Да си призная не можах да разбера цялата тая работа с "въпросните момичета и боговете ...бла бла".
![2thin[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2thin[1].gif)
Не помня да съм се нахвърляла върху някой, но щом казваш явно е така. Нямам намерение да вадя черния тефтер и да си отбелязвам с 'тикче' всеки път когато мненията ви не са по дадената тема.

Случвало се е на всеки, човешко е. Това което исках да кажа с предния си пост беше, че се опитваме да съберем тайфа (чиято цел е с чисто запознателен характер

-
ПО ТЕМАТА ... ). Единственото
НЕсправедливо нещо в случая е това събитие да
НЕ се състои поради липса на достатъчно осведоменост и популярност. Целта Ми беше
ТАЗИ. Вие, естествено имате право да си мислите каквото си искате.
"
Оле
да
тъкмо
те
снимах
после
дойде до
мен"
"
Обичам
да
точно
това не ме е
срам
приятелки
да ида
място" ... признавам изключително предизвикателсто е ... но ще го разшифровам до края ...

... и ще отктия че точно това си имала впредвид с предното изречение.
Цитат
И като гледам вие не се запознавате тук.Сама каза,че темата е за запознанства.
Тъй като гледам, скоро май няма да се запознаем и на друго място ... Саботирани бяхме отвсякъде

п.с. Зории

Кууул ... там ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕМ, нали?
p.s.2. (22.42)

Нямам намерение да обсъждам повече тая глупост ...
dqvol4e7o_mims Шифъра не е твой...
Lof_Chad ... нищо лично, забавлявам си се.

Пийс
п.с.3. (23.00h) Цитат
А това от къде го измесли Хахахахха незнам! предавай точно информацията !
Пак останах неразбрана ...

Горкия индивид с ниска степен на интелигентност...съжали го.
.gif)
Прости му невежата проява на черен хумор...
"А от това ,че са ме давали по ТВ-то меже да си извадите изводи :Обичам да ходя на интересни места,а точно това беше повода да ида там и ме дават по ТВ-то
Не ме е срам от камери
Прекарвам свободното си време с моите приятелки
Зарязвам ученето само ,за да ида на някое интересно място " СМИСЪЛА БЕШЕ СЛЕДНИЯ : АЗ НЕ БИХ МОГЛА ДА СИ НАПРАВЯ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ИЗВОДИ ЗА ТЕБ, САМО ОТ ТОВА ЧЕ СА ТЕ ДАВАЛИ ПО ТВ-ТО!!!

Затова се пошегувах. Но това съм само аз, другите сигурно са по-интелигентни и сами ще се досетят!!!
п.с.4. (часовника на компа ми изостава

) и още нещо в бързината : Айде следващия път ако ще ми слагаш разни "етикети" поне да ме познаваш!!!