Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
^Mim0zKa^
Здрасти Милен4е.... добре до6ла smile.gif иНА4Е... интересно занимание.. за моми4е.. мотори 3.gif Може пак да ни понау4и6 на не6ту 18.gif хихихи EnjoY {}
fenka_lucas_i_brooke
Здравей и от мен!Помеждодругото и аз напоследък нещо се запалих по моторите тъй че и на мен ще ми е приятно да ни понаучиш малко от това-онова за тях! blush.gif
eL
Ехааа .... къф як лаф са е заформил тука .... нямах Нет ден и половина ( законите на Мърфи влизат в сила ... тъкмо си редактирах поста оня ден и пуф-паф ... НЯМА НЕТ) Днес го платих (Оказа се естествено, че сама съм си виновна blush.gif) и без повече оправдания съм Ин дъ форум-а.
Наси, Дари, Мимс, Хрис, Нинче, Жаки 1crying[1].gif Мои сладки бомбончета,мехурчетра,гълъбчета, птиченца, котенца ... blabla[1].gif (мога още лиготии да ви изброя... bigarmhug.gif )
Нямате никаква представа с какъв КЕФ изпълнихте малката ми душица !!! .... затова пък ще ви се реванширам с оргомен разказ и тук-таме някоя пикчър за обективност.По степен на важност обаче, първо сте вие :
че дълго време ще трябва да се реванширате за отсъствията си.Аз с малко не се задоволявам и очаквам пълноценни присъствия.

ААаа Даре, думата 'малко' изобщо не присъства в моя речник ... глей ся ко стаа ... още не съм се разписала bigarmhug.gif МнОого ми липсваше лафенето с теб ... ши падне голямо реванширане да знаеш rolleyes.gif
Ели наистина ни липсваха твоите постове, особено в Лейтън темата

Държа да припомня че моите Лейтън пристрастия са дълбоко съхранени и изобщо не са помръднали. bigarmhug.gif Туй че не влизах в форума известно време (някви си мижави 2месеца и половина wink.gif ) не означава че не съм се интересувала от любимата ми двойка в телевизията ... бре че официално се изразих ... С ПРОСТИ ДУМИ : Още по-надъхана съм от преди да подкрепям всички Лейтъни (събрала съм достатъчно словесен материал ... тъй че СПОКС ... 4 е нашия сезон happy.gif ) Хмм .. вчера даже започнах едно ново клипче ... ама айде да не разкривам всичко щот' после за какво ши ви приказвам ....
По темата за стриптизьора ... 18.gif виждам интереса се е засилил към тая история ... накратко че имам доста за разправяне :
Сестра ми ми каза : "Сега ти си на 18, а моминското парти се организира от сестрата или най-близката приятелка на булката" Сами виждате, нямаше как да й откажа ...
Мислех си наскоро за ония от Максимус ... после като се поразрових из нета и видях космичния им хонорар ... а пък и те едни красавци ... 14.gif братовчед ми да се съблече дето е е*аси хърбата повече овации ще събере ... После пък взех да се замислям, чувала съм че правят супер шоу. То хубо ама аз и "най-красивия" от тях да избера САМ да си изпълни програмата,пак не става .... спестяванията ми + закуската ми за две години напред няя стигне да му платя хонорара ... Майка ми, слава богу каза че познавала някви дет' го правили в дискотеки и каза че ще помогне (Малееейй ... тука вече слагам червена точка +18 ) Та като се спрем на някоя определена мръвка, ще ви оведомя допълнително ... happy.gif
ХРИСbigarmhug.gif .... мило на теб незнам колко извинения ти дължа ... само ще ти кажа че паралелно с това пиша и твойто ЛС което сама знаеш, няма ХИЧ да е кратко wub.gif

