Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
lady_iz
Здравейте и от мен.Казвам се Ана, от Варна съм, на 23 години.Имам един 3 годишен бандит.Друго незнам какво да напиша за себе си...
Много харесвам сериала и нямам търпение за следващите епизоди
seduction_55
Ана здравей и добре дошла. happy.gif smile.gif

ПП:Материалите в галерията от подписа ти са страхотни,особено на Ти- БЕг. 15.gif

denniza
Ами,здрасти на всички.Аз се казвам Деница,но ми казват Дени.На 20 години съм,от Варна.Наскоро се зарибих по сериалчето и имам още много да наваксвам.Въпреки,че за около две седмици изгледах всичките сезони.Гледам,че добро форумче се е заформило,въпреки ,че сериалчето не е много известно в BG.Надявам се да стана част от това общество.Ще ми трябва малко време да вляза в час,затова ако нещо згафя ....! sad.gif ами толкова за сега biggrin2.gif
devon
Здрасти на двте момиченца от Варна Дени,Ани добре дошли също така и на всички останали аз съм Жана тука е супер и съм сигурна че ще ви хареса smile.gif
denniza
И аз се надявам да прекарам много приятни моменти тук.Мерси за топлото посрещане Жана biggrin.gif
lady_iz
И аз благодаря за топлото посрещане.Доста отдавна си ви чета и всички сте ми много симпатични!

seduction_55, радвам се, че ти харесват
vasinka_{P}
Ами здрасти на всички. Аз също съм нова в форума. Казвам се Василена от Бургас съм на 17 години съм. Луда съм по One Tree Hill и се надявам тук да намеря много нови приятели rolleyes.gif
Lileto
Здравейте smile.gifИ аз съм нова smile.gif
Аз съм Лили и още от първите епизоди на One Tree Hill се влюбих в сериала,страхотен е!
Ще се радвам ако намеря нови приятели тук.От София съм уча в Национално Музикално Училище "Любомир Пипрков" със спецялност класическо пеене и съм на 17 години smile.gif
Bloody_Tears
Здравейте и добре дошли на всички нови! Аз съм Мария и ви уверявам, че тук ще си прекарате страхотно! Може да намерите нови приятели, много хора ще споделят чувствата ви свързани с ОТХ... Абе тоя форум е супер, ще се уверите сами smile.gif
devon
Здрасти на новите лица виждам и едно бургаско момиченце Василенка.Вече си мислих че скоро няма да видя някой друг от градчето ми но ето че съм грешала.Добре дошли на всички:)
Saphira
Здравейте,казвам се Теодора,на 15 години съм от Бургас!Много се радвам,че има толкова много фенове на най-великият сериал отх,страшно съм зарибена и се радвам изключително много,че тук има толкова много тема за отх в
pussy^^
Здравейте от 1 месец пиша във форума,но досега не сме се запознали казвам се Петя на 16 г. от Русе! Уча в СОУ "Хр.Ботев" и съм 10кл.РАдвам се 4е има толкова мн фенове на най-якото сеал4е на света ОТХ!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
hristin4e
Привет на всички нови във форума smile.gif
qwe123
Здрасти на всички smile.gif И аз вече не съм нова тука tongue.gif И абсолютно подкрепям мнението на моята приятелка Мимс: (с която междодругото се запознахме тук mrgreen[1].gif )
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 3 2007, 21:51) *
Аз съм Мария и ви уверявам, че тук ще си прекарате страхотно! Може да намерите нови приятели, много хора ще споделят чувствата ви свързани с ОТХ... Абе тоя форум е супер, ще се уверите сами smile.gif
Bloody_Tears
Хих, наистина emoticon1 (56).gif Намерих едно СТРАХОТНО приятелче тук, много го обичам тоя форум
ani4ka_89
Аз от колко време съм във форума, а все забравям да пиша тук.
Казвам се Ани, на 17 съм и съм от Габрово, но повечето време живея в Търново, защото уча тук. happy.gif
Ако ви интересува нещо друго, питайте, защото аз не се сещам какво друго да пиша
eL
Хора(визирам 10-15 ми френдчета от форума..то не че другите не са ама карай.. 16.gif )Ако знаете какво преживях тази седмица, в която ме нямаше? Просто имам нужда да го напиша някаде, щот' ще се пръсна. Пък и нали обещах да разказвам.
Котката ми беше бременна(мойте мишмороци знаят - Мимски, Хрис, Дарито, Насито, Жакито, Мартито, Жанито .. ох то има ли такива на които да не съм се похвалила? 18.gif ) Както и да е. На 1ви април (рожденния ден на майка ми хахаха 18.gif ... всяка година се хваща на лъжата с "великия ми подарък". ) Та точно в 12.00 мис Пухи реши да ражда - сяя .. незнам дали сте запознати със самия процес, ама само това ми беше в главата тия дни, затова ще ви занимавам с котешко раждане. happy.gif Предстоящата информация не е подходяща за лица със слаба психика. Препоръчително е ако има такива, докато не сте ме намразили съвсем, най-безцеремонно да си излезете от темата или да се обърнете към модераторите с молба да ми лепнат няк'ъв Warn заради лепета ми наглост. 15.gif
Забравих да спомена бащата - Дариел(дългокосмест рижко, който не даваше цяла седмица да припарим до любимата му emoticon1 (2).gif ). От онези екстремалните е - с толкова сплескана муцуна, че докато се хранеше цялата му величествена физиономия ставаше в 'манджа' 18.gif (образно казано, такава перснона не помирисва бъркочи, ах само да живееше като бездомните си събратя...не хляб, ами трева щеше да пасе!).
Незнам дали знаете, но котките са едни от малкото животни, които Избират партньорите си. Демек - ако няма привличане, губиш МъЖки. emoticon1 (36).gif Тъй и с наш'та писана - водели сме й всякакви ухажори, а и тя е ходила по сякви ергенски бърлоги ... emoticon1 (107).gif ... но никой не 'свършваше работата' - да се изразя по деликатно, че имаме хора под 18. blush.gif Until now. Aма каква любов какво чудо беше....Казвам ви - Ромео и Жулиета пасти да ядат. emoticon1 (59).gif Всеки си хапваше от собствената купичка и не буташе дори трошичка на съседа. Пухи спи, онзи седи и я наблюдава с премрежен поглед.

