Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Bloody_Tears
да наистина страхотно ще е smile.gif
ludoto_mimi
Е, не сме били... 18.gif 18.gif
Само с ОТХ Фенове, ми ние засега сме 5 фена на кръст, даже и кръст няма. happy.gif Ама може да съм изпуснала да запиша някой де... rolleyes.gif
ludoto_tedi
МЕНЕ!!! И аз съм към ГЛОТХОС-а 18.gif
ThePinkDuck
(ludoto_tedi @ Sep 16 2006, 00:59) *

МЕНЕ!!! И аз съм към ГЛОТХОС-а 18.gif

Ти го каза сестро! Пишете ме и мене там! mrgreen[1].gif
borko
Здрасти и от мене smile.gif Казвам се Боби или Борко, от София съм. Хобита имам много: да снимам, да правя сайтове, да ходя по музеи, театри и т.н. и още :Р Изглеждате ми много готини тука и ... не знам кво да говоря когато се представям biggrin.gif
fenka_lucas_i_brooke
Боркооооооооооооооооо е здрасти ти надали ме помниш!хахахха щяхме да се виждаме на концерт на Стар Академи веднъж пък после ти се запозна с една Деси даже имаш снимка!хахах колко е малък света!Добре дошъл!
borko
(fenka_lucas_i_brooke @ Sep 17 2006, 23:07) *

Боркооооооооооооооооо е здрасти ти надали ме помниш!хахахха щяхме да се виждаме на концерт на Стар Академи веднъж пък после ти се запозна с една Деси даже имаш снимка!хахах колко е малък света!Добре дошъл!

Хахаха помня бе, как ше не помня smile.gif Добре заварил wink.gif ти беше juleto май, или нещо такова smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
judit-Жаки демек!
хахах наистина обаче колко е малък света!
borko
Да, малък е smile.gif Пък с тебе навсякъде се засичаме: СА, ОТХ, Деси smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Да наистина имаме бая общи интереси!Спирам с повече такива коментари че Мими ще ме бие!
Vihro
Здравейте аз съм Вихър biggrin2.gif
(feel free to laugh on my name biggrin.gif )
fenka_lucas_i_brooke
Хахха Здрасти Вихи!Ей да знаете той е мой приятел 18.gif 18.gif 18.gif Айде добре дошъл във форума!
Ллеле много се разписах тая вечер нещо! 16.gif

PS:Ще убия Вихър как може да пише че се друсам!сигурно има впредвид че се друсам че гледам нон стоп ОТН е така си е!
Vihro
И като нейн приятел съм длъжен да я издам...
ЖАКИ ДРУСА 2thum[1].gif
The Black Dragon
Дайте и ние да се подрусаме малко biggrin2.gif 18.gif
^Mim0zKa^
Хахахахах.... ужасс хора.. ахаха тука е бахти лудницата 18.gif Елинце.. Миминце.. Даринце... Насинцеее... Йоринцее ( това бай дъ уей... хора го измислих аз.. ахха вдъхновена от "Ме4о Пух" wink.gif и гледам 4е се е разпространило.. и тфа супер мн ме радва... 18.gif 18.gif ) ТОЯЯЯ МАРЗЕЛ БЕ !?!?!?!? Кфо ще го прайм... даскало по4на.. аз о6те сутрин се дигам... с 303909837424 зора... дупарата от леглото... кфо е тфа нешо нз shocking.gif ... хахаха и като добавя.. 4е нищо не съм барнала.. цялу лято съм о6те по.. shocking.gif ахахах демек 6ОКИРАНА 10.gif Ми мили4ките.. ми 4екайте и аз да се добавя.. ахаха са 10.gif минка 18.gif в ГЛОТХОС-а бе rolleyes.gif Хахаха кадето сте вие.. там сам и аз.... Един за вси4ки ..вси4ки за един.. ахахахах Кфо ми става.. нз mrgreen[1].gif Хммм.... 2thin[1].gif забравям нешо май............АААА да ЗДРАСТИ 2hi[1].gif на вси4ки нови сладки... хубафки ,малки фен4ета... (елате ми саму... млади мръфки ) 8_5_7.gif АХАХАХАХАХАХХ.... не е базикам се... супер много вви се радвам smile.gif 4е така.. пак.. 6то не6то изписах.. и само като се сетя утре.. ф колко 4аса трябва да ставам 6тото сам 1 СМЯНА... 3_4_62v.gif направо ми идва да се гръмна.. Айдее лекинка
Jordan
18.gif мъчете се сега вие на даскало, аз почвам след две седмици 15.gif Ама после дупето да ми е яко wacko.gif
Поздрави на новите ни членове- Борко и Вихърчо(много яко име biggrin2.gif ) и се надявам да ви е приятно тук rolleyes.gif
Мимозке, мързел..голям мързел ме гони. Сега малко съм в Сф и нямаш идея колко мързеливо ми е все още. Няма оттърване от него wacko.gif
Nasi
И аз съм вътре.../Мими съжалявам чак сега обърнах внимание/. ГЛОТХОС - звучи супер!!!!!!!!

