Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
ThePinkDuck
Ееее браво! Доживях някой да се представи като хората. Евала.
Добре дошли на всчки нови и не до там. Спазвайте правилата на форума и престоят ви тук освен полезен ще бъде и приятен. (почвам да се повтарям, ама то повторението е майка за знанието...надявам се) mrgreen[1].gif
girl_from_hell
Пате и аз искам да поздрава Sandro наистина много хубаво преставаня и ако взимате примери мили фенове ще бъде много добре

и спедиално за Sandro добре дошъл smile.gifнадявам се тука да ти хареса и да се забаваляваш и разбира ще научаваш много нова информация за твоя и нашия любим сериал
Bloody_Tears
welcomeani.gif Sandro!Тука е много хубаво при нас!
deni4kka
Здрасти !!
Казвам се Деница, на 14 съм и съм от Бургас...мммм много се кефя на ОТН и до сега съм изгледала всички иэлеэнали серии(от 1 до s.4 ep.10) и честно не мога да дочакам 11 серия на 4 сезон smile.gif) До сега обаче не съм се натъквала много на фенове на ОТН от Бургас (за жалост, защото филмчето е страхотно) и много ще се радвам ако тук има някой съгражданин biggrin.gif (не че вие не ми стигате biggrin.gif) За сега толкова :PpP Пишете smile.gif
Bloody_Tears
Здравей Дени.Тука имаше няколко фенчета от Бургас.Много ми е приятно,аз съм Мария.Мога да те уверя,че тук е страхотно и ще намериш много нови приятели!
girl_from_hell
deni4kka добре дошла и тука има няколо човека от Бургас междодругото не си самичко smile.gif
SLID3ra
аз съм Ники преди около месец разбрах за сериала и вече съм върл фен грабна ме колко реално ми звучи всичко се едно си лафим с моите приятели /ОТХ РУллс!!/
на 18 г от София занимавам се с мн неща от танци до политика
а вече и с ОТХ яд ме е че късно видях за срещата в София иначе
щях да доида
Bloody_Tears
Здравей SLID3ra и добре дошъл!
girl_from_hell
SLID3ra охо здравей smile.gif и все повече става ме софианците
и на следващата среща да си на линия smile.gif да не се караме smile.gif
ALeX4e7y^
Здрасти и от мен Ники от София аз съм Сашка! 10.gif
Menna
Добре дошли на всички нови фенове! welcomeani.gif
sofi7o
Здравейте казвам се София на 14 години съм от София и не съм нова фенка biggrin.gif сериала ми го препоръча една приятелка гледам го от Април месец 2006г. но нямам навика да пиша във форума само чета новините smile.gif.И понеже аз съм много голяма фенка искам да ви кажа че в момента си правя сайт и в него ще има страница посветена на ОТХ и на София Буш моята любима актриса от сериала щом стане готов ще ви дам линк да го оцените и да прецените дали съм голяма фенка wink.gif аа за сега ето тук може да ме видите www.149733.sladur.com 10.gif
Bloody_Tears
Здравей София от София happy.gif.Добре дошла и влизай по-често и не се срамувай да пишеш.И аз бях така преди,но няма нищо страшно. smile.gif
Много ще се радвам да видя сайта ти,когато стане готов.И още нещо,щях да забравя... smile.gifМного си сладичка. smile.gif
Brukas_fenka
hi
Прятно ми е аз съм Кристиана на 14 съм 2 метра съм,едногърда съм,обиколката ми е 95 см.,хубава съм и съм руса и самотна.търса Рус Висок,бугат и синеок.GSM-ма ми е 0897206402 позвънете ми веднага щом го прочитете щото вечи ша икскрейзъм
WestStar
Чудя се да се представям ли....да не се ли...

Ама айде...

Изгледах всичките серии до 4-ти сезон 10та серия за 3 седмици.... Един ден гледах 9 серии за един ден, просто адски ме зариби филма. Занимавам се с музика и философия....във филма има и от двете. Какво мога да искам повече, а като прибавя това....че съм на 18 години, сериала става отличен за мен... Записвам си всички цитати от всяка една серия.... Просто наистина е голям урок този филм.

