Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
ALeX4e7y^
Ok де,нищо кой энае какво не е станало!
Jordan
Привет на новобранците-съфорумци happy.gif
...и да ви кажа да не посягате към Чад, че вече доста хора сме преди вас на опашката, сори, изберете си друг 10.gif
milen4eto
Избрали сме си и даже се караме за него ако не си забелязал happy.gif
eL
Oхх ... дойде и моят ред да разказвам за сватбарските си приключения. Предупреждение - ще съобщавам и много детайли, какво да направя, че имам само една сестра ... тя веднъж се жени(ее дано де 18.gif ), сами разбирате, че събитието е със изключителна важност за нашия род
От друга страна за хора,които са заедно от 12 години този ''брак'' е само една формалност - малко подписче ... за мен те двамата са семейство от 10 години biggrin2.gif
Ми ся, искам да продължа, ама като забрайх какъв ми се пада Йордан ... ае разбрах само, че аз съм му 'зълва' ... басиии - това звучало много Злобно 15.gif , не го искам ...
Таа кой от вас може да ми се похвали, че познава мъжа на сестра си ... от тинейджърските му години, когато е бил някъде на 15-16 ? А пък Илиянска(сестра ми) може спокойно да разправя за съвмесния им абитюренския бал, за кльощавите му младежки крака обути в модните за онова време 'тесни светлосини дънки', за това как са дъфчили заедно 'бонбони Лакта' или шоколад/марципан 'Кума Лиса'... И още мнооого такива - Ехх спомени ...
Продължавам по същество - иначе трябва една тема да си създам (Хахах нали стана практика на някой наши съфорумци) Сестра ми беше, като ангелче wub.gif - е аз съм пристрастна, но вий сами ще си прецените от снимковия материал, който ще се появи във петък smile.gif Йордан също се беше барнал, костюма му обаче беше много странен цвят -м/у бежово, сиво, кафяво и зелено ... хаха направо - манджа с грозде 10.gif ... но на него много му отиваше, защото на тоя цвят изпъкваха сините му очи и му придаваха младежко излъчване. bigwink[1].gif
Моя милост : какво да ви кажа освен, че бяяях - супер гадже ... малко нескромно и нагло се изказах, но имаше няколко кандидат-ухажори които ми погъделичкаха и без това високото самочувствие. happy.gif Прическата ми беше от оня тип - 'разплетена кошница със стърчащи космати елементи', която в последствие разбрах, че се прави по-трудно отколкото стегнатия, опънат кок и бях много разочерована, че ми се наложи да седя на едно място близо час и половина.Сестра ми милата беше по-зле ... фризьорката й закъсня с 1/2 час ... и с цялата си наглост седна да пий кафе още 20 мин, след това няколко пъти се изцепи, че нямала време и й било адски притеснено и изнервено (ми нормално бе ... пача с пача такава ... ти закъсней ми за уговорката с половин час, пий ми кафе още толкоз, и после искай да стане 'божественярската ти прическа' за по-малко от час ... логично е да не ти се получи ) На всичкото отгоре постоянно натякваше на сестра ми колко била капризна и нетърпелива ... че то много ясно бе моме, няма да се жениш ти я ?! Сестра ми искаше някаква асиметрична, разчупена фризура, а получи едно голямо нищо (с рог в средата, който до последния момент фризьорката не искаше да махне) накрая се получи така, че сестра ми изобщо не се хареса, но измънка нещо като : 'Браво Меги,страхотна е - хайде да тръгваме Ели' За да не се разминат справедливите, но безсмислени караници с 'безмозъчната куха лейка' реших че е най-добре да си замълча и да си тръгнем набързо без много коментари ... така или иначе прическата вече беше вече факт, а времето минаваше сякаш, като на филм (цялата сватба ми мина така ... на лента, за 10 мин ... луда работа ... )
Таа от толкова приказки за 'несправедливата участ на главата на булката' исках да ви кажа просто, че и двете разбрахме смисъла на прочутата българска поговорка "Трай булко за хубост" и то за каква хубост ... нямам думи, но другата поговорка, за която се сетих ме успокои - "Магаре се видяло в огледалото, и магаре си останало" ... май нещо такова беше ... 18.gif
