Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Charlie and the Chocolate Factory
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
Miss_Duff
Чарли и Шоколадовата Фабрика

Жанр:
Приключенски
Година: 2005
Времетраене: 115минути
Актьорски съствав: Джони Деп, Дейвид Кели, Хелена Бонъм Картър, Джеймс Фокс, Фреди Хаймур, Кристофър Лий, Ноа Тейлър, Двеймс Арнолд Тейлър, Патрик МакКормик, Анна-София Роб, Джордан Флай, Фреди Хаймор, Ана-София Роб
Режисьор: Тим Бъртън
Оператор: Филип Ръселът
Музика: Дани Елфман
Продуцент: Брус Берман
По романа на: Роалд Дал

Резюме: Създаден по книгата на Роалд Дал, филмът разказва историята на 5 деца ,получили шанс да посетят тайнствената шоколадова фабрика. След като печелят златен билет от лотария, организирана от Уили Уонка (Джони Деп) - собственика, те биват поканени във фабриката, която от дълги години държи вратите си затворени и никой не знае какво става зад тях.
Сред скали от шоколад и плавайки по реки от шоколад, Чарли (Фреди Хаймор) ще остане единствения, издържал докрая вкусната екскурзия и ще стане наследник на г-н Уонка.
За другите 4 деца - лакоми, нахални и глезени, ексцентричната екскурзия ще има по-различен завършек...

Официален сайт;iMDB

vikihill96
Много готино филмче. Джони Деп както винаги е на висота и изглежда "толкова луд", че аха замалко да повярвам, че наистина е така mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! А моментите докато показваха другите спечелили деца, освен Чарли- просто съм се превивал от смях 18.gif 18.gif !!! Awesome- 10.gif 10.gif !!! Абе който не е гледал филма да го направи. Сигурен съм че всеки би открил по нещо интересно в него(особено хората джиткащи много екшън игри , където постоянното "пуцане" е "начин на живот" happy.gif happy.gif ).
hristin4e
страхотна игра на Джони, много забавно филмче smile.gif
Крадец на рози
Детски ли е филма?
Whip
Още една великолепна приказка, майсторски разказана от Великия Тим Бъртън.
adoration_
Чела съм книгата и е невероятна, за жалост обаче не съм гледала филма sad.gif
Miss_Duff
Цитат(Крадец на рози @ Sep 2 2007, 19:58) *
Детски ли е филма?

Нем. happy.gif Просто е една мноого добре пресъздадена приказка. smile.gif
vikihill96
Цитат(Miss_Duff @ Sep 2 2007, 21:05) *
Цитат(Крадец на рози @ Sep 2 2007, 19:58) *
Детски ли е филма?

Нем. happy.gif Просто е една мноого добре пресъздадена приказка. smile.gif

Съгласен- както казах, момента когато показваха момчето дето беше луд фен на компютърните " пуцалки" - със сигурност този момент не е препоръчителен за малките деца mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! А Тим Бъртън си е велик, неслучайно най-добрите филми за Батман са негово "производство" worthy.gif worthy.gif !!!
ThePinkDuck
Да не повярва човек, ама повече ми хареса от култовия вариянт с Уили Уонка в заглавието. Много як филм. Джони Деп на върха на играта си както винаги, децата бяха супер сладки и определено с талант. Атмосферата, музиката и цялостната обстановка определено те потапят в светът на захарните чудесии. Мисля, че минава в графа Мъст Сий, защото предлага едно невероятно изживяване за малки и големи, пред екрана! mrgreen[1].gif
vasinka_{P}
Филма е страхотен, невероятно пресъздаден от Тим Бъртън, за мен тоя човек прави най великите филми. 8.gif 8.gif
dEniChka
На мен не ми харесва..в тоя филм Джони е като някакьв малоумник .. unsure.gif
tania
Лошо с Джони нема. Даже сюжета да съскс, актьорската игра ще компенсира. Не съм гледала филма, но в най-скоро време ще го направя.
Tedds
Този филм е много готин smile.gif Много е хубав,заслужава си гледането. rolleyes.gif Джони Деп,макар че беше наистина малко странен,игра страхотно.Историята много ми хареса,една такава приказна rolleyes.gif
Mr. Winchester
Много готин филмец е 4е може ли да е як щом е с Джони Деп
ZuZka yeah
На мен ми харесваше филма, само докато представяха децата спечелили златния билет или каквото беше там. 18.gif А после загубих интерес.
mim4ity
Johnny Depp rulZzZ blush.gif blush.gif blush.gif
mim4ity
Johnny Depp rulZzZ blush.gif blush.gif blush.gif
djesito
Ами не съм го гледала,но като гледам коментарите за филма мисля,че ще трябва да го направя =).Изглежда ми много забавен!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.