Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
susito
Мире,Криси добре дошли!Пожелавам ви приятно прекарване из дебриите на форума smile.gif И не се страхувайте да пишете!

П.С.Мире профила ти ме кефи максимално!!!
kelly_93
Мерси мерси!Е щом не ядете хора почвам да пиша tongue.gif smile.gif
::Brooke::Davis::
Цитат(susito @ May 29 2007, 15:25) *
П.С.Мире профила ти ме кефи максимално!!!

Мерси Сис bigarmhug.gif радвам се , че ти харесва biggrin2.gif
Gossip Girl
Здравейте, Мире, Криси..Много ми е приятно да се запознаем..още от сега ви казвам, че сте ми много симпатични и искам да се опознаем..(Брей, колко съм нахална).
Pavcelot
Здравейте на всички . Форумчето е супер ! Има истински фенове тука !! 4.gif
ALeX4e7y^
Здрасти,здрасти Павлинчо,Криси и Мире!!!Тука е супер яко,дано и на вас ви хареса biggrin2.gif
dEniChka
Цитат(_HriS_TinA_ @ Nov 27 2005, 23:12) *
Цитат(Nasi @ Nov 27 2005, 10:08 PM) *

така е!!! rolleyes.gif
Радващо е, че сериала набира все повече фенове, въпреки че не го дават по ТВ-то. Представятели си, ако го излъчат някой ден! wink.gif

Мммм 6те6е да бъде наистина супер - така о6те пове4е хора 6тяха да се докоснат до този просто невероятен сериал wink.gif

Дават го и по ТВ-то , но е много назад unsure.gif
ThePinkDuck
Като се замисля от кога не съм писала в тая тема и то чак грях. Да видим с какво да започна...Мммдамм вчера и онзи ден бях в Горна Оряховица, малко на гости на нашия всеобщ любимец Jordan. Беше супер яко. Да не говорим, че стаята му е облепена уникално готино и има всякакви супер щури джунджурийки. Помотахме се в петък из Горна ---> (влюбена съм в тая снимка), а после в събота бях на изпит във Велико Търново. Достигането до заветната дестинация не мина без няколко премеждия, но мога да се похваля, че отцелях (опитайте се да не изглеждате толкова разочаровани де) благодарение на Jordan. Преди изпита Jo се опита да докара някакво вълнение в мен, но това беше максималното ---> (да, именно). По времето на самия изпит постоянно си повтарях "Не заспивай, че Jordan ше те заколя." Имаше ефект, поне не заспах. След изпита ---> престоя ми в Търново беше много забавен. На връщане насам ---> беше още по-яко ама подробностите ще запазя за себе си. Най-хубавата част от цялата работа, обаче, беше компанията. mrgreen[1].gif
ludoto_tedi
Не е чеснооооооооооо искам и аз!!!!Искам Глотхос!!ИСкаммммммммммм
Jordan
Аааа, гледай ти. Събуждам се аз тая сутрин, отново в любимата ни София и викам чай видя какво ново из форума, ала бала, и поглеждам тук. Кво да видя... 18.gif
Пинки все пак е пуснала някоя снимка без да забележа, и без да каже rolleyes.gif
Вилкомен на новите а старите да идат на гости по всяко време rolleyes.gif
Bloody_Tears
Аз пък се върнах вчера от село. Преждевременно, ама ко да се прави. Те няколко човека знаят, защо толкова рано, но да кажем, че бях разочарована от някои хора smile.gif Много ми липсвахте всички, първото нещо, което направих беше да седна на компа и да си видя скъпото форумче smile.gif Сега да ви се похваля. Вуйна роди на 02.07.2007 вечерта към 8:30. Момиче ест. biggrin.gif Сега повтарям на всеки "Казах ли ти, казах ли ти!" Защото само аз и вуйчо бяхме убедени, че бебето ще е момиче smile.gif Казва се Наалян и е истински ангел. Само дето като се разплаче и аз бягам от стаята 18.gif Много ме плаши като плаче biggrin.gif По цял ден седях при нея и й се радвах, толкова красиво бебе няма!!! Какво още да ви разказвам... rolleyes.gif Ходихме на реката, хванах тен happy.gif, запознахме се с едно момче...дълга и болезнена история bigwink[1].gif Вечер излизахме на пейката, братовчед ми ме плашеше с жаби и буболечки, а аз го биех 18.gif Играхме волейбол, баскетбол, футбол... Говорихме си с Дидито по телефона, най-дългия ни разговор беше 11 минути 18.gif Уж добре си изкарах на село, като изключим някои неща, които ме накараха да се върна smile.gif
ALeX4e7y^
До сега бях на река....чудно място....(после ще кача снимки).Много готинко си изкарах...сега съм още по-черна..... biggrin2.gif Приятелите ми се мятаха от една скала,но аз искам да живея,все пак..... biggrin2.gif и само плувах и се киснах.....Айде после чаквам снимчициИии... mrgreen[1].gif