Прескачам другите детайли относно облеклото и дрехите ни, защото иначе усещам, че ще пиша цяла вечер ...преминавам направо на 'открадването на булката'. Сега ще разберете защо аджеба (тая дума е от речника на баба ми, винаги съм искала да я сложа в изречение ... ) ритуала се нарича така. Аз трябваше да пазя сестра ми - чакайте да ви обесня в какво се състоеше моята работа - обикновенно пращат най-нахакания идиот, който ще 'продава' булката т.е. седиш си с едната бяла обувка в ръката и чакаш някой да ти напъха парички вътре докато се напълни. 1eyeb[1].gif Нооо ... начинанието ми се прецака отвсякъде : Първо - уж имаше много кандидати, а останах само аз на пост. Второ - не е честно да изправиш само едно, невинно 18 годишно леке, срещу 96578282 коча ... някак, леко несправедливо ми се вижда. Третата причина беше най-важната - докато аз ги навивах, че тука : "няма булка" Дидо (който е абсолютен КуКу, познавам го от 10 готини - нахален и упорит е, като пребита коза 11.gif ) измъкна вратата от пантите ... демек - РАЗБИХА НИ ВРАТАТА ХОРА ...Хаха... какво повече можех да направя ... Освен това се оказа, че парите в обувката са само 7 лева!! blush.gif Горкото момиче,нали (аз) ... Как можах да продам сестра си за мижавата сума от седем лева ? dunno[2].gif Но преди да бъда бъда посочена с пръст и справедливо наказана с подигравки и ругатни бързам да се оправдая - бяха ми натикали румънски банкноти, които в бързината ми се видяха 'евро' и си викам : Ехх тоз Йордан ,бая се е бръкнал за сестра ми ... А то какво било ? Хаххах never MIND! то и без това сестра ми беше дадена още преди 12 години ...
Другият куриоз беше, че асансьора ни спря ... и се наложи да слизаме по стълбите, където клюкарките бяха наредени, като гладни сеирджии с кърпички в ръка и ронеха крокодилски сълзи. Като казах сълзи се сетих, как в ритуалната зала едни девойки ни изпяха психиращи народни песни, които само докато им чуеш текста започваш да хлипаш.Имаше нещо такова : "Не плачете майки и бащи, сестри и братя ... бла бла .. " как да не ти стане едно готино, като ги гледаш младите колко се обичат cry.gif
Добре че издържах на напрежението, иначе незнам - щеше да има цяла соната от "ред сълзи, ред сополи" ...
Ресторанта беше perfect. 8.gif И храната готина,и хората много,и Dj-я - пич. Като казах много хора имам предвид наистина МНОГО - 130 човека. Незнам откъде ги изкопаха толкоз народ, но всичко си има положителната страна, както се казва - хех познайте коя е тя ? подаръците ъф корс. 3.gif и кой беше събирача на 'символичните помощи' ?Ооо даа ... Аз бях 4potrivam[1].gif (по едно време загубих бройката на пликовете, които тиках в една тясна торба и обмислях варианта да се чупя напръсти от ресторанта ... хмм можеше да отида на почивка някаде далеееч - на карибите например ) Първият им танц беше на Marc Antony и Tina Arena - онази песня от "маската на Зоро" ..охх... трябва да я издиря в Winamp-a ,че не се сещам как се казва 16.gif - I Want To Spend My Lifetime Loving U ... велика песен, според мен. (явно не само з съм я оценила ) Кака естественно се показа, като лидер на новото семейство и веднага щом ДиДжейя каза - "И сега да видим кой ще командва.." сестра ми,Бам го настъпа с кеф ... ето това е духа на Георгиеви ...
Усещате ли как стеснявам постепенно разказа ... това е защото ме заболяха пръстенцата, а двете ми теми по история чакат със злобните си непипани от човешки ръце листи .... ermm.gif Няма нужда да ви приказвам колко прекрасна, невероятна и страшно красива сестра имам, нито колко гордо съм денсала цяла вечер до нея и младоженеца ... защото ПОВЕЧЕ от ясно, че събитията са се развили така ...
Мислех си, че сватбата ще е ужасно скучна и отегчителна ... но слава богу очакванията ми се провалиха, защото не помня откога съм се забавлявала и смяла толкова искренно и от сърце ... Знаете ли какво ... не мога повече, изплезих език (сигурна съм, че половин час ще редактирам емотиконите си, което ме подсеща да питам Дарито най-после за онова трикче ... не може така ... срамота е да пишеш големи постове, а да няма как да си окрасиш дивотийките после )

