Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нейтън и Хейли
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
solenka
Ей, хора! Предупреждавайте да си взема дозата валериан и тогава да гледам тези снимки. 9.gif Очите ми изпадаха, а да не говорим какво сърцебиене получих. ludoto_tedi, страшни снимки си пуснала! Много се радвам! 4.gif
^Mim0zKa^
Еййй хора напрао....незнам вие май искате да ме уморите мен а....така ли бе Теди?!?!?Хахахахахахаах малееее много ти мерсии супер сладки моменти.и напрао се разтопих...бравоо ludoto_tedi {} 4.gif
ludoto_tedi
радвам се че ви харесват.това са ми лчбимите!
Laurus
горе не се вижда молбата ми,за това пак пиша : Моля ви кажете как се казва песента на Хейли,която изпя за първи път на Неитън в кафенето на Карънconfused.gif? МОля ви кажтете
ThePinkDuck
Песента се казва "Elsewhere"

Тедииии снимките са...малеее mrgreen[1].gif
Nasi
QUOTE(Laurus @ Feb 1 2006, 09:48 PM) *

горе не се вижда молбата ми,за това пак пиша : Моля ви кажете как се казва песента на Хейли,която изпя за първи път на Неитън в кафенето на Карънconfused.gif? МОля ви кажтете

Elsewhere
http://www.data.bg/f.php?fid=9382208
illii
Определено много ги харесвам...Това между тях е толкова истинско, направо красиво.От целия филм те двамата,наи-много ме интересуват.Когато се връщам назад, за да си припомня наи-хубави моменти винаги се спирам почти само на техните
Mar4eto
Теди,10 Х,снимките са 4.gif 4.gif 4.gif
IPB Image IPB ImageIPB Image
IPB Imageето това си пожела Хейли,а за Нейт нз...
IPB Image IPB ImageIPB Image
Mar4eto
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image това е от ТRL
IPB Image

ПС:съжалявам,ако вече сте ги виждали wacko.gif
Nasi
Мерси за снимките.

Ето един клип от Първи Епозид на Първи сезон.
Вижте как е щяла да изглежда Хейле, преди да изберат Бетъни за ролята.

http://www.youtube.com/w/Reagan-%28Pilot%2...e%20Tree%20Hill

радвам се, че са я избрали
Devil^Rose^^
Reagan !? Ужассс... не мога да си представя никоя друга на мястото на Хейли...и тази заедно с Нейтън стига бе sick1.gif Определено избора на Бетани е правилният 4.gif
ludoto_mimi
Блааа... ква е тая беее sick1.gif shocking.gif УЖАС!!! Добре, че Хейлито се е появила, иначе... ohmy.gif
Life_is_a_Bitch
Наистина слава богу че са избрали Бетани, защото тази е пълна ... [bad] help[1].gif uhhh.gif
А и чух че я наричат нещо като Рейгън - що за име е това. Друго си е Хейли.
RoXXy_
oле блаххх wacko.gif ...тая е мхого по-гадна, ето сега си взимам назад сички гадни неща, които съм казала някога за Хейли, тя направо си е ангелче в сравнение с тази... 15.gif
пък и тая да е с Нейтън, олее видяхте ли и гърба къф е , като на мъж точно wacko.gif ужасТТ
ThePinkDuck
Ааааа не мога да го гледам!Постнете някоя снимка или скрийншoтче!MОЛЯЯЯ!!! worthy.gif mrgreen[1].gif
Menna
QUOTE(ThePinkDuck @ Feb 8 2006, 12:34 AM) *

Ааааа не мога да го гледам!Постнете някоя снимка или скрийншoтче!MОЛЯЯЯ!!! worthy.gif mrgreen[1].gif

И на мен не ми се отваря. sad.gif .Наистина ако може някой да пусне снимки rolleyes.gif
Обаче като чета отзиви ще да е много зле 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
на мен също не ми се отваря sad.gif
Menna
Дали някой може да качи клипа със сватбата на Х и Н защото от техния сайт не ще да тръгне линка и не мога да го сваля? unsure.gif sad.gif

Ето едно тяхно банерче
IPB Image
Nasi
При теб е!!! 4.gif
Menna
QUOTE(Nasi @ Feb 8 2006, 09:52 PM) *

При теб е!!! 4.gif

Наси,много ти благодаря отново.Ако не си ти незнам какво ще правя bigarmhug.gif bigarmhug.gif