Иначе за мен....кво да кажа... Уча в музикално училище. Обичам музиката най-много от всичко, занимавам се с клубна музика професионално (DJ) . Модератор съм във форумите на БМО и Радио Сити.... Занимавам се и с Simracing... Това, което е най-ценно...са моите приятели. Това е за мен.... не очаквам нищо от тук, просто да си гледам инфото за излизащите серии и това е smile.gif

Поздрави
Bloody_Tears
Добре дошъл WestStar!
WestStar
добре сте ме заварили smile.gif
Sniper
Здравейте! Казвам се Николай, на 18 години съм, от Стара Загора. Уча в Професионална гимназия по електроника "Джон Атанасов" - Стара Загора. Тази година ще съм абитуриентче 10.gif и ще кандидатсвам в ТУ в София с Компютърни системи и технологии, дано ме приемат. smile.gif Много обичам да спортувам футбол, баскетбол, волейбол, колоездене, плуване, тенис на маса, абе всичко. biggrin2.gif Също обичам да слушам музика, да гледам филми и сериали. И аз, като всички вас, се пристрастих към ОТН. Много се радвам, че се регистрирах в този форум, защото виждам, че тук сте се събрали все готини момичета и момчета (по-малко, но пак има) и се забавлявате страхотно. Аз от няколко дена съм тук, но то не беше разглеждане, то не беше четене. rolleyes.gif Убеден съм, че и аз ще си прекарам страхотно във форума. bigwink[1].gif
Bloody_Tears
Здравей Ники!Добре дошъл!
ALeX4e7y^
Здрасти,Ники,аз съм Сашка от Троян 10.gif
ludoto_mimi
Здрасти, Ники. biggrin2.gif
klopesss
Здравейте!Аз съм Михаела, но ми казват Миша или Михи rolleyes.gif От няколко месеца съм във форума , но не съм писала изобщо- само четях.Е сега реших да почна да пиша, затова първо да се представя! На 20 съм, уча Право 2 курс в СУ и сега съм в сесия sick1.gif На ОТХ съм му голяма фенка, наистина този сериял е супер як.Любимите ми актьори от него са Чад и София! И на О.С. съм голяма фенка, въпреки че като чета мненията на повечето от вас-смятате, че е голяма боза, аз изобщо не мисля така .Не оби4ам да правя сравнение между двата филма и да казвам кой ми харесва повече, защото смятам, че са много различни!Общо всето съм фенка на сериялите- други любими:Prison break, Sex & the City, Friends.Какво друго-голям меломан съм- слушам музика по цял ден.Хайде, стига ви толкова инфо rolleyes.gif
DaniEl
Миша(ако мога да те наричам така)добре дошла. Искрено се надявам във форума да ти хареса
Приятно изкарване! 57.gif
BledPoet
Добре дошли на всички, от последните 4 страници, искам да ви пожелая приятен престой във форума na GGbit и по специялно този на OTH smile.gif

ПП. спазвайте правилата wink.gif и правилата, ще спазват вас biggrin.gif
Menna
Привет,привет.....добре сте ни дошли! biggrin2.gif welcomeani.gif
Ник,радвам се че се регна във форума и пиши по-често. bigarmhug.gif
Миша,успех на изпитите. biggrin2.gif Аз също излизам в сесия и знам какъв тормоз е. yuk.gif
Sniper

Миша, Дари, пожелавам ви успех с изпитите. smile.gif

solenka
Здравейте Ники и Миша! Надявам се да си прекарате добре тук!