Дотук бях с обръщенията ... сега обратно към разказа. Обещах да ви разправям, сега ще ме изтърпите, сами сте си виновни laugh.gif :
Тъй ... започвам с това, което ме тресе в момента : Сватбата на майне швестър. ХЕхе .Аз съвсем мъничко бях разбрала за всичко преди те да го съобщят официално. Майка ми дофтаса в стаята с една превъзбудена физиономийка крещяща "Божее, какво ми стовари на главата..." Само докато ми каза : Елии, ела бързо ама бързо оттатъка... жикам си : Тия или са дошли да кажат че най-после ши са земът или майка ми е спечелила от тотото (все пак сестра ми-Илияна и приятелят й Йордан са заедно от удивителните 12 години, ще подскажа ... понеже от съображения за личната си безопастност не искам да съобщавам годините й ... те са тръгнали когато са били на 16!!)Таа отдавна го чаках тоя момент и й викам (на майка ми): Кажи ми направо за какво са тука?(сестра ми живее отстреща и супер рядко ни посещава, обикновенно когато иска да ни каже нещо важно) Та.. оф ако някой ми следи мисълта ще му дам всичките си календарчета ... Майка се изпусна ... и като отворих вратата на стаята ми ги постещнах с : ООоо ко стаа? Ши ва женим а? иии ..баща ми гледаше като изтребител ....
След този ден се почнаха обещанията ... ама нали ще ми помогнеш ... дрън дрън ... аааа няма как да не ви сложа поне една снимчица на my sister ...
IPB Image
не е от най-добрите й снимки ... но мисля да наблегна повече на душевната й красота biggrin2.gif (базикам се естествено ... к'ва готина булка ще стане .. ) Купихме й рокля вече ... амм младоженеца -
IPB Image
ето го и него (тука пробваше една блуза...т.е. тази с която е на снимката и се чудеше дали да си я купи ... накрая го щракнахме за да види къф е джиджън 18.gif
Лекичко се уморих ... shocking.gif малко недоскив ... в 1 и 10 ... Поствам го туй нещо ...
ТО BE CONTINUED ...
ThePinkDuck
Незнам за кое се радвам повече - че идва новия сезон или, че покрай него пак се събрахме. Абе всъщност знам - второто. 4.gif Добре дошли на всички нови и стари. Елиииии липсваше ми щуротията ти! Младоженеца изглежда леко шашардисан. Дали нямаш нещо общо със състоянието му? mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Хахах, Ели, много поздрави на сестра ти относно сватбата. И аз пак си нахалствам да разпратиш покани на целия форум. 18.gif 18.gif Ако не за сватбата поне за моминското парти. 15.gif 18.gif
Много, много се радвам, че се върна. Наистина ми липсваше и повече няма да те пуснем никъде. bigarmhug.gif
fenka_lucas_i_brooke
Елинко и аз много се радвам че се върна!Чакам разказа за сватбата после!
Помеждодругото и моя малък брат ще се жени-малък малък абе на 24 няма кво да го крия!После и аз ще давам снимки!Решила съм даразбия рибата само ако знаете как ще се облека-ще съм по хубава от булката даже 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif Е както и да е Елинко Хрис очакваме още разкази! 18.gif
Jordan
QUOTE(Peyton Sawyer @ Sep 4 2006, 15:48) *

Първо и задължително - дължа едно огромно ИЗВИНЕНИЕ на всичките ми приятели от форума, които въпреки упоритото ми отсъствие от форума не ме забравиха. Те са : Мимски,Хрис,Нинчето,Патето,Мимозчето, Тедито, Дарито, ...

QUOTE(Peyton Sawyer @ Sep 6 2006, 01:10) *

Наси, Дари, Мимс, Хрис, Нинче, Жаки cry.gif Мои сладки бомбончета,мехурчетра,гълъбчета, птиченца, котенца ... blabla[1].gif (мога още лиготии да ви изброя... bigarmhug.gif )

Защо мен винаги ме изпускате някъде? Ама каква е тази простаааааащина и това безобраааааазие, което си позволявате...да забравяте член на старата генерация ОТН фенове...хмммм 2thin[1].gif
"Мехурчета, папурчета..." за другите това, за Джордан- НИЩО! starwars.gif Ама то сигурно ще да е заради така голямото ми отсъствие от форума. То човек като не се вясне и започвате да го забравяте, а 10.gif Ма нищо де, все пак благодаря на хората, които приветстваха завръщането ми. Ели, ще ми се реваншираш с едно Лейтънско клипче, обещаваш, нали?! Иначе сменям лагера и ставам Брукас фен vampy.gif
boxed.gif Естествено обаче това няма да стане...т.е не ми е минавала никога тази мисъл да си сменям позицията относно ЛЕЙТЪН! Та като казах Лейтън...LEYTON FOREVER!!!
Шегувкам се естествено...ПМС( 10.gif ), радвам се, че най-сетне се завърна. Тъкмо преди няколко дни говорихме, че само ти липсваш от старата ОТН Фен Агитка. И то взе, че се появи...
Естествено, се насладихме и да обилната информация относно лятните ти преживявания и събитията покрай теб. Браво, искам да виждам по-често такива дълги мнение- прави ми удоволствие да ги чета blush.gif

Та като сте заговорили...
Приятно ми е, казвам се Йордан, от Горна Оряховица, на 19, уча...Опа, нещо сбърках...А, вече съм студент- нещо ново(аз май го казах вече някъде). Ще си учкам приложната лигвистика сега...малииии, като си помисля само...къде ли ще се вписват всичките сериали, които съм започнал да гледам измежду лекциите... shocking.gif
Нищо де, все ще намерим време...
Айде толкова от мен, пак изписах една камара глупости. Абе аз нещо съм болен да ви кажа...и се събудих тая сутрин- беше ми хипер горещо и не можех да спя. Та се сетих да намина насам да видя какво ново тук. Айде цунки по летните ви муцунки bigwink[1].gif

