Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Menna
Добре дошли и от мен! welcomeani.gif Как да не се радва човек на свежите попълнения. biggrin2.gif
Че се множим е очевидно bigwink[1].gif ,но аз искам да отбележа нещо друго. ermm.gif
Напоследък ми се губят Хрисито,Денито,Ели,Инка,Кати,Йорданчо и той. no.gif
Не искам извинения,че е летен сезон и разпускат,а ги искам тук на линия,като в добрите стари времена. bigarmhug.gif
Ice^Ice^Baby
Здравейте на всички 10.gif Аз се казвам Таня и съм на 16 години. Гледам сериала от 1 седмица( ей днес имам нещо като годишнина) Иска ми се да изгледам всичко вече но като съм на работа не ми остава време 16.gif Но има време ще се наслаждавам бавно на това творение worthy.gif

Надявам се да се запозная с повечето от вас!
Mrs.Ackles
Здравейте и от мен! Аз съм Стефани и съм на 13 години! Като гледам повечето от вас са по-големки, но аз все пак реших, да се регна и да пиша във форума, защото просто съм луднала по тва сериалче! smile.gif За жалост утре заминавам на море, но после пак ще пиша ест. smile.gif
*PeyT*
2hi[1].gif rolleyes.gif smile.gif Казвам се Мартина и съм на 18, от Пловдив съм...много се кефя на ОТХ, както преполагам вс тук biggrin.gif Една от малкото лейтънчета съм happy.gif cool.gif go_team.gif за разлика от сестра ми, която е луда по Нейли(вижте предишния пост biggrin2.gif )л От доста време разглеждам форума и мн се радвам, че най-после се регистрирах rolleyes.gif 4.gif ! Поне тук можем да си обсъждаме вс за сериалчето докато чакаме да излезе този 4-ти сезон...ооо нз просто как ще издържа до септември wink.gif wacko.gif
Menna
Я,две сестрички! biggrin2.gif Добре дошли and have fun here! welcomeani.gif
Привет и на Таня. smile.gif

Много се насели форума тези дни. 1sun[1].gif
*PeyT*
Мерси за топлото посрещане.. blush.gif rolleyes.gif smile.gif
Mrs.Ackles
QUOTE(Menna @ Jul 17 2006, 23:32) *

Я,две сестрички! biggrin2.gif Добре дошли and have fun here! welcomeani.gif

Мерси мн! smile.gif Еми да, има доста фенове на ОТХ, за което трябва да се радваме! 4.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Menna @ Jul 17 2006, 22:32) *

Да направо с лопата да ги ринеш AR15firing.gif ...... аз ви се радвам хора happy.gif дано скоро ударим 200-тата
Nasi
Здравейте на всички....IPB Image
найстина доста фенове се насъбраха тези дни!!!
ludoto_tedi
хихих доста новаци има smile.gif ама това е добре .

Приятно прекарване при нас сигурна съм че няма да съжалявате че сте се регнали и че сте в нашата мила компания biggrin.gif
siestta_88
Здр аз съм Соня, приятно ми е да се запознаем, и аз съм нова във форума. Много се радвам че има толкова много фенове на този иначе страхотен сераил... аз скоро го гледах но изгледах и 3-те сезона за две седмици и сега го почнах от начало нямам търпение да пуснат 4 сезон за да разбера какво става с Нейтън
^EmPiRe^GiRl^
Здравейте , аз съм Дени също от Пловдив smile.gif), нещо много станахме.Тва сериал4е супер мноо ме кефи.за 2 дни съм изгледала 1 сезон, щот си бях само вкъщи и няяше кво да праа, ся тряя се спра малко 4е тая седмица заминаам на море и ше си свала сериики и там ше глеам.поне 1 забавно нещо там
RoXXy_
welcomeani.gif еми добре дошли на новите хора siestta_88 smile.gif(оо Сонче здр.) и ^EmPiRe^GiRl^ welcomeani.gif
ludoto_tedi
айде сладури аз заминавам за пловдив няма да ме има няколко дни.приятно прекарване тук и като се върна очаквам клипчета и тапетчета защото всички знаем че тук сме най-добрите!!айде бай smile.gif
KaRaMeL_
Здравейте! Казвам се Вики, от София, на 16 без 5 месеца 18.gif По сериала се запалих по доста странен начин. Всичко говориха колко готин бил, това онова, ама понеже нямаше никаква реклама и аз си викам...а това е тъпо....но все пак реших да си го сваля...и сега съм обсебена от него. Все още съм в началото де, 1 сезон, но се надявам скоро да изгледам и останатиле 2 сезона. smile.gif
brooke_d
Ами дайте и аз да се представя.Казвам се Люси и сам от София и так.Аз от 3 месеца го гледам(всъщност го изгледах),но чак сега реших да пиша.Та това е общо взето
DemonoiD
Еми като сме започнали с представянията нека се включа и аз :}
Казвам се Росен и съм на 18 почнах да гледам серияла преди 3 седмици и го свърших за отрицателно време :}
Нямам търпение да излезе новия сезон !
Mai4et0
Здравейте на всички.Аз съм Мая от Варна.На 14 съм.Запалих се по сериала от приятели.Почнах да гледам 2 сезон след това последните 4 от от 3 сезон (защото не мога да тегля от торенти).И сега изгледах 1 сезон.Супер е яко сериалчето 4.gif
lorrra
Айде малко и от мен!казвам се Лора и съм на 15!И съм от София smile.gif От доста отдавна искам да гледам OTH ама или никой не искаше да го гледа с мен или нямах време.Е най-накрая го гледах!Е все още съм на 2сезон,но 1 го изгледах точно за 3 дена!Страхотно е сериалчето smile.gif
Ice^Ice^Baby
Здравейте на всичкиииии 10.gif
Има един въпрос който много ме вълнува- Има ли някой от Костинброд ( аз съм от там) smile.gif
Natali
2hi[1].gif и от мен! Аз съм Натали и с ръка на сърцето мога да кажа че съм новак тук, въпреки че доста пъти съм разглеждала форума + сайта! На 16 години и съм от София. Започнах да гледам първи сезон преди около година, но само първи (причините да не гледам втори и трети след това са напълно неизвестни oops.gif )
Надявам се да срешна много нови фенове, да направя приятелства.... 4bira[1].gif
П.С. Ченето ми падна като видях колко хора са от Пловдив worthy.gif
Menna
Привет на новите потребители във форума.IPB Image Време беше за малко освежаване. biggrin2.gif