Ето ги и снимките biggrin2.gif
ladysunshine
Хей първо да кажа здрасти на всички. Много ми харесва форумчето, наистина е готинко, че има място където всички фенове да обсъждаме любимите филми. Аз съм нова във форума и току що видях тази тема и реших, че тук е най-подходящото място да се представя. Аз съм Сианна и много се радвам, че се присъединявам към вашата компания
ALeX4e7y^
Здрасти,здрасти.Наистина тук е много хубаво,гледам,че и на теб ти харесва,защото виждам,че много пишеш.Кажи ни нещо повече за теб...дай снимчици да те видим... happy.gif smile.gif
mimetyyy
Здравейте всички! Много се радвам че има толкова много хора които харесват One tree hill-най-якия сериал! И още повече се радвам че съм една от тях! Казвам се Мария,на 15 и съм от Бургас! Жалко само че толкова късно се включих във форума, но по-добре късно отколкото никога! emoticon1 (117).gif
Bloody_Tears
Здраве, адашке и добре дошла biggrin.gif
kelly_93
Здравейте,Мими и Сияна!Добре дошли във форума!И аз се притеснявах преди,но сега се чувствам супер,защото тук има само готини хора и можеш да пишеш за всичко което искаш smile.gif smile.gif smile.gif И дано да можем да се запознаем,защото май като гледам сте супер стабилни и разбира се-фенки на ОТХ smile.gif
ALeX4e7y^
Снощи ходих в дискотека Flamingo беше страхотно!!! 2thum[1].gif Леко влязох нелегално,защото дискотеката е само за момичета и момчета над 18г.(а аз съм на 14г.),но няма нищо 1eyeb[1].gif !Бяхме много хора и беше супер весело!!! 4bira[1].gif wine.gif Пускаха готина музака,бях с готини хора.....направУу..... 2thum[1].gif Имаше бой в кал! bash.gif Участваха 2 момчета и едно момиче(имам и клипче,но незнам кога ще ви го кача ermm.gif )Целите станаха в кал и беше много готино!!!! icon_peace.gif Нямам снимки,защото изобщо не ми се занимаваше(имам само няколко преди да тръгна).Тръгнахме в 12.00 и се върнахме в 4.04!!!И тази сутрин дойде на братовчед ми детето и ме събуди в 11.30 и сегааааа... 3prozqvka[1].gif

Айде ако се сетя още нещо ще добавя happy.gif

Ето една снимка от преди да тръгна rolleyes.gif
dudenceto
Аз съм я изпуснала тая тема biggrin.gif Здравейте Казвам се Мартина,на 15 години съм от София.Обичам да гледам сериали,филми ... най-вече OTH laugh.gif Еми за сега е това rolleyes.gif tongue.gif
manchester_united
Здравейте 2hi[1].gif , аз съм Христина от Пловдив! Не съм много нова в този форум, даже може да се каже, че въобще не съм нова. Голям фен съм на ОТХ и на всички фенове на сериалчето. Аз съм ангелче angel1.gif фен на червените дяволи 15.gif 18.gif 18.gif ! Имам доста хобита, но напоследък са три: да влизам във форума, да чета и да правя обиколки на един стадион до нас. Ако някой иска да научи повече за мен да казва. Надявам се да намеря много нови приятели. Чао чао за сега 2bye[1].gif 2bye[1].gif
CrAzY_LaDy
Ей как сте smile.gif Аз съм Криси от София...ще правя 16...фенка съм на филмчетоо...естествено...smile.gif от одавна имам рег тука ама чак са почвам да пиша 10.gif
ThePinkDuck
Добре дошли на всички! Моля, спазвайте правилата на форума и престоя ви тук освен полезен ще бъде и приятен! mrgreen[1].gif
ladysunshine
Цитат(CrAzY_LaDy @ Aug 4 2007, 15:36) *
Ей как сте smile.gif Аз съм Криси от София...ще правя 16...фенка съм на филмчетоо...естествено...smile.gif от одавна имам рег тука ама чак са почвам да пиша 10.gif