Качих и снимки от лятото- ЛИНКЧЕ
_HriS_TinA_
biggrin.gif biggrin2.gif 10.gif HeY YoOOOOOoooU , 10.gif biggrin2.gif biggrin.gif

хАХахахАхаА .. здраффей JoO 4.gif 4.gif ... лелее наистина се бе6е поизгубил .. поне аз сега за пръв път те заси4ам тука blink.gif blink.gif .. така 4е соррИ с закъснението за ДоБрЕ ДоШЪлhappy.gif ... !!! ЕсТеСтвЕнО 4Е ЛейТъН 4EVER 10.gif !!! , никога няма да се отказвамее 18.gif 18.gif ... ааа та наистина ни липсва6е един от най-върлите фенове на ЛейтЪН така 4е .. ПрИВЕЕЕТТ ПРИВЕТ !!!! bigwink[1].gif

ОпА ЕтО Ви И МоЕтО ЛеТцЕ 18.gif 18.gif ...
Nasi
само ти липсваш от старата ОТН Фен Агитка. И то взе, че се появи...

4.gif 4.gif 4.gif
Ихааа събрахме се. IPB Image /една иконка от ФФ/

Браво, искам да виждам по-често такива дълги мнение- прави ми удоволствие да ги чета

И на мен, обичам дългите мнения, а в момента така ме мързи да напиша нещо!!!!! Но вие си знаете, дано не ни оставите пак за толкова дълго време! Няма да ви пускаме, защото без вас не е същото!!!
Сега видях, Ели е направила един страхотен пост в темата на Лейтън 4.gif 4.gif 4.gif worthy.gif
Предвиждам интересни дискусии за новия сезон!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif

bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
eL
QUOTE(Jordan @ Sep 7 2006, 08:06) *

"Мехурчета, папурчета..." за другите това, за Джордан- НИЩО!

ХАхахха 18.gif Какъв съм идьот обаче bangin.gif Бе мислех и теб да сложа, ама след толкова представители на женския пол се почувствах малко неудобно заради теб.(Пенка,Драганка,Стойка,Гуна ... и плок boxed.gif един Джо-Йордан ... някак не ми се връзва biggrin2.gif )Базикам се ... Истината е че тогава изобщо не ми беше до напрягане на без т'ва малкото ми в наличност, мозъчни гънки.Не се чувствай ощетен защото щом ти отговарям, значи със сигурност не съм те забравила ... даже смятам да се защитя с факти - на КОГО е тая снимка а?? 10.gif
IPB Image (Ау аз дали имам право да я разпростанявам толкова нахално из мрежата huh.gif ... карай, Ти вече ми прости за това че съм те пропуснала, значи и т'ва ще ми простиш. Пък и погледни го от друга страна - ние жените винаги се лигавим помежду си (муци,шуши и т.н.) Малко неконфортно ще ти стане ако те нарека :"кифличке" например, не мислиш ли ? happy.gif
Няя значение, важното е че си тук ... което супер ме радва. Вече наистина моето голямо мрежово семейство е в пълен състав. bigarmhug.gif И както казват Мимски и Наси :"Ще се държим здраво, щот' тука сме най-готините"(ХАхах 18.gif малко им преработих думите, но предполагам няма разлика в смисъла)
Тъкмо преди няколко дни говорихме, че само ти липсваш от старата ОТН Фен Агитка. И то взе, че се появи...

Не стига че се появих, но даже нямам ник'во намерение да си ходя(Аз и без т'ва тъпо и упорито си влизам само в тука 16.gif ... ако сте забелязали мн рядко пиша в който и да е друг форум. 18.gif Това не означава че съм *баси ограничения човек без никакви други интереси, ами .... ПРОСТО ме мързи.Още работя над програмата :"Заличи бездействието от жалкия си организъм" ... Мързела е като въшка кацнала на чиста глава - нито се вижда, нито помага по някакъв начин. Единственото разумно решение е да я изтръгнеш от главата си, но това естественно не означава че няма да пострадат космите на главата ти ... ХАхАХХАх 18.gif надявам се разбрахте смисъла на това което се опитвам да ви кажа .... rolleyes.gif Пък и да не сте метафорите са ми специалност cool.gif , така че няма да ги махна ....
Тази година съм скелят на батерии - имам СУУуупер Мн работа (ще кандидатсвам право ... wacko.gif сами си правете изводите с колко свободно време ще разполагам.... но въпреки всичко се надявам да мога да се включвам редовно и да упражнявам защитите си mrgreen[1].gif Дам ... shocking.gif правилно виждат очетата ми ... 3 часа ... в момента тряя толкова бързо да се изтрелям в леглото че да не можете да ми зададете супер неудобния въпрос : "К'во 'майкинта' си прай'ш тука в 3 часа през ноща уе?" confused.gif
п.с.
Хрис, милооу снимките ти са суперски bigarmhug.gif
п.с.2 добре дошли на всички нови фенове и фенки 4.gif
storm
QUOTE(Menna @ Aug 9 2006, 12:07) *
Привет на новите потребители във форума.IPB Image Време беше за малко освежаване. biggrin2.gif

