Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
ludoto_mimi
Цитат(Jordan @ Feb 22 2007, 11:32) *
вие от Варна...така някоя покана за лятото.... biggrin2.gif

Работата не беше ли уредена за онова-с-дългото-име. 18.gif 18.gif
eL
ОхОуУу, я колко много морски чеда са се събрали накуп ... 0106[1].gif ... Уелкъм Катя,Деляна...
хоум таун ню мембърс ! bigwink[1].gif

Цитат
вие от Варна...така някоя покана за лятото...
Йордански така значи,а ? dry.gif Пускаш няк'ви оферти за гостувания тука ... накърни болезнено крехката ми душа ... tongue.gif ... от една година ме познаваш пък си трайш ЦцЦц biggrin2.gif ...

п.с.
Цитат
Работата не беше ли уредена за онова-с-дългото-име.

Мимски бравос че се сети bigarmhug.gif Няма да е зле да го споменаваме по-честичко т'ва, щот' до лятото ... бройката мераклии за "онуй дългото"*[мързи ме да ровя 39583страници 18.gif ] съвсем ще се стопи.
katu6a
какво е това дългото бе хора нищо не мога да схвана като чета тея работи...е нали все пак съм нова във форума простено ми е 10.gif
ThePinkDuck
Цитат(Peyton Sawyer @ Feb 22 2007, 22:40) *
п.с.
Цитат
Работата не беше ли уредена за онова-с-дългото-име.

Мимски бравос че се сети bigarmhug.gif Няма да е зле да го споменаваме по-честичко т'ва, щот' до лятото ... бройката мераклии за "онуй дългото"*[мързи ме да ровя 39583страници 18.gif ] съвсем ще се стопи.

Елз, бройката едва ли ще намалее, да се изтърси целия форум е по-вероятно. А нещото май беше ГЛОТХОС, ама и на мене не ми се рови назад та не съм сигурна. Абе всеки случай трябва да си подготвена за всякакви канени и самопоканили се гости! mrgreen[1].gif
Jordan
как ще забравите бе, убивам ви! shocking.gif
ГЛОТХОС беше, ами! Голямото Лятно Уан Трий Хил Отпускарско Събиране май беше biggrin2.gif
Да резервираме направо една плажна ивица, какво ще кажете? Аз от сега си резервирам един шезлонг, или пък ако няма такива екстри, един гъз място до Лейтън фенчета. Че иначе с Брукасите ще се издавим там 18.gif
ludoto_mimi
Цитат(Jordan @ Feb 23 2007, 19:04) *
ГЛОТХОС беше, ами! Голямото Лятно Уан Трий Хил Отпускарско Събиране май беше biggrin2.gif
Да резервираме направо една плажна ивица, какво ще кажете? Аз от сега си резервирам един шезлонг, или пък ако няма такива екстри, един гъз място до Лейтън фенчета. Че иначе с Брукасите ще се издавим там 18.gif

Aз предлагам на някои Брукаси, с които сме "гъсти" (Дара, Мимозка) да им дадем пропуск за нашата групичка, за да не се делим. rolleyes.gif
ALeX4e7y^
Това не е ли тема за запознанства или вече е и за общи дискусий!?!
ludoto_mimi
Цитат(LoF_Chad @ Feb 23 2007, 20:26) *
Това не е ли тема за запознанства или вече е и за общи дискусий!?!

Да, това е темата за запознанства и това се е обсъждало и преди тук, тъй като и двата пъти става въпрос за него от "морски чеда".
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(Jordan @ Feb 23 2007, 19:04) *

И мен ме бройте!Йордански спокс с мен няма да се издавиш!Все пак в дъното на душата ми все още съм Лейтънка rolleyes.gif
Bloody_Tears
Ооо Сашке,ти гледа ли ни сега?Даваха ни по ТВ-то,нашият канал! 16.gif blush.gif ohmy.gif Щях да умра от срам,как са ни снимали беее?! sad.gif (Щом тук може да се обсъжда всичко) wink.gif
ALeX4e7y^
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 23 2007, 20:54) *
Ооо Сашке,ти гледа ли ни сега?Даваха ни по ТВ-то,нашият канал! 16.gif blush.gif ohmy.gif Щях да умра от срам,как са ни снимали беее?! sad.gif (Щом тук може да се обсъжда всичко) wink.gif

