Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
eL
(Menna @ Jan 27 2007, 21:38) *
Чуден цвят на косата имаш. Вече си блондинка под прикритие.
Даре bigarmhug.gif знам че дългите ми изречения в повечето случаи с минимален смисов заряд могат лесно да заблудят хората, че съм "блонди" ... което би обеснило доста неща, но всъщност естествения ми цвят е тъмнокафяв.... Признавам си, изпитах известни трудности да открия доказателство което да потвърди тезата ми ... Ноо : (не се смей, в моя защита ще кажа че е правена преди 3 години)
the proof:
първите трима в листата ти са най-мързеливите безделници,които се занимават с едно голямо НИЩО
Защо ли ми звучи познато? rolleyes.gif Мисля че вашата компания трябва да приюти още един "нов" член. happy.gif
Че си спечелила,спечелила си,но кажи на нашите любопитни,сеирджийски души колко пъти се преби и имаше ли разни пикантерии?

Хммм...бях сигурна че ще се стигне дотам. 10.gif Какво да ви правя, нали си ви обичам...в момента ме мързи да пиша фермани (или 16 листа хартия, нали така Мимски mrgreen[1].gif ) така че ще ви кача още снимчици, надявам се по тях да си скалъпите историйката :
1,това се виждаше от терасата на стаята ми, тикви,леденото ми сърце wink.gif,сиамските близначки, let's party,Мис "копривки" - травестит 18.gif
Айде стига толкоз.... happy.gif ....
Само дано под "често" имаш предвид по-често от 2-3 месеца интервал.

Вчера и днес брои ли се за често ? 18.gif bigarmhug.gif Надявам се да имам повечко свободно време ... Ай промис ще се постарая да не отсъствам по толкова дълго rolleyes.gif .... или поне да съобщавам го кога ще съм в неоткриваемост. 18.gif

Нещо за Хейдън Кристенсен ли чух? 3.gif Насе, я бързо идвай да обменим информация...Тоя пич е СУУпер СЕКСИ 10.gif И в Star Wars е готин, но откакто го гледах в Life as a House и по-специално в тази сцена :
http://i64.photobucket.com/albums/h193/Ani.../Sam/laah2b.jpg
заема голямо място в еротичните ми фантазии blush.gif biggrin2.gif ...
Като ви гледам колко сте си близки Menna,Nasi,ludoto_mimi,Payton Sawyer....и още и още,направо ви завиждам(благородно)
Така е, права си; надушихме се взаимно 15.gif Хич недей да завиждаш ами скачай в кюпа и си коментирай с нас...така става ''магията'' на the big friendship biggrin2.gif
fenka_lucas_i_brooke
Лелеллеле ЕЛИИИИИИИИИИИИИИИИ ще те убия 18.gif 18.gif 18.gif как се радвам че се върна!!!!Ще те убия от щастие просто!!!Много ми липсваше!!!Не знам въобще дали си ми получавала смс-и или на скайп хиляди пъти ти писах!!!
Но както и да е!
Добре дошла отново!
Честити празници и на теб!
Гледам не си си губила времето!!! rolleyes.gif

Целувки и гледай да не се загубиш пак така!!!
ludoto_mimi
или 16 листа хартия, нали така Мимски mrgreen[1].gif

Защо ли си спомням, че бяха 18...

Както и да е, гледай да наминаваш така често като вчера и днес. Ааа, много интересна е била гледката от терасата ти. 18.gif 18.gif
Да се изясним, че Наси пак ще каже нещо, не съм казвала нищо лошо за Хейдън. biggrin2.gif Много си е хубаво момчето. blush.gif Обаче (като казахме SW) Юън Макгрегър е много по-хубав! emoticon1 (107).gif
ThePinkDuck
Подозирам, че с цялата тази работа Ели само тества колко точно означава за нас. Всеки път си умира от садистично удоволствие като ни гледа как ни мъчи с липсата си. Какво мога да кажа - ЕЛИИИИИИИ ш те трепам с нежто тежко ако пак излипсваш за толкова много време!
Гледам назад постовете и тъкмо си викам, че Ети се разписала, а то някой с ник почти кат нейния бил, жалко!
Та както и да е, казах на Елинценцето каквото имах да казвам, дано да си вземе бележка! mrgreen[1].gif
kingsize-4eto
Здравейте 2hi[1].gif Казвам се Петя.На 13г.съм,зодия овен.Живея и съм родена в София-Овча Купел1.Предимната музика която слушам е хип-хоп и бг рап.Ще ми е много приятно да се запозная с всеки които пожелае smile.gif
girl_from_hell
здравей, петя порендото фенче от софия smile.gif браво
ще си прекараш забавно сигурна съм в нашото форумче smile.gif
ludoto_tedi
хей здравейте аз... малко се губя тука.... ЕЛИИИИИ виждам ,че си пуснала няколко постища отново wink.gif аз ... почти не пиша мнения ама нямаше как сега ,но ако има място все още във вашия тим за едно досадно лударче от стз (и много мързеливо) бих се радвала да се присъединя към вас.аз съм м алко малко и ... да не се намесвам във вашите разговори на все пак цунки за всички хихих
ludoto_mimi
(Peyton Sawyer @ Jan 27 2007, 18:26) *
(Мимски,Дари,Наси,Теди,Жаки,Йордански, Еми,Нинче, Марийче

