Цитат
Бях си писала с нея от 1 година и половина и си я обичах само от чата ама и на живо се оказа още по сладка и по-печена!!!
Мерси са "печеното" определение
Жаки.

То нашето незнам дали се е водило като среща, май по-скоро ми мяза на : "скив - и бягай след трамвая". Както и да е. Важното е, че се прибрах по живо по здраво и никой не ме отвлече (за тия които не ме познават другото ми име е - ПаРаНоЯ). Никога не съм била добре с ориентацията (не половата

), няма и да бъда ...
Цитат
Ми идвайте бе хора. Ние с Пинки откога сме ви се заканили. Всеки който е дошъл на среща може да потвърди колко яко си изкарваме.
Даре 
Как ми липсвате ако знаете? Вие с
Еми може и да ни се каните, ама като най-мъдри и зрели в компанията айде да направите някаква шашма и да ни съберете повечко на едно място. Щото тука 'бла-бла' можем още 20 стр. да изпишем, но ще си останем на : - Ми елате бе/ - Ми ши дойдем....
Марти ти не бързай с поканите, че съм капризно животно. Ти се базикаш ама на мен колко ми е ... ей сега ще ти дофтасам на вратата да се чудиш къде да ме слагаш. Пижаменото парти ми звучи идеално, ама не е ли малко егоистично от наша страна.
Джо пак ще каже, че не го щем. (Йордански приеми факта, че всичко що шава около теб е женско...

...няма как, ще трябва да се съобразяваш с мнозинството. Ако това те успокоява - без тебе в тайфата, ме губят за фен.
.gif)
)
Мимски не ми се скатавай, слънчогледе мой.
.gif)
Без теб списъка ми е само една чернова ... aма и аз къде се слагам ... себе си не мога да оправя още ... като замаяна съм тия дни ...
п.с. Добре дошли на
Всички 
Много народ сигурно се е навъдил докато ме нямаше ... няя значение... не ви трябвам, много приказвам, досадна съм и много обичам да се самоиронизирам

п.с.2. Оглеждам се за нов аватар (Мимски, случайно да ти се твори тия дни?

)