Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
eL
(ludoto_mimi @ Sep 25 2006, 13:46) *

Как откъде бе?! Щъркела ги носи. Видях го вчера, горкия беше с лепенки целия. То таралеж да носиш в тоя чаршаф не е лесна работа.

Не е честно Мимс cry.gif а аз си мислех че щъркела е носил само мен ! 18.gif Сега излиза, че ме е делил с всякви други твари ... вече не ми е идол, няма да искам да стана като него, когато порастна 18.gif Сега разбрах логиката на бебешките си думи ... майка казваше, че съм твърдяла, че "Татко ми е купил мозъка от Корекома" 18.gif

Ели, кога ще ни приготвиш нещо вкусно с тия ... "сирена" щом твърдиш, че били хубави.

Охоо ... не само ще ви направя манджичка, но и няма да разберете че има от "мухлясалото" там ... и мен ме залъгаха първия път, за да не мога да отрека после че ми е харесало ... и накрая излезе че не било толкова лошо...даже хич happy.gif Моят вкус се променя според ситуацията - като историята с бирените фастъци ... в началото ги ненавиждах, но в момента в който ги пробвах с биричка разбрах, че комбинацията е култова ... както диня със сирене ... или пъпеш с мед ... ае луда работа

ллеле още ме цепи главата представете си само-вино,водка,водка с бира,бира и пак водка никога не правете так

Жакс, ти обаче кефиш сериозно ... какви са тия ''коктейли'' от тебе happy.gif Цяло чудо е че още си сред нас, а не в някой клиника с диагноза : АЛКОХОЛНО НАТРАВЯНЕ
fenka_lucas_i_brooke
(Peyton Sawyer @ Sep 25 2006, 22:41) *

ллеле още ме цепи главата представете си само-вино,водка,водка с бира,бира и пак водка никога не правете так

Жакс, ти обаче кефиш сериозно ... какви са тия ''коктейли'' от тебе happy.gif Цяло чудо е че още си сред нас, а не в някой клиника с диагноза : АЛКОХОЛНО НАТРАВЯНЕ

Еми Елс в интерес на истината не се чувствах пияна ама хич!Честно след толкова мешано и аз не знам как оцелях но си бях наред!Е вече в 3:30 посред нощ в 3-тото заведение ми се доспа но тва беше защото не бях спала 24 часа!Пък и явно от многото танци не съм усетила алкохола!Се пак има един кючек Рамзи му викат 18.gif 18.gif 18.gif та на него само аз на стол ме качиха с високите обувки и сички седат около мене и ми ръкопляскат,а аз без спирка,и на сичкото от горе камерата не се мръдна от мене 10.gif Накрая имах чувството че ще падна ноооо нямах правото да слезна преди да свърши кючека се пак трябваше достойно да представя сем.Андонови 18.gif
Та така трябва някой път като дойдеш в София ще пийнеме или текила или шотово,или пък може да те заведа в едно заведение дето правят коктейл "Тя ме подлудява"-чувала съм че е супер!Пък и не само ти и Дарето,Наси и Хриси и МИМИ и още може да дойдат,а ако не стигнете до София ще си уредиме една среща по средата! 18.gif
eL
(fenka_lucas_i_brooke @ Sep 25 2006, 23:02) *

Та така трябва някой път като дойдеш в София ще пийнеме или текила или шотово,или пък може да те заведа в едно заведение дето правят коктейл "Тя ме подлудява"-чувала съм че е супер!Пък и не само ти и Дарето,Наси и Хриси и още може да дойдат,а ако не стигнете до София ще си уредиме една среща по средата!

HahaAHh 18.gif предложението е супер - ФЕН съм 4.gif Другите шматки лесно ши ги убедим - ако не сега, то със сигурност на ГЛОТХОС-а ... все пак и манджи съм обещала (с ''мухала'' по възможност, ако имам средства за закопуването му rolleyes.gif )

п.с. Току що се снимах с униформата 18.gif Да да ... тъпа работа dry.gif ... и аз това казвам ... ей сега се качвам да ми се посмейте и вие happy.gif

п.с.2 имаме униформи в даскало, не съм си копувала пенсионерски костюм ... спокс 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
Чакаме снимка!
А тва за напиването съм напълно сериозна ама викам да изчакате до 26 април да направя едни 18 годинки за да бъда FREE и да ходя където си поискам и да пия каквото си поискам!
eL
(fenka_lucas_i_brooke @ Sep 25 2006, 23:22) *

Чакаме снимка!