То бяха едни пози, едни стойки. shocking.gif (Ъъъ айде излезе ми име на воайор biggrin2.gif ...бтв засичала съм ги СаМо 2-3 пъти(въйй т'ва прозвуча като оправдание 18.gif Хахаха) Та по едно време и майка докладва и си викам - "Тоя ми съсипа котето" ...
А аз щях да ви говоря за раждането...Пфф. Не е истина как се отклонявам като пиша. 19.gif Все пак ако някой е успял да проследи хаотичната ми мисъл ще е СуПер...
По същество. Предполагам се досещате, че да гледаш котката ти как се мъчи и превива от болка не е особено приятна гледка, но реших да остана с нея защото щеше да е по-спокойна. И тук почва големия филм. huh.gif Появи се бебе №1 - рижаво, също като баща си. Сладур от класа. Веднага му измислих име - роди се на цветница, рижаво значи - "Гербер". happy.gif Дотук добре...но коремът й все още беше подут, а симптоми никакви - никакви контракции. (специализирах се ви казвам... wacko.gif колко литература изчетох! Дайте ми бременни котки насам, ще ги акуширам на мига).
Съвсем скоро усетихме че нещо не е както трябва. до тогава с майка ми се успокоявахме взаимно, че може да се е уморила и това да е причината да не може да продължи. Да ама не. dry.gif Другото нещо е, че може бебетата да са прекалено големи...или пък да има умрели и те да пречат на живите да излязат. В такива филми влязох, че не мигнах цяла вечер. (Може да ви звучи пресилено, но това е така, защото не сте запознати с отношенията ни с Пухи. Обожавам това коте. Copy of wub.gif Баща ми ми я подари когато бях 7ми клас; беше една малка беззащитна шепичка пухкава топка.
Та на сутринта майка ми се обади на ветеринар(най-после)и той се изтреля в къщи - би и 3 инджекции предизвикващи контракции и ни каза, че ако НЕ роди до няколко часа ще се наложи да й правят цезерово сечение, защото има опастност да се отрови от мъртвия плод и да УМРЕ. Лелеее... shocking.gif shocking.gif само като го чух ми заседна една буца в гърлото. Да умре? Абе вие луди ли те? unsure.gif Аз човек убивам за това животно! (Сещам се преди време как със сестра ми се бъзикахме - "Кой нормален прави секцио на котки? И кой изобщо ще даде над 100 лева за такава операция?") Еми видях КОЙ!!