Миша, Дари, и аз ви желая успех на изпитите! Знам какво е, защото моята сесия вече започна, даже и 1 изпит мина вече.
Bloody_Tears
Добре дошла Мише!И на всички останали smile.gif
EcKo
Здравейте и от мен...Казвам се Иван на 18 години съм от София. biggrin2.gif
Alex_Love_Lucas
2hi[1].gif Здрасти wub.gif аз съм Алекс от София и напоследък май доста се пристрастих към OTH wub.gif Особено към Лукас, хааххахаа wub.gif Много ще се радвам, ако си пиша с някой фен кат мен, все пак трябва да обменяме инфо rolleyes.gif Цунки на всички wub.gif
Sniper
Здравейте Иван и Алекс и добре дошли! welcomeani.gif Аз съм Ники, приятно ми е. smile.gif
ThePinkDuck
Уелкъм на всички новодошли от последните няколко страници. Спазвайте правилата на форума и престоят ви тук освен полезен ще бъде и приятен.
Пожелавам ви ползотворно браузване!
Alex_Love_Lucas
И на мен ми е приятно, Ники и всички останалиsmile.gif който иска може да ми пише wub.gif
(:ive7{}:)
Здр на всички и от мен! Аз съм Ивана (предпо4итам Иве или нещо подобно) На 15 съм(почти) и съм от Варна. Уча в 1ва ЕГ и за ся съм зай4е. Кво друго да ви кажа за мен confused.gif Ми от време на време(пове4е лятото) тренирам плуване и малко синхронно. Много се кефя на OTH. Сериал4ето просто е the best
Както и форума!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Bloody_Tears
Здравей Иве и добре дошла!Аз съм Мария и ми е много приятно да се запознаем.Тук е чудесно smile.gif
eL
Охо, тайфа к'во стаа?

Мисля да не изчислявам периода - от последния ми пост до днешната дата(27.01) ...because ... нещо не мога да го сметна (мозъкът ми не е проектиран за събиране и изваждане на двуцифрени числа 18.gif )... Няя значение, то ми стана навик да се появявам и изчезвам; В т'ва ми е чара явно biggrin2.gif

Да разказвам сега ... (Мимски,Дари,Наси,Теди,Жаки,Йордански, Еми,Нинче, Марийче...Вие шантави елементи със зачатъци на психични отклонения, да не съм чула че сте ме забравили!? 9.gif Да не се наложи да ви подосаждам малко и да си припомните набързо ... 10.gif Хмм...откъде да започна :

1) Да не забравя да ви честитя коледните,новогодишните и всички други праздници, които пропуснах така безцеремонно и нахално happy.gif ... Не върви сега да ви пожелавам нещо, пожелайте си го вие пък дано сте достатъчно упорити да го постигнете. rolleyes.gif
2) Поради факта, че много от вас не ме познават (обняснимо) ще постна няколко снимчици .. Ето ме* :

(*Мимски, my friend-подчертавам думата "приятел" ще ме извиниш, че не ги поствам в темата за снимки, но не искам да си разкъсвам мнението)

3) След като вече си показах физиономията, се чувствам по-спокойна да разкажа още нещо biggrin.gif ...а именно къде скиторих? (тя Мимс знае ама .. rolleyes.gif ) Ходихме на лагер в една хижа .. "Копривките" на 20км от Пловдив. Ако сте чули/прочели във вестниците за "Ученици закъсали с автобус" или "Деца в плен на снежна лавина"...сме НИе 16.gif ...Какво всъщност се случи : Нашата група, която наброяваше около 60-тина души, нямаше как да се събере в един автобус и затова едната част се намести нахално в автобуса, а другите нещастни души трябваше да се возят с едно малко бусче. Тъй, дотук добре - ние(нахалните в автобуса)си пристигнахме навреме в хижата, я другите с буса закъсаха на 3км от станцията. Как ви се виждат 20-тина пешеходци,с сакове по-тежки от самите тях, по заледен баир? Не е приятна гледка нали? Хаха ... ние обаче се отървахме и геройсти си пекохме дупетата на парното във фоаето. После имаше мрънкания, оплаквания, и се стигна до там че някакво момиче се обади на медиите ... а тия хиени само т'ва чакат. Наприказваха сумати глупости, като "повалени от лавина","голи на студа с чантите" дрън, дрън. И това са 'сериозните' ни Медии. Смятайте колко процента от това което се пише по вестниците е истина.Наложи се от канал 1 да дойдат и да се уверят с очите си че сме на топло и сигурно.Както и да е...разприказвах/разписах се...Айде стига ми толкоз, че пиша от 20 мин. Като цяло екскурзията мина добре, карах ски(спечелих награда за "Снегояд",правете си изводите колко "добре" съм карала)...