СнимкИ 10.gif Запознайте се с жълтата ПаТка Ел от ХГ(ХуманитарнаГимназия) 18.gif :

Haha happy.gif Слагам ги тука, щот' искам само определени хора да ги видят - те си знаят кои 18.gif То няя гаранция де ....
да направя едни 18 годинки за да бъда FREE и да ходя където си поискам и да пия каквото си поискам!

Жакии... само ще ти кажа ... В голяма заблуда си да знайш 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
КЕФИШ МА ЩЕ ТИ ЗВЪННА 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
не сладурка си що мен любимия ми цвят е жълто 10.gif

Абе може и да съм в заблуда но поне ще мога да дойда сама до Варна да те скивам най-накрая и да са напиеме като хората 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
ludoto_mimi
Хохохо, ама вие сте имали и униформи? Ние имаме по един лигавник там (вратовръзка) и го носят само зайците на празниците, щото ги лъжат, че е задължително. И някои изключения от големите, но предимно дългоушковци. 18.gif 18.gif

Пък и не само ти и Дарето,Наси и Хриси и още може да дойдат,а ако не стигнете до София ще си уредиме една среща по средата!

Тцтц, мен пак ме няма в сметките, а? ermm.gif 12.gif
fenka_lucas_i_brooke
Вече те има!Сори пропуск държи ме още алкохола 18.gif 18.gif 18.gif знам не е оправдание.Ама ми се спинка!

Ааааа и Йордански щях да го пропусна!
Абе който заповяда ама най-важните са
Ели,Хриси,Наси,Дарето,Мимс,Йордански иии щях да забравя другото лудо дете на форума Теди
eL
(fenka_lucas_i_brooke @ Sep 25 2006, 23:52) *

Ели,Хриси,Наси,Дарето,Мимс,Йордански иии щях да забравя другото лудо дете на форума Теди

Абе ГЛОТХОС-а нали е всеобщото ни предстоящо събиране, накъде без тях .... biggrin2.gif bigarmhug.gif ... това сме записаните, хайде де ... феноОовее ... ще готвяяя .. елатее ... (това не е успокоение, да добавя 18.gif )

п.с. ГЛОТХОС 2007 драги ми новодошли е Голямото Лятно One Tree Hill Отпускарско Събиране biggrin.gif
ThePinkDuck
(fenka_lucas_i_brooke @ Sep 25 2006, 22:52) *

Абе който заповяда ама най-важните са
Ели,Хриси,Наси,Дарето,Мимс,Йордански иии щях да забравя другото лудо дете на форума Теди[/color][/b]

ЖАКИИИИИ, а мене що ме пропусна? Чувствам се пренебрегната, аз не съм от важните. Уаааа искам си статут на важен ГЛОТХОС участник. Е мога да го отдам на алкохолните ти коктейли. Внимавай да не експлоадираш след някой, че като гледам какви взривоопасни комбинации правиш...
solenka
Малеее! 16.gif Вие и през ноща не спите май. Сватби, малки таралежчета, униформи, Париж.... Вече забравих какво четох. Имам няколко коментара по всичко това. biggrin2.gif
И аз искам в Париж!!!! cry.gif Никога не съм излизала от България. Много искам да ида там - града на любовта. Синьото сирене наистина е отврат. sick1.gif
Малкото таралежче има ли бодли? 16.gif Интересно ми е и на мен как ги раждат?
За някой сватба за друг брадва. 18.gif 18.gif 18.gif Имаше такава поговорка. Жаки, абе да те питам нещо. Брат ти за кой се е оженил? Малко странен въпрос, но той се породи от фамилията ти. wink.gif
Ели, с тази униформа си много сладка. Да не си фен на Ботев Пловдив? 18.gif
Ами май това беше засега.
Аз с какво да ви се похваля. Ами в събота заминавам за София и нямам идея кога ще мога да влизам във форума, защото започват студентските години. 3.gif
ludoto_tedi
Тцтцтцтцт аз пак ще ви се карам mad.gif може ли да пишете толкова без мене аconfused.gif 9.gif
Хихихих така ,а сега да видим какво ще измъдря wacko.gif НИЩО 18.gif Напълно нормално 16.gif защо ли не се очудвам ..... unsure.gif

