Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Ralna
Привет на всички. Казвам се Севдалина и съм нова във форма, много бих искала да се спиятеля с всички вас за да може да си говрим за страхотното сериалче One Tree Hill, много ще съм щастлива ако във ваше лице намеря нови приятели
ludoto_mimi
Ми аз се казвам Маргаритка... много ме нерви тва име и винаги като се запознавам с някой и казвам Маргарита, обаче много се дразня когато някоя тъпа даскалка ми обърка името и то да го чете от контролна! dry.gif
_HriS_TinA_
ми здр ина..супер мн ме радва идеята да се запознаем....аз съм Хрис , пр. ми е wink.gif smile.gif 10.gif хах biggrin.gif ти до къде си стигнала със сериал4ето или и ти си го гледала до последно biggrin2.gif
Ralna
Приятно ми е да се запизнаем, аз много се кефя на това филмче, гледам го от сряда, едни приятелки ме зарибиха, иначе съм гледала всички серий тука 2 дни само тва правя щото съм болна и съм си в къщи. Надявам се да си прекарваме добре във форума.
smilesweety
казвам здрасти на всички, аз съм дари! искам да питам ина каде учи самоsmile.gif blink.gif
Ralna
Уча в "Св. Седммочисленици" в Пловдив, а останалите от кой град сте?
ludoto_mimi
QUOTE(Ralna @ Nov 25 2005, 09:55 PM) *

Уча в "Св. Седммочисленици" в Пловдив, а останалите от кой град сте?

Ми и аз съм от Пловдив и AZDEAZ и FrAgMaKeR също са от Пловдив... за другите не съм много сигурна wink.gif
KiD^ViCiOuS
хахха...Пловдив е мястото smile.gif и аз съм от Пловдив smile.gif
така като гледам колко фенове има в Пловдив да вземем да си спретнем една Оne Tree Hill среща biggrin.gif
ludoto_mimi
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Nov 25 2005, 10:21 PM) *

така като гледам колко фенове има в Пловдив да вземем да си спретнем една Оne Tree Hill среща biggrin.gif

Ми ОК smile.gif Ай на бас, че си от мойто даскало - Английската 10.gif
boy_07
здрасти на всички от Пловдив-аз за съжаление съм от София и тука потдържам "огънчето" на сериалаsmile.gif
Казвам се Кристиан на 17 години съм.Имам много голяма биография за тва по добре питайтеwink.gif
Menna
QUOTE(boy_07 @ Nov 25 2005, 10:57 PM) *

здрасти на всички от Пловдив-аз за съжаление съм от София и тука потдържам "огънчето" на сериалаsmile.gif
Казвам се Кристиан на 17 години съм.Имам много голяма биография за тва по добре питайтеwink.gif

И аз се присъединявам към групата от София biggrin2.gif -Здравейте на всички,казвам се Дара на 19 години,вече пристрастена към ОТН-в общи линии това е biggrin.gif .И аз се надявам да си прекарваме добре във форума

ПС:Инче,ти ми скри шапката-щом за два дни успя да изгледаш сериала biggrin.gif 4.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Nov 25 2005, 10:21 PM) *

Има си редовни срещи на форума, аз лично съм ходил само 2-3 пъти, понеже в събота обикновенно съм на работа или извън града.. интересно е да видиш другите форумци на живо, така че следващият път ако имате желание, може да присъствате wink.gif

Иначе за мен и аз съм от Пловдив, студент съм в ПУ, киноман съм до мозъка на костите си и съм един от първите One Tree Hill фенове в България 10.gif
AZDEAZ
Здравейте и от мен. Много ми е приятно да се запознаем. Аз съм Дарина на 25 от Пловдив. Преди месец завърших и чакам да почна стаж. Друго интересно няма май.

П.П. Беше ми забавно да открия, че има много Дари-та фенки на сериала.
Ralna
Ехей радвам се да се запозная със висчки вас, много се радвам, ч еще може да си лафя с някой яки фенове като вас за тва яко филмче. Ще е трепач да си направим форум среща, някой ден.

QUOTE(Menna @ Nov 25 2005, 11:15 PM) *

ПС:Инче,ти ми скри шапката-щом за два дни успя да изгледаш сериала biggrin.gif 4.gif

Много хора ми го казаха, ама аз съм голяма киноманка като FrAgMaKeR и като ми стана интересно и няма спирачки, лошото е, че сега много ще чакаме за следващата серия, а аз не съм от търпеливите.

