Охо, тайфа к'во стаа?
Мисля да не изчислявам периода - от последния ми пост до днешната дата(
27.01) ...
because ... нещо не мога да го сметна (мозъкът ми не е проектиран за събиране и изваждане на двуцифрени числа

)... Няя значение, то ми стана навик да се появявам и изчезвам; В т'ва ми е чара явно
Да разказвам сега ... (
Мимски,Дари,Наси,Теди,Жаки,Йордански, Еми,Нинче, Марийче...Вие шантави елементи със зачатъци на психични отклонения, да не съм чула че сте ме забравили!?

Да не се наложи да ви подосаждам малко и да си припомните набързо ...

Хмм...откъде да започна :
1) Да не забравя да ви честитя коледните,новогодишните и всички други праздници, които пропуснах така безцеремонно и нахално

... Не върви сега да ви пожелавам нещо, пожелайте си го вие пък дано сте достатъчно упорити да го постигнете.
2) Поради факта, че много от вас не ме познават (
обняснимо) ще постна няколко снимчици .. Ето ме* :
(*Мимски, my friend-подчертавам думата "приятел" ще ме извиниш, че не ги поствам в темата за снимки, но не искам да си разкъсвам мнението) 3) След като вече си показах физиономията, се чувствам по-спокойна да разкажа още нещо

...а именно къде скиторих? (тя Мимс знае ама ..

) Ходихме на лагер в една хижа .. "
Копривките" на 20км от Пловдив. Ако сте чули/прочели във вестниците за "
Ученици закъсали с автобус" или "
Деца в плен на снежна лавина"...сме НИе

...Какво всъщност се случи : Нашата група, която наброяваше около 60-тина души, нямаше как да се събере в един автобус и затова едната част се намести нахално в автобуса, а другите нещастни души трябваше да се возят с едно малко бусче. Тъй, дотук добре - ние(нахалните в автобуса)си пристигнахме навреме в хижата, я другите с буса закъсаха на 3км от станцията. Как ви се виждат 20-тина пешеходци,с сакове по-тежки от самите тях, по заледен баир? Не е приятна гледка нали? Хаха ... ние обаче се отървахме и геройсти си пекохме дупетата на парното във фоаето. После имаше мрънкания, оплаквания, и се стигна до там че някакво момиче се обади на медиите ... а тия хиени само т'ва чакат. Наприказваха сумати глупости, като "повалени от лавина","голи на студа с чантите" дрън, дрън. И това са '
сериозните' ни Медии. Смятайте колко процента от това което се пише по вестниците е истина.Наложи се от канал 1 да дойдат и да се уверят с очите си че сме на топло и сигурно.Както и да е...разприказвах/разписах се...Айде стига ми толкоз, че пиша от 20 мин. Като цяло екскурзията мина добре, карах ски(спечелих награда за "
Снегояд",правете си изводите колко "добре" съм карала)...
п.с.
Теди мерси за разследването което си направила в темата за Брукас. Ехх... къф си хакер.

Аз мислех да му подготвя банер, текст, сюжет(btw това ми е най-новото клипче...сега работя по едно на Брук и Нейтън... ама знам ли? тука чета разни работи - може да почакам до 15 епизод и да събера повече клипов материал
п.с.2. сериозната причина поради която отсъствах толкова много е свързана с подготовката ми по история и литература... ах мамиц** им...мразя ги вече.

п.с.3. Я дайде няк'ъф банер насам ...

мойте аватари на подписа са 'изхабени' отвякъде