Така Дари чух за някакво губена в метрото в Париж даже и в хотела си biggrin2.gif blink.gif е душко споко аз съм си изгубена по-рождение като те знам ,че и ти си шмате като мене сигурна съм ,че това е нищо за теб 4.gif нали така 18.gif А и да не забравя чух за Ежко.... Честито ти мъниче в къщата(звучи като бебенце 18.gif ама айде да не предзвикваме съдбата )

Ели май скоро ще отскачам до Варна да ям някоя твоя вкусна гозбичка от туй мухлясало сирни 10.gif

Жаки споменаваш някво друго лудо освен мим викаш му теди май huh.gif а защо аз не го виждам (Теди се оглежда :"хм... има нещо гнило тука" )

И така хора гледайте колко часа стана вечи а аз имам утре 2 входни и в сяда още две ,а учебниците чакат отворени..... айде цунки
rusi4kata^
АааААаАаааАА щом ще има текила и аз искам biggrin2.gif ХаХаХаааХхха макар че бях казала,че повече никакъв алкохол до нова година...ама штттт няма да казвате на никой 10.gif 5angel[1].gif
А доколкото за тези коктейли с биричката...пфу biggrin2.gif И аз веднъж нещо подобно направих(но чак после разбрах,че съм направила голяма грешка blush.gif )-пихме текила и после гасим с бира,ама след тва....мале мале...бая моменти ми се губят 1236.gif Помня само,че не можех да сляза по едни стълби,за да отида на дансинга и за това си танцувах там хихихих(бяхме в една дискотека в Трявна) av-2500.gif Така че един съвет от мен- Не смесвайте бирата с друг алкохол защото след тва е лошо uhhh.gif bigwink[1].gif

П.С Всички много ми липсвахте,затова който иска да ме намери в скайп(rusi4kata3514),за да си поговорим по-надълго и широко 4.gif Поздрави smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
(solenka @ Sep 26 2006, 00:55) *

За някой сватба за друг брадва. 18.gif 18.gif 18.gif Имаше такава поговорка. Жаки, абе да те питам нещо. Брат ти за кой се е оженил? Малко странен въпрос, но той се породи от фамилията ти. wink.gif

Еми...за кака ми така де за жена си ама вече й викам кака!Аз след някоя и друга година няма да съм Андонова sad.gif жалко кефеше си ме мойта фамилия 18.gif 18.gif

(ludoto_tedi @ Sep 26 2006, 01:27) *

Жаки споменаваш някво друго лудо освен мим викаш му теди май huh.gif а защо аз не го виждам (Теди се оглежда :"хм... има нещо гнило тука" )

И така хора гледайте колко часа стана вечи а аз имам утре 2 входни и в сяда още две ,а учебниците чакат отворени..... айде цунки

Тединко верно се правиш на луда!

rusi4kata^-интересното е че не бях пияна както казах нищо ми нямаше 16.gif явно държа на алкохол!
само да предупреда начинаещите в тази област-НИКОГА НЕ ПИЙТЕ на гладно!Става ужас! 9.gif

ЕЕеееееЕминко Сорка нали ти казвам вчера не бях в някакво хубаво състояние и не мислех много!
Значи списъка се увеличава,но пак казвам ако пропускам някой не се сърдете,първо не мога да изредя целия форум и второ което е по-важно БИВША БЛОНДИНКА СЪМ!!! 18.gif 18.gif 18.gif

Ели
Хриси
Наси
Дарето
Мимс
Йордански
Теди
Еми и другииии!
Трябват ни още момчета че Йордански ще се побърка с нас! 18.gif 18.gif 18.gif
Vihro
Само още 2 дена и излиза 36_6_4[1].gif

А вие как сте иначе народе smile.gif
радвате ли се на училище, на класа си и на приятните учители blabla[1].gif

7hit[1].gif - ебати якия смайл smile.gif

айде Жаки cannabis.gif smile.gif smile.gif smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ами Вихи да радвам си се на класа-най-вече като седиш до мене и ми дрънкаш простотйй 18.gif 18.gif 18.gif
Айде бай от мене за сега че се оправям за даскало!
Menna
Аууу,какъв готин лаф е паднал тука. Искам и аз,искам и аз.

