Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблем с Личните ми съобщения!!!
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
soulless
Значи имам около 10 съобщения и то от тези с най стара дата които немогат да се четът!
Изглеждат ето така:
Цитат
аз РЅРµ поствам просто СЃРµ регнаС

Защо се получава така и има ли начин да се оправят?
The Shaman
Да не би да е някакъв проблемч с кирилизацията на компа ти ?!? Пробвай да копираш текста и го пейстни в нотпад.Направиси просто текстово документче и го постави вътре.Пробвай да го форматираш с друг шрифт...
soulless
Мне не става blink.gif Интересното е че е само на няколко съобщения huh.gif Другите са си наред.
The Shaman
А кото отвориш съобщението ,форматирано ли е по някакъв начин ?!? Някакви непознати тагове или изобщо някакви ?!?
soulless
Най нормални съобщения! Ето едно цяло такова.
Цитат
Мноо ясно. :")) Кво иначе да правя. :PPP
club135
Ако някой може да оправи проблема, ще ти прочете личната кореспонденция... smile.gif Защо си пействаш ЛСтата?
soulless
То тва едва ли е важно ЛС happy.gif Ама става въпрос че е много странна хавата huh.gif Разбирам да бяха всичките ...... Данеби при някакво обновяване на форума да се е получило туй нящо?
ludoto_mimi
И на мен ми бяха така някои от първите ЛС-та и ми писна да се опитвам да разгадая какво е пишело и ги изтрих. biggrin2.gif
batvase
Ако си с мозила даваш изглед>кодиране на знаци>уникод(UTF-8) и четеш.
П.П. само преди това виж с какъв енкодинг си бил за да си го върнеш,щото всичко останало ще е на маймунки!
soulless
Хаха стана бе:) Кък не са сетих за тая простотия blush.gif Мерси за помоща smile.gif
FrAgMaKeR
Най-вероятно проблема е в този който ти ги е пращал..
ludoto_mimi
Цитат(FrAgMaKeR @ Sep 4 2007, 21:39) *
Най-вероятно проблема е в този който ти ги е пращал..

Значи е в теб, защото ЛС-тата, за които споменах, бяха от теб. biggrin2.gif Според мен проблемът е в това, че съобщенията са стари и може нещо да се е бъгнало.
FrAgMaKeR
Значи тогава причината не е в този който ги е пращал tongue.gif
Вероятно нещо енкодинга се е прецакал на конкретните съобщения, щом са единични случай и са стари.
storm
И моите всички след определена дата излизат по същия начин.
akolevutd
Може и ъпгрейда на форума да е довел до тази ситуация. Ако виктор е ползвал различни чарсет-чета или самия форум да е писан на друг...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.