Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Paul Walker
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
ani4ka_89
Пол Уокър

"Знаете ли, това, което наистина има значение е хората, които обичаш, да са щастливи и здрави. Другото не е толкова важно"

Дата на раждане: 12. септември 1973 г.
Място на раждане: Глендейл, Калифорния, САЩ
Пълно име: Пол Уилям Уокър IV

"Аз съм мечтател. Имам тази идея, че съм предопределен да бъда музикант."

Мини биография: Кариерата на Пол, както и на много други актьори, започва с появата му в реклами на много ранна възраст. От 1973 до 1986 играе в няколко телевизионни сериал, а една година по-късно, през 1987, прави първия си голям пробив с филма Programmed to Kill и от тогава получава серия предложения за участия във филми.

"Аз съм такъв тип човек, че по-скоро ще съм недоволен от себе си, отколкото да се възгордея"

Любопитни факти:
- има дъщеря от бивша приятелка, но все още не е женен
- През 2001 г. е избран за един от 50-те най-красиви хора на света от списание "Пийпъл"
- майка му е била модел, а дядо му - боксьор

"Харесвам момичета, които са естествени, скромни и не си придават особена важност."

Филмография:
The Heaven Project (2008) (post-production)
The Death and Life of Bobby Z (2007) .... Tim Kearney
Flags of Our Fathers (2006) .... Hank Hansen
"Rove Live" (1 episode, 2006)
Eight Below (2006) .... Jerry Shepard
Running Scared (2006) .... Joey Gazelle
Into the Blue (2005) .... Jared
Noel (2004) .... Mike Riley
Timeline (2003) .... Chris Johnston
2 Fast 2 Furious (2003) .... Brian O'Conner
Life Makes Sense If You're Famous (2002) .... Mikey
Joy Ride (2001/I) .... Lewis Thomas
The Fast and the Furious (2001) .... Brian O'Conner
The Skulls (2000) .... Caleb Mandrake
Brokedown Palace (1999) (uncredited) .... Jason
She's All That (1999) .... Dean Sampson
Varsity Blues (1999) .... Lance Harbor
Pleasantville (1998) .... Skip Martin
Meet the Deedles (1998) .... Phil Deedle
"Touched by an Angel" .... Jonathan (1 episode, 1996)
"CBS Schoolbreak Special" .... Dill (1 episode, 1994)
Tammy and the T-Rex (1994) .... Michael
"The Young and the Restless" (1973) TV Series .... Brandon Collins (unknown episodes, 1993)
"Who's the Boss?" .... Michael Haynes (1 episode, 1991)
"Charles in Charge" .... Russell Davis (1 episode, 1990)
"I'm Telling!" .... Contestant (1 episode, 1988)
Programmed to Kill (1987) .... Jason
Monster in the Closet (1987) .... 'Professor' Bennett
"Throb" (1986) TV Series .... Jeremy Beatty (unknown episodes, 1986-1987)
"Highway to Heaven" .... Todd Bryant / ... (3 episodes, 1985-1986)

