Цитат
Мисля, че това са чисти слухове и нищо повече. Информацията идва от неинформиран уеб сайт и всички фенове приеха новината по своебразен начин. Мога да ви гарантирам, че новината не е вярна.
Аз и мои дружки мислим от друг аспект, тъй като всички важни медии отричат това да е "истина" Естествено, че не е истина!? А и как би могло? Само си дайте сметка: Брендън Роут също няма да участва? Е кой тогава да бъде Супермен? Някои нов? Не мисля, че за едно поколение (при това в рамките на 2 години) да има 3-ма различни актьори, които да играят Супермен. На всички ни е ясно кои са съвременните лица на Супермен. И тъй като Брендън Роут отказа, вероятността това да бъде Том Уелинг, е повече от логична. Всички чакат анонса от страна на WB, тъй като само те знаят кой ще бъде новият Супермен. Ал Гоуф отрича, някои от големите вестници също отричат новината... Лично аз мисля, че това са откази, за да може анонса на WB да бъде както подобава.
Помнете: нищо не е свършено, докато WB не си кажат тежката дума. Том Уелинг и Лигата на Справедливостта си остава валидна до анонса.