Оле да аз тъкмо те снимах и после ти дойде до мен,а Миша беше от другата ми страна и после аз тръгнах да тичам на някъде biggrin2.gif Ама не дадоха как гледаме филма хах biggrin2.gif
eL
За съжаление виждам,че мисията ни да разбудим интерес от страна на многолюдното форумно ОТХ семейство е обречена на пълен провал. emoticon1 (48).gif А аз предвиждах ... "гора от ентусиасти" happy.gif ... или както Емито каза, една голяма група жадни за екстрийм преживявания фенове. Вместо това бяхме безмилостно разкритикувани, без каквато и да е вина в случая. dry.gif
LoF_Chad,dqvol4e7o_mims доколкото си спомням темата не е "Я ский преди малко ми даваха муцунката по ТВ-ту" а "Нека се запознаем".
Без бой си признавам, че много пъти ми се е случвало да разказвам ИмеНно тук за сбатби, ваканции и т.н. emoticon1 (81).gif Нали това е смисъла на всичко?! Поне според мен ... да се опознаем, сприятелим, веселим. А кажете ми сега, какви изводи да си направя от предишните ви 2 мнения. Че обичате да гледате телевизия ... може би. Или че ви е страх от камери? 18.gif Аз ще продължавам да настоявам да се говори за ГЛОТХОС-са. Не защото обичам да спамя, happy.gif а because УжАсНо много държа на някой хора от форума и за мен ще е АдСкия кеф да се съберем лятото (където и да е biggrin2.gif ) за да си прекараме незабравимо. emoticon1 (44).gif
ALeX4e7y^
Цитат(Peyton Sawyer @ Feb 23 2007, 21:34) *
Скъпи LoF_Chad,dqvol4e7o_mims доколкото си спомням темата не е "Я ский преди малко ми даваха муцунката по ТВ-ту" а "Нека се запознаем".

А добро утро!Аз нали това казвам!!!

И когато някой пише неща,който не свързано с темата веднага няколко момичета се нахвърлят върху него и т.н.,но когато някой от въпросните момичета пишат неща,които не са свързани с темата и Боговете мълчатЕ тва не мисля,че е справедливо!

А от това ,че са ме давали по ТВ-то меже да си извадите изводи ,че

Обичам да ходя на интересни места,а точно това беше повода да ида там и ме дават по ТВ-то
Не ме е срам от камери
Прекарвам свободното си време с моите приятелки
Зарязвам ученето само ,за да ида на някое интересно място
Толкава мисля,че стега!
Bloody_Tears
Еми съжалявам,ако сме те убидили.Просто е неприятно,когато няколко човека си обсъждат какво ли не в една тема,а ако някой напише и един пост,който не е потемата,трябва да му се карат.И като гледам вие не се запознавате тук.Сама каза,че темата е за запознанства.
orhideya
Аууу говорим си за ГЛОТХОС-а.Супер! 3.gif В момента си хапвам и си мисля колко ще ни бъде хубаво(забележете каква асоциация-ядене-море 18.gif )
Та,искате или не ме искате аз идвам,защото много ви обичам и ще бъде супер ако наистина се съберем
eL
Да си призная не можах да разбера цялата тая работа с "въпросните момичета и боговете ...бла бла". 2thin[1].gif Не помня да съм се нахвърляла върху някой, но щом казваш явно е така. Нямам намерение да вадя черния тефтер и да си отбелязвам с 'тикче' всеки път когато мненията ви не са по дадената тема. 15.gif Случвало се е на всеки, човешко е. Това което исках да кажа с предния си пост беше, че се опитваме да съберем тайфа (чиято цел е с чисто запознателен характер 18.gif - ПО ТЕМАТА ... ). Единственото НЕсправедливо нещо в случая е това събитие да НЕ се състои поради липса на достатъчно осведоменост и популярност. Целта Ми беше ТАЗИ. Вие, естествено имате право да си мислите каквото си искате.

"Оле да тъкмо те снимах после дойде до мен"
"Обичам да точно това не ме е срам приятелки да ида място" ... признавам изключително предизвикателсто е ... но ще го разшифровам до края ... 18.gif... и ще отктия че точно това си имала впредвид с предното изречение. 4.gif

Цитат
И като гледам вие не се запознавате тук.Сама каза,че темата е за запознанства.
Тъй като гледам, скоро май няма да се запознаем и на друго място ... Саботирани бяхме отвсякъде wink.gif

п.с. Зории tongue.gif Кууул ... там ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕМ, нали? emoticon1 (107).gif

p.s.2. (22.42) happy.gif Нямам намерение да обсъждам повече тая глупост ... dqvol4e7o_mims Шифъра не е твой... Lof_Chad ... нищо лично, забавлявам си се. 57.gif Пийс

