Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Та-да. Може би ще видим Херкулес в Смолвил!?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
За да няма недозарумения, ще добавя, че само актьора, който играе в "Херкулес" има вероятност да играе в Смолвил, а не самият Херкулес!

На събиране в Атланта и събитието "Dragoncon" бе интервюиран актьора Кевин Сорбо "Херкулес - сериала" който твърди, че съвсем скоро ще се повяви в Смолвил. Кевин не каза в каква роля, но съвсем скоро ще се разбере (ако това се окаже вярно)

Някои фенове вече спекулират, че Кевин Сорбо ще играе в ролята на Зор-Ел (бащата на Кара Зор-Ел)
MaHeKeHa
Другата спекулация, която се върти е завръщането на Брейниак в Смолвил. Наскоро Джеймс Мастърс, разкри, че може да се завърне в Смолвил, в близкото бъдеще. В един от спойлерите се говори, че Лекс и Кларк Кент ще се изправят срещу стар враг, Възможно ли е това да е Брейниак? В момента Джеймс се снима в друг сериал "Without A Trace" и ако се завърне, то ще бъде в последните епизоди на сезон 7.

lemmy
Ооо якооо, Кевин Сорбо е много готин актьор... не ме кефеше толкова в Херкулес колкото в Андромеда...
Е нямам търпение да го видя и в Смолвил... smile.gif
vikihill96
Цитат(Bucky... @ Sep 2 2007, 11:01) *
Ооо якооо, Кевин Сорбо е много готин актьор... не ме кефеше толкова в Херкулес колкото в Андромеда...
Е нямам търпение да го видя и в Смолвил... smile.gif

Same thing- "Андромеда" ми е един от любимите фантастични сериали,а там Кевин е много добър в ролята на кап.Дилън Хънт. Тъй че дано този слух/ спекулация да се окаже верен happy.gif happy.gif !!! Колкото до "Спайки" - дано и той се завърне в Смолвил, ролята на Брейниак му пасваше доста добре по мое мнение. Пък и възможността да видим Кларк и Лекс като отбор отново ще си заслужава smile.gif smile.gif !!! Good news както се казва Емо 4.gif !!!
toho
Това да играе Зор-Ел е много по-вероятно от колкото Херкулес според мен(къф ще го д**** герой от гръцката митилогия в Смолвил).Инак е добра новина за Смолвил феновете Кевин Сорбо е добър и симпатичен акьор.Очаквам с интерес неговото появяване в шоуто.
MaHeKeHa
Цитат(toho @ Sep 2 2007, 10:51) *
Това да играе Зор-Ел е много по-вероятно от колкото Херкулес според мен(къф ще го д**** герой от гръцката митилогия в Смолвил).Инак е добра новина за Смолвил феновете Кевин Сорбо е добър и симпатичен акьор.Очаквам с интерес неговото появяване в шоуто.

Ти както винаги не четеш... blink.gif

Виж какво написах в най-горния си пост. Най-най-най....
smallville_f
Ааааа Кевин Сорбо е невероятен!!! Преди като гледах Андромеда бях влюбена в Дилън Хънт blush.gif А сериалът ми е един от любимите!!! Даже бях започнала ено фикшънче, ама така и не го довърших mrgreen[1].gif Както и да е, чакаме появата му!
А колкото до Джеймс - О, Да ... I [We] want you back in Smallville!!!!!!!! worthy.gif Мерси за добрите новини!!! smile.gif
toho
А как ли ще се завърне Милтън Файн??Според мен тва гадно вирусче е бил в капсулата на Кара.
Roxanne
Много ще се радвам ако отново участва Джеймс Мастърс, голям сладур е rolleyes.gif
free_soul
Мерси за новината!

Аз лично харесвам освен играта и излъчването на Том.....също и още един прекрасен човек. Това е Кевин. Преди да почна да гледам Смолвил се бях зарибил именно по Андромеда. Понеже обичам изключително много научната фантастика. Андромеда беше сериал, който имаше магията (както сега и Смолвил) да ме задържа пред TV екрана , както и да тръпна за следващия ден само и само за да изгледам поредната серия по кабелната(AXN). Капитан Хънт беше образ...честно казано, който ме накара толкова много да го харесам..и въобще ме накара самият аз да се променя. Реших, че и аз мога да имам така по-дълга коса като неговата...и взех , че и аз си пуснах. Хахх..леле представяте ли си...заради един сериал...заради именно този образ на Кевин в капитан Дилън Хънт, героят на федерацията....аз да се вманиача толкова, че да си пускам по-дълга коса..за да приличам на него. Абе с 1 дума бая ме грабна сериала.......
......А какво иде за Смолвил. Хахх търся по пазарите фланелки за 4-5 лева в следните цветове: синьо, червено, жълто...че и бяло smile.gif. Засилих интереса си към фитнеса, и почнах даже пак да си слагам очилата.....
sonofsparda
Ммм, аз лично много повече тача Кевин в "Херкулес" и епизодичните му участия в "Зина", отколкото в "Андромеда", но истината е, че на този сериал съм гледал прекалено малко серии и честно казано не ми е привлякъл особено вниманието. Но Кевин наистина е страхотен актьор и за пореден път съм щастлив, че отново ще видя познато лице в любимия си сериал. smile.gif Благодаря ви, Ал и Майлс. smile.gif
MaLkIq_MuKi
И аз много го харесвам в Андромеда. Харесва ми как си играе ролята. В Херкулес не съм го гледала, но не се и съмнявам че се е справил отлично smile.gif И аз мисля че ще го сложат за Зор-Ел, мисля че ще му отива smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.