Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нейтън и Хейли
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ralna
QUOTE(geriniki @ Dec 30 2005, 07:04 PM) *

охоо за нейтън е хейли можеме да пишеме мнооого..те са най ама най перфектната телевизионна двойка която някога е имало!супер са!невероятни са и са мн мн мн мн сладки..толкова са готини заедно smile.gif и двамата толкова мн се обичат а нейт е такъв сладуууррр!невероятен е!само колко мн се промени и кви неща ли не прави за хейли..колко ли не страда обаче не спира да я обича..ние още не сме свършили 2ия сезон но горе-долу знаеме кво ще стани и то е мн гадно за наште любимци-нейт и хейли ама двамата са просто върха и нз..хейли успя толкова мн да промени нейт направи го толкова готин,миличък,романтичен и въобе супер стана smile.gif и двамата са толкова сладкиии! и мн се обичат
мн ама страшно мн ни кефят!

O Ники, Гери гобре дошли във форума сестрички, радвам се, че се присъединихте към нас 4.gif
Eli_Baby
Ми в началото много ми харесваха като двойка,харесваше ми как Нейтън се променя заради Хейли и как пренебрегна принципите си за да е с нея rolleyes.gif Ама сега докъдето съм стигнала аз тая Хейли много започва да ме дразни! Много се изнервих когато го напусна и той миличкия почна пак да става гаден като преди...
Jordan
QUOTE(Ralna @ Jan 1 2006, 12:59 PM) *

O Ники, Гери гобре дошли във форума сестрички, радвам се, че се присъединихте към нас 4.gif

все едно са се присъединили към нашата скромна сектичка 15.gif
Ralna
QUOTE(Jordan @ Jan 2 2006, 06:10 PM) *

все едно са се присъединили към нашата скромна сектичка 15.gif

Ми горе доло, ние в другия форум с тях много си лафим за ОТН 10.gif

Eli_Baby споко и ние когато бяхме на онея серий направо неможехме да я дишаме, много го нарани наистина.19.gif
Nasi
Не знам дали тук е мястото, но ще сложа новината тук, защото няма тема за новини:

breaking news
Is Bethany a married girl now? That's what our sources in Washington state says.

According to a source, Bethany got married on New Year's day.

We still have to confirm a few things before we say this is 100% true... but we are pretty sure it's accurate.

So to Bethany, we want to say CONGRATS from OTHfans.com!

Being this is a breaking news story and we are the first to break it... we will have more on this as we get it.

http://onetreehillfans.com/
Devil^Rose^^
Еххх, жалко sleep.gif
RoXXy_
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jan 4 2006, 09:27 PM) *

Еххх, жалко sleep.gif

хах.. вие кво искате,Бетани да се омъжи за Джеймс в релния живот ли?хах...тва е импосибъл
не ви ли стигат Чад и София 18.gif
smile.gif smile.gif smile.gif
Jordan
QUOTE(RoXXy_ @ Jan 4 2006, 09:39 PM) *

не ви ли стигат Чад и София 18.gif
smile.gif smile.gif smile.gif

и те взеха, че се разделиха sad.gif
Време е Чад да се вземе с Хилари Бъртън rolleyes.gif wub.gif
5angel[1].gif
RoXXy_
breaking news
се вика на неща от тоя сорт:Лукас да тръгне с Хейли...в реал лайв
а по темата, то се знаеше от преди, че Бетани ще се жени, даже бях чела някъде дори...a вие не сте ли знаелиconfused.gifconfused.gif 10.gif той мъжа и някъф италианец ли незнам къф е biggrin2.gif
Devil^Rose^^
btw картинката не ти се вижда или там каквото е unsure.gif ....а какво е rolleyes.gif може би е на Бетани и мъжа й ....
а иначе и аз бях чула че Бетани ще се жени и жалкото е че вече няма да е свободна (не за Джеймс, то само тва оставаше ...ама като се замислиш.... абе както и да е wink.gif ) така де няма да е вече на пазара ...
ludoto_mimi
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jan 4 2006, 10:12 PM) *

... така де няма да е вече на пазара ...