(ludoto_mimi @ Sep 25 2006, 02:00) *
Oooo, Даре, как да не сме забелязали. Така учтиво ни го напомняше преди да заминеш.
18.gif Мимс,на теб ти споменах,но на другите не,виж какви са душички сетили са се.Много bigarmhug.gif за всички тях.

(solenka @ Sep 26 2006, 00:55) *
Малеее! Вие и през ноща не спите май. Сватби, малки таралежчета, униформи, Париж.... Вече забравих какво четох.
Соленка,ние никога не спим. 18.gif Колкото до темите на разговор,сме с всестранни интереси,въобще голяма веселба пада. 18.gif

Благодаря на всички за поздравленията относно Ежко 2 bigarmhug.gif (който също може да се окаже Ежка след време) 18.gif Та.... като имам възможност може и да го документирам отгоре,отдолу,в профил и анфас.Ще взема да спретна една таралежка фотосесия тука. 18.gif

(Peyton Sawyer @ Sep 25 2006, 11:01) *
Ежко не е ли Ежка ? Или при тях няма значение .... иии Дари един въпрос ме гложди отдавна - как ги раждат тия бре? Откъде излизат ?
Очевидно се оказа Ежка,нооо Ежко повече и отива. 18.gif Иначе излизат там някъде отдолу 15.gif Така ги обясних нещата,че.....

(Peyton Sawyer @ Sep 25 2006, 22:41) *

Не е честно а аз си мислех че щъркела е носил само мен ! Сега излиза, че ме е делил с всякви други твари ...
Ел,кефиш 4.gif ,на мен ми трябваше време да го осъзная,ама това е положението.

(ludoto_mimi @ Sep 25 2006, 13:46) *
"сирена" щом твърдиш, че били хубави.
От тези сирена,аз още сънувам кошмари.

Щях да забравя Ел, bigarmhug.gif много веселяшки снимки имаш.Ний си нямахме таквоз чудо в училище.

Това тук пък ми привлече внимението:
Та така трябва някой път като дойдеш в София ще пийнеме или текила или шотово,или пък може да те заведа в едно заведение дето правят коктейл "Тя ме подлудява"-чувала съм че е супер!Пък и не само ти и Дарето,Наси и Хриси и МИМИ и още може да дойдат,а ако не стигнете до София ще си уредиме една среща по средата! [/color]
Жаки,то аз Леко съм си от София 18.gifама ако съм в нормалното си заблудено състояние може и да ми изсква сили да се добера до мястото на срещата. 18.gif но подкрепям идеята с две ръце.

Хей,ГЛОТХОС-и,ще стане МНОГО весело предвиждам. go_team.gif Да вземем да си спретнем някоя екскурзийка.Ех,че кеф. 3.gif

(fenka_lucas_i_brooke @ Sep 26 2006, 08:19) *
Ели
Хриси
Наси
Дарето
Мимс
Йордански
Теди
Еми и другииии!
Трябват ни още момчета че Йордански ще се побърка с нас!
9.gif Никак няма да му е зле. Да свиква още отсега,че и повече може да станем. 18.gif

ПС:Привет на Борислав welcomeani.gif

ПС2:Разбрах как да не си осакатявам поста от емотики. banana.gif Ама то било елементарно shocking.gif и много близко до акъла(което обяснява нещата,защо чак сега се светнах) И докато живея с илюзията,че само аз знам как няма да казвам,за да може поста ми да е най-шарен.

ПС:Забелязах аз,че имаме трима нови студенти тази година(Насито,Йо-то и Соленка-дано не пропускам някой),та да им пожелая успешна година и запомнящ се първи 8ми декември.

ПС4:Много разхвърлян се получи този пост,бре. Няма изречение с изречение да се връзва.
fenka_lucas_i_brooke
(Menna @ Sep 26 2006, 12:09) *

Аууу,какъв готин лаф е паднал тука. Искам и аз,искам и аз.