Привет от мен!!! Айде включвай се активно във форума, защото тука е много готино и са се събрали много готини хора и все фенчета
CrAzY_LaDy
Цитат(ladysunshine @ Aug 4 2007, 20:22) *
Цитат(CrAzY_LaDy @ Aug 4 2007, 15:36) *

Привет от мен!!! Айде включвай се активно във форума, защото тука е много готино и са се събрали много готини хора и все фенчета

Ми честно казано малко ме помръзва...амаа biggrin2.gif Ще пиша обещавам 10.gif
ladysunshine
Днес реших да се регистрирам и да си пробвам късмета в една игра
http://www.mmszvezda.com/vote.php?f_pic=797#pic Хора ударете по едно рамо, разчитам на вас smile.gif 10х предварително
Bloody_Tears
Това е братовчедка ми. Вижте я колко е сладичка happy.gif

Това сме аз и тя:

Още на 40 дена, пък фготогенична беее biggrin.gif Ко да я правим, на кака си се метнала 18.gif Ама направо не мога да й се нарадвам happy.gif
dqvol4eto94
Еми, аз съм Цвет, на 13 и половина съм и съм голяма фенка на ОТХ. От Горна Оряховица съм и...имах предна регистрация, ама нещо не мога да вляза... Еми, тва е то xD
LockedHeart
Привет и от мен. Аз съм Надя на 13. От Бургас. Страшно луда фенка съм. Регистрацията ми не е скорошна, но чак сега се сетих за нея и реших да пиша.
vasinka_{P}
Здравей Надя. Радвам се че виждам още едно фенче от моя град. Желая ти приятно прекарване в форума, надявам се тук да намериш много приятели
LockedHeart
Страшно много ти балгодаря. За сега се чувствам страшно комфортно сред вас. Много ме радвате. Големи сладури сте
fenka_lucas_i_brooke
Здравейте пак от мен -пиша по повод срещата ми с Ели-Peyton Sawyer!!!!!!!!!!
Днес се видях с нея за ПЪРВИ и надявам се не последен път,защото това момиче е супер!
Бях си писала с нея от 1 година и половина и си я обичах само от чата ама и на живо се оказа още по сладка и по-печена!!!
Ето и 2 доказателства за нашата среща!!!

Много се радвам че най-накрая имах възможността да се срещна с тебе Елс!Много си те обичкам!!!
Bloody_Tears
Ей, големи сте сладури. smile.gif Радвам се, че сте се видяли, сигурно е било много хубаво чувството. Има ли още снимчици?
fenka_lucas_i_brooke
Мне ми аз се сетих късно да се снимаме но нищо другия път blush.gif който се надявам да е скоро
*PeyT*
3.gif Супер! smile.gif Браво на вас. Снимчиците са куул определено. 10.gif

П.П. И аз скоро ще отскоча до София.. вече с двама човека съм се уговорила да се видя. happy.gif Обаче имам нужда от гид, щото каквато съм неориентирана шматка, най-вероятно да се изгубя и да останат неосъществени великите ми планове. unsure.gif
Menna
Ми идвайте бе хора. Ние с Пинки откога сме ви се заканили. Всеки който е дошъл на среща може да потвърди колко яко си изкарваме. biggrin2.gif
Жаки, луди снимки. 4.gif

PS: Добре дошли на всички нови попълнения. biggrin.gif
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(*PeyT* @ Oct 3 2007, 20:42) *
3.gif Супер! smile.gif Браво на вас. Снимчиците са куул определено. 10.gif

П.П. И аз скоро ще отскоча до София.. вече с двама човека съм се уговорила да се видя. happy.gif Обаче имам нужда от гид, щото каквато съм неориентирана шматка, най-вероятно да се изгубя и да останат неосъществени великите ми планове. unsure.gif