п.с. Добре дошли на всички малки и големи нови членове на нашата бригада
п.с.2. Айййде да видим ся, какво е писал народа докат ме нямаше. angel_not.gif
fenka_lucas_i_brooke
Елинко СУПЕР много се радвам за тебе!Първо защото знам какво е усещането и второ по разказа ти а ти умееш и да увличаш се подразбира че е било ВЕЛИКОЛЕПНО! Нямам търпение да видя снимките 100% съм сигурна че и ти и систъра ти сте били куклички!А колкото до песента даааа наистина това е една велика песен! Знаеш че не съм много по дългите писания-освен ако не става въпрос за моите любовни излияния,за това с кратки думи-МНОГО СЕ РАДВАМ,че си си изкарала далеч по-прекрасно от очакванията ти,и не се и съмнявам че ще има доста снимков материял на който да се наслаждавам,защото най-вече та това СИ ТИ моето сладко Елинце,което много си обичкам!
П.С:Колкото до ритуалната зала-на първата сватба-демек на по-големия ми брат си поревах доста,нямаше някакви песни,но само като го чух да казва ДА и ми се доплака,и то от щастие защото знаех че го давам в добри ръце!хахах как прозвуча само!
ЧАКАМ СНИМКИИИИ
ludoto_mimi
Хохохохо, сватбииии, сватбиии.. 11.gif
Ели, много се радвам, че си си прекарала страхотно, а не е било скучно, както си очаквала, но трябваше да се измъкнеш с подаръците и там каквото още имало. 18.gif За кухата лейка не се хаби, такива много ги има. Виж, ако беше казала щях да пратя баба ми (тъкмо и аз да намажа). Аз се малко да се похваля така, ама много хуабво кокове прави и такива бални прически. wub.gif Има трейнинг. Пък и да седне да пие кафе, после може да ти гледа на тва кафе, така че има и добра страна. 18.gif
Много ми стана весело като каза за "продаването" на булката ... Много евтино си я дала обаче... 18.gif Не бива така, трябваше да събереш армия и да упорствате, после с парите щеше да идеш на Карибите. 3.gif Сестра ти хубаво е направила като го е настъпала. Не че той ще се хвърли на крака й де, ама тва са подробности.
Ох, почнах да откачам вече, да взема да спра. bangin.gif И ти давай снимки да гледаме.
Bloody_Tears
хехе радвам се,че си си прекарала хубаво ели.чакам снимки,да видя булката,младоженеца,dj-я smile.gif и теб естествено. smile.gif smile.gif smile.gif
а докато прочета всичко което сте написали...хораааааааааа направо ме заболяха очите. smile.gif
но това,което прочетох не е за изпускане!
искам и аз да съм на сватбааааааааааааа sad.gif sad.gif sad.gif
^Mim0zKa^
smile.gif Елинцеееееееееееееееееееееееее мое лубимо сладко малко хубаВел4ееенцЕнцеее 18.gif Оби4ам та бе.. и да знаииш колко много се зарадвах на дългата ти историйка за Сватбата.. 10.gif blink.gif Лели мали.. бая купон е бил..ахах само ние сме липсвали там.. ( да бе.. щяхме да срутим ресторанта) ахахахаха Хубаво.. е си4ко е минало както трабва.. танци,манци... ритуали.. подараци нищо не е липсвало biggrin2.gif Ами мили4ка много се радвам и наистина им пожелавам да са заедну.. докато са живи4ки ии да се оби4ааат толкофа много.. докато смартта ги раздели smile.gif И ти да си все покрай тях.. да им светишш ахахахах не бе.. да им се радваш 18.gif 10.gif Аиди милинкоо 4акаме сним4ици rolleyes.gif 10.gif smile.gif
Menna
(solenka @ Oct 6 2006, 22:07) *
че в тая София умирам от скука.