Това тук пък ми привлече внимението:
Та така трябва някой път като дойдеш в София ще пийнеме или текила или шотово,или пък може да те заведа в едно заведение дето правят коктейл "Тя ме подлудява"-чувала съм че е супер!Пък и не само ти и Дарето,Наси и Хриси и МИМИ и още може да дойдат,а ако не стигнете до София ще си уредиме една среща по средата! [/color]
Жаки,то аз Леко съм си от София 18.gifама ако съм в нормалното си заблудено състояние може и да ми изсква сили да се добера до мястото на срещата. 18.gif но подкрепям идеята с две ръце.

Хей,ГЛОТХОС-и,ще стане МНОГО весело предвиждам. go_team.gif Да вземем да си спретнем някоя екскурзийка.Ех,че кеф. 3.gif

(fenka_lucas_i_brooke @ Sep 26 2006, 08:19) *
Ели
Хриси
Наси
Дарето
Мимс
Йордански
Теди
Еми и другииии!
Трябват ни още момчета че Йордански ще се побърка с нас!
9.gif Никак няма да му е зле. Да свиква още отсега,че и повече може да станем. 18.gif

[b]

Ееее Даре нищо че си от София ще си направиме разходка до....Велико Търново там ще се видиме!
Тамън да видя къде ще уча след 2 години 18.gif
А пък и е посредата на пътя хем ще си направих ексукрзийка хем ще се видиме ОТН-сладурковците!
Много искам да се видя с вас сичките ама честно да си призная без да се сърдят другите,защото и тях искам да ги видя,най-много искам да се видя с Елс това момиче ми е влезнало под кожата 18.gif 18.gif 18.gif Спирам да пиша че изпаднах в много обяснения!

eL
(Menna @ Sep 26 2006, 12:09) *

Щях да забравя Ел, bigarmhug.gif много веселяшки снимки имаш.Ний си нямахме таквоз чудо в училище.

Виждам, че не постигнах целта си. rolleyes.gif Исках да пробудя възмущението ви и да ви спечеля като съюзници, защото тоя парцал го нося вече 2 години tongue.gif Да не говорим за ''зимната униформа'', която е на бели и черни раета ... да бее ... като затворници сме всичките - викаме си на : ''ЕЙ съкилийник'' 18.gif
Е има и добра страна - с тоя фосфорен жълт цвят сме като светофари - забелязват ни отдалече и няма опастност да ни смачкат бръмчетайките 10.gif

Много искам да се видя с вас сичките ама честно да си призная без да се сърдят другите,защото и тях искам да ги видя,най-много искам да се видя с Елс това момиче ми е влезнало под кожата

ХАха 18.gif Жакс, къде по-точно под дермата ти се намирам, че ми стана интересно happy.gif

п.с. Бокро, добре дошъл ... тука определено няя да скучаеш, виждаш ни какви сме уникално-готини biggrin2.gif
п.с.2. ГЛОТХОС-а е задължителен ... иначе пускам агентите си (Пухи и Роза[kotkata mi i ku4eto na selo]) да ви издирят biggrin.gif
BledPoet
АУУУУ Тука гледам некви пиенета, алкохолища, чудеса... 9.gif По лош път сте тръгнали хора wink.gif
16.gif Текили с бири - Това си е мозъчна смърт!!! Само "Тракийска Гробница" - 100 водка 100 коняк 200 кола и 2 лъжички нес кафе - я бие тази комбинация(Моля не правете това у дома си) rolleyes.gif

Май, ще трябва някой ден, да ви забъркам по някой друг коктейл - споко за Маргарити говоря smile.gif
Devil^Rose^^
(BledPoet @ Sep 27 2006, 14:08) *

АУУУУ Тука гледам некви пиенета, алкохолища, чудеса... 9.gif По лош път сте тръгнали хора wink.gif
16.gif Текили с бири - Това си е мозъчна смърт!!! Само "Тракийска Гробница" - 100 водка 100 коняк 200 кола и 2 лъжички нес кафе - я бие тази комбинация(Моля не правете това у дома си) rolleyes.gif