За колко я продаваш? biggrin2.gif biggrin2.gif
nikol_ina
Eli_Baby на кой епизод си
отначало и мен ми беше мн гадно заради постапката на Хейли но после видяхче тя наистина адски мн страдаше от това че Нейт я избягваще и пак biggrin.gif biggrin2.gif някакси ми се издигна в очичките
Eli_Baby
QUOTE(nikol_ina @ Jan 4 2006, 11:21 PM) *

Eli_Baby на кой епизод си
отначало и мен ми беше мн гадно заради постапката на Хейли но после видяхче тя наистина адски мн страдаше от това че Нейт я избягваще и пак biggrin.gif biggrin2.gif някакси ми се издигна в очичките

Ми сега съм на 17 серия от 2-ри сезон и страшно много се издразних когато Нейтън отиде при Хейли а тя му каза че е сбъркала че са се оженили!Много гадно ми стана 1crying[1].gif
nikol_ina
QUOTE(Eli_Baby @ Jan 4 2006, 11:28 PM) *

Ми сега съм на 17 серия от 2-ри сезон и страшно много се издразних когато Нейтън отиде при Хейли а тя му каза че е сбъркала че са се оженили!Много гадно ми стана 1crying[1].gif

ако се сещаш още съвсем в началото на техния семеен живот тя пак си мислеше така че всичко е една грешка но Нейт с любовта си и показа че въобщене е така но я си представи да нямаха такива спадове в отношенията си щеше да е просто свръхнереална любовта им съшност аз си мисля че едва ли не една любов като минава през изпитания става някакси по силна или там както щеш я опредили защото аз немога да дам точно определение нз дума с която да я именувам правилно но ще видиш в 3сезон Хейли горката как ще страда даже в 9епизод казва на Брук че цял ден си е мислила само за Нейт и така нататък да не ти издавам кокво се случва че да ти е по инт. когато гледаш нат 4.gif атък
rusi4kata^
QUOTE(Jordan @ Jan 4 2006, 09:48 PM) *

и те взеха, че се разделиха sad.gif
Време е Чад да се вземе с Хилари Бъртън rolleyes.gif wub.gif
5angel[1].gif

и аз така викам,ама никои не ме слуша нали biggrin2.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 4 2006, 10:57 PM) *

За колко я продаваш? biggrin2.gif biggrin2.gif

Kолко даваш ? wink.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jan 5 2006, 02:13 PM) *

Kолко даваш ? wink.gif

На мене не ми трябва, ама някой друг може да се интересува biggrin2.gif

Такааа, почваме от 60$ ! Чувам ли повече? Каза ли някой 70? Ехо, хайде де biggrin2.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 5 2006, 02:56 PM) *

Такааа, почваме от 60$ ! Чувам ли повече? Каза ли някой 70? Ехо, хайде де biggrin2.gif

Да , не се срамувайте . happy.gif Тя може да пее, да ви помага с уроците и е добра съпруга biggrin2.gif ( тука може би някои хора няма да се съгласят ама ...)
solenka
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 5 2006, 02:56 PM) *

На мене не ми трябва, ама някой друг може да се интересува biggrin2.gif

Абе на мен ми дайте мъжът и във филма, Нейтънчо wub.gif , пък вия си я продавайте! biggrin.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jan 5 2006, 03:57 PM) *

Да , не се срамувайте . happy.gif Тя може да пее, да ви помага с уроците и е добра съпруга biggrin2.gif ( тука може би някои хора няма да се съгласят ама ...)

Хахахах Haley-то 6те продавате 10.gif добрем вклиу4вам се и аз въпреки 4е и аз пове4е бих заложила на някой от мом4етата ....

...но пък за Haley дажам 80$ засега biggrin2.gif

П.С .- Само някой да не ми каже ПРОДАДЕНО 4ее 6те се 4удя откъде да ги изкарам после .....
nikol_ina
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Jan 5 2006, 05:32 PM) *

Хахахах Haley-то 6те продавате 10.gif добрем вклиу4вам се и аз въпреки 4е и аз пове4е бих заложила на някой от мом4етата ....

...но пък за Haley дажам 80$ засега biggrin2.gif

П.С .- Само някой да не ми каже ПРОДАДЕНО 4ее 6те се 4удя откъде да ги изкарам после .....