QUOTE(Natali @ Aug 9 2006, 11:05) *
П.С. Ченето ми падна като видях колко хора са от Пловдив worthy.gif
Търпят се. 18.gif 18.gif
Иначе,както съм казвала неведнъж,софиянците,може да сме по-малко на брой,но сме по-добрата половина. biggrin2.gif 18.gif 18.gif

9.gif Няма да се разберем така с теб, мила ми Даре. Ако ще те водя на кино в Пловдив 4part[1].gif както си говорехме, по-добре е да се въздържаш от такива приказки, че накрая искаме да те върнем в столицата ни с 32 зъба 1 (4).gif , нали така happy.gif ,

П.С.

Ели, welcome back, не те познавам, ама при толкова много прегръдки и поздравления (около 3-4 страници) , щеше да е неучтиво аз да пропусна
Jordan
QUOTE(Peyton Sawyer @ Sep 8 2006, 02:59) *

Истината е че тогава изобщо не ми беше до напрягане на без т'ва малкото ми в наличност, мозъчни гънки.Не се чувствай ощетен защото щом ти отговарям, значи със сигурност не съм те забравила ... даже смятам да се защитя с факти - на КОГО е тая снимка а?? 10.gif
IPB Image (Ау аз дали имам право да я разпростанявам толкова нахално из мрежата huh.gif ... карай, Ти вече ми прости за това че съм те пропуснала, значи и т'ва ще ми простиш.

Oх, алва богу, мислех, че цяло лято вече си ме забравила 10.gif Апък тая снимка...ще бия Лудата Модераторка май май...как така се разпространяват снимките ми... mad.gif
Шегувка естествено...всъщност не помня дали не е поствана и в темата за снимки 16.gif Склери... wacko.gif

Не стига че се появих, но даже нямам ник'во намерение да си ходя

Охооооо, чакай де...че кой и ще те пусне да си ходиш...от нас оттърване няма. Така че се приготви за още един сезон с всичкиНас
ами .... ПРОСТО ме мързи.Още работя над програмата :"Заличи бездействието от жалкия си организъм" ... Мързела е като въшка кацнала на чиста глава - нито се вижда, нито помага по някакъв начин. Единственото разумно решение е да я изтръгнеш от главата си, но това естественно не означава че няма да пострадат космите на главата ти ... ХАхАХХАх

Мързел ли чувам...ооо, не се притеснявай, не си единствената. И мен ме налегнал такъв ГОЛЯМ мързел, че не може да бъде. Мисля, че ако не започна да правя нещо скоро мозъчните ми клетки ще започнат да измират, то де ги няма... 18.gif

ще кандидатсвам право

Охооооо, право, гледай ти happy.gif Успешна подготовка тогава, и обръщай повечко внимание на литературата и историята и малко по-малко на форумчето...ама да не ни зарежеш, еййййй 12.gif Ще има космически забивки 1.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Sep 8 2006, 12:54) *

Апък тая снимка...ще бия Лудата Модераторка май май...как така се разпространяват снимките ми... mad.gif
Шегувка естествено...всъщност не помня дали не е поствана и в темата за снимки 16.gif Склери... wacko.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Що пак аз виновно? Виж ква си е хубава снимчицата. blush.gif biggrin2.gif Разбирам да се караш ако постна някои не много подходящи, като с маската и с очилата. 18.gif 10.gif Аз тука ти правя реклама, ти недоволстваш.

Мързел ли чувам...ооо, не се притеснявай, не си единствената. И мен ме налегнал такъв ГОЛЯМ мързел, че не може да бъде. Мисля, че ако не започна да правя нещо скоро мозъчните ми клетки ще започнат да измират, то де ги няма... 18.gif

4.gif 4.gif Подкрепям с 2 ръце и 2 крака. Говорете ми за мързел на мене. 18.gif 18.gif
Цяло лято съм ей така - 4bira[1].gif 4part[1].gif 2083[1].gif и най-вече така бездействащо - 1236.gif