Тука чие име пише бе? На едно Теди ми се привижда. biggrin2.gif Ти отдавна си се присъединила към нашия тим. bigarmhug.gif
DeVouR
ЛЕЛЕ...ама съм и аз една..!! 16.gif От близо една година си следя филма, 4ета си из форума...тук там споделя някое- друго мнение, а не съм видяла тази тема. И да--> понеже видях, че има МНОГО фенове от Пловдив, по- специално от Английската и реших и аз да се представя. : Аз съм на 16 години, следователно съм 10 клас в ЕГ"Пловдив" . rolleyes.gif . ОТН ( или " Самотно дърво на хълма laugh.gif blink.gif ) е един много готин, земен сериал ии много ми харесва и се радвам, че има толкова фенове. Приятно ми е да се запозная със всички Съфорумци - Аз съм Катя 1sun[1].gif
ALeX4e7y^
Здрасти Катя аз съм Сашка от Троян гарантирам,че тук ще си прекараш страхотно biggrin2.gif
^Mim0zKa^
ДаРе ,НаСи , еЛи , мИмИ ,еЛииии .. КуКли4киТе ми sad.gif Толкова много ми липсвахте... sad.gif
Мразя го тфа даскало.. ваобще не мога да флизам ве4е.. ама да не ви е МинаЛо през ума 4е съМ ви забравила.. тфа е последното неЩо което 6те направЯ rolleyes.gif Саму Искам да знаете 4е супер много ви оби4аммм и се Радвам 4е сега пак се сабраХме.. даже и за маЛку wink.gif
ЗдраСти на вси4ки нови сладуР4ета {}
(:ive7{}:)
Първо да се извиня 4е пиша тук, но не се сетих по подходящо място е сори sorry.gif

Тъй де искам да знам има ли достатъчно навити хора от Варна да напраим и тук една среща!!!

solenka
Леле! Колко нови хора са се появили! Здравейте на всички знайни и незнайни герой на ОТХ форума! 2hi[1].gif Как прозвуча само. blush.gif И аз се завърнах след тежък месец, наречен сесия. Важното е, че си взех всички изпити и съм много щастлива! 4part[1].gif
Bloody_Tears
Браво!Еййй само умници сме се събрали всички фенчета на ОТХ бе.само така,продължавайте в същият дух!
ludoto_mimi
Ели, честито успешно вземане на изпитите. 4.gif Още много изпити да си вземеш с такъв успех, че ако може и по-висок. smile.gif
solenka
Мерси, мерси!
qwe123
Здрасти.Тъкмо се чудех как да се запозная с някой в тоя форум и видях тази тема biggrin2.gif Аз съм Диди smile.gif
ALeX4e7y^
Здрасти,Диди аз съм Сашка от Троян пр ми е biggrin2.gif
Adskata
Здравейте и от мен.Аз съм Диляна от Бургас.По принцип ми викат Дидка smile.gif
Bloody_Tears
Дорбе дошли на всички!Аз съм Мария. smile.gif
^Mim0zKa^
Цитат(Adskata @ Feb 5 2007, 23:19) *
Здравейте и от мен.Аз съм Диляна от Бургас.По принцип ми викат Дидка smile.gif

ЗдраСти Диди ;]]]] И аз съм От Бургас... ам smile.gif Каде у4иш...колко си гоЛяма .. smile.gif
qwe123
Аз от доста време съм тука,ама от скоро почнах да влизам редовно tongue.gif Приятно ми е да се запознаем smile.gif ^Mim0zKa^,Adskata и аз съм от Бургас tongue.gif biggrin.gif
*_*Селин*_*
Здравейте и от мен 2hi[1].gif Аз се казвам Селин и съм от София smile.gif
Sniper
Здравейте Селин, Диди, Дидка, Катя, Петя и добре дошли. Аз съм Ники, приятно ми е. happy.gif
ThePinkDuck
Уелкъм на всички новодшли. Спазвайте правилата на форума и престоя ви тук освен полезен ще бъде и приятен.
Jordan
....иначе ще се сблъскате с жестоката ръка на закона- Розовата Патка unsure.gif 18.gif
Иначе уелкъм еврибади.При нас е весело, общо взето
qwe123
Еми на мен вече ми е весело smile.gif
ALeX4e7y^
Добре дошли на всички нови!!! biggrin2.gif
Morska~Vu6ka
Ха добре заварили!Къде са питката и меда,да ни посрещате biggrin2.gif
SeMiNi
Здрасти,WeLCoME на всички!:)Аз съм Симона,от ВарНа и много ясно че съм голяма фенка на ОТХ!:D
BledPoet
Цитат(Morska~Vu6ka @ Feb 13 2007, 21:10) *

happy.gif Абе питка може и да няма, ма по една шкембе чорба, може и да ти изнамерим 18.gif 18.gif 18.gif