Май, ще трябва някой ден, да ви забъркам по някой друг коктейл - споко за Маргарити говоря smile.gif

Добрее каква е работата с нес кафето blink.gif .... скоро ми бяха забъркали нещо такова, май беше ром или пък беше уиски rolleyes.gif blush.gif та и с кафе и на вкус хич го нямаше passifier.gif

Айде и аз ще се глася за ГЛОТХОС-а бройте и мен bigarmhug.gif 11.gif
ludoto_mimi
Може да са ти забъркали Бензин. От него си спомням, че имаше кафе и ракия и... губи ми се другото. 18.gif Ама е гадно. dry.gif
BledPoet
Ми при "Гробницата" идеята на нес кафето, е само една - да служи, като материал за пяна - на дъното на халба за бира(500мл) се слагат 2 лъжички нес кафе, добавяте колата за да се получи пяна, след което добавяте водката и коняка - наздраве balayka.gif Но наистина това питие, не го препоръчвам на никой, има 100 пъти по "прятни" начини, да се напие човек - макар че, накрая ефекта е един и същ...

16.gif Малей, май ще трябва, да отворя една тема - коктейлите на ОТН или нещо такова 18.gif 18.gif
solenka
Тази тема май не е най - подходящата, но ще ме извините. blush.gif
Искам да се сбогувам с вас! bigarmhug.gif Утре заминавам да уча в София и нямам представа дали ще имам възможност да ходя по зали и да разглеждам форума. Най - вероятно по Коледа и през сесията ще се видим. Много се радвам, че вече излезе 1 епизод, но за съжаление няма да мога да го гледам. Тъкмо като се прибера ще имам да си гледкам около 5 - 6 епизода. Какво друго да ви кажа, освен да не ме забравите. wink.gif
Приятно гледане на ОТХ!

П.С. Има вероятност да си занеса старият компютър, но за нет не се знае кога ще си прекарам. То ще се разбере! biggrin.gif

Чао за сега! 10.gif
ThePinkDuck
Уаааа cry.gif cry.gif cry.gif как можа да ми го причиниш! От друга страна ще си по близо до мен 15.gif . Споко ученето ще ти е 2 пъти по-малко от свободното време, а и у наше село има достатъчно нет клубчета. Относно забравябето - мечтаааай си, щото нема да стане. Много шестици да донесеш като се върнеш!
Уелкъм на всички нови, ако има такива след последния ми пост, че покрай тези предложения за коктейли малко позагубих идеята на темата. Както и да е, уелкъм ОТХ фенс, съобразявайте се с правилата на форума и енджой йор стей. mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Чао, Ели. sad.gif Жалко, че така ни напускаш, но нали е за добра кауза. (Да, бе. 18.gif )
Да донееш много шестици, както каза Патето и не се притеснявай, няма да те забравим. 4.gif
Saiman
То хубаво се сбогуваме със Соленка, а по-нагоре гледам за алкохол парти говорим, та защо не съчетаем полезното с приятното и в чест на заминаването на Соленка да удавим мъката с няколко коктейла. 18.gif Menna твоят коктейл ще бъде от мен.
milen4eto
Това е много добра идея tongue.gif
solenka
Ей, хорааа! Тука съм вече. biggrin2.gif От днес имам нет и съм много щастлива. 10.gif Няма да се отървете толкова лесно от мен. wink.gif Много неща имам да чета във форума и се чудя от къде да започна. happy.gif Абе май утре след лекции ще стане, че вече е почти 2 часа. Айде до утре! 10.gif
ALeX4e7y^
2hi[1].gif Аэ съм Сашка от Троян и съм голяма фенка но ОТН.Надявам се да се сприяделя с всички 1eyeb[1].gif
ThePinkDuck
Уелкъм Сашке от Троян. Драсни няколко реда за себе си де! Уелкъм и на другите нови, ако има такива! mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Eee, Eлито се завърна. 4.gif Няма отърване, значи. 18.gif
Bloody_Tears
охоооо саше!!!
аз мога да я опиша-крадечка на нейтановци,крадечка на нейтановци,и крадечка на нейтановци,ааа и крадечка на петковци! smile.gifтова и е пълното описание! 18.gif
milen4eto
Хахахаха Мимс това ли е момичето дето искаше да ни краде Наейтънчо а? Сега ше и разкажем играта... само ми ела тука саше wqd.gif (базикам се) 18.gif 18.gif
Привет сашенце и добре дошла в наща маааалка група welcomeani.gif
solenka
Саше, привет!
Не разбрах дали Сашето е момичето дето ще ми краде Нейтънчо? Бая ще се изпоти докато успее да ме разкара от пътя си към него. 18.gif Майтапя се, че в тая София умирам от скука.
Bloody_Tears
тя е хора!атакааааааа!!!!! 12.gif 5.gif
ALeX4e7y^
help[1].gif ХеХе ще си помисля и може да си го поделим 1eyeb[1].gifТака става ли?
fenka_lucas_i_brooke
Добре дошли на всички и от мен!
ALeX4e7y^
Който иска да се опоэнаем да ми каже как се пише в Скайпа и да се оговорим да си по чатим smile.gif
Bloody_Tears
(LoF_Chad @ Oct 7 2006, 20:02) *