п.с. Теди мерси за разследването което си направила в темата за Брукас. Ехх... къф си хакер. happy.gif Аз мислех да му подготвя банер, текст, сюжет(btw това ми е най-новото клипче...сега работя по едно на Брук и Нейтън... ама знам ли? тука чета разни работи - може да почакам до 15 епизод и да събера повече клипов материал 18.gif
п.с.2. сериозната причина поради която отсъствах толкова много е свързана с подготовката ми по история и литература... ах мамиц** им...мразя ги вече. 19.gif
п.с.3. Я дайде няк'ъф банер насам ... 18.gif мойте аватари на подписа са 'изхабени' отвякъде biggrin2.gif
ludoto_mimi
Елииииииииииииииииииииииииии bigarmhug.gif 3.gif

Къде ходиш толкоз време, а? (Виж колко културно започвам, не "Елицоооо, де са губиш, уа?" 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif )
Тъй значи, за клипчета време имаш, да напишеш два реда те няма никаква. Нищо, простено ти е, защото много те обичаме, ама не изчезвай така изведнъж. Тука и без това губим фронта (надявам се, че ме разбираш rolleyes.gif ) biggrin2.gif
Между другото втората ти снимка е много готина. Виждам, че си голям скиор, опитен, отговорен, повече няма да питам колко борчета си отнесла. 18.gif
Гледай, сега се появи и забравих какво трябваше да пиша. Следващия път като изчезнеш ще си записвам на едно листче - "Какво да кажа на Елито като се появи пак".

Пък за банери... То ограничиха подписите и няма да ти се събере. Но пък може да си направим готини подписи от бисерите на Йордански. Аз бях първата, този е пресен - от вчера. 18.gif
ALeX4e7y^
Ххаха мн готина историйка не се знае колко весело е било. biggrin.gif И на мен мн ми е ходи на хижа ама няма кой да ме заведе dry.gif
Nasi
Eлииииииии Здрастииииииии!!!!! bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif Welcome Back AGAIN

(Peyton Sawyer @ Jan 27 2007, 18:26) *

Мисля да не изчислявам периода - от последния ми пост до днешната дата(27.01) ...

Доколкото мога да си спомня май беше през далечния септември. wink.gif

Да не забравя да ви честитя коледните,новогодишните и всички други праздници.

Честито и на теб! Много успехи инай-вече успешни изпити през лятото.

Страхотни снимчици! 4.gif 4.gif 4.gif

Горкичката, интересни преживявания сте имали wink.gif

Като цяло екскурзията мина добре, карах ски

Браво, браво worthy.gif worthy.gif worthy.gif Мен ме естрах да пробвам.

Интересно състезание ще е било. Честито за нагрладка 18.gif

най-новото клипче...сега работя по едно на Брук и Нейтън... ама знам ли? тука чета някакви работи, може пък да изчакам 15 епизод и да събера повече клип-материал 18.gif

ще имаш изчакай... 15.gif Аз за момента не съм си изтрила тяхните клипчета, но може и да ги изтрия след 14-15 еп.

С жълто, че са малко спойлерски тез неща. 18.gif

п.с.2. сериозната причина поради която отсъствах толкова много е свързана с подготовката ми по история и литератука... ах мамиц** им...мразя ги вече. 19.gif

Напълно те разбирам, миналата година по това време бях в същото положение, но само с История. Знам колко е ужасно. sad.gif Ти имаш ли готови теми или си ги пишеш, аз си ги пишех sick1.gif

ONCE AGAIN радвам се че си тук отново, но да се надяваме, че няма да ни забравяш за дълги периоди от време wink.gif
ludoto_mimi
Наси, и мен ме е страх да пробвам. Имам чувството, че не само дръвчета ми храсти, стълбове, хора, каквото ми се изпречи ще го отнеса с мен по пистата. 18.gif Ели, ти си нашия герой! worthy.gif
eL
(ludoto_mimi @ Jan 27 2007, 18:39) *

Тъй значи, за клипчета време имаш, да напишеш два реда те няма никаква. Нищо, простено ти е, защото много те обичаме, ама не изчезвай така изведнъж.