Така сега да ви пожелая на всички приятно училище, и аз искам да се върна, но не може вече.

мъчете се сега вие на даскало, аз почвам след две седмици Ама после дупето да ми е яко

И аз почвам след две седмици wacko.gif wacko.gif

welcomeani.gif на всички нови!!!
^Mim0zKa^
Азззз сее варнах предии малко от даскалоо ахаххаха 10.gif Въй бе6е някак си... у4удва6то... ДОБРЕ 18.gif Кефих се на зай4етата... ( аее някой са супер злобни е.. и само та гледат едно такофа.. гадно и присвиват о4и4ки.. и малее 14.gif супер мн ме дразнят ) тА КАКто и да е... искам да ви са похфаля само 4е неска по ХИМИЯ ги разбих.., ахахахахах ( 18.gif Мимее сори за офтопика ама.. то такова не6т0 КАК... да не го кажа.. аз и химия.. confused.gif wacko.gif ) 4е така де.... мерсиии на си4ки за пожеланията за даскалу.. и дано да е приятно.. ама така както аз ги виждам не6тата.. само парвата 1 седмица 6те е яко и после.. uhhh.gif ... мани ,мани 10.gif Айиди... 4ау4и 4е татку ма вика да ям.. ахахаха 18.gif Гу6камммм вииии bigarmhug.gif bigarmhug.gif
*Hilarie_B*
Здравейте.Аз съм Аксиния и съм голяма фенка на сериала.Гледам го от скоро,но ме грабна още от първия епизод blush.gif надявам се да ме приемете във вашето голямо семейство smile.gif
Bloody_Tears
здравей аксиния!
много се радвам,че добавихме още един фен на сериалчето!:)
тук са всички най-верни фенове на филма.ВЕРВАЙТЕ МИ!!! 18.gif
^Mim0zKa^
Здрастиииии Аксии 10.gif ..парите или живота.. confused.gif AR15firing.gif
18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif ох... неска сам на няква такава вална... голяма съм гаднярка.. хихихи wink.gif 10.gif Базикам се Акси.. добре до6ла мили4ка smile.gif
milen4eto
2hi[1].gif Здравейте на всички приятели на това сериалче и в бъдеще мои приятели (надявам се).
Много ми е приятно. Казвам се Милена и съм от Пловдив...
^Mim0zKa^
ЗдрАвейййй Милен4енцеее 10.gif wink.gif EnjOyYyYyYyY {{}}
sophia__
здравейте и от мен,скоро се регистрирах,но саита и форума мн ми харесват,казвам се Ралица и съм от София.Отскоро гледам сериала но мн се запалих,гледах 1ви сезон,сега гледам 2ри и ми е мн интересно.Най ми харесват Брук и Лукас,мн са сладки smile.gif ще се радвам да се запозная с вас smile.gif
Jordan
Ей, нови пичове и пички(пичовете са на изчезване нещо blink.gif ), провет и от Джорданчо(Йори, Йордански, напоследък и Джо ми викат...пропуснах ли нещо ohmy.gif )! Надявам се при нас да ви е интересно biggrin2.gif
ПП-Мимозчице, споко, сега си превъзбудена от даскалото ма кат ти цапнат класното по математика и ше се оцъклиш 15.gif
ПП2- Наси, къде ще учкаш, бе, душата unsure.gif И какво... unsure.gif
Аз пък напоследък си слушам нон-стоп новия албум на Нели Фуртадо- тая била яка бе biggrin2.gif Или поне последния й албум ме дивее супер много, другото май не съм слушал.
Предпоследна седмица от мързеливото ми пребиваване в къщата на Бай Джордан wacko.gif (((Имах предвид, че вече трябва да се свърши с мързела ми, не знам длаи някой ми схвана dry.gif )))
Цялостен мързел. Ше се разпадна чак. wacko.gif
Тия дни осъзнах, че имам още една седмица живот...на втори трябва да се сбогувам с плътските удоволствия и да карам на въздух и молитви sad.gif
milen4eto
(^Mim0zKa^ @ Sep 23 2006, 00:13) *