Хриси айде да си поделим Хейлито че ми е мн зле с тая математика а на теб може да ти помогне за есето smile.gif 4.gif
ама и Нейтанчо не отказвам аз съшност него по го искам
или още по-добре ще едаварят в комплект 10.gif 10.gif 10.gif 4.gif 4.gif 4.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(nikol_ina @ Jan 5 2006, 06:08 PM) *

Хриси айде да си поделим Хейлито че ми е мн зле с тая математика а на теб може да ти помогне за есето smile.gif 4.gif
ама и Нейтанчо не отказвам аз съшност него по го искам
или още по-добре ще едаварят в комплект 10.gif 10.gif 10.gif 4.gif 4.gif 4.gif

Хахаха ми добрем....всъ6тност тва за комплекта е добра идея biggrin2.gif....купете си Naley 4.gif 4.gif 4.gif ...което ме навежада на мислъта 4е 6том 6те имам тях после 6те ми се прииска и да имам Leyton dry.gif ....мн пари 6те хвър4ът....
леле как се изтръ6тявам 16.gif ... по4вам да ръся глупости wacko.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Jan 5 2006, 05:32 PM) *

A aз ще се чудя от каде да ти изкарам Хейли 18.gif
Jordan
Някой ли чух да продава Leyton на търг?! huh.gif 3.gif unsure.gif
ludoto_tedi
ами майче не се чу ама ако искаш аз вече Лукас го намерих остава Пейтън.ама няма да е трудно само да кажете.tongue.gif
RoXXy_
сори, че прекъсвам вашия търг или та мквото е 18.gif ...ама признавам си, в един друг форум/не български/ видях една тема по много странен въпрос.Незнам дали е тука мястото, но тъй-като въпросът е относно Хеили, реших да постна тука, защото не си заслужава нова тема. 15.gif
значи, аз като прочетох въпроса и не се замислих много, но после наистина. :confused: ..Та той беше следния:
Къде е била Хейли/къде е стояла/ след като се появи в края на 2ри сезон на вратата на Нейтън...
а в 1 епзод я даваха как ще се нанася да живее с Брук, носеше разни китари, куфари и т.н.
най-вепоятно е стояла у Деб, ама ако е така Дан biggrin1.gif ...дали и той е живял в същата къща?

п.п.:незнам, само на мен ли ми се струва, или много почнах да се задълбавам...тоест не аз де...щом има някой дето си е блъскал главата 2.gif по този въпрос, значи има и по зле... 20.gif
Jordan
Ааа ми на мен ми се струва по-възможно да е била у Карън. При Деб и Дан няма начин да е отишла, ей, хора ПРИ ДАН!?всички знаем колко се обичат... unsure.gif
RoXXy_
QUOTE(Jordan @ Jan 6 2006, 05:26 PM) *

При Деб и Дан няма начин да е отишла, ей, хора ПРИ ДАН!?всички знаем колко се обичат... unsure.gif

щоо?? punch.gif аз пък мисля, че е възможно, щото нали точно тогава стана инцидента с ДанИту laughing1.gif ...и той ако е стоял в болницата тея няколко месеца...абе има много посибилитизЗз sp_ike.gif
Jordan
eee не не, плюс тва Хейлс не е толкова гъста с Деб, колкото с Карън... ohmy.gif
Nathan
МРАЗЯ ХЕЙЛИ
Гледах 10 епизод на втори сезон
Как може тая патка да предаде Нейтън така
По дяволите да мре в кофите
Не го заслужава
Не стига ,че той се отказа от баскетболната си кариера заради нея, ами накрая да постъпи така
Мразя я!!!!!
Haley
QUOTE(Nathan @ Jan 11 2006, 07:48 PM) *

МРАЗЯ ХЕЙЛИ
гледах 10 епизод на втори сезон
как може тая патка да предаде Нейтън така
подяволите да мре в кофите
не го заслужава
нестига ,че той се отказа от баскетболната
си кариера заради нея ,ами накрая да постъпи така
мразя я!!!!!

Готин не така 9.gif 9.gif 9.gif 9.gif 9.gif !!!!!!!
Тя не е патка,вярно е,че направи грешка,но гледай 3-сезон ще разбереш,че се разкаива. 4.gif
А и все пак всеки човек има мечта нейната беше такава и тя искаше просто да я осъществи wink.gif

P.S.:Ей другите да не си помислите,че не харесвам Нейт.Обожавам го тоз човечец и нема да му откажа нищо biggrin2.gif
rusi4kata^
мдаммм недеи да правиш такива заключения без да си гледал всички епизоди...все пак човек трябва да преследва мечтите си не мислиш ли wink.gif
Devil^Rose^^
Абе аз никога пък не сам я харесвала тая Хейли dry.gif , кефи ме само на моменти(така де моментите с Нейтън). А след като заряза Нейтън още повече я намразих 19.gif и ми харесваше отношението на Пейтън към нея в началото на 3 сезон mad.gif mrgreen[1].gif
rusi4kata^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Jan 11 2006, 09:45 PM) *