Мимсссс (компа ми се е бъгнал, нещо не мога да отварям другите емотикони 18.gif ) *стастна прегръдка в стил Пейтън хваща Лукас на забавен каданс biggrin2.gif Те тия клипове ми действат, като relief след дългите сричания на теми и писане на ЛитературноИнтерпретативниСъчинения. shocking.gif
Следващия път като изчезнеш ще си записвам на едно листче - "Какво да кажа на Елито като се появи пак".
Ми айде де? Сега съм ти паднала 10.gif питай ... на теб ще ти кажа всичк0 rolleyes.gif
НАСИиии 3.gif [прегръдка+прегръдка+...ох ще си преинсталирам window-са 14.gif 18.gif ]
Много успехи инай-вече успешни изпити през лятото.

Мерси много за пожеланията Нас и дано да се сбъднат ... 4.gif
Ти имаш ли готови теми или си ги пишеш, аз си ги пишех
Сама си ги пиша само по литература, по история ходя на уроци dry.gif Радвам се че ми съчувстваш, сега ще имам на кой да се оплаквам happy.gif Love yaaa ...

p.s. В интерес на истината незнам колко често ще мога да влизам във форума. Мога да преговярям с родителския съвет за четните дни в седмицата, например 18.gif 4.gif
ludoto_mimi
Ми Ел, какво да ти кажа, забравих. blush.gif Е, тия дни като гледахме с Наси ФП много на нерви го ударих, обаче ако й мрънкам на нея толкова, че пак ни прецакаха, колкото тя ме залива с информация за Хейдън Кристенсен, не мисля, че ще оцелее. Ти си die hard. С тебе можем да плямпаме много време и пак няма да ни писне. 18.gif 18.gif
CheerFuL-F
Здравейте на всички!!!

Казвам се Цветелина(Цвети) на 14г. от град София.Ам обичам да сл. музика да гледам ОТХ и други сериалчета и най-вече обичам да вися пред компа smile.gif
Menna
Щурчо,ти какво правиш тука? shocking.gif Да не се загуби? 18.gif

Елчо-хубавелчо bigarmhug.gif Пращам ти огромни, тлъсти и оставящи те без дъх прегръдки.
И понеже се подвизаваш по света и у нас от толкова време без да наминеш наоколо...искам да използвам случая да ти честитя: Коледа 153811_orig.jpg.gif Нова година и разните други знайни и незнайни празници с пожеланието да не се отърваваш от Здраве и Късмет. biggrin2.gif emoticon1 (32).gif

Сега тука следва едно copy-paste съобщение с обяснения,оправдания и куп други чудесии,следствие на купищата информация която ти най-любезно ни предостави. 18.gif

Първо и най-важното:Чуден цвят на косата имаш. 3.gif Вече си блондинка под прикритие. 18.gif 15.gif

(Nasi @ Jan 27 2007, 18:44) *
Мисля да не изчислявам периода - от последния ми пост до днешната дата(27.01) ...
Доколкото мога да си спомня май беше през далечния септември. wink.gif
23 октомври е...проверих в търсачката 18.gif Срамота... 9.gif Виж ся каква шареничка страничка се получи.... снимчици, джунджурийки(никой не иска да слага...ти си ни едничката радост) rolleyes.gif

Охо, тайфа к'во стаа?

Да разказвам сега ... (Мимски,Дари,Наси,Теди,Жаки,Йордански, Нинче, Марийче...
Казано най-точно => За останалите не мога да отговарям,НО първите трима в листата ти са най-мързеливите безделници,които се занимават с едно голямо НИЩО. 18.gif 18.gif

Като цяло екскурзията мина добре, карах ски(спечелих награда за "Снегояд",правете си изводите колко "добре" съм карала)...
Че си спечелила,спечелила си,но кажи на нашите любопитни,сеирджийски души колко пъти се преби и имаше ли разни пикантерии? Това е по-интересната част 18.gif blush.gif
Пфф,искам и аз на ски. sad.gif Тази година още не съм се качвала(то леко нямаше и сняг де 18.gif). Та мисълта ми беше че Най-благородно ти завиждам. biggrin2.gif Дори и за паданията. 18.gif
Иначе горе излъгах,че не уча-напротив...толкова много се образовам(прогреса е забележителен,държа да отбележа bounce.gif ..за разлика от миналата година),че не ми остава време за разните там приятни неща. ermm.gif

