Мерси за новината!
Аз лично харесвам освен играта и излъчването на Том.....също и още един прекрасен човек. Това е Кевин. Преди да почна да гледам Смолвил се бях
зарибил именно по Андромеда. Понеже обичам изключително много научната фантастика. Андромеда беше сериал, който имаше магията (както сега и Смолвил) да ме задържа пред TV екрана , както и да тръпна за следващия ден само и само за да изгледам поредната серия по кабелната(AXN). Капитан Хънт беше образ...честно казано, който ме накара толкова много да го харесам..и въобще ме накара самият аз да се променя. Реших, че и аз мога да имам така по-дълга коса като неговата...и взех , че и аз си пуснах. Хахх..леле представяте ли си...заради един сериал...заради именно този образ на Кевин в капитан Дилън Хънт, героят на федерацията....аз да се вманиача толкова, че да си пускам по-дълга коса..за да приличам на него. Абе с 1 дума бая ме грабна сериала.......
......А какво иде за Смолвил. Хахх търся по пазарите фланелки за 4-5 лева в следните цветове: синьо, червено, жълто...че и бяло

. Засилих интереса си към фитнеса, и почнах даже пак да си слагам очилата.....