ЗдрАвейййй Милен4енцеее 10.gif wink.gif EnjOyYyYyYyY {{}}

Здрасти Миме. smile.gif ОоОоУ ще се забавлявам, няма спор. 4.gif

Хелло и на другите приятели, кфо прайте? biggrin.gif Нали мога да ви наричам вече приятели?
И вас ли ви мъчи тъпото даскало, направо нямам думи... wacko.gif
Еми кфо да се прай, такова е, няма оттърване sad.gif
Хубаво си бяхме свикнали на ваканцията, защо свършииииииииииииии cry.gif .... ся веднага с тия входни направо ще се побъркам, ужаааасс... 14.gif
20.gif
Bloody_Tears
мен май единствена ме кефи да ходя на училище. smile.gif
мислих си че ще е ужасно,а и нали казват,че 7 клас е бил един от най-трудните,ама не е ле! smile.gif
готино е,добри учители,нови деца и тъй.пък и съм си с приятелите,яко е!!! smile.gif smile.gif
предполагам ся някой ще ми каже,че съм луда...да де,той сигурно ще е прав smile.gif,но какво му е гадното на училището,освен контролните и изпитваниятаconfused.gif smile.gif
rusi4kata^
ОоОООооОооОо хора,кво прайте бе? smile.gif не съм влизала тук от сто години,забравихме се вече 16.gif Та като гледам има май нови попълнения,ново оформление и т.н..браво браво,бързо действате хахха 4.gif Как изкарахте лятото туй-онуй... happy.gif Сигурно има много за разказване,както и при мен 10.gif Даскалото вече почна...свърши хубавото лято sad.gif Та айде разказвайте как сте,що сте wink.gif Много поздрави от мен и да се надяваме,че за напред по-често ще се чуваме smile.gif До скоро,цунки по муцунки {{}}
ludoto_mimi
Денииииииииииииииииииииииииииии!!! 3.gif 3.gif 3.gif

Къде се губиш, бе момиче?! shocking.gif Мислехме, че сме те изгубили вече. :bugarmhug: Добре дошла отново и няма да те пускаме повече, както и половината Old School Buddies (OSB 16.gif ) от добрия стар форум. 4.gif 4.gif
ludoto_tedi
Хихихихи наш'то Дени се показааааааа трябва да вдигаме банкет.Мила да не забравиш да се запишеш в темата на Лейтън че се бройкаме фенчетата им.Айде муцка бай tongue.gif
rusi4kata^
Тук съмммммммммммм smile.gif Ще се запиша,само трябва да го намеря първо biggrin2.gif 18.gif хахахахахааха малко е различно от преди и съм неориентирана blush.gif
fenka_lucas_i_brooke
Еййййййййй здравейте сладурковци и добре дошли на всички нови тука!
Аааа аз току що ставам бях на сватба на брат ми вчера и се прибрах в 3 посред нощ!
хахахахах
после ще има и снимки естествено!
Абе не знам дали някой ще иска да ми чете простотийте ама аз ще си ги напиша
плюс това следвашата е ЕЛС
,защото и на нея й предстои сватба и ще трябва да разказва!
Та значи първото важно нещо-хахаххаха -бях с червена рокля късичка-.емииии blush.gif blush.gif blush.gif исках да приличам на
Брук и Пейт 18.gif 18.gif 18.gif та....абе брат ми-тоя дето се женеше каза че сички негови приятели били направили нещо от сорта 3.gif 3.gif 16.gif 16.gif и казали-Абе това ли е малката ти сестра 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Както и да е сичко мина перфетно-подписване,църква-кака ми настъпи Брат ми и откъсна по-голямата част от питката-следователно тя ще го командва-не че до сега беше обратното де 18.gif
После отидохме в ресторанта от 1 та до 7 вечерта беше многооооо готино страшен купон беше-за жалост не успях да хвана букета sad.gif
Но след като тактично ни изгониха от ресторанта happy.gif решихме да отидем в една квартална кръчма-повечето от гостите да речем около 40 от тях!
Седяхме до 12 часа посред нощ нооооо нали знаете как действа алкохола та нашите-родителите ми 18.gif -решиха да ходим в една "кръчма" в центъра!В кавички е щото си мислех че е кръчма , а то се оказа ебати яката дискотека!Представете си наще знаят еегати дискотеките а аз 16.gif
Та там седяхме до към 3 и бешеееее перфекциозно-е не успях да се напия не че ми беше цел де!Но да ви кажа пробвайте
Собиески Зелена Ябълка-страшно е!