(Peyton Sawyer @ Jan 27 2007, 19:27) *
p.s. В интерес на истината незнам колко често ще мога да влизам във форума.
Само дано под "често" имаш предвид по-често от 2-3 месеца интервал. dunno[2].gif

Но пък те разбирам.Хората отдавна са си го казали "Който учи ще сполучи". passifier.gif Тъй че есента, Юридическия факултет да се готви,какво го очаква. biggrin2.gif

bigarmhug.gif

Мимс:
(ludoto_mimi @ Jan 27 2007, 19:41) *
колкото тя ме залива с информация за Хейдън Кристенсен
Аз не издържам вече dunno[2].gif сдадох багажа по тази тема 18.gif

Добре дошла,Цвети! biggrin2.gif
ALeX4e7y^
(cheerfuL-f @ Jan 27 2007, 19:44) *

Здравейте на всички!!!

Казвам се Цветелина(Цвети) на 14г. от град София.Ам обичам да сл. музика да гледам ОТХ и други сериалчета и най-вече обичам да вися пред компа smile.gif

Здрасти,Цвети! biggrin2.gif
ludoto_mimi
(Menna @ Jan 27 2007, 21:38) *

колкото тя ме залива с информация за Хейдън Кристенсен
Аз не издържам вече dunno[2].gif сдадох багажа по тази тема 18.gif

3shut[1].gif
Аз сега я чакам да се прибере от братовчед си, че гледаха мач, и пак ще се почва. 18.gif
OTH^fenka
Привет и от мен! Аз съм Християнна (Хриси) от Шумен! Огромна фенка съм на OTH 4.gif
Ще се радвам да се запозная с други фенове на сериала emoticon1 (118).gif
CraZy`HoT`SexY`F
Ами аз съм Ели/Елена/ от Пловдив на почти 16 години съм ,зодия скорпион.Обожавам ОТН и това е... smile.gif Ще се радвам да се запозная с Вас! smile.gif
susito
Като ви гледам колко сте си близки Menna,Nasi,ludoto_mimi,Payton Sawyer....и още и още,направо ви завиждам(благородно blush.gif ).
та и аз да се представя:Казвам се Силвия, на 13.Супер много обичам Чадчо и всички останали от ОТХ.Надявам се да се сприятеля с много други ОТХ поитатели biggrin2.gif
Nasi
по история ходя на уроци

И аз ходих, много трудна работа тази история. wacko.gif

p.s. В интерес на истината незнам колко често ще мога да влизам във форума. Мога да преговярям с родителския съвет за четните дни в седмицата, например

Стискам палци преговорите да се успешни!!! 4.gif 4.gif 4.gif

Казано най-точно => За останалите не мога да отговарям,НО първите трима в листата ти са най-мързеливите безделници,които се занимават с едно голямо НИЩО.

Тц Тц Тц 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Е, тия дни като гледахме с Наси ФП много на нерви го ударих,

Не си само ти, още ме е яд за петъчната програма. Проклетите съдии и мазната sick1.gif усмивка на онзи французин ми развалика хубавото настроение. 14.gif

колкото тя ме залива с информация за Хейдън Кристенсен, не мисля, че ще оцелее. 18.gif 18.gif

Още ти сечудя как оцеля след този три-дневен SW маратон. Шапка ти свалям. worthy.gif Не случайно започна да го сънуваш, и вече си (Knight)

Аз сега я чакам да се прибере от братовчед си, че гледаха мач, и пак ще се почва.

Изгледах първо финала на Australian Open, където също се ядосах, Сега отивам да си пусна....:
"оооо фък, оооо фък, оооо фък,....оооо шит, ооо шит" 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif Трябва да го пратя на още някой......Дареееееее....шегичка, аз ти обещах, че няма повече. 15.gif

Добре дошли на Цвети, Хриси, Ели и Силвия!!!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.