Защо се получава така и има ли начин да се оправят?
The Shaman
Sep 1 2007, 08:35
Да не би да е някакъв проблемч с кирилизацията на компа ти ?!? Пробвай да копираш текста и го пейстни в нотпад.Направиси просто текстово документче и го постави вътре.Пробвай да го форматираш с друг шрифт...
soulless
Sep 1 2007, 08:38
Мне не става Интересното е че е само на няколко съобщения Другите са си наред.
The Shaman
Sep 1 2007, 08:44
А кото отвориш съобщението ,форматирано ли е по някакъв начин ?!? Някакви непознати тагове или изобщо някакви ?!?
Ако някой може да оправи проблема, ще ти прочете личната кореспонденция... Защо си пействаш ЛСтата?
soulless
Sep 1 2007, 09:03
То тва едва ли е важно ЛС Ама става въпрос че е много странна хавата Разбирам да бяха всичките ...... Данеби при някакво обновяване на форума да се е получило туй нящо?
ludoto_mimi
Sep 1 2007, 12:14
И на мен ми бяха така някои от първите ЛС-та и ми писна да се опитвам да разгадая какво е пишело и ги изтрих.
batvase
Sep 1 2007, 12:54
Ако си с мозила даваш изглед>кодиране на знаци>уникод(UTF-8) и четеш. П.П. само преди това виж с какъв енкодинг си бил за да си го върнеш,щото всичко останало ще е на маймунки!
soulless
Sep 1 2007, 13:24
Хаха стана бе:) Кък не са сетих за тая простотия Мерси за помоща
FrAgMaKeR
Sep 4 2007, 20:39
Най-вероятно проблема е в този който ти ги е пращал..
ludoto_mimi
Sep 4 2007, 20:46
Цитат(FrAgMaKeR @ Sep 4 2007, 21:39)
Най-вероятно проблема е в този който ти ги е пращал..
Значи е в теб, защото ЛС-тата, за които споменах, бяха от теб. Според мен проблемът е в това, че съобщенията са стари и може нещо да се е бъгнало.
FrAgMaKeR
Sep 4 2007, 21:40
Значи тогава причината не е в този който ги е пращал Вероятно нещо енкодинга се е прецакал на конкретните съобщения, щом са единични случай и са стари.
storm
Sep 4 2007, 23:00
И моите всички след определена дата излизат по същия начин.
akolevutd
Sep 4 2007, 23:03
Може и ъпгрейда на форума да е довел до тази ситуация. Ако виктор е ползвал различни чарсет-чета или самия форум да е писан на друг...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.