Ехааа .... къф як лаф са е заформил тука .... нямах Нет ден и половина ( законите на Мърфи влизат в сила ... тъкмо си редактирах поста оня ден и пуф-паф ... НЯМА НЕТ) Днес го платих (Оказа се естествено, че сама съм си виновна

) и без повече оправдания съм Ин дъ форум-а.
Наси, Дари, Мимс, Хрис, Нинче, Жаки
![1crying[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1crying[1].gif)
Мои сладки бомбончета,мехурчетра,гълъбчета, птиченца, котенца ...
![blabla[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/blabla[1].gif)
(мога още лиготии да ви изброя...

)
Нямате никаква представа с какъв
КЕФ изпълнихте малката ми душица !!! .... затова пък ще ви се реванширам с оргомен разказ и тук-таме някоя пикчър за обективност.По степен на важност обаче, първо сте вие :
че дълго време ще трябва да се реванширате за отсъствията си.Аз с малко не се задоволявам и очаквам пълноценни присъствия.
ААаа
Даре, думата 'малко' изобщо не присъства в моя речник ... глей ся ко стаа ... още не съм се разписала

МнОого ми липсваше лафенето с теб ... ши падне голямо реванширане да знаеш
Ели наистина ни липсваха твоите постове, особено в Лейтън темата
Държа да припомня че моите Лейтън пристрастия са дълбоко съхранени и изобщо не са помръднали.

Туй че не влизах в форума известно време (някви си мижави 2месеца и половина

) не означава че не съм се интересувала от любимата ми двойка в телевизията ... бре че официално се изразих ... С ПРОСТИ ДУМИ : Още по-надъхана съм от преди да подкрепям всички Лейтъни (събрала съм достатъчно словесен материал ... тъй че СПОКС ... 4 е нашия сезон

) Хмм .. вчера даже започнах едно ново клипче ... ама айде да не разкривам всичко щот' после за какво ши ви приказвам ....
По темата за стриптизьора ...

виждам интереса се е засилил към тая история ... накратко че имам доста за разправяне :
Сестра ми ми каза : "Сега ти си на 18, а моминското парти се организира от сестрата или най-близката приятелка на булката" Сами виждате, нямаше как да й откажа ...
Мислех си наскоро за ония от Максимус ... после като се поразрових из нета и видях космичния им хонорар ... а пък и те едни красавци ...

братовчед ми да се съблече дето е е*аси хърбата повече овации ще събере ... После пък взех да се замислям, чувала съм че правят супер шоу. То хубо ама аз и "най-красивия" от тях да избера САМ да си изпълни програмата,пак не става .... спестяванията ми + закуската ми за две години напред няя стигне да му платя хонорара ... Майка ми, слава богу каза че познавала някви дет' го правили в дискотеки и каза че ще помогне (Малееейй ... тука вече слагам червена точка
+18 ) Та като се спрем на някоя определена мръвка, ще ви оведомя допълнително ...
ХРИС
.... мило на теб незнам колко извинения ти дължа ... само ще ти кажа че паралелно с това пиша и твойто ЛС което сама знаеш, няма ХИЧ да е кратко
Дотук бях с обръщенията ... сега обратно към разказа. Обещах да ви разправям, сега ще ме изтърпите, сами сте си виновни

:
Тъй ... започвам с това, което ме тресе в момента : Сватбата на майне швестър. ХЕхе .Аз съвсем мъничко бях разбрала за всичко преди те да го съобщят официално. Майка ми дофтаса в стаята с една превъзбудена физиономийка крещяща "Божее, какво ми стовари на главата..." Само докато ми каза : Елии, ела бързо ама бързо оттатъка... жикам си : Тия или са дошли да кажат че най-после ши са земът или майка ми е спечелила от тотото (все пак сестра ми-Илияна и приятелят й Йордан са заедно от удивителните 12 години, ще подскажа ... понеже от съображения за личната си безопастност не искам да съобщавам годините й ... те са тръгнали когато са били на 16!!)Таа отдавна го чаках тоя момент и й викам (на майка ми): Кажи ми направо за какво са тука?(сестра ми живее отстреща и супер рядко ни посещава, обикновенно когато иска да ни каже нещо важно) Та.. оф ако някой ми следи мисълта ще му дам всичките си календарчета ... Майка се изпусна ... и като отворих вратата на стаята ми ги постещнах с : ООоо ко стаа? Ши ва женим а? иии ..баща ми гледаше като изтребител ....
След този ден се почнаха обещанията ... ама нали ще ми помогнеш ... дрън дрън ... аааа няма как да не ви сложа поне една снимчица на my sister ...

не е от най-добрите й снимки ... но мисля да наблегна повече на душевната й красота

(базикам се естествено ... к'ва готина булка ще стане .. ) Купихме й рокля вече ... амм младоженеца -

ето го и него (тука пробваше една блуза...т.е. тази с която е на снимката и се чудеше дали да си я купи ... накрая го щракнахме за да види къф е джиджън
Лекичко се уморих ...

малко недоскив ... в 1 и 10 ... Поствам го туй нещо ...
ТО BE CONTINUED ...