Съкращавам разказа, защото мислено да се връщам в ветеринарната клиника, където ме караха да стоя до котката ми, защото само така се чувствала спокойна. Сложиха й 3 упойки за да я приспят. Каква картинка беше милата, като ми я дадаха да я гушна - разпорена и после защита с дебели конци, трепереща ...Сърцето ми се късаше. Оказа се че наистина има умряло коте, което пречи да 3тото да излезе. А то - момиченце; Всъщност и единственото което оцеля. hmm.gif Правихме му изкуствено дишане, хранихме го заедно с Герберчо с капкомер 2 дена докато Пухи се съвземе(на смени през 1 час... passifier.gif ) Но за жалост момченцето ни не оцеля.
Сега всичко е нормално. "Далия" е супер, има петниста козинка, оранжево и черно с бяло краче. В муцунката е нещо средмо между майка си и баща си. А каква шишка стана...Като няма никаква конкуренция, 6 цоцки за един пакосник...егаси кефа! banana.gif Пухи също е добре, вчеха ходихме да й махат конците, казаха ни че няма да остане и белег.

Има една приказка : "Всичко е добре, щом свършва добре" ... Ее стискайте ми палци, защото според мен Далия ще стане най-голямата красавица на света! biggrin2.gif

п.с. Измъчих ви а ?? 18.gif Хах ... КраЙ! The End! Изпълних си мисията и няма да ви тормозя повече...да го поствам т'ва че ми отиде 1/2 час ... 16.gif
п.с.2. Не съм се занимавала 10 дена само котки, успях и на село да отида. happy.gif
п.с.3. Добре дошли - Василена, Лили, Теодора, Ани. Без съмнение тук ще си намерите много готини приятели! tongue.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ццццц Елс няма няма и се появиш от някъде с твойте дълги и увлекателни постове!Хубаво правиш,ама питаш ли ни нас дето обожаваме да четем твойте коментари какво правим през другото време докато те няма-освен да търсим в стари теми за стари и дълги Лейтънски и така добре убеждаващи мнения на Елс-май друго няма какво да правим!
А това твое преживяване е било екстриймно отвсякъде!Много се радвам за
Далия и съжалявам за другите двечки котета,но важното е че мама Пухи и дъщерия й са живи и здрави! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Много се радвам че се завърна и гледай пак да не зачезнеш така защото вече ти имам телефона и няма да те оставя намира докато не си върнем нашата Елс във форума!Защото просто няма втори като твойте мнения!
И пак Елс-
УЕЛКЪМ БЕК!!!
ludoto_mimi
Oлеле... shocking.gif Голямо преживяване е било. Горката Пухи. sad.gif Добре, че сега всичко е наред. Да пратиш много поздрави на Далия от мен и поздравления за Пухито. Много обичам котки.
Спомням си котката на село като роди. Не съм присъствала слава Богу, но не ми и трябва. То беше лятото някъде и тя през зимата стоеше в къщата (голямо мъчение беше за баба ми тая космата топка да се разхожда по хубавите килими (чисто бяла е котката wub.gif)), но като се постопли и веднага беше изритана на двора най-безцеремонно, та почна да се разхожда из "махалата" и да си води светски живот, както му се вика. Та по едно време гледаме котката нещо понадебеляла. Аз веднага се усъмних, защото знам, че баба ми няма да позволи на котката да преяде. 18.gif После се оказа, че е бременна, пък тя беше много малка... не беше от най-възрастните - в началото на зимата баба ми я беше намерила и беше малко коте. След няколко месеца всички са в очакване кога ще ражда котката. И една вечер аз се качвам на горния етаж за нещо и изобщо не светвам лампата ами минавам направо през стаята и на връщане гледам нещо има на леглото на дядо ми. И какво да видя - наш'та писана вече свършила белята (демек родила на леглото на дядо ми) и доволна и щастлива седи и си бави отрочетата. Едното беше бяло с черно, а другото черно с бяло. 18.gif (Тва като зебрата черна на бели райета ли е или бяла на черни райета?)
След това раждаше още 3 пъти, но котките не се задържаха из къщата (с изключение на едно) за радост на баба ми. Между другото - тя пак е бременна. Като бъчва се разхожда по двора. 18.gif