Ти да видиш какви шматки бяхме с Ели!Тя живее на майната си а аз знам само един превоз до там от НДК -щото ние бяхме там-а тоя превоз тя не знае как да стигне с него до тях та питахме полицаи,разни хора-те хората решиха че и аз не съм от София!!!Беше шоу!Но да идвай колкото се може по скоро дасе видим!
Вече и Елс е тука,тъй че аз,Патето,Дарето и Елс ви чакаме да се видим ще бъде забавно!
А с ЕЛс си говорихме да ви дойдем на гости на вас със систъра ти и решихме че ще ви се натресем да спиме във вас!!!! biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
*PeyT*
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Oct 3 2007, 21:20) *
Ти да видиш какви шматки бяхме с Ели!Тя живее на майната си а аз знам само един превоз до там от НДК -щото ние бяхме там-а тоя превоз тя не знае как да стигне с него до тях та питахме полицаи,разни хора-те хората решиха че и аз не съм от София!!!Беше шоу!Но да идвай колкото се може по скоро дасе видим!
Вече и Елс е тука,тъй че аз,Патето,Дарето и Елс ви чакаме да се видим ще бъде забавно!
А с ЕЛс си говорихме да ви дойдем на гости на вас със систъра ти и решихме че ще ви се натресем да спиме във вас!!!! biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

Ами.. засега има една алтернатива да намина в петък или м събота.. ама още не е сигурно нищо.. unsure.gif Ама съм супер навита! 10.gif Трябва да говоря с мама ( biggrin2.gif ) и да се уточним с още един човек, с когото мислим в комплект да идваме. unsure.gif Аз сама, ако дойда, 100% няма да се оправя.. супер, хипер зле съм с ориентацията. biggrin.gif
Иначе, идвайте, you`re always welcome in our house! 10.gif Ще си направим пижамено парти! 18.gif biggrin.gif
fenka_lucas_i_brooke
хахахах добра идея!еми аз събота и неделя съм на работа но ако се разберете с Пинки може да ми дойдете на гости в работата!
искам пижамено партииии нали няма да се разсърдиш ако ти разпердушиним възглавниците?!
ще направим нещо като ГЛОТХОС само че есенно-зимен вариянт! biggrin2.gif
*PeyT*
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Oct 3 2007, 21:32) *
хахахах добра идея!еми аз събота и неделя съм на работа но ако се разберете с Пинки може да ми дойдете на гости в работата!
искам пижамено партииии нали няма да се разсърдиш ако ти разпердушиним възглавниците?!
ще направим нещо като ГЛОТХОС само че есенно-зимен вариянт! biggrin2.gif

Ох.. дано да стане.. както казах, още е само идея.. sad.gif
Хахха.. имам против, естествено.. вземете си възглавници от вкъщи! 9.gif 18.gif Не уе, спокс, бъзикам се.. Само да дойдете, к'вото решете, тва правете.. biggrin2.gif Всичко е позволено, аз съм толерантен човек. mrgreen[1].gif Може да поскачаме и на леглата.. 18.gif Пък ако ги счупим случайно, ще спим на земята, няма проблеми! biggrin.gif Даже терасата ни знаеш ли колок е голяма.. хоро може да се играе на нея. 18.gif А и уиски имаме в неограничени количества, ама идвайте по-скоро, щото както съм тръгнала, скоро ще привърши. 16.gif С две думи - Чакаме Ви! happy.gif
Тук малко на чат го обърнахме, аз се спирам вече. blush.gif

Jordan
Моя личност защо непоканена blink.gif Ооооо, сърдит еврибъди. Еврибъди не мисли за моя личност. unsure.gif
Даре, ти каниш, ама ти да се наканиш да дойдеш малко по на североизток, а?
Аз от кога мрънкам Мим, даже играчки й предлагах, та да дойде... dry.gif
fenka_lucas_i_brooke
Йордански как да не си поканен бе човек!Ти си първи в списъка! rolleyes.gif
eL
Цитат
Бях си писала с нея от 1 година и половина и си я обичах само от чата ама и на живо се оказа още по сладка и по-печена!!!
Мерси са "печеното" определение Жаки. bigarmhug.gif То нашето незнам дали се е водило като среща, май по-скоро ми мяза на : "скив - и бягай след трамвая". Както и да е. Важното е, че се прибрах по живо по здраво и никой не ме отвлече (за тия които не ме познават другото ми име е - ПаРаНоЯ). Никога не съм била добре с ориентацията (не половата happy.gif ), няма и да бъда ...
Цитат

Ми идвайте бе хора. Ние с Пинки откога сме ви се заканили. Всеки който е дошъл на среща може да потвърди колко яко си изкарваме.