Хаххаха ечми това е за сега от мен после ще има и снимки!
eL
HAhaha 18.gif Жакии ... явно сватбата е била грандиозно яка rolleyes.gif Трябва да се консултирам с теб, да обменим информация, че да съм подготвена за т'ва дето ме чака happy.gif Ще чакам снимковия материал с голям интерес biggrin2.gif ....

Но да ви кажа пробвайте Собиески Зелена Ябълка-страшно е

ХАхха 18.gif Жакс, плашиш ме. beer.gif ама знаеш какво да пиеш обаче bigwink[1].gif : Зеления Собиески е велика работа, особенно ако се джвака с натуралено сокче ... Мммм .... rolleyes.gif... Намерихме се bigarmhug.gif 11.gif
ludoto_mimi
Хаха, Жаки, голям купон е било явно. 3.gif 18.gif То не било ядене, пиене, танци... пак пиене. 11.gif Направо се гордея с тебе да ти кажа, ама много късно си открила Зеления Собиески. 18.gif 18.gif

Аз снощи пих някакъв ирландски ликьор. Кодово име - Бозичката. 18.gif Щото беше кафяво - какао с ликьор. 16.gif Не беше толкова зле. 11.gif
Bloody_Tears
като чета какво си пишете,але хора вий много се забавлявате!точно така трябва!!!:)
ама много пиете,не дейте тка,малки сте още!(шегувам се,пийте като има!!!:) )
Nasi
Бравооо Жаки, супер е било щом си толкова радостна и щастлива! Радвам се!!!

После отидохме в ресторанта от 1 та до 7 вечерта беше многооооо готино страшен купон беше-за жалост не успях да хвана букета

Защо ти е букетconfused.gif!!!! Да не би да искаш да си следващата булка??!!! 10.gif

Ще чакаме снимки!!!!!
fenka_lucas_i_brooke
(ludoto_mimi @ Sep 24 2006, 14:19) *

Хаха, Жаки, голям купон е било явно. 3.gif 18.gif То не било ядене, пиене, танци... пак пиене. 11.gif Направо се гордея с тебе да ти кажа, ама много късно си открила Зеления Собиески. 18.gif 18.gif

Аааа аз го знаех отдавна ама нямах шанса да го пробвам!Аз го пих със Спрайт-пак става!
Елс чакам да ми пишеш да обменяме инфо!

(Nasi @ Sep 24 2006, 14:29) *

Бравооо Жаки, супер е било щом си толкова радостна и щастлива! Радвам се!!!

После отидохме в ресторанта от 1 та до 7 вечерта беше многооооо готино страшен купон беше-за жалост не успях да хвана букета

Защо ти е букетconfused.gif!!!! Да не би да искаш да си следващата булка??!!! 10.gif

Ще чакаме снимки!!!!!

Е как защо ми следващата в родата по големина съм аз се някога трябва и аз да се оженя!Пък даже съм решила и кога-23 август само годината не се знае!А съм решила да е 23 август защото на 23 октомври преди 2 години се ожени най-големия ми брат,а сега на 23 септември по-малкия м брат,следователно аз съм на 23 септември! 4.gif Ще има снимки и още как около 600 са happy.gif
{HoNeY}
Здравейте на всички нови biggrin.gif
То не, че аз не съм нова, обаче вече се уверих колко е готино тук, във форума happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
(Peyton Sawyer @ Sep 24 2006, 14:13) *

HAhaha 18.gif Жакии ... явно сватбата е била грандиозно яка rolleyes.gif Трябва да се консултирам с теб, да обменим информация, че да съм подготвена за т'ва дето ме чака happy.gif Ще чакам снимковия материал с голям интерес biggrin2.gif ....

