sonofsparda
Aug 31 2007, 19:48
Наскоро Ал Гоуф направи кратко интервю за следващите сезони с IF Magazine. Ами ето го и него...
- IF Magazine: Героиня, наричаща се Кара, бе представена в края на сезон 3 при съвсем различни обстоятелства. Виждаме, че сега смятате да представите истинската Кара. Появите на двете свързани ли са по някакъв начин?
- Alfred Gough: Другата Кара беше една от уловките на Джор-Ел, тази която представяме сега е наистина Кара Зор-Ел, т.е. Супергърл. Няма връзка между двете, но Кларк повдига този въпрос към Джор-Ел в Крепостта.
- IF M.: Сред имената на гостуващите звезди през новия сезон, е и това на Хелън Слейтър, за която се знае, че ще играе "Лелята на Кара". И понеже в комиксите Кара е единствената братовчедка на Кал-Ел, това не означава ли, че Слейтър ще играе не друга, а майката на Кларк - Лара?
- A.G.: Хелън Слейтър наистина ще изпълнява ролята на Лара в множество сцени от миналото през 6 епизод и това също може и да не е единственото й участие през този сезон.
- IF M.: Дийн Кейн също участва през сезона в ролята на д-р. Къртис Нокс(Бел. Иван - Вандал Савидж?). Какъв е той - приятел, враг или нещо по средата?
- A.G.: Дийн е определено в ролята на враг. Всъщност точно в този момент, той снима епизода и не само, че изглежда фантастично, но е и страхотен актьор.
- IF M.: Героят на Фил Морис - Martian Manhunter ще има няколко участия в началото на сезона. Смятате ли да го направите "полу-редовен" герой и ще научим ли повече за него през новия сезон?
- A.G.: Martian Manhunter ще остане гост-герой и ще научим повечко за него, но при нашите дискусии с Фил, се съгласихме, че колкото по-мистериозен и енигматичен остане героя, толкова по-добре.
- IF M.: Има ли планове за завръщане на Лигата?
- A.G.: Няма да видите цялата банда отново, но ще видим Оливър Куин/Зелената Стрела отново някъде към средата на сезона с, надяваме се, нов/а член/ка на групата.
- IF M.: Обсъждате ли вече осми сезон или все още смятате да почакате, за да видите как ще се представи седми?
- A.G.: Всички искаме да има осми сезон и всички вярваме, че той ще е последният. Но дали ще има, зависи от много неща, включително и рейтинга, така че МОЛЯ ВИ, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГЛЕДАТЕ!
vikihill96
Aug 31 2007, 19:59
Мерси, мерси, мерси- хубаво интервю. Дано и пожеланието на Ал в края се сбъдне и хората продължат да поддържат рейтинга на сериала (имам предвид пичовете отвъд океана, ако зависеше от феновете в Европа ,сезоните вече щяха да са предвидени на поне 10

-нищо че хората са си го замислили като осемсезонен сериал явно

!!! А дано всичко тръгне като по вода. А и още нещо-нямам търпение вече да видя Дийн Кейн в ролята на Вандал Савидж(като гледам прилича си с картинката в уикипедията дето ни показват м-р Савидж

). Айде време не остана до началото

!!!
П.П- Честито "завръщане" на служба Ванка

!!!
Welcome Back,Ванка!!!
Много интерсно интервю.Най ме радва това,че вече мислят и за 8-ми сезон,което е супер. А и това "нов/а член/ка на групата " ме навежда на мисълта,че вероятноста да видим някой от женската половина на JL е голяма (стискам палци за Жената Чудо)
vikihill96
Aug 31 2007, 20:31
Цитат(toho @ Aug 31 2007, 21:09)

Welcome Back,Ванка!!!
Много интерсно интервю.Най ме радва това,че вече мислят и за 8-ми сезон,което е супер. А и това "нов/а член/ка на групата " ме навежда на мисълта,че вероятноста да видим някой от женската половина на JL е голяма (стискам палци за Жената Чудо)
И аз, и аз стискам палци за нея, защото ако изобщо включат някоя от героините ,това ще да е най-вероятно WW. Не че не бих стискал палци за "Черното канарче" и най-вече за Шаера, ама за съжаление такива мои идейки са мноого малко вероятни. Но какво пък WW - си е марка. Помня един епизод от JLU , където някакъв изрод беше програмирал(хипнотизирал) мацките от Лигата да се бият на ринг помежду си посредством предавателчетата им . И най-ме накефи като повечето се осъзнаха и му викат- Това ли ти е най-доброто , а гадта вика- нещо от сорта-"най-доброто за накрая" и изкарва Даяна-как само ги разметка набързо, малии

!!! Тъй че,а дано

!!!
MaLkIq_MuKi
Aug 31 2007, 20:33
Ванка, а добре дошъл 1

Много добро включване направи...И аз се надявам като Ал, рейтинга да не пада под 9.9

Надявам се и аз тайничко това да е Жената Чудо, защото и аз много я харесвам...Още малко остава...Дръжте се
sonofsparda
Aug 31 2007, 20:36
Дам.

Даяна! Даяна! Даяна! Дано се случи. Ох, старата жар отново възкръсна. Време е да даде живот на огъня.
vikihill96
Aug 31 2007, 20:44
Цитат(sonofsparda @ Aug 31 2007, 21:36)

Дам.

Даяна! Даяна! Даяна! Дано се случи. Ох, старата жар отново възкръсна. Време е да даде живот на огъня.

Както пише на аватара ти - " Играта току що започна". Айде видяхме "завръщането" King of kings(сещаш се къде

) - сега остава и да видим една кралица като Даяна

!!!
MaHeKeHa
Aug 31 2007, 20:46
Ванка, добре дошъл отновно.
Интервюто, което си постнал тук, е извадка от видеоматериал (voicesfromkrypton.com) разделено на 3 части. (TBH, its a bit old, Ванка)
А относно това:Цитат
Welcome Back,Ванка!!!
Много интерсно интервю. Най ме радва това,че вече мислят и за 8-ми сезон,което е супер. А и това "нов/а член/ка на групата " ме навежда на мисълта,че вероятноста да видим някой от женската половина на JL е голяма (стискам палци за Жената Чудо)
Те 8-ми сезон го мислеха и в началото на 6-ти сезон, Тохо.
На мен пък ми направи впечатление тази част от новината:
Цитат(sonofsparda @ Aug 31 2007, 20:48)

- Alfred Gough: Другата Кара беше една от уловките на Джор-Ел, тази която представяме сега е наистина Кара Зор-Ел, т.е. Супергърл. Няма връзка между двете, но Кларк повдига този въпрос към Джор-Ел в Крепостта.
Това определено ще ми е интересен момент-преплитане от филмите. Все още си имам скрити надежди, че екипа ще използва архивните кадри на Марлон Брандо от филмите на Рийв, колкото и нереално да звучи. Такъв момент ми се върти във фантазията от както представиха Крепостта...