п.с.3. (23.00h)
Цитат
А това от къде го измесли Хахахахха незнам! предавай точно информацията !
Пак останах неразбрана ... hung.gif Горкия индивид с ниска степен на интелигентност...съжали го. emoticon1 (24).gif Прости му невежата проява на черен хумор..."А от това ,че са ме давали по ТВ-то меже да си извадите изводи :Обичам да ходя на интересни места,а точно това беше повода да ида там и ме дават по ТВ-то
Не ме е срам от камери
"
СМИСЪЛА БЕШЕ СЛЕДНИЯ : АЗ НЕ БИХ МОГЛА ДА СИ НАПРАВЯ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ИЗВОДИ ЗА ТЕБ, САМО ОТ ТОВА ЧЕ СА ТЕ ДАВАЛИ ПО ТВ-ТО!!! excl.gif Затова се пошегувах. Но това съм само аз, другите сигурно са по-интелигентни и сами ще се досетят!!!
п.с.4. (часовника на компа ми изостава 18.gif ) и още нещо в бързината : Айде следващия път ако ще ми слагаш разни "етикети" поне да ме познаваш!!! happy.gif
Bloody_Tears
Цитат(Peyton Sawyer @ Feb 23 2007, 22:27) *
Не помня да съм се нахвърляла върху някой, но щом казваш явно е така.

А аз пък не помня да съм казвала,че ти си го правела.
"Обичам да точно това не ме е срам приятелки да ида място" ... признавам уморителна работа е ... но ще го разшифровам до края ... ... и ще отктия че точно това си имала впредвид със предното изречение.

А аз ще се опитам да разбера,какво имаш в предвид с това?!
ALeX4e7y^
Да си призная не можах да разбера цялата тая работа с "въпросните момичета и боговете ...бла бла". 2thin[1].gif Не помня да съм се нахвърляла върху някой, но щом казваш явно е така.

Еми според мен и мн други хора е точно така!!!

Цитат(Peyton Sawyer @ Feb 23 2007, 22:27)
"Обичам да точно това не ме е срам приятелки да ида място" ... признавам уморителна работа е ... но ще го разшифровам до края ... ... и ще отктия че точно това си имала впредвид със предното изречение.

Така първо - Обичам да ходя на интересни места,а точно това беше повода да ида там и ме дават по ТВ-то
Не ме е срам от камери
Толкава мисля,че стега!
Това написах!!!
"Обичам да точно това не ме е срам приятелки да ида място"
А това от къде го измесли Хахахахха незнам! предавай точно информацията !

^Mim0zKa^
МмМмМмм намиРисва ми на нещО много ХубавО.... ааа.. и това ако нЕ е.. ГЛОТХОС-а .. пък НА smile.gif
Как ще съм го забраВила бе wink.gif) Нямам търпениее да се видим.. иии ще съм Много радОстна ако съБера Тайфата Тука в Бургас.. да виДите вие.. аахахах как Ще ви ХвърЛям ф водата .. 18.gif 18.gif
Не бе бЪзиКам.. се ще Бъда бЛагосКлонна към Вас.. .. но за МОСТАаа НИщо не обешавам ! 15.gif rolleyes.gif
П.С Хахах Мимееее 4уВствам се ВИП 4е мога да седя на стол4ето до вас mrgreen[1].gif 10.gif
borislava
zdraveite na vsi4ki,kazvam se borislava.nova sam tyk,mnogo haresvam one tree hill i 6te se radvam,ako tyk namerq mn novi priqteli,s koito da obasajdame tova strahotno serial4e blush.gif

---mod edit:
Добре дошла и спазвай правилата! Писането на латиница е забранено!
SeMiNi
Здрасти Бори.Аз съм Симона.
Само да ти кажа ,че правилата на форума задължават писането на кирилица.smile.gif
Иначе добре дошла! rolleyes.gif
Bong
Добре дошла и от мене!
qwe123
Това ГЛОТХОС звучи доста интересно!!!В Бс има сотатъчно място за всички,поне се надявам де mrgreen[1].gif Присъединявам се към поканата на Мимозка tongue.gif
*PeyT*
Цитат(qwe123 @ Feb 25 2007, 01:44) *
Това ГЛОТХОС звучи доста интересно!!!