Нямам търпение да гледам утрешната серия със сценките на Хейли и Нейт rolleyes.gif
rusi4kata^
Тая определено не ме кефи 10.gif изглежда няква много надута,пък Хейли по принцип трябва да е по-срамежливичка blush.gif пууу добре,че се е появила Бетани happy.gif
april^^
QUOTE(rusi4kata^ @ Feb 8 2006, 10:24 PM) *

Тая определено не ме кефи 10.gif изглежда няква много надута,пък Хейли по принцип трябва да е по-срамежливичка blush.gif пууу добре,че се е появила Бетани happy.gif

Определено! 4.gif
ludoto_mimi
Ето снимчици за тези, които не могат да отворят видеото.
Вижте прикачените файлове
James towel keeper
Определено Бетъни е правилният избор!!! 10.gif Тази не мога да си я представя и като чистачка в ОТХ, наистина изглежда много надута, а и трябва да имаш силна фантазия за да си омислиш че е на 17 blink.gif Има много остри черти, докато Бетъни изглежда млада и ролята и подхожда много! 4.gif

Леле не мога да повярвам, че още не съм поствала тук blink.gif Нейтън и Хейли са ми любимата двойка, мисля, че са страхотни, имат чар, и истински чувства един към друг, имат много пречки към пътя към щастието, но засега се справят успешно, много ме радват двамцата! 10.gif
fenka_lucas_i_brooke
божееееее 16.gif 16.gif 16.gif 16.gif тая е много зле!добре че са избрали Битани 4.gif 4.gif 4.gif
solenka
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 11 2006, 12:25 PM) *

Ето снимчици за тези, които не могат да отворят видеото.

Въййй! shocking.gif Тази ли е трябвало да играе Хейли? shocking.gif Майко мила! 16.gif Много добре са решили да вземат Бетани вместо тая! Браво за доброто решение! 4.gif
^Mim0zKa^
Ааааа изпла6их се.... sad.gif Тази не ми харесва ...изоб6то!Мале толкова се радвам 4е са ИЗБРАЛИ ХЕЙЛИ....тя е супер красива,сладка,невинни4ка...голямааа е сладурана!Напрао ги поздравявам...за изобра 4.gif
scandalous_girl
Със сигурност Бетани я превъзхожда по всички показатели.Това момиче не е никак подходяща за ролята на Хейли.Ако тя участваше в филма,той щеше да загуби(или по-точно никога нямаше да има)много почитатели.
Iveto^
Каква е тая проскубана гарга бе хора?!? 5.gif Ако тя играеше Хейли тоя филм нямаше да става за нищо....
Eli_Baby
QUOTE(Iveto^ @ Feb 12 2006, 05:39 PM) *

Каква е тая проскубана гарга бе хора?!? 5.gif Ако тя играеше Хейли тоя филм нямаше да става за нищо....

ХаХ и аз тва викам...тая никой не трябва да я взима за главна роля че ще изплаши аудиторията 18.gif Добре че са избрали Хейли че иначе Нейт трябваше да го гледаме как се целува с тоя крокодил happy.gif
Jordan
18.gif абе хора, ако бяха сложили нея нямаше да знаем за съществуването на Бетани и нямаше да ни прави впечатление. 18.gif
Ralna
QUOTE(Jordan @ Feb 13 2006, 02:10 PM) *

18.gif абе хора, ако бяха сложили нея нямаше да знаем за съществуването на Бетани и нямаше да ни прави впечатление. 18.gif

Да така е, но Бетани е много по хуавка от тая
Menna
Малко техни банери и анимацийки 10.gif
Може и да сте ги виждали blush.gif

18.gif IPB Image

IPB Image IPB Image IPB Image

IPB Image

IPB Image

ПС:Забравих да кажа.Момичето не е чак толкова зле,но определено страшно неподходящо за ролята на Хейли!Браво,че навреме са се усетили 10.gif
Mar4eto
QUOTE(Jordan @ Feb 13 2006, 01:10 PM) *

абе напълно си прав,ама като виждаме Бетани колко е хубава,а и все пак сме и свикнали определено я оценяваме много по добре!иначе момичето сигурно не е чак толкова зле,обаче имам чувството че е 2 пъти по-голяма от Люк и че ако тя гушкаше Нейт щеше да го разточи направо... 14.gif 10.gif Бетани си е много сладичка и някак си изглежда много добре с Нейтън,понякога е много сладко-все едно му се губи в ръцете,а не мога да си представя как Нейт ще й се губи в ръцете на тая Рейгън , много добър избор са направили 4.gif
Даре,10 Х за анимацийките и банерчетата!
slipped^
Хехе вие пък :Р
Не е чак толкова лошо момичето , но Бетани определено е по-подходяща ( и по-готина rolleyes.gif mrgreen[1].gif ).