Ох, аз пак се отплеснах. Ели, добре че си ти да ми оправиш настроението, че цял ден е супер скапано, заради оная тъпа идиотка по физика. 19.gif
Да не се загубиш пак някъде, въпреки че твоите дълги постове след голямо отсъствие са изключително интересни. 4.gif emoticon1 (56).gif

п.с. Аз докато се наканя, вече ме изпревариха. 18.gif
*PeyT*
3.gif Ели официално се завърна, тряя го отпразнуваме! 11.gif 18.gif Има основателни причини за отсъствието, така че няма да ти се караме! biggrin.gif Все пак Жаки е права - недей повече да зачезваш така внезапно и за толкова дълго! 9.gif Нуждаем се от твоето присъствие... happy.gif няма такива постове като твойте, просто няма! 10.gif Освен това свикнах да си бърборим до мн късно почти всяка вечер и ми беше леко скучно като те нямаше! rolleyes.gif
Далия е страшно сладичка wub.gif .. и аз искам! blush.gif А всичките перипетии, през които си преминала са ужасни .. Мн жалко за умрелите котенца.. cry.gif Най-важното е, че твоята Пухи е добре, а и си имаш Далия.. smile.gif
Добре дошла и от мен! bigarmhug.gif
emma_r
Здравейте вси4ки!Аз се казвам Ема и съм от София.У4а в 105 СОУ...Много ми харесва този форум и вси4ки тук сте супер надявам се да си намеря нови приятели wink.gif
**Sophia**
Здрасти Еми,аз съм Виктория biggrin2.gif !Радвам се че в този форум има все повече и повече приятели blush.gif .
Сигурна съм че ще си намериш мн приятели 3.gif ,ако нямаш нищо против-може един от тях да съм аз.
devon
Елс най-накрая се завръщаш bigarmhug.gif след дълга пауза и почваш да ни радваш с дългите си и увлекателни писания...И през какви премеждия си минала само...Горкото ти коте какви мъки е преживяло и кой знае и ти как си се мъчила с него но важното е че сега всичко си е наред и пак си сред нас...А тази Далия просто е уникална сладурана влюбих се в тва коте идвам до Варна и ше си го отмъкна biggrin2.gif (наистина жалко за другите 2 но все пак има и такива моменти,които трябва да се преживяват)...Сега трябва да се вживееш в ролята на кака и да се грижиш за дечкото biggrin2.gif ше отменяш мама Пухи да мои да си хои при мъжа wink.gif ....И пак да ти кажа много се радвам че се върна на всички ни беше мъчно bigarmhug.gif