Welcome, Willkommen, Benvenuti, Bienvenue
Morska~Vu6ka
Цитат(BledPoet @ Feb 14 2007, 14:47) *
Цитат(Morska~Vu6ka @ Feb 13 2007, 21:10) *

happy.gif Абе питка може и да няма, ма по една шкембе чорба, може и да ти изнамерим 18.gif 18.gif 18.gif

Welcome, Willkommen, Benvenuti, Bienvenue

Еее,ти намери с кво да ме посрещнеш laugh.gif аре за тебе шкембето,за мене нещо по-така,че откровено казано,не съм му голяма фенка на това хапване - май си предпочитам питка с мед...може и само мед,ама само не шкембе,смили се моля те laugh.gif
BledPoet
Цитат(Morska~Vu6ka @ Feb 15 2007, 19:55) *
Еее,ти намери с кво да ме посрещнеш laugh.gif аре за тебе шкембето,за мене нещо по-така,че откровено казано,не съм му голяма фенка на това хапване - май си предпочитам питка с мед...може и само мед,ама само не шкембе,смили се моля те laugh.gif

unsure.gif Добре де добре, няма да те гощаваме с шкембе(и аз това чудо на кулинарията не го ям yuk.gif - така че заминава по направление в тоалетната чиния, заедно с половин шише тоалетно пате, че да не вони на заклано) biggrin2.gif

Е са отивам, да изровая от килера бъклицата и дряна и да ви почвам наред emoticon1 (53).gif
Vaninka87
Здравейте на ВСИЧКИ!!! Аз май съм най - новата тук blush.gif Като чета из форума и установявам, че всички сте много готини!!! Явно сериала (това, което ни обединява всички тук) ни облагородява!!! Надявам се, може би като всички вас, да открия нови приятели тук 2hi[1].gif
dorito8809
Здравейте и от мен.Аз съм Дора и съм от Пловдив.Приатно ми е smile.gif А OTH e страхотен изгледах трите сезона за 4 дена,но понякога ми се иска да има 2-3 поредни епизода в които просто всичко да е наред и всички да са щастливи blush.gif Не искам много нали?
ALeX4e7y^
Здрасти,Доре!Аз съм Сашка от Троян biggrin2.gif
Bloody_Tears
Здравйейти and welcomeani.gif на всички новички и не чак толкова новички! smile.gif
pinkovsjason
Васил от Пловдив съм mrgreen[1].gif Голям фен на OTH и Локо ПД mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif biggrin2.gif
sa6enka
Здравейте и от мен,аз съм Поли от София, biggrin.gif ако някой друг от софия се навие да ми пише ще се радвам go_team.gif
Morska~Vu6ka
Здр мацка,и аз може да се каже че съм от София Сити,та здр smile.gif ако имаш интерес пиши лс или в скайп,нямам нищо против.Уелкъм! biggrin2.gif rolleyes.gif
sa6enka
Радвам се biggrin2.gif
Bloody_Tears
Добре дошла Поли.Тук е много забавно,мжеш да си намериш и много нови приятели. tongue.gif
sa6enka
точно тово очаквам happy.gif
katu6a
2hi[1].gif зравейте аз Катя и съм от Варна на 18 години съм и от много скоро гледам това сериалче - едва от две седмици ама вече съм изгледала всички серии, които са излезли и мога да кажа само едно ТОВА Е НАЙ - ВЕЛИКОТО ФИЛМЧЕ worthy.gif
sa6enka
Даааам определено е най-готиното филмче което съм гледала,радвам се да се запознаеме Катя както ми казаха и на мен: Тук ще ти хареса wink.gif
(:ive7{}:)
здр на вси4ки и от мен 2hi[1].gif
тук наистина е мн яко
Катя,радвам се 4е има хора и от Варна-аз съм Ивана и аз съм от там
katu6a
радвам се че има хора и от Варна и съм сигурна че тук ще ми хареса а и знае ли човек може да намеря добри приятели във ваше лице
Jordan
вие от Варна...така някоя покана за лятото.... biggrin2.gif
DjuDju
Здр на всички.Аз от две седмици някъде влизам във форума.Казвам се Деляна,на 20 год. от Варна.Сериала го следя от скоро вече ги изгледах всичките sad.gif.Мога и аз да кажа че просто няма друг подобен!!! Only One Tree Hill
katu6a
покана ли искате ами айде идвайте бе то и без това тук живота е лятото...така че чувствайте се поканениtongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.