Нейт и Хейли са ми любимата двойка! И двамата са страшни сладури и много си подхождат. (:
Абе справят се супер хората , много ме радват biggrin.gif

Menna супер са и анимацийките и банерите wink.gif 4.gif
Ralna
Даре мерси за анимацийките и банерите много са яки 4.gif
An4eTo
Нейт и Хейли са ми любимата двойка от сериала.Те са най истинската и сладка двойка wub.gif Copy of wub.gif wub.gif Много си ги обичкам biggrin.gif
Life_is_a_Bitch
QUOTE(An4eTo @ Feb 19 2006, 11:57 AM) *

Те са най истинската и сладка двойка wub.gif Copy of wub.gif wub.gif

Напълно съм съгласна - те са просто съсдадени един за друг!!!

Menna благодаря за банера и анимацийките - страхотни са!!!
zlat
Леле хубаво че си си сменили решението и сега си е нашата Хейли smile.gif Онази е много зле горката... на нищо не прилича

Menna... Ей тва е трепач...много ме радва smile.gif
IPB Image
Summer
Три думи - AlLwAyS aNd FoReVeR!
Дано винаги да се обичат така....защото въпреки че бяха разделени за дълго, винаги са се обичали страшно много. Радвам се, че Нейтън намери сили да прости на Хейли, защото тя наистина го нарани. Ще видим по-нататък какво ще стане, но със сигурност ще има още раздели...все пак не може един брак в гимназията да бъде перфектен.
Summer
Малко малки снимчици....
IPB ImageIPB ImageIPB Image
Nasi
biggrin.gif Някъде тези дни четох, че след стрелбата Хейли ще се премести в къщата на Нейтън smile.gif 4.gif Най-после 4.gif И също така се казва, че до края на сезон те няма да имат повече неприятности biggrin.gif
Summer
QUOTE(Nasi @ Feb 19 2006, 09:12 PM) *

biggrin.gif Някъде тези дни четох, че след стрелбата Хейли ще се премести в къщата на Нейтън smile.gif 4.gif Най-после 4.gif И също така се казва, че до края на сезон те няма да имат повече неприятности biggrin.gif

Това е супер...поне за малко да поживеят щастливо.
An4eTo
Някъде тези дни четох, че след стрелбата Хейли ще се премести в къщата на Нейтън Най-после И също така се казва, че до края на сезон те няма да имат повече неприятности

Това найстина ще бъде много хубаво. Крайно време беше Хейли да се премести да живее при Нейт и да нямат повече проблеми 4.gif
Въпреки че би било хубаво да се появи някоя друга интрига ,да бъде по интересно,например този път да се появи някое момиче и Хейли да почне да ревнува или нещто такова,но накрая пак да са си заедно.Доста глупости изплямпах ,но мечтите са безплатни wink.gif
ludoto_tedi
вижте я как се целува с мъжа си зад гърба на другия си съпруг tongue.gif

IPB Image
Amidala
ayyy нямам думи biggrin.gif
Devil^Rose^^
Да бе нямам думи 9.gif как може такива работи 18.gif не й стига един 15.gif
^Mim0zKa^
Mмм супер и аз много искам да се премести при мажлето си и да си живуркат 6тастливоо много време без пове4е караници макар 4е 6те ми еинтересно да има пак някой скандал ама..да са оправят после.. 15.gif Ина4е Хейлито да....как са мляскоти под носа на нейтън4о...мръсница! 18.gif 5.gif 36_11_6[1].gif
Mimeto
От скоро гледам сериала и много ми харесва за две седмици изгледах 2 сезона и сега съм на 15 от трети, но по темата Нейтън и Хейли са ми любимци . Copy of wub.gif За мен те са най истинската двойка в сериала.inlove.gif Много са сладки двамата wub.gif
An4eTo
За мен те са най истинската двойка в сериала. Много са сладки двамата

Напълно съм съгласна 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.