rolleyes.gif И на мен ми звучи доста интересно! happy.gif Не съм морско чедо, но с удоволствие бих се присъединила и се надявам да има място за още един член във вашата сплотена тайфа.. blush.gif Това лято ще е доста напрегнато.. балове малове, изпити wacko.gif.. , но за такова примамливо мероприятие все ще се намери време.. 10.gif Наистина би било много яко! 3.gif
borislava
Здравейте!Казвам се Борислава и сам нова тук .Ще се радвам, ако намеря нови приятели тук rolleyes.gif
vivata123
ее,колко мн варненци... 4part[1].gif
бтв,добре дошла,Борислава!Със сигурност ще намериш тук мн приятели..
bigwink[1].gif
Jordan
Тука пак се завъртя интригата. ПМС, няма да съм сам я Та сега по моето си...
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 23 2007, 20:19) *
Aз предлагам на някои Брукаси, с които сме "гъсти" (Дара, Мимозка) да им дадем пропуск за нашата групичка, за да не се делим. rolleyes.gif

Ааааа благодаря за подсещането. ohmy.gif Мимозката ще я прикоткаме към Лейтънската плажна ивица...може и лейтънче да я направимПък и тя нали Тотали не дава Фък, няма да имаме трудности да я вкараме в нашата секта
fenka_lucas_i_brooke
А аз?? huh.gif
ThePinkDuck
Ей начииии и там ше сме Брукаси и Лейтъни! Добреммм...ще си лепна миййн физиономията и ще раздавам розова справедливост на ред! mrgreen[1].gif

Уелкъм на всички новодошли. Спазвайте правилата на форума и престоят ви тук освен полезен ще бъде и приятен!
Jordan
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 1 2007, 18:29) *
А аз?? huh.gif

Аааааааа без теб на къде. Ще слагам водорасли и медузи по гърба ти докато се печеш 18.gif

Цитат(ThePinkDuck @ Mar 1 2007, 18:35) *
Уелкъм на всички новодошли. Спазвайте правилата на форума и престоят ви тук освен полезен ще бъде и приятен!

Иначе ще се сблъскаш с тежката ръка на закона- Розовата Патица(по Пекински) 18.gif
Menna
Цитат(Jordan @ Mar 1 2007, 18:07) *
Мимозката ще я прикоткаме към Лейтънската плажна ивица...може и лейтънче да я направимПък и тя нали Тотали не дава Фък, няма да имаме трудности да я вкараме в нашата секта
С тези твои идеи, вземи си носи една спасителна жилетка за всеки случай, да не попаднеш случайно под водата. 18.gif 18.gif

Цитат(ludoto_mimi @ Feb 23 2007, 20:19) *
My friend, внимавай какво си пожелаваш. biggrin2.gif rolleyes.gif

Предвиждам, тазгодишният ГЛОТХОС ще бъде много интересен и изпълнен с незабравими емоции. passifier.gif
Като най-старши,предлагам аз и Емс да контролираме нещата, за да може всичко да си е на мястото. 15.gif
eL
Цитат(Jordan @ Mar 1 2007, 18:07) *
Тука пак се завъртя интригата. ПМС, няма да съм сам я

То нямаше интрига за съжаление. happy.gif Само някой да се е опитал да ни провали ГЛОТХОС-а ... ще се види ПМС-а в действие 18.gif 15.gif
Значи да пускаме чара на манипулаторите а? biggrin2.gif Аз предлагам да не им пипаме пристрастията на Брукасите ... ТИМ-а на "отървалите кожи" включва : Дарито,Насито,Жакито,Мимозка,Патето ... biggrin2.gif ... за други емунизирани шматки не се сещам в момента.

Изрових малко важна и позабравена информация относно предстоящото събитие :
Цитат
Цитат(Devil^Rose^^ @ Sep 15 2006, 17:33) *

Голямото Лятно One Tree Hill Отпускарско Събиране e ГЛОТХОС на предната страница се роди
Цитат
Ели, кога ще ни приготвиш нещо вкусно с тия ... "сирена" щом твърдиш, че били хубави.
Охоо ... не само ще ви направя манджичка, но и няма да разберете че има от "мухлясалото" там ... и мен ме залъгаха първия път, за да не мога да отрека после че ми е харесало ...като историята с бирените фастъци ... в началото ги ненавиждах, но в момента в който ги пробвах с биричка разбрах, че комбинацията е култова ... както диня със сирене ... или пъпеш с мед ... ае луда работа
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Sep 26 2006, 07:19) *

Ели,Хриси,Наси,Дарето,Мимс,Йордански,Теди,Еми и другииии!Трябват ни още момчета че Йордански ще се побърка с нас!
Jordan
Цитат(Peyton Sawyer @ Mar 2 2007, 00:34) *

Ели,Хриси,Наси,Дарето,Мимс,Йордански,Теди,Еми и другииии!Трябват ни още момчета че Йордански ще се побърка с нас!