Не знам някой разбра ли ме, но поне си поиграх с човечетата. 18.gif
danity_15
Здравейте всички ! Как сте ? smile.gif Казвам се Дани и съм от Поморие smile.gif И също съм фенка на този сериал . Много го харесвам това филмче biggrin.gif В момента съм на края на 2-ре сезн ... юли месец започнах да го гледам smile.gif ааа забравих да кажа , че съм на 15 biggrin2.gif чао това е от мен за сега 4.gif
Jordan
Здравей Дани от Поморие. Като Фен Ветеран във форума, те приветствам с Добре Дошла и ти пожелавам активно участие в нашите дискусии и успешно започване на 4ти сезон когато изгледаш 2ри и 3ти. biggrin2.gif
( biggrin2.gif Ако не друго поне знаем вече къде ще си направим Голямото Лятно One Tree Hill Отпускарско събиране другата година biggrin2.gif )
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Sep 11 2006, 00:34) *

( biggrin2.gif Ако не друго поне знаем вече къде ще си направим Голямото Лятно One Tree Hill Отпускарско Събиране другата година biggrin2.gif )

Аз и без това съм там всяка година с нашите. Тоя път ще е без тях. 18.gif 15.gif Jordan, хубава идея за ГЛОТХОС. (Звучи много яко, така ще му викаме вече. 3.gif )

Здрасти, Дани, и добре дошла. happy.gif
Jordan
тва за ГЛОТХОС-а кърти отвсякъде 18.gif Добра идея, а rolleyes.gif
ludoto_mimi
Много. 13.gif 13.gif Твои са всички заслуги. biggrin2.gif
HooRiyA
ЗдравейтИ blush.gif Официално с никого от този форум не съм се запознала,всмисъл такъв,че не сме си разменяли повече от 1-2 поста blush.gif ... Такам... Някои ме знаят като ник и име,други не... Новичко съм във форума... За тези които не ме знаят казвам се Васи,на почтииим.. \хехех\ 17 години от София... Манията ми по OTH е огромна,както сигурно и на вас... и тъй като имаме поне 1 общ интерес за който да знам,ще се радвам да се сприятелим blush.gif Ще дам горе-долу още малко информация за мен,ако някой се интересува още от моята скромна личност да заповяда на кръстосан разпит с лампа забита в лицето 18.gif 16.gif Занимавам се с рисуване,това изучавам ... Имам огромен брой хобита и интереси от рода на литература \писане на проза и стихове,също и четене на поезия от български и чужди автори\,фотография \ само да си взема по-добър дигитален апарат ще мога да се отпусна свободно и в тази моя манийка 15.gif \ ... Други неща които намирам за интересни са Татуси и Пиърсингc,Вампири,Музиката \просто фенче съм засега,опитаха да ме прикоткат за певицЪ в няколко бандички на гаражен етап,но мисля,че с гласа си най-много да накарам някой да получи инфаркт или травма на психична основа за цял живот 16.gif 18.gif бих искала да се науча да свиря на бас китара или някой друг инструмент по възможност,но за сега просто не виждам как ще стане... sad.gif Хмм... ако някой е изчел всички глупости,които написах ... браво,геройска постъпка 18.gif а за тези които не са и на тях браво 18.gif 18.gif 18.gif 10.gif Ще ми е приятно да ви опозная
Bloody_Tears
здравей васи!
радвам се,че имаш толкова много хобита и се интересуваш от толкова много неща.и ето добавихме още един голям фен на нашето любимо сериалче,сигурна съм,че ще има и още много!:)

и хора да ви кажа ако не съм ви казала-МНОГООООО СИ ВИ БИЧКАММММММ!!!:)супер милички и добрички сте!
Jordan
Welcome to Our Little On-Line One Tree Hill Home( следвайки логиката на оная лудата, това ще да е OLOLLTHH, запомнете го! biggrin2.gif ) , Васи. Всички се надяваме да си прекараш супер в нашата компания happy.gif happy.gif happy.gif
Nasi
welcomeani.gif Здравейте!

ПС: ГЛОТХОСне звучи зле 18.gif OLOLLTHH не го запомням! 18.gif
_HriS_TinA_
HeYa ВаСи ...

Стра6но се радвам 4е ставаме все пове4е и пове4е със всеки изминал дом ... 18.gif егати огромният "HOME" дето 6те ни трябва ако се съберем някой път вси4ки 18.gif 18.gif ..