Ауу,solenka,ще се бием с теб. 12.gif Бива ли такова нещо? Ще те вземем някой път на среща на форума в София и тогава ще ти дам на тебе една скука. ermm.gif
Първо,че трезва НЯМА да си тръгнеш 11.gif и второ така ще запомниш времето прекарано с нас,че думата СКУКА,автоматично ще се изтрие от речника ти. biggrin.gif Хах каква реклама направих на столичаните biggrin.gif .....ама като е вярно,няма да скромнича излишно я. happy.gif

Ел bigarmhug.gif весела сватба се е получила,радвам се,че си се забавлявала.Да са живи и здрави младоженците,да имат дълъг и щастлив семеен живот,а за теб.....заслужаваш поне 3-ма племенника,време ти е. 18.gif

(Peyton Sawyer @ Oct 10 2006, 20:39) *
Как можах да продам сестра си за мижавата сума от седем лева ? dunno[2].gif
Как не те срам. 9.gif 18.gif 18.gif
Иначе спокойно,има и по-фрапиращи случаи.Преди две години продадоха братовчедка ми за жълти стотинки. dunno[2].gif 18.gif
Усетих аз,че историята я скъси малко(ако това може да се нарече скъсяване) 16.gif 18.gif ,НО исках да чуя подробности за Тоста,ти ли го държа? rolleyes.gif

Снимки,Снимии,Снимки.... 8_5_7.gif

ludoto_mimi
Ооо, Даре, добре, че напомни за тоста и на мен ми е интересно. rolleyes.gif Ама да ти кажа нищо не сподели и за стриптийзьорите, как мина с тях? Това ми е по-интересно. 15.gif 18.gif 18.gif
Bloody_Tears
(ludoto_mimi @ Oct 12 2006, 00:45) *

Ама да ти кажа нищо не сподели и за стриптийзьорите, как мина с тях? Това ми е по-интересно. 15.gif 18.gif 18.gif

ах тииии!!! 9.gif 18.gif
eL
(^Mim0zKa^ @ Oct 11 2006, 22:38) *
Оби4ам та бе... ... Аиди милинкоо 4акаме сним4ици
Чувствата ти са споделени Мимозченце bigarmhug.gif само че има един проблем - и аз искам да видя снимките ... bigwink[1].gif
(Дари @ Oct 12 2006, 00:17) *
..... заслужаваш поне 3-ма племенника,време ти е.

Аууу недей така бе Дари , че ме хваща параноята unsure.gif Сестра ми най-тъжественно обеща, че ... цитирам : "Ей ся ши видиш ти, как ще си върна ... като родя едно бебе директно ти го изпращам, да видиш какво е да го гледаш, докато аз и Йордан обикаляме дискотеките" happy.gif Питаш ли ме как ще дондуркам 3 дрисливи бебока -passifier.gif passifier.gif passifier.gif ? 18.gif

исках да чуя подробности за Тоста,ти ли го държа?