Не си далеч от истината... 18.gif
DjuDju
уау ГЛОТХОС-звучи много добре biggrin2.gif mrgreen[1].gif
Здравей Борислава!!! Тук е супер!
borislava
Мерси на всички за поздравите за добре дошла, тук наистина е много готино, ааа и да не забравя :добре заварила rolleyes.gif
^Mim0zKa^
Абе еЙ ахахах какви са тези ЗлокоБни идеИиИ за мен ... аз съм си БрукаС4е завиНаги smile.gif аагаахах Брукасии гордеЙте се с мен... smile.gif)))))
А пък вие наиСтина ще е добре да си Носите.. ЖИлет4ици...4е на нас МорскиТе 4еда.. не са ни Мирни главите mrgreen[1].gif 18.gif
П.С ПриятеЛски сЪвет... знаете 4е ви Оби4ам 15.gif
Jordan
Цитат(^Mim0zKa^ @ Mar 4 2007, 14:45) *
Абе еЙ ахахах какви са тези ЗлокоБни идеИиИ за мен ... аз съм си БрукаС4е завиНаги

като опре главата в дъното друго ще мислиш 15.gif
ludoto_tedi
Хи на всички аз съм Теодора от СТЗ .Малко скучно лудаче съм... приятно ми е biggrin.gif
BledPoet
wacko.gif ААААА... като гледам, какво им мислите на Брукасите, bangin.gif chair.gif bicycle.gif emoticon1 (108).gif мисля че ще е по-добре, да го пропусна това ГЛОТХОС и без това във водата, съм като пирон в кофичка с кисело мляко biggrin2.gif . Освен ако Лейтъните не се смилят над мен angel_not.gif

ПП. Никога няма да ви се дам жив BlueTeamEnforcer.gif 18.gif 18.gif
3хП. ОПА Новите хорица, щях да ви забравя ВЕЛКОМ happy.gif
Jordan
Цитат(BledPoet @ Mar 7 2007, 13:06) *
Освен ако Лейтъните не се смилят над мен angel_not.gif
ПП. Никога няма да ви се дам жив BlueTeamEnforcer.gif 18.gif 18.gif

dry.gif Емиииии ще си помислим biggrin2.gif
one tree hill fan
Май феновете на One Tree hill наистина са доста.Аз съм Виктория от Пловдив и също си падам по сериала.Може да не съм един от първите му фенове, но за сметка на това макар и късно направо полудях по него.Все пак да кажа и нещо повече за мен.Уча в ПГХТТ и обожавам да гледам филми по принцип.
becimeci
Здрастиии на вситеее хихи казвам се Рали и съм от София.Живея в Младост 4 и съм на 14 годинкии и такамз аа и съм ужасно ужасноо голям фен на отх обожавам го имам над 1000 снимки някои съм правила самичка ама те са грознички и не ги показвам хихи ноо простууу тва е велик сериал НАЙ-великия бих казала worthy.gif
SeMiNi
Здрасти Рали! 2hi[1].gif Надявам се тук да си прекарваш добре.
Nasi
welcomeani.gif
Добре дошли на всички нови фенове. smile.gif
hristin4e
Аз не съм чак толкова нова, но не се познаваме unsure.gif
Казвам се Христина и съм от Пловдив, на 15 съм wink.gif Мисля, че всички сте много готини хора biggrin2.gif tongue.gif
ALeX4e7y^
Здрасти ,Хриси!Аз съм Сашка почти на 14 biggrin2.gif Приятно ми е
Menna
Цитат(hristin4e @ Mar 20 2007, 19:04) *
Казвам се Христина и съм от Пловдив, на 15 съм

Обожавам аватара ти, както разбира се и филма от него. wub.gif

Добре дошла на теб и на всички останали. happy.gif
hristin4e
Мерси за поздравите за добре дошла tongue.gif

P.S. Menna мерси, това ми е любимия филм biggrin2.gif wink.gif
^Mim0zKa^
Квоо става е Дружки wink.gif аухьух Молите ли се Вечее за Глотхоса... smile.gif) хм.. щотууу аз се Готвя.. mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif 18.gif
П.С Йори.. знаеШ знаеШ колко мн те обичам нали... rolleyes.gif За теб ще има специАлна изненада... 15.gif 15.gif 15.gif
susito
ЗДРАСТИ!!! Аз не съм никак нова,ама пак да ви кажа,че съм Силвия на 1 от СЛ...и т'ва Глотхос звучи заинтригуващо
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.