help[1].gif ХеХе ще си помисля и може да си го поделим 1eyeb[1].gifТака става ли?

НЕЕЕЕЕ! 18.gif
ThePinkDuck
Представете си пък някоя от форума да си даде Нейтън или пък да ще го дели. Борбата ще бъде безмилосто жестока и тъй като аз никак не го харесвам, само ще седя и ще се наслаждавам на шоуто. 15.gif Муахахахаха... 15.gif
Summer`f
zdr i ot men kazvam se toni i sym ot motana,nie s moita fr sme fenki na One Tree Hill osobeo tq ,apravo e poludqla i sega tyrsi e-mail na nqkoi ot seriala ako nqkoi go ima bi li mi go dal ako moje ,a ako imate a James (Naton) 6te vi byda blagodarna!!!!!
ThePinkDuck
(Summer`f @ Oct 7 2006, 23:34) *

zdr i ot men kazvam se toni i sym ot motana,nie s moita fr sme fenki na One Tree Hill osobeo tq ,apravo e poludqla i sega tyrsi e-mail na nqkoi ot seriala ako nqkoi go ima bi li mi go dal ako moje ,a ako imate a James (Naton) 6te vi byda blagodarna!!!!!

Като за начало пиши на БЪЛГАРСКИ. По въпроса за който питаш има отделна тема, ако си направиш труда да поразгледаш наоколо ще я забележиш.
BledPoet
18.gif Сега остава, само една Македонка, да влезе във Форума и да каже - "Ех Нейтъне, Нейтъне чадо македонско и за тебе ли ке се тепаме и за тебели кров ке лееме" и с "Кога звезди станат сини" на уста да заформи едно боксче 12.gif

Поздрави на всички и от мен
ALeX4e7y^
Еми като неискате да си го раэделим остава САМО ЗА МЕН! 1clap[1].gif 4potrivam[1].gif
Bloody_Tears
да бе,ще ти се!ние с миленчето ще дойдем някоя вечер у вас и може и на другият ден да не се виим с тебе! 18.gif
а после как ще се опраяме с другите...незнам,важното е,че ще има с една по-малко негови обожателки! smile.gif
ALeX4e7y^
Като идвате у нас бадете по-тихи 3shut[1].gif ,эа да не събудите Нейтънчо,эащото ще е много иэморен след дълги бурни нощи С МЕНsmile.giftongue.gif:P:P
^Mim0zKa^
(LoF_Chad @ Oct 8 2006, 21:28) *

Като идвате у нас бадете по-тихи 3shut[1].gif ,эа да не събудите Нейтънчо,эащото ще е много иэморен след дълги бурни нощи С МЕНsmile.giftongue.gif:P:P

Хахахахахах убива6 ме... хаха ае само не ми е ясно.. за6то ника ти е Lof Chad пак какви са тези.. бурни но6ти с Нейтън4о confused.gif 18.gif
ALeX4e7y^
Аз Чад си го обичам отдавна,ама малко ми омръзна и го смених с Нейтънчо 10.gif
ludoto_mimi
Свършихте ли? Може да си ги разделяте и каквото още искате някъде другаде.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.