Как можах да забравя? 16.gif Може би защото функцията ми бе иззета изцяло от кръсника, по-принцип той трябвало да държи речта ... да ама нали имах голям мерак и даже си бях надраскала на едно листче някой "чужди умни мисли" го прередих ... и тогава стана забавното ... никога не съм мислила, че е толкова психиращо да си център на вниманието и да те зяпат 130 човека в устата shocking.gif Сякаш попиват всяка дума, всеки жест и ти шептят в ухото "провали се,провали се,ехооо гледам тее" 18.gif Искам да кажа, че замисления план/тост се провали по всички параграфи - Първо ударих го на пълна импровизация (реших, че ще е тъпо да сричам цитати пред очите на толкова голяма аудитория)Второ - изобщо не мога да ви пресъздам рецитала си, защото не го помня, пък и не блестеше с особенна оригиналност 18.gif За мен беше достатъчно това, че говорих разни работи 5-6 мин и после кой от уважение, кой от съжаление ме удостои със попляскания и малки целувчици 13.gif Тааа задачата ми беше изпълнена ... а как ... като видя записа на ДВД-то ще ви информирам ...

(Мимски @ Oct 12 2006, 00:45) *

Ама да ти кажа нищо не сподели и за стриптийзьорите, как мина с тях? Това ми е по-интересно

Ехх Мимс знаех си че ще ме попиташ за това ... 18.gif bigarmhug.gif Мислех да се измъкна тихомълком без да коментирам тази и без това напрегната ситуация, но ето че има навити да слушат за еротичните ни преживявания wub.gif ... Емии да ви кажа, не е като по филмите ... или тоя дет бяхме наели се представи под очакванията ни, или може би ме е яд, че не бях в центара на събитията 18.gif Стоиш на едно място и гледаш сеир ... Ама какъв смях падна blush.gif Сестра ми се беше притеснила отначало, нормално ... но послеее ... пфф нямам думи 3.gif никога не се лишавайте от такова удоволствие на моминското ви парти .... заслужава си ... определено 0106[1].gif
_HriS_TinA_
bigarmhug.gif ....ЕЛЛЛЛЛЛллллллл wub.gif....МММММмммм .....ссуупппееррр сладко лаф4е се е полу4ило около сватбата. 3.gif 3.gif 3.gif

.... ударих го на пълна импровизация (реших, че ще е тъпо да сричам цитати пред очите на толкова голяма аудитория)

Ей твааа е 1eyeb[1].gif 4bira[1].gif 4part[1].gif .... евала че си го направила .. винаги импровизациите се получават най-сладко, мило и са сташно искрени и от сърце ... голям фен съм им 4.gif .. пък и съм сигурна че си го направила уникално - както само ти си можеш bigwink[1].gif ....!!!

...Стоиш на едно място и гледаш сеир ... Ама какъв смях падна. Сестра ми се беше притеснила отначало, нормално ... но послеее ... пфф нямам думи никога не се лишавайте от такова удоволствие на моминското ви парти .... заслужава си ... определено

18.gif 10.gif ... йееееейййй хахахахахх непремееенно не смятам да се ли6авам... 18.gif ..мм зву4и ми като супер готино изкарване било то и само гледайки сеир 18.gif 18.gif ...

и аз искам да видя снимките ...

Хахахах ето о6те един желаещ 1eyeb[1].gif ... хахх но за улеснение смятам търпеливо да си 4акаммм .... 4potrivam[1].gif ... хехе много искам да видя косата тии... 18.gif (
Прическата ми беше от оня тип - 'разплетена кошница със стърчащи космати елементи', която в последствие разбрах, че се прави по-трудно отколкото стегнатия, опънат кок и бях много разочерована, че ми се наложи да седя на едно място близо час и половина
)