П.С.Ема добре дошла smile.gif
Adorkable
Здравейте на всички,съм Маги от София и съм гигантска фенка на ОТХ biggrin2.gif .Уча в 12 СОУ,обожавам кучетата(направо съм маниячка) и музиката ^^.Надявам се да намеря нови приятели тук smile.gif .
Bloody_Tears
Здравей Маги! Аз съм Мария. Добре дошла, със сигурност ще намериш нови приятели biggrin.gif
ludoto_mimi
Здрасти, Маги. 57.gif Добре дошла и приятно прекарване.
susito
Елито се завърнааааа 4part[1].gif .Ей тез котки бре...през големи премеждия си преминала! happy.gif Много се радвам за Далия..страхотно име!И не си мисли,че си ни измъчила с поста си..за мен беше супер интересено и забавно и си го изчетох до край с голям интерес rolleyes.gif Ей,чакам още такива постове wink.gif

днес разбрах,че и моята котка е родила(18.04.2007-тряа да го запомня)...котетата са на 1 ден и за тва не мога да ги снимам,ама като порастнат чакайте снимки!
Mrs.Ackles
Здрасти, Маги! happy.gif Няма да съжаляваш, че си се регнала, тук има страхотни хора, уверявам те! smile.gif
Ели, радвам се, че се върна! rolleyes.gif Ааа, много се радвам за Далия, аз обожавам котенца и с интерес прочетох поста ти! happy.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Здравейте на всички и от мен 10.gif
Казвам се Димитър на 16 години съм от село Бяга!
Надявам се да намеря приятели сред вас 4.gif
Bloody_Tears
Хай и добре дошъл! Тук бъди 100% сигурен, че ще намериш нови приятели. Аз намерих, даже да ти кажа, че с една от най-добрите ми приятелки (Дидито-qwe123) се запознахме точно тук biggrin.gif Много е хубаво форумчето и бъди сигурен, че ще си прекараш супер! biggrin.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 26 2007, 20:03) *
Хай и добре дошъл! Тук бъди 100% сигурен, че ще намериш нови приятели. Аз намерих, даже да ти кажа, че с една от най-добрите ми приятелки (Дидито-qwe123) се запознахме точно тук biggrin.gif Много е хубаво форумчето и бъди сигурен, че ще си прекараш супер! biggrin.gif

Благодаря ти много!
Много ми е добре тук, но доскоро само четях постовете ви, защото имам в хиляди форуми регистраций, но тук ще съм си редовен от сега нататък...
Наистина това е едно невероятно форумче, в което с различни хора обсъждаме общи интереси blush.gif
Bloody_Tears
Хех, няма да се срамуваш да пишеш! И аз бях така в началото biggrin.gif
П.С. Ели, аз забравих да те приветствам с добре дошла! Sorry. Та ко стана с котето, снимки сложи biggrin.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 26 2007, 20:11) *
Хех, няма да се срамуваш да пишеш! И аз бях така в началото biggrin.gif
П.С. Ели, аз забравих да те приветствам с добре дошла! Sorry. Та ко стана с котето, снимки сложи biggrin.gif

biggrin2.gif Аз не се срамувам, просто влизам в толкова форуми, че ми писна wacko.gif
Но реших, че тук ми е доста интересно и че трябва да споделя мнението си с останалите, а не само да четя чуждото..

