Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сватбен сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
PoLiTy'
Сватбен сезон

Държава: САЩ, Германия
Година: 2002
Времетраене: 104 минути
Трейлър

Жанрове: Комедия, Романтичен
Световна премиера: 29.09.2002
Премиера в България: 07.02.2003
Режисьор: Анди Тенант
В ролите: Рийз Уидърспун,Джош Лукас, Патрик Демпси, Дакота Фанинг, Мери Кей Плейс, Кандис Бъргън, Итън Ембри, , Рона Митра, Стоукли Чафин, Джийн Смарт, Мелани Лински,Фред Уорд
Сценарист: К. Джей Кокс
Продуцент: Нийл Мориц

В тази фантастична рамонтична комедия Рийз Уидърспун е в ролята на модната дизайнерка Мелани Кармайкъл.
Новата и колекция се превръща в хит на седмицата на модата в Ню Йорк. Сгодена е за най-желания ерген в града, сина на кметицата. Всичко в живота на Мелани е перфектно, с изключение на едно - тя все още е омъжена за любимия си от гимназията, провинциалното момче Джейк (Джош Лукас), който упорито отказва да и даде развод. Твърдо решена да сложи край на брака си и да скъса завинаги връзките с миналото, Мелани се връща в Алабама. Но родният дом я пленява и спомените се събуждат. Може би тя изобщо не иска това, за което се е борила.

Източник
Катeто
Много се радвам,че има такава тема,дори в момента гледам филма по бтв,филмчето е много свежо и забавано на моменти,гледала съм го няколко пъти и не ми е омръзнало и още веднъж браво за темата!

ALeX4e7y^
Много готин филм!!!Много ми хареса!!!Интересно почна и интересно свърши!Актьорите бяха много добри!Играта им беше супер като визия също много ми харесаха! 4.gif
Mrs.Ackles
Аз пък бях навън и го изпуснах.. Много ми се искаше да го гледам. sad.gif
ani4ka_89
Много е сладък този филм, вече го бях гледала, но го гледах пак.
ladysunshine
не го гледах целия, хванах само някой части и края и много ми хареса. Рийз Уидърспун играеше страхотно както винаги и Патрик също ест smile.gif
hristin4e
много готино филмче, опредлено ми хареса smile.gif Джош Лукас е много сладък rolleyes.gif
[dEs]
Филмчето е много добро. На мен много ми хареса и мога да го изгледам още един път. Свежа комедия.
ThePinkDuck
Наистина свежа романтична комедия. Не е нищо особенно обаче. За губене на време става. Рийс е умопомрачителна както винаги, а Кандис направо ми пълни душата с тоя си тип роли. Мъжкия отбор бяха много сладки, ама то си им личеше. mrgreen[1].gif
smallville_f
Много готино филмче!!! Супер много ме израдва като го гледах!!! happy.gif 4.gif Рийз беше жестока!!!!!! 18.gif
CheerFuL-F
Страхотно филмче smile.gif Много му се изкефих....
siska
супер филм за разпускане smile.gif много ме радват такива романтични комедийки wink.gif
sladuranka
Сладурско филмче. Рийз беше много сладка там, само дето на нейно място бих си останала с Патрик Демпси biggrin2.gif
girl_from_hell
на мен лично много ми хареса филмчето и самата му идея и кое наистина ти е скъпо
Brooke
Филмът наистина е готин,гледала съм го вече няколко пъти и ме зарежда с много положителна енергия.Жалко е обаче,че в живота си едва ли ще срещнем не един,ами двама страхотни мъже ,че чак да се чудим кой ,от кой е по-добър blush.gif .То реално тази идея ми хареса,това беше първия филм с любовен триъгълник,в който и двамата да са страхотни.Обикновено единия или едната,зависи от ситуацията ,го правят ужасен гадняр.
brooke_scott
мн яко филм4е, но мисля 4е не е нищо ново, позната история...ина4е мн ми хареса и рийз беше страхотна
tru
Филмчето много ми хареса. Свежо , забавно и интересно.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.