QUOTE(Natali @ Aug 9 2006, 11:05) *
П.С. Ченето ми падна като видях колко хора са от Пловдив worthy.gif
Търпят се. 18.gif 18.gif
Иначе,както съм казвала неведнъж,софиянците,може да сме по-малко на брой,но сме по-добрата половина. biggrin2.gif 18.gif 18.gif
mIsHi{P}cHaD
Здравеити smile.gif
аз сам Михаела от Добрич ам приятно ми е да се запозная с всички

П.С. Добре дошла на мене хахах biggrin2.gif
orhideya
QUOTE(mIsHi{P}cHaD @ Aug 11 2006, 22:09) *

Здравеити smile.gif
аз сам Михаела от Добрич ам приятно ми е да се запозная с всички

П.С. Добре дошла на мене хахах biggrin2.gif

еее,бравос и ние от Добрич се увеличаваме!добре дошла
vivata123
Здравейте...Казвам се Вяра,на 15 години съм,от Варна...Ще мие приятно да се запозная с фенове на отх,защото това е един от любимите ми сериали!!
Bloody_Tears
здравейте.аз се казвам мария,на 13 гoдини съм ,и съм май единствената от троян.този сериал е най-страхотният на света,много го обичам.радвам се,че има толкова луди и толкова много фенове, на"чудото" smile.gif "one tree hill".
lily93
Здравейте!Аз се казвам Лили от град София , на почти 14 години съм ! Много харесвам филма ,а любимец ми е Нейтън! Ще се радвам , ако се запозная с вас ! Bye за сега
Still^Frame``
Амммм....да може би тука трябваше да пиша първоо....Srry за нeхайствотоsmile.gif.....Начи аз съм Росица(мразя го тва име tongue.gif)Та викат ми Ро или Роус,или Розе,или там други измислици....wink.gifТа даммм в момента гледам някви награди по MTV...и Avenged Sevenfolddddd спечелихаааа....ихааааааааааааааааааааааааааа!олееееееееееееее!Да включете TV-тата;)ENJOY!
^Mim0zKa^
Здрастиии на вси4ки нови сладури... добре до6ли ии... какво да ви кажа..попаднали сте на правилното място 18.gif 18.gif ахахаххах {} Enjoy
Still^Frame``
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Sep 2 2006, 01:49) *

Здрастиии на вси4ки нови сладури... добре до6ли ии... какво да ви кажа..попаднали сте на правилното място 18.gif 18.gif ахахаххах {} Enjoy

Мерси за топлото посрещанеwink.gif biggrin.gif biggrin.gif
vivata123
дам...и аз мн благодаря!! blush.gif blush.gif
siska
[quote name='dqvol4e7o_mims' date='Aug 30 2006, 11:56' post='102423']
здравейте.аз се казвам мария,на 13 гoдини съм ,и съм май единствената от троян.