Ти как се казваш ? blush.gif
Bloody_Tears
Предлагам да си пишем на ЛС, че нищо чудно да ни се скрат biggrin.gif (виновна blush.gif biggrin.gif)
fenka_lucas_i_brooke
Здравейтеееееееееееееееееее
ще последвам примера на Елс и ще ви занимавам с глупости-а именно купона по случай моя рожден ден и по точно по случай пълнолетието ми rolleyes.gif
Така ще започна с факта че нашия апартамент е двустаен и хола,в който трябваше да се състои мероприятието не е много голям,и въпреки това бях поканила 15 човека!Друг е въпроса че от тези 15 дойдоха само 12 и следователно това са хората на които мога да разчитам,защото причините на другите да не дойдат бяха неосновани!Както и да е това няма значение-само да кажа че това е единя от начините да разберете кои са ви истинските приятели!
Такааа всичко започна някъде от към 7:30 първоначално бяхме една женска компания състояща се от 7 момичета обсъждащи бални рокли,засловейки зад гърба на другите-хахаха надали се учудвате-и вече към 9 часа когато рожденничката(в този смисъл АЗ) се бях отчаяла че другите няма да дойдата се появиха мойте скъпи само 3 момчета,но по-добре 3 от колкото николко!Естествено един от тях беше един скъп много скъп за мене човек,някой хора от форума знаят за кой говора-по надолу ще има снимка!
И купона започна,но бих предпочела да ви занимавам само с малко снимков и нормален материял,от колкото клипове съдържащи разкрепостенностното държание на леко подпийнали тинейджъри-най вече аз!Не че бях пияна колкото ми бяха паднали задръжките та за това на сутринта трябваше да се извинявам на ЧОВЕКЪТ ако съм направила нещо с което да го обида!Забравих да отбележа че деня ми започна рано сутринта със среща с полицията!Тъй като в петък вечерта този човек спа в нас на следващия ден -в случая събота-аз го изпращах до спирката за да се прибере и ни спря полиция да ни претърси и искаше лични карти,аз естествено нямах тъй като бях на буквално две крачки от нас!Та започнаха да му
претърсват чантата на моя човек и какво да открия хахаха сетихте ли се предпазители от забременяване mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif Полицая ме погледна а аз станах ей така blush.gif а полицайката разправя "Ама вие правите ли....айде няма да питам" ужас изпаднах в тих ужас-държа да отбележа че нищо не сме правили но въпреки това полицаите бяха на друго мнение! wacko.gif В крайна сметка ни пуснаха да си ходим и очаквах вечерта да имам проблем заради силната музика,но уви купона си мина най-спокойно без излишни натоварвания!До 2:30 беше съществената част след което се започна игра на карти-белот-а след което на култовата игра Истината или се осмеляваш!И понеже явно алкохола беше в по-голяма част за мен само аз избирах да се осмелявам та не ме питайте какви глупости съм правила!Както и да е не сме спали изпратих си гостите в 8 сутринта и до 12 почиствах погрома shocking.gif mrgreen[1].gif но въпреки това успях!И след което заспах и се събудих преди около половин час за да седна да ви разкажа малка част от моето преживяване!
А сега ще ви потормозя със снимков материял и след което ви оставям да се наслаждавате на живота си, а аз отивам да си допия виното!!! mrgreen[1].gif

С Гери-държа да отбележа че бях казала за подарък нещо в стил Брук и ето тази туника ми е подарък пък с този бретон вече тотално изтрещях на тема София blush.gif

С мойте момчета-от ляво на дясно-Киро,Тони,Ники

С Криси,Киро,Тони,Ники и Гери(най-добрата ми приятелка)