Лично мнение: За Пол мога да кажа само хубави неща. Много е харизматичен, секси и чаровен. Освен това мисля че е и добър актьор. Трябва да си призная, че не съм гледала всичките му филми, но веднага, след като гледах Бързи и яростни, направо се влюбих в него. Той е един от любимите ми актьори и се е случвало да гледам някои филми, само защото той участва в тях.
Jolly_GirL
И аз го харесах след участието му в ''Бързи и яростни'' и подобно на теб избързах да си изтегля и другите филми с негово участие rolleyes.gif Смятам го за много добър и талантлив актьор,има хубаво излъчване smile.gif
vasinka_{P}
Сладур е, гледала съм няколко филма с него, като най ми харесва как играе в Бързи и Яростни. biggrin2.gif
PoLiTy'
Доста е сладък,но от играта му нямам големи впечатления,тъй като съм го гледала само в "Бързи и яростни" smile.gif
HiLaRy`DuFf{}
Леле много е сладък ... Гледала съм го само в Into the Blue и в други филми ... много много сладък smile.gif worthy.gif
ThePinkDuck
А леле тоя човек е страшно готин, а след Running Scared се оказа, че е и много талантлив. В Бързи и Яротни не блестеше с нищо освен с външен вид, но после доказа, че освен да позира може и да играе. В Timeline, Eight Below и Flags of Our Fathers беше много добър. Надявам се бъдещите му проекти да покажат на какво наистина е способен. mrgreen[1].gif
Nasi
Eight Below - В този филм беше страхотен. Един от най-тъжните филми, които съм гледала. Пол направи невероятна игра. wink.gif
sladuranka
Наистина, в този филм доста си поплаках sad.gif sad.gif sad.gif
vikihill96
Абе чак за плач в "Eight Below" не ме докараха, но признавам че това беше един от най-стойностните филми, които съм гледал напоследък. Просто много точно попадение беше това филмче(друго на въпрос че вкъщи си гледам едно пухкаво кафяво хъски happy.gif happy.gif ). В "Бързи и яростни"- също добра роля прави,въпреки че в този филм не гледах точно само актьорската игра- 10.gif 10.gif . Амм - " Фатален срок"- абе филма няма много общо с книгата на Майкъл Крайтън, има доста изменени моменти, но като цяло и в този филм Пол Уокър играе добре. В "Into the Blue"...съжалявам, но там повече се заглеждах в Джесика Алба 18.gif 18.gif !!!
sulu
В "Running scared" се показа и като добър актъор,защото на мен лично не ми блестеше с кой знае какви заложби на актъор,освен разбира се с красотата си.Иначе ми е адски симпатичен и чаровен и просто нямам търпение да го гледам пак в някой по стойностен филм.
CheerFuL-F
Има голям чар и е голям сладур.Има хубави филм кефи ме в Into the blue и Running Scared
Ali8
От както го гледах в Бързи и яростни съм му много голям фен biggrin.gif и започнах да следя кариерата му.Едни от любимите ми филми с него са Eight below там много ме трогна(макар че сигурно е защото го гледах зимато и точно тогава кучето ми се изгуби sad.gif )както и running scared там определено беше една от най-силните му роли.
dudenceto
Цитат(ani4ka_89 @ Aug 29 2007, 16:08) *
Лично мнение: За Пол мога да кажа само хубави неща. Много е харизматичен, секси и чаровен. Освен това мисля че е и добър актьор. Трябва да си призная, че не съм гледала всичките му филми, но веднага, след като гледах Бързи и яростни, направо се влюбих в него. Той е един от любимите ми актьори и се е случвало да гледам някои филми, само защото той участва в тях.

На същото мнение съм smile.gif Един от любимите ми актьори wub.gif wub.gif wub.gif
ani4ka_89
Съжалявам, че нямам повече време, за да пускам интересни новини около Пол, ама с тея изпити ми излезе душицата.
В момента той работи по The Heaven Project, който трябва да излезе през 2008 г. Накратко резюмето на филма звучи така:

Сърцераздирателен и ужасяващ трилър, разказваща историята на мъж, на когото е отнето всичко, което някога е обичал. И за да спечели обратно живота и семейството си, той трябва да се сблъска с препятствия с тайнствен произход, да издържи безброй тестове на вярата си, да се бори със собствения си здрав разум и да разкрие дълбините и силата на душата си.

На мен звучи като филм, който ще разкрие актьорските му заложби, дано да съм права, при всички случаи ще го гледам.
Rubi{}
Сладур,Сладур,Сладур.Голям хубавец бих казала.Много ме кефи във Бързи и Яростни, но пък и другите му участия са също добри
Steph
Ще чакам новият му филмм... happy.gif Просто няма как такъв мъж като него да не прави впечатление... wub.gif Винаги съм си падала по русите и синеоките... rolleyes.gif Много е секси!!!
lemmy
Не съм му чак такава фенка, но Joy Ride ми е един от любимите филми, а ако не беше неговата игра там надали щеше да ме впечетли толкова!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.