(Мимс тфа съкра6тение "ГЛОТХОС" ми зву4и като извадено от филм на ужасите някакво страховито такова ... blink.gif , но се помни 18.gif 18.gif ... )

...Мм Васи пожелавам ти страхотни момент4ета тук където си е много весело с на6ата "Луда Модераторка" както Jo й каза веднъж 18.gif 18.gif 18.gif ... Мимс отива ти 10.gif
{HoNeY}
Здравейте! blush.gif
Аз съм Ани, на 14 години съм, от София. Гледам сериала от скоро, обаче адски много се запалих, страхотен е. Смятам да посещавам форумчето от време-на време. Какво друго да кажа... който иска да се запознаем повече, да драсне едно ПМ-че. smile.gif
Menna
Привет,здравейте,добре дошли на всички пресни попълнения. welcomeani.gif

(Joro @ Sep 8 2006, 03:27) *
по-добре е да се въздържаш от такива приказки, че накрая искаме да те върнем в столицата ни с 32 зъба, нали така
bounce.gif Вие ми слагайте цензура и няма да ви огрея тапетата скоро. 18.gif

(Joro @ Sep 8 2006, 03:27) *
Ели, welcome back, не те познавам, ама при толкова много прегръдки и поздравления (около 3-4 страници) , щеше да е неучтиво аз да пропусна
Хах,добре се сети happy.gif .Без нашто Ели bigarmhug.gif форума не функционира пълноценно. 18.gif

Гледам и Йо-то вече шпацира редовно из форума. happy.gif Сезона наближава и всички наизлязоха.go_team.gif
И като стана въпрос за феновете.... ГЛОТХОС? shocking.gif То от щурото какво друго да очакваш. 18.gif Ама пък идеята звучи много добре. biggrin2.gif

(Jordan @ Sep 7 2006, 08:06) *
Иначе сменям лагера и ставам Брукас фен vampy.gif
Иии,тъкмо се настроих да те посрещем с отворени ръце bigarmhug.gif ,а ти се изложи. bangin.gif
Нищо....фенове под път и над път 18.gif Вярно с вас трудно ще се борим,но пък не се предаваме лесно. starwars.gif

Оооу,щях да забравя 16.gif Ел ,с този Мързел ще си имаме сериозни проблеми 9.gif от сега да те предупредя. biggrin2.gif

ludoto_tedi
Ихаааааааааааааааа Аз май съм пак последна а?Ми какво да се прави аз май съм най-голямата шматка в тоя форум biggrin2.gif Или може би не 18.gif Май с Дарито се изравняваме.Ама тя още не знае Шшшшшшт 3shut[1].gif Тя няма да разбере 0106[1].gif.

Така .... оплеснах се от темата.....(Нормално).Още новички Форумджиици добре дошли на всички - Васи,Ани,Дани.... изпуснах ли някой?? Надявам се ,че не защото вече ще ме бият mellow.gif

ЕЛ ти си тук!!!! Иупи .Тццццц Много време те нямаше то хубаво се загуби ти ама... намери ли се после? wacko.gif Явно си щом си тук 18.gif Та как минаха приготовленията за сватбата?Тази тема доста добре ми фана окоту.Стана ми интересну. И за стриптизьор чувам нещо..... Ехе ще се празнува подобаващо значи... даже преди церемонията bigwink[1].gif Не знам при теб как е ,но брат ми е на 19 а аз вече взех да го сватосвам със всяка срешната 18.gif за да вземе колкото се може по скоро да чуя:"Ми ще се женя!" Ихаааааааааа....Песен за мойте ушички biggrin2.gif майтапя се разбира се blush.gif Та говорихме за теб не за мен happy.gif .Атова което написа :"ами .... ПРОСТО ме мързи.Още работя над програмата :"Заличи бездействието от жалкия си организъм" ... Мързела е като въшка кацнала на чиста глава - нито се вижда, нито помага по някакъв начин. Единственото разумно решение е да я изтръгнеш от главата си, но това естественно не означава че няма да пострадат космите на главата ти ... ХАхАХХАх" Хахааххха много ми е познато ама нищо поне ще се подкрепяме няма да сме сами ма ха

Хрисссссссс опа отплеснах се 18.gif И ти се върна bigarmhug.gif Липсвахте ми много !!!! Като гледам и ти не си си прекарала зле лятото аconfused.gif? все пак най важното постичение е че въпреки че посещаваше "кръжок вързани ръце" 18.gif все пак си се справила само с една счупена чаша.....аз няма да мога така ще изпотроша всичко дету пипна.....