Така или иначе искам да ви попитам нещо което не е свързано с темата. Случайно да знаете от коя серия е тази снимка:
IPB Image
Значи сигурна съм, че не е от серията дето Нейтън подар на Хейли гривната ето ена снимка от тази серия
IPB Image
Не е цяла снимка, но си личи, че не е същата, някой сеща ли се от къде горната?
girl_from_hell
Здравей те, аз съм Соня на 16 от София. Ам какво да кажа за себе си нещо еми открих сериалчето през лятото някак си без да искъм smile.gif а пък скоро бях питала за субтиттри в арената под едно епизодче и някои беше казал този старница и мнго се радвам че вече взизам тук smile.gif еми чао чао
KiD^ViCiOuS
хахаха ludoto_mimi, позна smile.gif от Английската съм smile.gif кой клас си? smile.gif
NinaRichi
Здравейте и от мен! Казвам се Ася и съм от Монтана rolleyes.gif Фен съм на OTH от доста време вече и съм изгледала абсолютно всички серии. Посещавам форума често, но все не се решавах да се регистрирам. Е днес вече се реших и ще се радвам да коментирам с вас всяка една тема относно OTH biggrin.gif Радвам се също да се запозная с толкова много фенове. Е надявам се на приятни моменти с вас във форума rolleyes.gif
ludoto_tedi
Здравейте аз съм Теодора .от Стара Загора съм.На 15 години.Голяма фенка съм на OTH.аз започнах сравнително скоро да го гледам(към края на септември),но съм изгледала всички серии.даже сега през паузата започнах да го гледам наново.опа smile.gif отплеснах се от темата.радвам се да се запозная със васsmile.gif.е това е от мен .чао
ludoto_tedi
Да тази снимка не е от епизода ,в който Нейтън подарява гривната на Хеили ,а тази снимка е от 2.20: Lifetime Piling Up когато Нейтън санува.
wi7ch
Здравейте. Аз както NinaRichi съм от Монтана. Казвам се ивета и съм на 15. Много ме кефи тоя сериал и много се радвам че има с кой да споделям мнението си smile.gif
Nasi
Аз съм Наси, на 18 от Пловдив...гледам сериала от Юни и след всяка серия нямам търпение да излезне следващата!!!!

Инче ти найстина направи рекорд!!! 4.gif

ludoto_tedi мерси, че разясни от кой епизод са снимките smile.gif
Ralna
QUOTE(Nasi @ Nov 26 2005, 01:44 PM) *

Аз съм Наси, на 18 от Пловдив...гледам сериала от Юни и след всяка серия нямам търпение да излезне следващата!!!!

Инче ти найстина направи рекорд!!! 4.gif
ludoto_tedi мерси, че разясни от кой епизод са снимките smile.gif

Здрасти Насе радвам се да те видя и в този форум
ludoto_tedi и аз ти благодаря, че ме светна от коя серия е. Драго ми е да се запозная и с останалите
ludoto_mimi
!!!

Ей, хора, айде само да ви помоля всички да си напишете в профила от кой град сте и как се казвате, защото толкова много хора наистина не може да се запомни кой как се казва и от къде е wink.gif За да няма гафове после. Благодаря. 4.gif biggrin2.gif

!!!
ThePinkDuck
Ей супер то имало и други фенове от София , аз вече се бях отчаяла!Приятно ми е аз съм Еми , на 19г. завърших тази година , работя като преводачка в софийска фирма и съм абсолютна кино- меломанка.Много ще се радвам ако си спретнем една OTH среща и тука в София , че не ми се ходи чак до Пловдив!! 4.gif
RoXXy_
аз съм от Пловдив де, ама много се учудих как има и хора от английската. peace1.gif ..щото и аз там уча
а и да питам май ludoto_mimi беше ...за един чин в кабинета по история...дали се сеща 59.gif нещо
lolo
Аз съм Цветана на 17 от София
филмчето наистина е адски добро smile.gif smile.gif запалих се лятото и така....wink.gif
KiD^ViCiOuS
явно в английската сме се събрали доста фенове на сериала smile.gif
я ме светнете в кой кабинет по история? и кой чин? biggrin.gif а да...и кой клас сте? biggrin.gif
ludoto_mimi
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Nov 26 2005, 10:55 PM) *

явно в английската сме се събрали доста фенове на сериала smile.gif
я ме светнете в кой кабинет по история? и кой чин? biggrin.gif а да...и кой клас сте? biggrin.gif