Даре bigarmhug.gif Как ми липсвате ако знаете? Вие с Еми може и да ни се каните, ама като най-мъдри и зрели в компанията айде да направите някаква шашма и да ни съберете повечко на едно място. Щото тука 'бла-бла' можем още 20 стр. да изпишем, но ще си останем на : - Ми елате бе/ - Ми ши дойдем.... 18.gif
Марти ти не бързай с поканите, че съм капризно животно. Ти се базикаш ама на мен колко ми е ... ей сега ще ти дофтасам на вратата да се чудиш къде да ме слагаш. Пижаменото парти ми звучи идеално, ама не е ли малко егоистично от наша страна. Джо пак ще каже, че не го щем. (Йордански приеми факта, че всичко що шава около теб е женско... unsure.gif ...няма как, ще трябва да се съобразяваш с мнозинството. Ако това те успокоява - без тебе в тайфата, ме губят за фен. emoticon1 (28).gif )

Мимски не ми се скатавай, слънчогледе мой. emoticon1 (44).gif Без теб списъка ми е само една чернова ... aма и аз къде се слагам ... себе си не мога да оправя още ... като замаяна съм тия дни ... 16.gif

п.с. Добре дошли на Всички smile.gif Много народ сигурно се е навъдил докато ме нямаше ... няя значение... не ви трябвам, много приказвам, досадна съм и много обичам да се самоиронизирам 18.gif

п.с.2. Оглеждам се за нов аватар (Мимски, случайно да ти се твори тия дни? wink.gif)
*PeyT*
Елито се разписа.. 3.gif ОМГ, доживяхме! happy.gif happy.gif happy.gif
Не се бъзикам за пижаменото парти и за да няма обидени, официално сте поканени всички(при условие, че си носите пижами и възглавници 9.gif ).. Почвам с обмислянето на подходяща дата... 4.gif
Jordan
Цитат(Peyton Sawyer @ Oct 4 2007, 23:45) *
Джо пак ще каже, че не го щем. (Йордански приеми факта, че всичко що шава около теб е женско... unsure.gif ...няма как, ще трябва да се съобразяваш с мнозинството. Ако това те успокоява - без тебе в тайфата, ме губят за фен. emoticon1 (28).gif )

Ааааа, Лове Ю rolleyes.gif
Обещавам ако докато дойда някой път никой не се е организирал да разбуня духовете и да събера народа от всички краища на България 10.gif
Хващам си възглавницата и пижамата и пристигам. Щом ще има пернати истории- там съм. Ако ще има бой с възглавници не ми ли трябвало да си избера съотборници 18.gif
ПП- Ели, виж какъв нов хубав аватар мога да ти предложа biggrin2.gif
racheL_gattIna
Аз съм Ивелина на 15 от Ботевград ем приятно ми е.надявам се да намеря нови приятели.Ъъъ любимите ми сериалчета са ОТХ Вероника Марс и Д-Р Хаус.Харесвам и Gimole Girls .Любимите ми актъори са ясни или по натък ще ги спомена.Слушам всякаква музика най-вече хаус и поп понякога и поп фолк.Мразя метъла но това е друг въпрос.А за себеси какво да кажа прекалено съм раздразнителна и агресивна sad.gif sad.gif понякога се мразя заради това.Но иначе съм чудесна приятелка и страхотен човек
BledPoet
rolleyes.gif Така като ви гледам май имате нужда то един Crash Course по "Опознай София за да я обикнеш" 10.gif
ThePinkDuck
Цитат(Jordan @ Oct 5 2007, 10:11) *
ПП- Ели, виж какъв нов хубав аватар мога да ти предложа biggrin2.gif

Едва ли е имала в предвид точно пернат розов аватар под Нов аватар. mrgreen[1].gif
Иначе ние с Дара от мъдрост и идеи за срещи направо пръщим. То като гледам май чак ГЛОТХОС 2 ще чакаме да се събереме пак толкова народ. Ама кой знае, може да ни дойде някоя идея по рано. mrgreen[1].gif

Уелкъм на всички нови потребители. МОЛЯ спазвайте правилата на форума и престоя ви тук освен полезен ще бъде и благополучен!
ludoto_tedi
ЕЕ много се радвам ,че е имало среща на едни от най-готините хорица тук smile.gif
А и виждам ,че и Марти и Мим,и Дарито,и Йорито щв се събирате.Олд скуул.Готино ще е.Искам снимки smile.gif
Jordan
18.gif аз против правилата на тайния съвет ще сложа две снимки.
Познай човека зад фотоапарата 10.gif

А Патка на запой някой виждал ли е 18.gif
Menna
Тази последната ме свали от стола. 18.gif 18.gif 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.