Jordan.... ХхиИхихИххХ много обичам да те наричам така ама.... Сончето тея дни ме зариби по Йори...та да не се очудиш ако ти викам така.Ти и ти недей се присъединява към мен и ХАхаХаХаХахха "Лудата Модераторка" (как яко звучи) все пак и двете сме си лудички не го забравяй....Та аз си изпуснах мисълта пък камо ли вие ако ми я следите wacko.gif .... Недей защото ние тва лято трябва да вземем някви награди за най-голямо мързелуване и стоене във форума и обсъждане коя прави по-добре НИЩО!!! Ние сме отчайващ случай 18.gif

Лудо Мим.... добре че ме подпираше снощи,че тоя асфалт .... ХаХАахахаАХахАХаХ Тая вечер ма пази по-добре че някое колело може да се появи и ... bicycle.gif

А колкото до "ГЛОТХОС" запомня се уж ама нещо нали.... мозъчето забива от време на време не схванах на какво е съкращение..... unsure.gif Простете ми.... Но определено подкрепям Насито ,че OLOLLTHH не се запомня

Мимозки и ние та обичкаме много. {{{}}}
ludoto_mimi
Теди, Голямото Лятно One Tree Hill Отпускарско Събиране = ГЛОТХОС. 18.gif А OLOLLTHH няма да го запомня, щото е тъпо. 10.gif
{HoNeY}
QUOTE(ludoto_tedi @ Sep 12 2006, 13:08) *

Така .... оплеснах се от темата.....(Нормално).Още новички Форумджиици добре дошли на всички - Васи,Ани,Дани.... изпуснах ли някой?? Надявам се ,че не защото вече ще ме бият mellow.gif

Ей, мерси много, Теди =))
Радвам се, че не си ме изпуснала biggrin.gif
ludoto_tedi
Е как ще те забравя Ани!!! smile.gif

Мим хАхаХАХаХАа ГЛОТХОС.
18.gif
ludoto_mimi
(ludoto_tedi @ Sep 12 2006, 16:24) *

Мим хАхаХАХаХАа ГЛОТХОС. 18.gif

Що на мен се смееш. Джордито го измисли. rolleyes.gif 10.gif
Jordan
(ludoto_mimi @ Sep 12 2006, 14:47) *

А OLOLLTHH няма да го запомня, щото е тъпо. 10.gif

това беше като нож в сърцетоооооооо greenchainsaw.gif
HooRiyA
~Ще го извааадим!!! biggrin2.gif biggrin2.gif 15.gif
ThePinkDuck
Аз за разлика от Теди ще забравя името на някой от новодошлите и за това казвам само Уелкъм и Енджой йор стей! (ах как го обичам тоя инглиш) mrgreen[1].gif
eL
Айде ши пиша ... отиде пак 3-4 часа happy.gif Ама вие сте си виновни да ви кажа, предизвиквате ме - к'во е туй чудо аа ? 10.gif ... Видял единия от другия, че първия писал нещо и айдее и той ... ами това Ели някой пита ли го как ши ви отговаря после ? Знаете ли колко емоционално натоварящо е да пишеш мнения без да знаеш дали всички ще разберат странното ти чувство на хумор ? Ами ако засегнеш някой, ами ако не отговориш на всички дали няма да се обидят ? laugh.gif
Няя значение ... дотук със сантименталната част (впрочем изобщо не ме затруднява всичкото това писане, само понякога се чудя дали си личи когато се шегувам, или май само аз си разбирам 18.gif 16.gif )
Дарка, Теди моля ви се хора дайте да се съберем заедно и с общи усилия да го уморим тоя Мързел веднъж завинаги chair.gif ... Знаете ли напоследък установих нещо много интересно. Покрай всичките тези задължения и ангажименти които изведнъж ми се струпаха върху неподготвената глава нямам време даже да мисля за Негово Височество МЪРЗЕЛА. От което си правя извод, че всичко опира САМО и единствено до теб 4.gif (Божее на 18 ли трябваше ли да стана на 18 за да го осъзная 16.gif ....)
Йорданище, Мимски пишете ме и мене за ГЛОТХОС-а. biggrin2.gif Ако не бях прочела че сте го измайсторили пак щях да предположа че някой от вас двамата БоЛни МоЗъЧеТа сте във основата на всичко bigarmhug.gif
Васи,Дани и Ани - ДОБРЕ ДОШЛИ. 4.gif Радвайте се на форума и на нас ... не заради друго ами ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ ГОТИНИ 11.gif

п.с. Сватбарски истории октомври месец... хах happy.gif Сестра ми вчера ми поднесе голяма изненадка : Познайте кой ще трябва да държи РЕЧТА пред гостите?!!
ludoto_mimi
Аз да взема направо един лист и да почвам да приемам заявките за "ГЛОТХОС 2007", а? ermm.gif
Който има желание да се включи да ми пише някъде, че сигурно ще е голям списъка. И от сега да предупредя - няма само така да ми се записвате за спорта. Бъдете сериозни, иначе ще ви гази валяк. bicycle.gif (Е, в случая колело, но както и да е. 18.gif )

Ели, ако и речта ти е същата като постовете тука, определено ще е супер. Е, може само ние да я разберем, но пък поне няма да си хабиш труда на вятъра. 4.gif happy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Абе не знам дали речта ще и е като тука,но съм 100% сигурна че ще се справи!Тя това го умее!GO GO GO ELI!!!
{HoNeY}
QUOTE(Peyton Sawyer @ Sep 13 2006, 02:20) *