В 11 кабинет на моя чин някой беше написал "People always leave P.S." и аз веднага побързах да се осведомя кой е този човек, но тъй като 1 седмица нямахме история се беше изтрило и така и не видях. Сега разбирам кой го е писал. 59.gif Иначе, аз съм 9-ти клас. 10.gif
mimi_54
MaRiqQqqqQ smile.gif От грУпа ПлоВдИв smile.gif ПрияТЕлКа на ЛудОто мИмИ ( Тя Е Най - ГоЛяМаТа.. нЕ са ЕбаваИТе С наЙ- ГоЛЕмиЯ smile.gif )
solenka
Лелелее! Не предполагах, че има толкова фенове на сериала. 16.gif
Здравейте! Аз също съм от Пловдив. biggrin.gif Казвам се Елена, на 18 години съм. От лятото се запалих по сериала. В този форум се говореше много за него и затова реших да го видя. Изобщо не съжалявам за това. biggrin.gif
Ralna
Уау наистина се събрахме много хора и много сме от Пловдив, забелязвам, че и повечето сме почти на едни години, аз съм на 18
KiD^ViCiOuS
аз съм 11 клас smile.gif ама карам история в 10 кабинет
RoXXy_
ууау много сте ранобудни хора, аз си мислех че само аз ще съм в 8 30..
а иначе онова на чина по история беше мое дело, то аз съм 11клас vampy.gif
иначе е радващо, че има хора с които могат да се обсъждат уантрихилски хави(брех, тва е щот не съм спала) защото никой от приятелите ми или дори от класа нее гледал тоя сериал и аз кат почна да им разправям нещо или да обяснявам, че е супер интересен, те ме гледат като телета 15.gif
eL
Бре че много народ 3.gif ... то няма начин и аз да не се представя biggrin2.gif ... ще бъда кратка обещавам biggrin.gif :
Казвам се Елица на 17 години съм от град Варна ... по сериалчето се запалих когато си тършувах из нета и случайно попаднах на прясната темичката за ОТН ... е естественно ме грабна и изчерпателното инфо на FrAgMaKeR ... после вече ми се превърна в мания ... сега всички сериики си ги свалям на дискчета... наскоро започнах да ги раздавам на приятели ... те горките последваха моята съдба и не стават от пс-то happy.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Peyton Sawyer @ Nov 27 2005, 07:47 PM) *

Бре че много народ 3.gif ... то няма начин и аз да не се представя biggrin2.gif ... ще бъда кратка обещавам biggrin.gif :
Казвам се Елица на 17 години съм от град Варна ... по сериалчето се запалих когато си тършувах из нета и случайно попаднах на прясната темичката за ОТН ... е естественно ме грабна и изчерпателното инфо на FrAgMaKeR ... после вече ми се превърна в мания ... сега всички сериики си ги свалям на дискчета... наскоро започнах да ги раздавам на приятели ... те горките последваха моята съдба и не стават от пс-то happy.gif

Хахах biggrin2.gif ..... съ6тото стана и с моите приятели wink.gif 4.gif biggrin.gif
Nasi
QUOTE(Ralna @ Nov 27 2005, 12:23 AM) *

Уау наистина се събрахме много хора и много сме от Пловдив, забелязвам, че и повечето сме почти на едни години, аз съм на 18

така е!!! rolleyes.gif
Радващо е, че сериала набира все повече фенове, въпреки че не го дават по ТВ-то. Представятели си, ако го излъчат някой ден! wink.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Nasi @ Nov 27 2005, 10:08 PM) *

така е!!! rolleyes.gif
Радващо е, че сериала набира все повече фенове, въпреки че не го дават по ТВ-то. Представятели си, ако го излъчат някой ден! wink.gif

Мммм 6те6е да бъде наистина супер - така о6те пове4е хора 6тяха да се докоснат до този просто невероятен сериал wink.gif
ThePinkDuck
Представям си , ще опищя блока ако го пуснат!!!Ама си свикнах с гласа на актьорите и ще ми е кофти ако се дублира...въпреки , че Бг дудлажите са на много високо ниво...ама аз къде се отплеснаааах.Идеята ми беше че наистина всички сме на по 18 -19 и малко повече , но да ви кажа и майка ми е голям фен на филмчето.Преди(а и все още) гледаше с голям интерес Квартала на богатите и когато и казах че това е подобно (Не ме линчувайте моля ви) тя реши да пробва и сега заедно с мен всяка седмица чака да излезне поредният епизод.Което е хубаво...предполагам! 4.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(ThePinkDuck @ Nov 27 2005, 10:15 PM) *