bigarmhug.gif .....АЙДЕ СЛАДКО МНОГО ТЕ ЛОФФФ ... wink.gif

NadEnCeTo
Привет на всички .. съвсем новичко съм тук.. иии ще се радвам да се запозная с вас smile.gif
Казвам се Надежда (което мн ме дразни хаха) за всичкъ съм си Наде blush.gif
на 15 години съм.. от Разлог .. ГОЛЯМА фенка съм на One Tree Hill...обожавам го ! smile.gif
Bloody_Tears
Здравей Наде!Естествено,че ще го обожаваш иначе ще има... bash.gif
Щегувам се,всички са много милички и много ще се забавляваш тука. go_team.gif smile.gif (Да подчертая,че аз съм най-добрата) angel_not.gif Ама какво да се правя,такава съм си. 5angel[1].gif happy.gif
И още веднъж welcomeani.gif bigwink[1].gif icon_peace.gif emoticon1 (5).gif
kalin4eto_
Здравейте на всички smile.gif 2hi[1].gif Аз съм Калина, приятелите ме наричат Кали smile.gif На 16 години съм от Горна Оряховица smile.gif Уча във Велико Търново ХГ, в паралелка "Журналистиката в радиото и телевизията", 10 клас съм smile.gif Обичам да слушам музика... падам си по-стари песнички smile.gif Scorpions, Guns`roses, Bon Jowi,Metallica и още много други такива.. също и Линкин Парк,LB,Green day smile.gif и такива групички smile.gif Обичам да чета много книги.Обичам да рисувам smile.gif Харесва ми да гледам много филмчета. Много се радвам, че разбрах за Три Хил wink.gif Винаги ще съм много благодарна на един страхотен приятел. Той ми каза за него.One tree hill e number 1!!! Радвам се, че има място където мога да споделя отношението си и чувствата към сериала smile.gif
www.krp.sladur.com smile.gif Това съм аз smile.gif

П.С. Ако има нещо, което искате да разберете за мен може да ми пишете на kali_go@abv.bg smile.gif
ludoto_mimi
Пък Джо се оплакваше, че нямало никой от Горна Оряховица. Ето, намери се. wink.gif 4.gif
Nikky`
Здравейте.. Казвам се Николай и съм от Пазарджик..на 13 години съм..и същост не знам кво друго мога да кажа за мен wink.gif Гледам OTH от лятото..ам все не се престрашавах да пиша тук smile.gif
devon
Здравейте на всички аз съм Жана и съм новичка тука 10.gif .От Бургас съм на 17 години и се надявам да се запозная с Вас-многобройните фенове на One Tree Hill smile.gif .Ами наскоро преди около 2 месеца започнах да следя сериалчето.Стана много случайно бях на купонче и бяха пуснали последната серийка от 3 сезон стана ми много интересну и реших да го гледам.1 сезон го минах за 1 ден.Този сериал направо ме погълна. Еми накратко това е засега.Много ще се радвам ако бъда приета сред вас като приятел с който не само може да се обсъжда този култов сериал. Чао от мен засега 2bye[1].gif
Bloody_Tears
ЕеЕеЕе колко нови имаме вече.Само за няколко часа не съм влизала и те 200000 се навъдиха.Ама товяа е добре,привет на всички от мен и добре дошли! emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
BledPoet
Малииииии, като гледам, колко нови хора, са се навъдили smile.gif Май скоро и аз, ще почна, да се имам ,за старо куче във форума biggrin2.gif 16.gif 18.gif
Привет на всички, от последните 3-4 страници biggrin2.gif 10.gif
BrOOke&LuCaS
Здравейте и от мен! Ми и аз съм нова tongue.gif
Казвам се Вероника на 16 години от Силистра
Ами надявам се да намеря нови приятели тук и най-вече щом харесват Три Хил или както му викат вече "Самотното дърво на хълма" biggrin.gif голяма простотия според мене....е както и да е
СЕвдалина не се притеснявай вече със сигурност имаш един приятел wink.gif
kalin4eto_
(ludoto_mimi @ Nov 15 2006, 00:36) *

Пък Джо се оплакваше, че нямало никой от Горна Оряховица. Ето, намери се. wink.gif 4.gif

