gif ....
^Mim0zKa^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 14 2006, 08:20 PM) *

Че са върха така е happy.gif Направо не можеш да кажеш че се преструват всичко е толково истинско rolleyes.gif погледите, целувките inlove.gif ....

Нали... smile.gifМного са сладки!Влюбени галаб4ета....какво да приказваме smile.gif 4.gif
nikol_ina
Nasi определено знаеш как да докараш сърцебиене на човек 10.gif
иначе в Горна(града от който съм-Горна Оряховица) съшност е и от даскало има един който мн прилича на James 15.gif 15.gif а аз отдавна си го бях загледала още преди да разбера за ОТН тъйче май това е моя тип хах 15.gif 15.gif (оле мн глупости написах вече и ше спирам за сега)
PS Always and Forever
eL
Фенове и фенчета на Нейт и Хейли ... имам една много добра новина... намерих едно страхотно френско сайтче с много интервюта, техни участия в предишни филми и т.н. 3.gif
Хах досега гледах едно от клипчетата, където Бетани обясняваше как най лесно можеш да си хванеш косата с молив. 18.gif Има и една нейна реклама, на кукли "Барби" laugh.gif където е на не повече от 5 години ХАхаха biggrin2.gif
Охх пък със Джеймс какви готини интевюта има ... wub.gif да го срускаш направо blush.gif
Ето го сайтчето : http://uhmedia.free.fr/ 4.gif
Nasi
Ели мерси много!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Гледах почти всички, но някои не ми тръгват. sad.gif
fenka_lucas_i_brooke
Е какво да ви кажа Ели е Супер!Мерси много слънце! 4.gif
EyesWideShut
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 15 2006, 04:16 PM) *

Фенове и фенчета на Нейт и Хейли ... имам една много добра новина... намерих едно страхотно френско сайтче с много интервюта, техни участия в предишни филми и т.н. 3.gif
Хах досега гледах едно от клипчетата, където Бетани обясняваше как най лесно можеш да си хванеш косата с молив. 18.gif Има и една нейна реклама, на кукли "Барби" laugh.gif където е на не повече от 5 години ХАхаха biggrin2.gif
Охх пък със Джеймс какви готини интевюта има ... wub.gif да го срускаш направо blush.gif

то хубаво, ама кой ще превежда от френски на български? blink.gif
или викаш да се наслаждаваме само на гледката ... не, че е лошо като идея де biggrin2.gif
eL
QUOTE(EyesWideShut @ Mar 15 2006, 09:17 PM) *

то хубаво, ама кой ще превежда от френски на български? blink.gif
или викаш да се наслаждаваме само на гледката ... не, че е лошо като идея де biggrin2.gif

явно не си си направила труда да ги изтеглиш, защото всичките интервюта са на английски happy.gif ... освен ако не ми говориш за 3,4 музикални клипчета, за които и сама можеш да си направиш извод от сменящите се кадри blush.gif Сори ако е прозвучало малко грубо ама с желание всичко се постига. Искаш ли - ще намериш кой да ти ги преведе, аз само ги споделям с вас ...

п.с. по специално за Инка и Насито бяха, защото знам че са луди фенки на Джеймс ... пък и не само те rolleyes.gif wub.gif
v88
Те са ми любиматааааааааааааааа двойка!любовта им е толкова чиста е прекрасна!и простро ти прави удовослтвие да гледа6 как всеки път успяват да оправят нещата и да продалжават да се гледат със са6тия копнеж!а и веднъж не се подвуомиха дали не обичат някой друг като изключим крис келър но тва си бе6е само зардаи музиката а хейли все така си обичка6е нейтън!абе сладки сладурски сладурански са си и тва си е!ALWAYS AND FOREVER NATHAN AND HALEY!:)
Menna
QUOTE(Nasi @ Mar 13 2006, 06:39 PM) *

IPB Image

Тази снимка може да разтопи човек 3.gif 3.gif
Благодарности! 4.gif
Ели 10.gif Страшно сайтче,браво че си го открила 4.gif Обаче много клипове,много интервюта,много нещо ohmy.gif biggrin2.gif
Mimeto
Ели това сайтче найстина е страхотно happy.gif има страшни неща 4.gif Много благодаря smile.gif
Jordan
QUOTE(nikol_ina @ Mar 14 2006, 11:16 PM) *

Nasi определено знаеш как да докараш сърцебиене на човек 10.gif
иначе в Горна(града от който съм-Горна Оряховица) съшност е и от даскало има един който мн прилича на James 15.gif 15.gif а аз отдавна си го бях загледала още преди да разбера за ОТН тъйче май това е моя тип хах 15.gif 15.gif (оле мн глупости написах вече и ше спирам за сега)
PS Always and Forever

Къде учиш бе дарлин? unsure.gif Мислех, че от ГО сме малко тея, които го гледаме... shocking.gif
RoXXy_
айдее...нашият Jordan-чо си намери дружка 18.gif
иначе по темата: браво, Нейтън и Хейли са супер двойка, а?
май нищо ново не казвам...ама не съм само аз..така че smile.gif smile.gif
solenka
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 15 2006, 04:16 PM) *

Ели, много ти благодаря за сайта! worthy.gif Направо се разтопих като видях какво има. Леелеее! Като го разглеждам ще имам нужда от конска доза валериан. 18.gif Само при вида на Джеймс! 3.gif Мерси още веднъж!
nikol_ina
QUOTE(RoXXy_ @ Mar 18 2006, 11:08 AM) *

айдее...нашият Jordan-чо си намери дружка 18.gif

оле душя това направо ме разби
по темата Always and Forever 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif
Menna
RoXXy_,какво да ти кажа....сериала хората събира 18.gif 18.gif

Едно от най-най-любимите ми моменти с тези двама сладурковци. 10.gif
IPB Image
nikol_ina
оле вчера ходих на олимпиада по литература и аз нали си пишя ЛИС-та (писах за "Дервишово семе") и докато си пишя че Рамадан бил мн нещастен когато Силвина я "отвлекли" и аз се сещам за заминаването на Хейли на турнето и как стредаше Нейтан направо по едно време ми идеше да се прасно по шевовете от смях само какви съпоставки прая и аз не е истина ама карай 15.gif sick1.gif blush.gif 16.gif
Nasi
QUOTE(nikol_ina @ Mar 20 2006, 02:03 PM) *

оле вчера ходих на олимпиада по литература и аз нали си пишя ЛИС-та (писах за "Дервишово семе") и докато си пишя че Рамадан бил мн нещастен когато Силвина я "отвлекли" и аз се сещам за заминаването на Хейли на турнето и как стредаше Нейтан направо по едно време ми идеше да се прасно по шевовете от смях само какви съпоставки прая и аз не е истина ама карай 15.gif sick1.gif blush.gif 16.gif

Не се притеснявай... smile.gif
аз също като писах есе по литература за "Шибил" си оприличавах двамата герии като Нейтън и Хейли, защото историята има една обща точка.
wink.gif wacko.gif rolleyes.gif
Nasi
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Menna
18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Наси,разбиваш ме отвсякъде!!!
Откъде намери тези чудесии?Маниашки са! 4.gif 4.gif
Nasi
Ам да забавни са 18.gif

И сега, очертават се невероятни епизоди за Нейли:
IPB ImageIPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.