Представям си , ще опищя блока ако го пуснат!!!Ама си свикнах с гласа на актьорите и ще ми е кофти ако се дублира...въпреки , че Бг дудлажите са на много високо ниво...ама аз къде се отплеснаааах.Идеята ми беше че наистина всички сме на по 18 -19 и малко повече , но да ви кажа и майка ми е голям фен на филмчето.Преди(а и все още) гледаше с голям интерес Квартала на богатите и когато и казах че това е подобно (Не ме линчувайте моля ви) тя реши да пробва и сега заедно с мен всяка седмица чака да излезне поредният епизод.Което е хубаво...предполагам! 4.gif

Леле верно ли ?! Моята съ6то smile.gif .... хахаха ама тва сериал4е наистина е подходя6то за всеки !!! biggrin2.gif
RoXXy_
абе хора само на мен ли ми се струва или наистина дискусиите тези дни достигат своя апогей?(е не, нещо ми има неска) fun.gif
просто тва никога не е било..поне откакто аз съм тука..помня, че в началото имаше само една тема май..и после така се "зарибих" и аз от писаното в нея и много хора още.. worthy.gif
Nasi
Найстина доста хора има вече.
ludoto_mimi
Ей, хора, както преди Кларк Кент набираше хора да дават предложения в сайта на БТВ (ако някой ги чете) за Смолвил и ние може да се организираме и да пуснем няколко предложенийца за ОТХ wink.gif Пък и като добавите, че уж е подобен на О.С., може и да се навият, нали го направиха популярен... Тук се дават предложенията... ако искате де... rolleyes.gif biggrin2.gif
solenka
QUOTE(ludoto_mimi @ Nov 28 2005, 01:43 AM) *

Ей, хора, както преди Кларк Кент набираше хора да дават предложения в сайта на БТВ (ако някой ги чете) за Смолвил и ние може да се организираме и да пуснем няколко предложенийца за ОТХ wink.gif Пък и като добавите, че уж е подобен на О.С., може и да се навият, нали го направиха популярен... Тук се дават предложенията... ако искате де... rolleyes.gif biggrin2.gif

Аз вече дадох предложение. Преди 1 месец пак им бях писала. Дано да има резултат от това. Ще е много вълнуващо ако го закупят и го излъчат.
ThePinkDuck
Малко ме съмнява точно БТВ да го излъчат защото са FoX и си имат техния хитов сериал - The O.C. , а пък OTH е на WB , а те не са ли малко конкурентни?Или аз нещо не съм в час?Е и аз ще пусна 1 глас ама...
ludoto_tedi
аз отдавна съм им писала ама няма отговор още.а и преди им бях писала за 2юри сезон на The O.C. и ми казаха че ще го пуснат тази есен най-късно.тя есента мина ама това е отделен въпрос.искам да кажа че не си спазват особено обещанията!
Nasi
И аз сега им пуснах едно съобщение...дано го прочетат.
Иначе и мен ме съмнява точно БТВ да го пуснат, защото те дават сериалите на Fox, а One Tree Hill е на WB!!! Мисля си, че може да пишем и на Нова ТВ!!!!
Идеята е супер!!!!!!! 4.gif smile.gif biggrin.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Nasi @ Nov 28 2005, 09:16 AM) *

И аз сега им пуснах едно съобщение...дано го прочетат.
Иначе и мен ме съмнява точно БТВ да го пуснат, защото те дават сериалите на Fox, а One Tree Hill е на WB!!! Мисля си, че може да пишем и на Нова ТВ!!!!
Идеята е супер!!!!!!! 4.gif smile.gif biggrin.gif

Да, де, аз просто дадох предложение... може и в Нова ТВ. Те ще пускат LOST, що да не пуснат и One Tree Hill... само да им се помолим, тогава съвсем ще надминат БТВ-то... те и без тва не дават нищо интересно... 10.gif 10.gif
~Bruk~
Здрасти на всички..Аз съм Нели от Пловдив и уча в Мг-то smile.gif biggrin.gif wink.gif
Amidala
Здравейте, много се радвам че има приятели на One Tree Hill , също като мен , е надявам се не само това да ни обединява ! Също така съм супер щастлива че сте се сабрали и сте направили форума удобен да си говорим за любия ми сериал!!!
Надявам се да станем приятели smile.gif
Ralna
Здравейте на новодошлите, радвам се да се запознаем.
Колкото до това кой да излъчи ОТХ мисля, че е подходящо да се пише на БТВ защото той държи FoxLife, а по Fox дават филми на WB, тва Бъфи, ОК, скоро и Ейнджъл. Точно на БТВ трябва да се пише, а аз сега ще пиша на Хай клуб да пуснат едно мега постерче biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.