My beloved-Тони

С Тони и Гери-двамата най-скъпи хора за мен

Има още много но мисля да ви ги спестя!Ох съжалявам ако съм ви отдегчила!Чао сладури!!!
susito
Хех Жакиии страхотно сте си прекарали..голяма забава е било!Ама не се и съмнявам де : ) С Тони сте супер супер супер сладки,а туниката в стил Брук е наистина невероятна!
fenka_lucas_i_brooke
Мерси сладур,но само да отбележа за тези дето не знаят историята с Тони сме в отношения стил Лукас и Пейтън 1,2 и 3 сезон плюс friends with benefits -Брук и Лукас!!! mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif Доста объркващо нали!!!
susito
Да объркващо е rolleyes.gif Ем,ако сте в стил Лейтън 1-ви 2-ри и 3-ти сезон ви пожелавам за в бъдеще да станете стил Лейтън 4-ти сезон 12-ти епизод mrgreen[1].gif biggrin2.gif Сега идва ред и на моя дълъъъъъъггггг пост,който ше е на тема екскурзията ми до Варна!
Така в 3 и половина тръгваше влака и ест ние в 3 часа бяхме на гарата-5 човека и класния.Качихме се на влака,но за голямо наше съжаление нямаше празно купе и се настанихме в едно,в което имаше един възрастен човек и 2 лапета dry.gif !Малко се отклонявам и ше ви разкажа за човека:през целиуя път от Сливен до Варно той спа с отворена уста и хъркаше 18.gif Тей по време на пътя 2 мои френдки се запонзаха с едни дет бяха на по 26 и през цялото време стояха с тях!Аз и остатъка от групата(1 момиче,едно момче и господина) останахме в купето и слушахме арията на хъркането wacko.gif Тей пристигнахме във Варна в 8 сутринта shocking.gif Мислехме да отидем в Мак Доналдс,но се сетихме,че ще е затворено и за това отидохме до катедралата!По пътя се поизгубихме малко blush.gif и почнахме да разпитваме хората за пътя и за наше щастие най-накрая стигнахме до Катедралата!Ей тфа нещо е велико worthy.gif Взех си 5 свещички-една за семейството,една за мен,една за ОТХ,една за целия форум(около 5 минути съм изреждала никове wacko.gif ,ама сега пък всички ще сте здрави и щастливи rolleyes.gif ) и една за кучето ми,папагала ми,заека ми и за едно малко и дребно същество,чиято история само Дидз знае(тея последните са за отдел мъртви sad.gif )И така доста време се забавихме на Катедралата и вече беше дошло време за така дългоочаквания Мак Доналдс...естествено си взех Хепи Мийл с играчка passifier.gif Скока беше в 11 часа и за това отидохме до плажа!Всичките замръзват от студ и аз,като най-откачена от всички с боси крака бягах по пясъка(после се чудя що съм болна 18.gif ) В крайна сметка ми изгоря лицето,настинах и бях мокра,но пък кога пак ще видя морето на Варна blush.gif И така вече беше станало време да потегляме към моста,но ПАК се изгубихме 10.gif Ама ний сме умни оправихме се и отиваме на моста и аз като погледнах надоло ми се прииска да се откажа shocking.gif Не мислих,че ще е толкова високо!И тей дойдоха хората от клуб адреналин,дадоха ни някфи декларации,разплатихме се и бяхме готови да скачаме9сега като го пиша този пост и ми се подкосяват краката rolleyes.gif ) Вързаха първото момиче,каиха я на парапета и тя скочи...наистина беше невероятни и изглежда лесно!След нея се качи второто момиче,ама погледна надоло и се отказа,ама после се осмели пак се качи на парапета и скочи!През това време аз говорих с gotinoto_baby по телефона,защото наисина нямаше да скоча,ако не я бях чула blush.gif И сега кулуминацията на деня:
АЗ mrgreen[1].gif

Вързаха мми краката,ръцете и кръста и ме качиха на парапета!Като погледнах надоло си викам"Край отказвам се:!Но полсе погледнах момичето,което скочи първо тя ми се засмя и пак си казах"Няма да я оставя да ми се подиграва 14.gif ! И тоя дет оправя въжетата ми каза скачай и аз кфо друго да прая-скачам biggrin2.gif !По време на падането не можех да спра да плача от радост и кеф и страх и всичко!А докато падах крещях "ОБИЧАМ ЧАААААААДДДДД!!!!" И като падах имах чувството,че падам в някоя безкрайност и нокога няма да спра да падам!И като стигнеш до доло въжето почва да те люлее на доло-на горе sick1.gif и да ти опъва краката,а това наистина боли!огато почнах да чувствам болка повтаря само Чад,Чад,Чад,Чад..........и си предтавях образа му и +тфа бях с негова снимка в джоба 3.gif После като си закачих въжето и почнаха да ме теглят ме напуши на смях 18.gif 18.gif 18.gif Сега имам мускулна треска от смях blink.gif huh.gif лудница!Като скочих човека от клуба каза,че аз съм скочила най-правилно blush.gif blush.gif След скока се разходихме из Варна-делфинариум,терариум,зоопарк-такива раоти biggrin2.gif И даже си харесах една змия дет искам да си я купя,ама мама не ми дава dry.gif
А да забравих да кажа,че с една фр се скарахме заради номера на K_f_R,щото тя му го била взела пък аз исках да му звънна след скока и накрая се ядосах и и се разкрещях!После и откраднах тела и му записах номера rolleyes.gif 18.gif