Оооо има и друг от Горна ли? Кой я ? Я дай да се запознаем smile.gif
ludoto_mimi
(kalin4eto_ @ Nov 18 2006, 09:59) *

(ludoto_mimi @ Nov 15 2006, 00:36) *

Оооо има и друг от Горна ли? Кой я ? Я дай да се запознаем smile.gif

Jordan. Нещо напоследък не съм го виждала, ще му пиша да влезе.
kalin4eto_
Добре smile.gif Ще се радвам да се запознаем smile.gif
nadezhda_had
Здравейте казвам се Надежда, но всички ми казват Наде.На 15 години съм ,от Разлог съм.Уча в гимназия в зикова паралелка,9 клас съм.
Още от първия епизод който изгледах на ОТХ и се пристрастих към него,после с нетърпение чаках всякоа следваща серия.Гледала съм само 1 сезон , в момента почвам да гледам 2 и 3 , а иначе следя 4 сезон,когато излиза всяка седмица.Любимата ми двойка е Нейли.Обожавам ги !Но и всички други ме кефят,иначе нямаше да го гледам.Направо съм пристрастена към него.
Много ще се радвам да си намиря много приятели тук.Най-активна съм в Мутимедията , в Личното творчество ,но и на другите места се намирам.
kalin4eto_
Здравей smile.gif Аз съм Кали.Приятно ми е да се запознаем Наде smile.gif
nadezhda_had
И на мене Кали
Tutor_Girl
Реших и аз да се представя smile.gif

Здрасти на всички казвам се Цветина,аз съм на 16 и от Варна.Уча във Варненската търговска гимназия
(надежда всяка оставете biggrin.gif ) Обичам да правя графики,да слушам музика,да гледам TV и да пея.
Просто обожавам OTH!Отначало мислих че е поредната тийнейджърска боза,но този сериал ме е карал толкова пъти да плача,да се смея,да се замислям по важните въпроси,просто е уникален! 4.gif
Много ми харесва форума и изглежда че има много приятни хора,надявам се да си намеря приятели smile.gif
ludoto_mimi
Добре дошла, Цвети. happy.gif

Надявам се да си прекараш добре тук. biggrin2.gif
nadezhda_had
Добре дошла Цвети
ThePinkDuck
Добре дошли, на всички новобранци. Ще кажа само - Спазвайте правилата на форума и престоят ви тук, освен полезен ще бъде и приятен.
Bloody_Tears
Здравейте на всички нови тука! 2hi[1].gif welcomeani.gif
Сигурна съм,че ще се забавлявате тука и ще си намерите много приятели! happy.gif
kalin4eto_
Здравей Цвети smile.gif
krem4eto
Здравейте и от мен smile.gif Най-после и аз се реших да пиша blush.gif Казвам се Кремена, но всички ми казват Кремс или Кремски.На 17 сам от Бургас.Обожавам ОТХ.И аз като Tutor_Girl си мислех,че ще е поредния тийн сериал, но още след 1та серия се убедих че не е така smile.gif Форума страшно мн ми харесва и се надявам да намеря мн нови приятели happy.gif
milen4eto
Здравейте на всички малко по нови от мен, защото и аз не сам от много старите потребители tongue.gif
kalin4eto_
(krem4eto @ Nov 21 2006, 22:00) *

Здравейте и от мен smile.gif Най-после и аз се реших да пиша blush.gif Казвам се Кремена, но всички ми казват Кремс или Кремски.На 17 сам от Бургас.Обожавам ОТХ.И аз като Tutor_Girl си мислех,че ще е поредния тийн сериал, но още след 1та серия се убедих че не е така smile.gif Форума страшно мн ми харесва и се надявам да намеря мн нови приятели happy.gif