Но да ви кажа пробвайте Собиески Зелена Ябълка-страшно е

ХАхха 18.gif Жакс, плашиш ме. beer.gif ама знаеш какво да пиеш обаче bigwink[1].gif : Зеления Собиески е велика работа, особенно ако се джвака с натуралено сокче ... Мммм .... rolleyes.gif... Намерихме се bigarmhug.gif 11.gif

Муцка пих го със Спрайт готиния сервитъор ми го предложи!
Аууууууууууууууу какъв беше сладък тоя лелелелее да го изпапкам! 3.gif 3.gif 3.gif wub.gif
Жалко че няма да мога да кача сватбата в нета като ми я дадат щото е около 40ГБ 18.gif 18.gif да ме видите как връткам кючеци само дето от време на време задните ми части са се виждали щото роклята беше твърде къса 16.gif ама дреме ми и си данса по столове и маси ама буквално! 10.gif 18.gif Та Елс чакам да си пишем и после и твоя разказ ще читемееее
Menna
Оуу,Денито е тука. banana.gif
Здравейте на всички нови фенчета. welcomeani.gif Добре сте ни дошли.

Иначе аз имам повод да празнувам,защото Ежко е родил докато ме няма. 4part[1].gif Тук май трябва да кажа,че това ни е домашния таралеж(всъщност е леко дворен,ама дет се вика си ни е домашен).. Ежко2 е голям симпатяга,боде ужасно много,нооо се движи като лекоатлет. happy.gif
Всъщност основния повод да пиша е друг.Забелязах,че никой не ми отчете липсата няколко дни(тук разбира се се изтъквам) затова ще си спретна няколко реда с нужна(и в по-голямата си част НЕнужна информациика). biggrin2.gif
Успях да си направя една екскурзийка до Париж. 3.gif Много ми хареса,който има възможност да не се чуди,ами да се насочва натам. 13.gif
Иначе града е невероятен,както беше писала Ел преди време,тази Айфелова кула ми остана на сърцето. bigarmhug.gif Искаше ми се да си я донеса-Защо в България си нямаме такина нещица? sad.gif
Успях да видя и платнището Мона Лиза,което въобще не ме впечатли.За сметка на това обаче 20 японци се бяха набутали пред нея 18.gif такъв готин лаф му удариха-язък,че не знам японски. passifier.gif

Също искам да се оплача-френската кухня не струва.Всички ми я хвалиха и реших да пробвам,но веднъж като ги опитах тези специалитети нищо френско не ми влезе в устата. 18.gif Направо се вталих тези дни-като изключим биреното коремче,защото само пенливата течност ме утешаваше. 4bira[1].gif

Най-важното!!! 0106[1].gif За няколко дни се загубих в града,няколко пъти в метрото и разбира се,няколко пъти в хотела си. 18.gif
Та дебютното ми губене в метрото беше най-ефектно. 18.gif Заредих се аз с 2 карти за ориентация и си влизам във влака.Естествено,трябваше ми време да да се осъзная,че се движа в грешна посока,забелязах че идва нова спирка и тъкмо да сляза,ама аз загубеното откъде да знам,че се натиска копче за да се отворят вратите и почвах да удрям по вратата,те хората се уплашиха като ме видяха,добре че някой се усети и ми отвори. Уж успешно излязох от влака,но после се въртях като пумпал из разни тунели,разгеле се измъкнах навън и си хванах автобус. От опит да кажа-Картите не вършат никаква работа!!!Или поне на туристи като мен shocking.gif Няма ли кой да ме води,няма начин да стигна от точка А до точка Б(камо ли да разбера,че съм на А).Иначе на следващото губене леко отидох извън града-няма да продължавам с подробности защото ще се изложа повече от сега 16.gif

Жаки,да ти кажа това със Собиескито е добра идея.Аз водка не пия,но при такива поводи,всякакви течности(особено пенливи) са добре дошли.Щом и до кючеци се е стигнало-това е питието. 18.gif

ПС:Сложих поне 50 емотики,ама много е лош този board-не разрешава повече от 20,нещо много черно на бяло ми изглежда този пост.Не е честно,за хората които пишат дълги отговори трябва да има привилегии. 18.gif
ludoto_mimi
Oooo, Даре, как да не сме забелязали. Така учтиво ни го напомняше преди да заминеш. 18.gif bigarmhug.gif

Първо да ти честитя за Ежко, много се радвам, че имате нов член на семейството, да му пратиш много поздрави от нас. happy.gif biggrin2.gif Ако може дай снимки и ние да му се полюбуваме.