Абе аз никога пък не сам я харесвала тая Хейли dry.gif , кефи ме само на моменти(така де моментите с Нейтън). А след като заряза Нейтън още повече я намразих 19.gif и ми харесваше отношението на Пейтън към нея в началото на 3 сезон mad.gif mrgreen[1].gif

що бе...мен ме кефи.няква добричка е,помага на хората,хубаво пее и т.н. smile.gif е ама Пейтън си е номер едно де 10.gif
Nathan
Нямам право да я съдя, но постъпи по най-идиотския начин ,по който пожеше да се очаква ,че ще постъпи. Все пак това е сериал, НО вярно,че има мечти, но не беше ли Нейтън, който помогна на мечтите й да се осъществят,а тя толкова лесно да му се изплюе в лицето. Ще погледаме и ще видим smile.gif
Iveto^
Не знам дали тук е мястото но имам едно предложение за тема:Какво си пожела Нейтън да му се сбъдне през новата година?(3 сезон,7епизод)
ludoto_mimi
QUOTE(Iveto^ @ Jan 16 2006, 07:10 PM) *

Не знам дали тук е мястото но имам едно предложение за тема:Какво си пожела Нейтън да му се сбъдне през новата година?(3 сезон,7епизод)

Мисля, че това трябва да се обсъжда тук, тъй като 1739487205781057207% е свързано с Хейли.
ludoto_tedi
ludoto_mimi съгласна съм с теб че е за нея.просто няма друг начин!!!
^Mim0zKa^
мММ да най вероятно да са пак заедно не6то от сорта тя дори маи Хейли си пожела това"Тази година отново 6те бада с Нейтън"...не6то такова!Еми дано..6те стискаме палци...хахах 4.gif
ludoto_tedi
ето това от 13-ти епизод е убииствено:

IPB Image
Eli_Baby
QUOTE(ludoto_tedi @ Jan 27 2006, 10:07 PM) *

ето това от 13-ти епизод е убииствено:

IPB Image

Олелеее обожавам ги тия моменти на Нейтън и Хейли!!! ohmy.gif Толкова са хубави и толкова секси че направо не знам къде се намирам blink.gif Де да имаше повечко wink.gif
Devil^Rose^^
Доволно happy.gif нали бяха обещали Нейли по-горещи и по-секси 15.gif като гледам са си удържали на думата
ludoto_tedi
ooooo да.....със сигурност са много sexy!
IPB Image
solenka
Ооо, майкооо! Разтапям се като ги гледам. Толкова са секси. Буря, дъжд, целувки....Нейт мокър... blush.gif
rusi4kata^
QUOTE(ludoto_tedi @ Jan 28 2006, 12:11 PM) *

ooooo да.....със сигурност са много sexy!
IPB Image

оххх туй много ме надъхва blush.gif супер дивашко е biggrin2.gif
Jordan
понякога се учудвам от едно 20 секундно промо колко неща могат да се скалъпят... 18.gif
^Mim0zKa^
Мали,мали хора...кво 6те прайм 4ак до 4етвартак...нз!Няма да издаржа да ги вида тея двамата сладури...ох напраовоо са супер SEXY на тая снимка...!6те ги изпапкам.... 3.gif
ludoto_tedi
Always and Forever...

IPB Image

All you need is 1...

IPB Image

Nathan, I'm not going anywhere...

IPB Image

Okay..

IPB Image

Always Love...

IPB Image

Haley James Scott Forever...

IPB Image

IPB Image

Praying for rain.....

IPB Image

The roots are still there.....

IPB Image

Call me if you want to talk...

IPB Image

IPB Image

Until I met you...

IPB Image

Stay with me...

IPB Image

OO i was hoping you would say that...

IPB Image

IPB Image

Say you love me...

IPB Image

Of course I love you...

IPB Image

And of course this...

IPB Image
rusi4kata^
ludoto_tedi,направо ме разби biggrin2.gif супек яки моменти си сложила worthy.gif мерси мнооооооооооого smile.gif smile.gif smile.gif
Nasi
Супер!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Много готини моменти си избрала. worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.