Добре дошла smile.gif 4.gif 2hi[1].gif Приятно ми е да се запознаем Кремс smile.gif Аз съм Кали. Най-добрата ми приятелка се казва Кремена smile.gif и се надявам да се сприятелим и с теб. smile.gif
LoveOneBoy
Здравейте!Казвам се Кристина.На 14 съм,от Добрич.Луда съм по ОТХ и затова съм тук smile.gif
Bloody_Tears
Здравей Криси,радвам се да се запознаем.Аз съм Мария.
^HiLaRy_DuFF
Здравей Криси!Аз съм Ралица и също съм от Добрич.
girl_from_hell
ще направя едно злобно изказване за което се извинявам ама съм права
значи не стига че не си пишете поне града в адреса(неискам нищо друго ама пишете си града от който сте), а и тук като се пресавяте не пишете от къде сте еми ай де обърнете внимание на изказването ми
(извинявам се защото повечето се прествят много хубаво и си казвате от къде сте ама и такива, който не го правят и това е за тях и за следващите фенове които решат да се прествят)
и не съм толкова лоша smile.gif просто са ми нужни сега хората от София smile.gif
Vqtarcheto
Мммм Здравей те, аз съм Рали от Перник съм на 15 години. smile.gif Уча в София в Националната по Полиграфия и Фотиграфия. Обичам семейството си, приятелите си. не ме интересува хорското мнение. One Tree Hill ми препоръча една приятелка, запалих се по него и така се озовах тук. Малко ми е кофти когато съм нова в накой форум, затова не пиша много много. Това е за мен общо взето smile.gif
Bloody_Tears
Здравей Рали.При нас е много забавно,бъди сигурна така че идвай по-честичко! smile.gif
dizzence
Здравейте на всички!Аз съм Жана!В момента гледам втори сезон на сериала.Все още не съм толкова напреднала като повечето от вас, но бързо набирам скорост.
Аз съм на принципа,че един сериал би грабнал окото стига да има хубав актьор като Чад.Сериалчето е много хубаво, разпускащо и не много сладникаво, не вярвах, че ще ми хареса повече от О.С., но се случи.Сега това стана любимия ми сериал!
Jordan
Hi All happy.gif
Ще ви бъде забавно при нас rolleyes.gif
Bloody_Tears
Добре душла Жани,мноу ми е приятну Мария се казвам smile.gif
girl_from_hell
явно няма правила в тази тема еми както решите не си казвайте от къде сте много хубаво само вие губите

и все пак добре доши на новите фенове и ние много хора станах ме smile.gif
**Sophia**
Здравейте аз се казвам Виктория и съм от Варна!Този форум е страхотен и искам да се запозная с някои от вас ако искате!
Bloody_Tears
Здравей Вики.Аз съм Мария и съм на 13 години.Мноу се радвам,че си прекарваш добре тука. happy.gif
Sandro
Здравейте,
А зсъм Живко, малко ме пере сачмата иначе нищо ми няма. 19 години от Стара Загора. Сериала направо ме плени! Изгледах го целия зя (от 1 до 3ти сезон) за около 1 седмица и сега прекарвам епизодите още веднъж. Лошото е че около мен не се навъртат много фенове, обаче какво пък .. нали си имам вас wink.gif. Харесвам хора, особено по нестандартните wink.gif. Обожавам хората на изкуството. Макар че уча за крадец (оооопа търговец имах предвид), се занимавам и с фотография photoshop , уча се да свиря на китара, и създавам нови оръжия за масово поразяване (т.е. записвам се от време на време как пея, след което се налага да нося компютъра на поправка, понеже неможе да понесе ужасния звук). Догодина живот и здраве освен, че може да влезнем в ЕС, има шанс да ме приемат и в УНСС или СУ, което вече след като набарах "Самотно дърво на хълма" (звучи наистина глупаво нали blink.gif blink.gif ) е още по-малко вероятно. А да близаци съм и много говоря но то си личи. Това е от мен ... за сега 15.gif 15.gif 15.gif .

Ами стига толкова. Наслаждавайте се на живота, сейте любов! Това е !
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.