Париж, аз не мога да го коментирам, защото не съм била там, но 100% е било страхотно, щом даже си се загубила. 18.gif Френската кухня, както ти казах, нямам намерение да я опитвам. Само като видя онова мухлясалото сирене (така му вика майка ми 18.gif ) и ми се отяжда каквото и да било. wacko.gif

Следващия път като ходиш до Париж да ме вземеш и мен. После няма да казваш, че съм те забравила, като няма да мога да се отърва от теб. 18.gif 18.gif Шигувка. Ама да ме вземеш. happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Даре честито за Ежко!Браво много се радвам!
Аз също после искам снимки от Париж-ти ще си ми неосъществената ексукрзия до там! 18.gif

(ludoto_mimi @ Sep 25 2006, 02:00) *

Френската кухня, както ти казах, нямам намерение да я опитвам. Само като видя онова мухлясалото сирене (така му вика майка ми 18.gif ) и ми се отяжда каквото и да било. wacko.gif

ААааа Мимс е права направих веднъж грешка да го опитам и направооооо ужасно е!НЕ го яжте да знаете! 4.gif
Jordan
Въх, колко нови неща тука.
Първо, да честитя за най-новата сватба във форума, е тя не е форумска де ама е на роднини. Жакси, радвам се, че си си прекарала супер на сватбата. Е, за букета недей съжалява- не си замряла да се жениш утре,я. ohmy.gif Иначе поне си поразвъртяла дупето, дет се вика, и пиене и хапване като е имало- кво по- хубаво happy.gif
Второ, някой пак е ходил на извънбългарска екскурзия без да ни покани dry.gif
Даре, честно, радвам се, че и ти си се вредила за Париж...ние тука ще си седим у БГ-то, за сега...
Ти не ги гледай тея японци, дет са се събрали пред Мона Лиза- те се впечатляват от всичко що видят 18.gif
Пък за изгубването не се тревожи- не си единствения заплес тук(/сочи към себе си 3shut[1].gif ) Случва се на всеки. Аз твърдя, че и в собствения си малък град мога да се загубя...ти за Париж ми говориш... blush.gif
И за Ежко-бежко, честито. Много се радвам, че семейството ви се е увеличило с още един член. Ама да дадеш снимки на малчугана, ей! mad.gif
Аз пък няма много с какво да се похваля...днес се обаждах да видя къв ми е втория език в специалността( да поясня, че ще уча английски+втори чужд(демек лингвистика)) ама нещо никой не вдигна. Аз не знам дали въобще трябва да въртя на Филологическия факултет де, ама там ми се вижда най-логично. Абе ще звъня следобед пак да ги видя и ако няма ще звъня някъде другаде. Не че мога да направя нещо по въпроса на какъв език съм класиран, ма ми е интересно. blush.gif Някво ми е присвито на стомаха...не знам дали от втория език или от факта, че почвам другия понеделник wacko.gif
eL
Дари, как никой не се е сетил за теб ... blink.gif .... аз например 5 пъти се питах себе си къде е Дарс и защо ми се губи тия дни. То наш'то момиче обикаляло по чужбината. Ихаа ... 3.gif Париж ... какви спомени имам оттам blush.gif
Иначе града е невероятен,както беше писала Ел преди време,тази Айфелова кула ми остана на сърцето

Оо даа ... така си е. 0106[1].gif Като се замислиш реално, то освен нейни картички по магазините и секс шопове на всеки ъгъл, друго трудно хваща окото. happy.gif Не се притеснявай Дарс, винаги има добра страна на нещата - аз също се загубих в центъра, докато дружките ми бяха в някакъв магазин. Снимам си аз и по едно време - "Хооора къде сте shocking.gif " Тръпката е готина - за момент си помислих че трябва да седна на земята и да покажа шепичка ... тогава ги видях да излизат happy.gif
За сирената не съм съгласна - туй мухлясалото ми го дайте на мен. Знаете ли какви кулинарни чудесии стават с негова помощ ? rolleyes.gif

Хмм ... обичам таралежи. 4.gif Честито ново попълнение, да ти е живо и здраво(дано те надживее ... демек да те радва дълги години, че предното звучи грубо 18.gif ... ама какво да направя, като не съм запозната с продължителността на жизнения им път biggrin2.gif)
Ежко не е ли Ежка ? 16.gif Или при тях няма значение .... иии Дари един въпрос ме гложди отдавна - как ги раждат тия бре? blink.gif Откъде излизат ? 18.gif
ludoto_mimi
(Peyton Sawyer @ Sep 25 2006, 11:01) *