Васи,Дани и Ани - ДОБРЕ ДОШЛИ. 4.gif Радвайте се на форума и на нас ... не заради друго ами ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ ГОТИНИ 11.gif

Мерси, Ели, сладур =)) happy.gif
Аз съм убедена, че сте готини всички, затова се задържам във форума, хех tongue.gif

П.С.Много ме радвате всички, едно голямо 10х за милото посрещане и нека, който иска да се запознаем повече, да ми пише едно ЛС. blush.gif
Jordan
Ехххххх, Ели, Ели, хубаво ти е на тебе, че си позабравила за Негово Величество Мързела, ама аз какво да правя... wacko.gif Само мързел и тва е, баси майката sick1.gif
Иначе не се и съмнявам, че речта ще бъде ПОНЕ дълга, за друго не знам 15.gif Шегувам се де, не се и съмнявам, че ще бъде и достатъчно сърцераздирателна biggrin2.gif
Иначе Мимски, пиши ме в ГЛОТХОС-а, то се е видяло, че няма да мога да дойда на нито едно ОТН Фен Събиране, ами поне за ГЛОТХОС-а дано да успея да се вредя blush.gif
Ledeno_stydena
Ей,Привет smile.gif М нова съм тука и дано ме приемете,иначе се казвам Деси Много ме кефите всички да знаете smile.gif smile.gif smile.gif
ludoto_tedi
Здрасти Деси biggrin2.gif Ще те приемем естествено happy.gif Само кажи години... ,може и откъде си и така 10.gif Добре дошла 3.gif приятно прекарване с нас
OTH_fenka
Айде и аз да не остана по-назад от дгугите smile.gif . Приемам ГЛОТХОС с две ръце 4.gif . Мими може да ме добавиш към списъка. Колкото до мързела днеска го пребориих не ами не знам, даже седнах да почета(а това е голямо доказателство).
Добре дошли на всички нови welcomeani.gif . Ставаме все повече и повече. go_team.gif
п.с Ели успех с речта, макар че знам че ще се справиш и без него. wink.gif
ludoto_mimi
(OTH_fenka @ Sep 14 2006, 19:48) *

Мими може да ме добавиш към списъка.

Добавена си. Имаме напредък. За сега сме 4 човека. 18.gif 18.gif
Аз вчера май те видях на Бингото ама не съм много сигурна. biggrin2.gif

Добре дошли на всички. 4.gif
Ledeno_stydena
Ами на 18 съм от Асеновград иначе не се съмнявам ,че прекарването с вас ще е приятно rolleyes.gif
Jordan
О, ми как друго яче blush.gif Ние тука си правим голямо купонче, по-специално като започне сезона. Тогава става най-яко, щото започват големи дискусии, спорове и войни(предимно между различните лагери 15.gif ). За тва не се и съмнявам, че ще вие интересно, на всичко новаци, които сте тук ии мате намерение да сте активни в дискусиите happy.gif
OTH_fenka
(ludoto_mimi @ Sep 14 2006, 19:51) *

Добавена си. Имаме напредък. За сега сме 4 човека. 18.gif 18.gif
Аз вчера май те видях на Бингото ама не съм много сигурна. biggrin2.gif

Добре дошли на всички. 4.gif

Дам аз трябва да съм била и аз те видях ама не бях сигурна и доакто се обарна и ти изчезна. Другия път ще действам по-бързо. wink.gif А радвам се че съм добавена biggrin2.gif
Bloody_Tears
хора,мой ли да ми обясните кво означава това ГЛОТХОС!?
колкото и да чета това,все не го разбирам.smile.gif
Devil^Rose^^
(dqvol4e7o_mims @ Sep 15 2006, 15:56) *

хора,мой ли да ми обясните кво означава това ГЛОТХОС!?
колкото и да чета това,все не го разбирам.smile.gif

Голямото Лятно One Tree Hill Отпускарско Събиране e ГЛОТХОС на предната страница се роди 4.gif ....
Bloody_Tears
ок.мерси!
ами то каде ще е това събиране,че да ме пишете и мене.smile.gif
ludoto_mimi
(dqvol4e7o_mims @ Sep 15 2006, 18:42) *

ок.мерси!
ами то каде ще е това събиране,че да ме пишете и мене.smile.gif

Много питаш. Топ секретна информация. 15.gif
Още не се знае къде е, но тъй като е "ГЛОТХОС 2007", дотогава много неща могат да се случат. Квито сме несериозни. 18.gif
Jordan
бе как ще сме несериозни бе ohmy.gif
ще бъде супер яко ГЛОТХОС 2007 да стане реалност- само ОТН Феновеее 3.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.