(Menna @ Jan 27 2007, 21:38)

Чуден цвят на косата имаш. Вече си блондинка под прикритие.
Даре 
знам че дългите ми изречения в повечето случаи с минимален смисов заряд могат лесно да заблудят хората, че съм "блонди" ... което би обеснило доста неща, но всъщност естествения ми цвят е тъмнокафяв.... Признавам си, изпитах известни трудности да открия доказателство което да потвърди тезата ми ... Ноо :
(не се смей, в моя защита ще кажа че е правена преди 3 години)the proof:
първите трима в листата ти са най-мързеливите безделници,които се занимават с едно голямо НИЩО
Защо ли ми звучи познато?

Мисля че вашата компания трябва да приюти още един "нов" член.
Че си спечелила,спечелила си,но кажи на нашите любопитни,сеирджийски души колко пъти се преби и имаше ли разни пикантерии?
Хммм...бях сигурна че ще се стигне дотам.

Какво да ви правя, нали си ви обичам...в момента ме мързи да пиша фермани (или 16 листа хартия, нали така Мимски
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
) така че ще ви кача още снимчици, надявам се по тях да си скалъпите историйката :
1,
това се виждаше от терасата на стаята ми,
тикви,
леденото ми сърце 
,
сиамските близначки,
let's party,
Мис "копривки" - травестит
Айде стига толкоз....

....
Само дано под "често" имаш предвид по-често от 2-3 месеца интервал.
Вчера и днес брои ли се за често ?

Надявам се да имам повечко свободно време ... Ай промис ще се постарая да не отсъствам по толкова дълго

.... или поне да съобщавам го кога ще съм в неоткриваемост.
Нещо за
Хейдън Кристенсен ли чух?
Насе, я бързо идвай да обменим информация...Тоя пич е
СУУпер СЕКСИ 
И в
Star Wars е готин, но откакто го гледах в
Life as a House и по-специално в тази сцена :
http://i64.photobucket.com/albums/h193/Ani.../Sam/laah2b.jpg заема голямо място в еротичните ми фантазии

...
Като ви гледам колко сте си близки Menna,Nasi,ludoto_mimi,Payton Sawyer....и още и още,направо ви завиждам(благородно)
Така е, права си; надушихме се взаимно

Хич недей да завиждаш ами скачай в кюпа и си коментирай с нас...така става ''магията'' на the big friendship