... иии Дари един въпрос ме гложди отдавна - как ги раждат тия бре? blink.gif Откъде излизат ? 18.gif

Как откъде бе?! Щъркела ги носи. 18.gif Видях го вчера, горкия беше с лепенки целия. То таралеж да носиш в тоя чаршаф не е лесна работа. 18.gif

Ели, кога ще ни приготвиш нещо вкусно с тия ... rolleyes.gif "сирена" щом твърдиш, че били хубави. happy.gif
Bloody_Tears
оле хора,незнам на кой да се изфукам,няма никой в къщи,а аз направо ще умра от кеф!!!:)
оле,записвам се за актриса в читалището!ще ходим на всякви участия,в други държави,направо нямам търпение!!!!!!хора,туй е най-страхотното нещо което ми се е случвало от толкова време.ужасно мнооооого се кефя!:) smile.gif smile.gif

сега да чиститя новият домашен любимец на дарито!!!много обичам таралежчета,макар че малко боцкат.smile.gifна село имах 1 което си роди,бяха супер сладки. smile.gif
и сватба е имало,направо тука хората само се веселят.
надявам се и аз някога да отида в париж,знам,че там е страхотно!
П.С.дари,дай някви снимки на милото животинче!:)
Nasi
Ежко е родил докато ме няма.

Още ми е смешно, вчера като го каза не спрях да се смея. Ежко2...супер 4.gif

Всъщност основния повод да пиша е друг.Забелязах,че никой не ми отчете липсата няколко дни(тук разбира се се изтъквам) затова ще си спретна няколко реда с нужна(и в по-голямата си част НЕнужна информациика).

Е тук грешиш biggrin2.gif. Всеки ден си мислих за теб и по време на прогнозите за време по БТВ виждах, че времето в Париж е слънчево и си казвах, Ех Дарето колко ще е добре!

Успях да си направя една екскурзийка до Париж. 3.gif Много ми хареса,който има възможност да не се чуди,ами да се насочва натам. 13.gif

Като човек, който е бил там мога да кажа, че всеки би го харесал. Невероятен град. Всичко е перфектно и всичко си е на мястото, за забележителностите няма нужда да се говори.

Също искам да се оплача-френската кухня не струва..

Подкрепям напълно. Ужасна им е кухнята, нищо не ми хареса. Добре, че имаше италиански ресторанти иначе щях да си остана гладна. sick1.gif

За няколко дни се загубих в града,няколко пъти в метрото и разбира се,няколко пъти в хотела си. 18.gif

Хихи...напълно нормално града е огромен. smile.gif Знам какво е чувството да се загубиш, аз го направих във Венеция. Но е забавно. Картите не вършат никаква работа. 18.gif

Радвам се, че отново си тук!!!!!
bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif

Пожелания за скорошни пътишествия до ...., където си избереш. Рим нали?? 10.gif Помня, че искаше и него да посетиш! И аз искам wink.gif
Devil^Rose^^
Дении, Добре дошла, тъкмо бяхме почнали да те отписваме sad.gif 9.gif bigarmhug.gif
go_team.gif

Даре, при мен имаш отцъствия вече busted_blue.gif как ще ги извиняваме sleep.gif 1 (1).gif
Радвам се че пак си налиния wink.gif , и как ти завиждам за Париж rolleyes.gif после ще ми разказваш каде още си се загубила 10.gif 18.gif
bigarmhug.gif

Жаки, добре че нищо не е казал за бира 16.gif 9.gif че тогава е щяло да стане bounce.gif
18.gif
Lucas.Scott
Здравейте!Казвам се Борислвал и сигурно съм един от малкото момчета, които се кефят на OneTreeHill biggrin2.gif Този сериал ми дава смисъл да живея и да продължавам на пред smile.gif Ако някой иска да ми пише на: lukas_scott@abv.bg 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
(Devil^Rose^^ @ Sep 25 2006, 19:01) *

Жаки, добре че нищо не е казал за бира 16.gif 9.gif че тогава е щяло да стане bounce.gif
18.gif

Е той и да беше казал нямаше да има смисъл аз преди тва в предната кръчма изпих цяла халба пък накрая ми сипаха цяла чаша водка в остатъка от бира!Тъй че...лллеле още ме цепи главата представете си само-вино,водка,водка с бира,бира и пак водка 9.gif 9.gif 9.gif никога не правете така 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.