Ни най-малко се изживявам като нов фен ... Хахха

Ама толкова дълго време ме нямаше, че се чувствам като начинаещ идьот.

Аз съм като ОТХ, наближи ли новия сезон - съм на линия

( базикам се ... имам си куп други оправдания, за които ще спомена след 50-60 реда

)
Така... започвам( обещавам няма да съм кратка, затова който иска да ме чете да се въоръжи с търпениe, на другите им предлагам веднага да се орентират към бутона Back

)
Първо и задължително - дължа едно огромно ИЗВИНЕНИЕ на всичките ми приятели от форума, които въпреки упоритото ми отсъствие от форума не ме забравиха. Те са : Мимски,Хрис,Нинчето,Патето,Мимозчето, Тедито, Дарито, ... Божее ако пропускам някого ... да не се сърди...

Както и да е това няма кой знае какво значение ...
Второ - ФОРУМА ИЗГЛЕЖДА ЗАШЕМЕТЯВАЩО!!! Като влязох днес не можах да повярвам на очите си .... викам си : "Къф е тоя новия форум бее ? Къде са ни темите" ... наложи се да си припомня колко време не съм влизала (около 3 месеца) Та мисълта ми беше : КОйто има пръст в подновяването на дизайна на форима -

. ФенФорума ряпи да ядът!! Нашия е пъти По-Як

подреден, красив ... да не говорим че е на български, най-готиния език от всички

Като заговорих за ФенФорум-а се сетих :
Какво ли правят ... Дарито,Нинчето,Насито, Мимски, Хрис ... уааааааааа
![1crying[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1crying[1].gif)
аз съм си виновна ...
Ох,Ох - колко работа ми се отваря (за завръщането ми най-голяма заслуга имат Хрис и Мимск, които буквално не ме оставиха на мира, докато най-после не проумея че наистина АДСКИ МН ми липсвате

)Тряя да си освежа малко акаунта Хахаха

горкия ми аватар и подпис - сигурно отдавна са спечелили наградата : "Най - НеДълго сменяни"
По същество - какво ми се случи през този Огромен период на застой :
1) Станах на 18 ( всички, казват :"Какво по-хубаво от това да си пълнолетен, да взимаш сам репения за себе си ... да си самостоятелен ... " ши ви кажа : НЯяяя НищО такова!!!

даже се чувствам по-голямо дете от преди .. та аз сама само пица и яйца мога да си сготвя ... Ши гласувам ... какъв майтап ... ако от хора като мен зависи кой ще ни управлява - ПАзи се народеее

не случайно в САЩ тряя да станеш на 21 за да навършиш пълнолетие ... туй мн по-логично ми звучи ....)
2) Сестра ми се СГОДИ

(сега ши има : Ихаа , Уау .. ама не е точно тъй) С кой излиза по магазините гокато другите са на работа ... с МЕН. На кой възложи да направи поканите, да търси стриптизор за моминското и парти ... Да, да ... аз съм)
3) Бях 3 седмици във Виена ... после в Силистра ... на село ... и края на август :Опаа ... малкия човек се завръща отново в големия град.
Не искам да се оправдавам (въпреки че досега само т'ва правех) затова отивам да си чета темичките ... имам МнООооого голямо домашно
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Айде I'll be back !