И така мисля,че вече се отегчихте тотално от моя пост и за това спирам да пиша и ше постна малко снимки!
П.С.Добре дошли на новите !

ludoto_mimi
Ехееее Жаки, голям купон, голямо нещо. 4part[1].gif 12 човека, но все пак сте си прекарали супер, то това е важното. Следващата година още по-голям купон да направиш и леко с полицията ей! Те пък кога те уцелиха, точно като ставаш на 18. 18.gif
И успех с онзи младеж. happy.gif
Bloody_Tears
Оле Сис, разплаках се от смях 18.gif Много хубаво си си изкарала определено biggrin.gif Ама това с Чад просто ме уби 5.gif И добре, че си скочила, че щях да ти счупя главата happy.gif Радвам се, че си си изкарала добре, другият път да е още по-добре smile.gif
brooke_scott
хей здрасти аз съм нова 2hi[1].gif мн ме кефи форум4ето стар6но ми е приятно да се присъединя към вас blush.gif
^Mim0zKa^
Въй.. въй кво става тука.. незнам shocking.gif Досега четох постовете.. много нови хора много купони мн нешо.. кфо прайте вие бе.. smile.gif Не базикам се.. винаги трябва купон да има smile.gif А пакк на новите дечица мога саму да им кажа добре доШли ии забавлявайте се mrgreen[1].gif rolleyes.gif
ThePinkDuck
Уелкъм скъпи новодошли! Моля, спазвайте правилата на форума и престоят ви тук освен полезен, ще бъде и приятен! mrgreen[1].gif
::Brooke::Davis::
Здрасти на всички biggrin2.gif Аз съм новичка , казвам се Мира , на 15 съм. Страшно ми харесва форума и всички ми изглеждате супер готини smile.gif Надявам се тук да си намеря много нови приятели mrgreen[1].gif
Bloody_Tears
Здравей, Мира! Уверявам те,ч е тук е много хубаво и ще си намериш много нови приятели! smile.gif emoticon1 (56).gif
Mrs.Ackles
Цитат(::Brooke::Davis:: @ May 22 2007, 16:25) *
Здрасти на всички biggrin2.gif Аз съм новичка , казвам се Мира , на 15 съм. Страшно ми харесва форума и всички ми изглеждате супер готини smile.gif Надявам се тук да си намеря много нови приятели mrgreen[1].gif

Добре дошла! welcomeani.gif
**Sophia**
Здрасти Мирче(просто нз как да те наричам 16.gif )...със сигурност ще намериш много приятели тук-още от сега мисля че си сладурана biggrin.gif ,пък и профила ти ми харесвма мн мн 4.gif .
::Brooke::Davis::
Мерси biggrin2.gif
kelly_93
Здравейте!Аз също съм новичка (всъщност отдавна съм регната ама по-скоро само гледах мненията ви и ме беше малко страх да напиша 1 коментар)!Казвам се Кристина и съм на 13!Надявам се да си намеря приятели,щото гледам че тук сте все готини хора!И засега е това...
Bloody_Tears
Здравей и добре дошла! Бъди сигурна, че ще си намериш много нови приятели bigwink[1].gif Пиши по-честичко и не се срамувай, ние не ядем хора biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.