Хихих споко не си единствената от Троян biggrin.gif 4.gif и междо другото ти да не би да учиш в Иван Хаджийски confused.gif
Bloody_Tears
да.как познаconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif
само не ми казвай,че и ти учиш там!не е възможно две фенки на сериала да учат в едно училище и да не се познават.особенно ако аз съм едната.smile.gif
siska
Хаха не не уча там просто имам три приятелки, които са у4или там и те знаятsmile.gif и от там и аз хаха smile.gif пък аз у4а в климента е за 1-ва година де smile.gif а да и съм те мярвала из чата smile.gif
Bloody_Tears
а кои са тея 3 момичета?как се казват?
Devil^Rose^^
Не че нещо ама тука го обърнахте на чат huh.gif Ползвайте ЛС !!! smile.gif не всички сме от Троян...
Bloody_Tears
2sor[1].gif
eL
Ни най-малко се изживявам като нов фен ... Хахха biggrin2.gif Ама толкова дълго време ме нямаше, че се чувствам като начинаещ идьот. blush.gif Аз съм като ОТХ, наближи ли новия сезон - съм на линия 10.gif ( базикам се ... имам си куп други оправдания, за които ще спомена след 50-60 реда rolleyes.gif )
Така... започвам( обещавам няма да съм кратка, затова който иска да ме чете да се въоръжи с търпениe, на другите им предлагам веднага да се орентират към бутона Back biggrin2.gif )
Първо и задължително - дължа едно огромно ИЗВИНЕНИЕ на всичките ми приятели от форума, които въпреки упоритото ми отсъствие от форума не ме забравиха. Те са : Мимски,Хрис,Нинчето,Патето,Мимозчето, Тедито, Дарито, ... Божее ако пропускам някого ... да не се сърди... 16.gif Както и да е това няма кой знае какво значение ...
Второ - ФОРУМА ИЗГЛЕЖДА ЗАШЕМЕТЯВАЩО!!! Като влязох днес не можах да повярвам на очите си .... викам си : "Къф е тоя новия форум бее ? Къде са ни темите" ... наложи се да си припомня колко време не съм влизала (около 3 месеца) Та мисълта ми беше : КОйто има пръст в подновяването на дизайна на форима - worthy.gif . ФенФорума ряпи да ядът!! Нашия е пъти По-Як 3.gif подреден, красив ... да не говорим че е на български, най-готиния език от всички happy.gifКато заговорих за ФенФорум-а се сетих :
Какво ли правят ... Дарито,Нинчето,Насито, Мимски, Хрис ... уааааааааа 1crying[1].gif аз съм си виновна ... 16.gif
Ох,Ох - колко работа ми се отваря (за завръщането ми най-голяма заслуга имат Хрис и Мимск, които буквално не ме оставиха на мира, докато най-после не проумея че наистина АДСКИ МН ми липсвате bigarmhug.gif )Тряя да си освежа малко акаунта Хахаха 18.gif горкия ми аватар и подпис - сигурно отдавна са спечелили наградата : "Най - НеДълго сменяни" biggrin2.gif
По същество - какво ми се случи през този Огромен период на застой :
1) Станах на 18 ( всички, казват :"Какво по-хубаво от това да си пълнолетен, да взимаш сам репения за себе си ... да си самостоятелен ... " ши ви кажа : НЯяяя НищО такова!!! 18.gif даже се чувствам по-голямо дете от преди .. та аз сама само пица и яйца мога да си сготвя ... Ши гласувам ... какъв майтап ... ако от хора като мен зависи кой ще ни управлява - ПАзи се народеее shocking.gif не случайно в САЩ тряя да станеш на 21 за да навършиш пълнолетие ... туй мн по-логично ми звучи ....)
2) Сестра ми се СГОДИ 3.gif (сега ши има : Ихаа , Уау .. ама не е точно тъй) С кой излиза по магазините гокато другите са на работа ... с МЕН. На кой възложи да направи поканите, да търси стриптизор за моминското и парти ... Да, да ... аз съм)
3) Бях 3 седмици във Виена ... после в Силистра ... на село ... и края на август :Опаа ... малкия човек се завръща отново в големия град. icon_peace.gif
Не искам да се оправдавам (въпреки че досега само т'ва правех) затова отивам да си чета темичките ... имам МнООооого голямо домашно mrgreen[1].gif Айде I'll be back ! 15.gif
ludoto_mimi
Елииииииииииииииии. bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif

Най-накрая се завърна, от кога те чакаме. Добре че сме ние с Хрис. happy.gif happy.gif Наистина много ни липсваше, сега чакаме само да разказваш къде по света си ходила и да даваш снимки, че те забравихме направо. 18.gif
Гледай да не се губиш повече, че ще се бием... biggrin2.gif

2) Сестра ми се СГОДИ 3.gif (сега ши има : Ихаа , Уау .. ама не е точно тъй) С кой излиза по магазините гокато другите са на работа ... с МЕН. На кой възложи да направи поканите, да търси стриптизор за моминското и парти ... Да, да ... аз съм)

ХАха, добре, това изисква малко повече подробности. Намери ли стриптийзьор за партито? Да поздравиш сестра ти от нас и да ни пратиш по една покана за савтбата като ги е поверила на теб. 18.gif 18.gif
Nasi
Eлиииии
bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Welcome Back!!!!!!! Толкова много се радвам, че си тук отново.

Днес да не повярва човек и ти и Хрис bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif така добре ни изненадахте!!!!!!!!

Определено имаш доста извиненя за отстъствието ти!!!!!! Вълнуващи преживявания!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
_HriS_TinA_
Ммммммм ДААААА "ЕL IS BACK !!!!! " ..... 4part[1].gif av-2500.gif icon_peace.gif

зДРАвЕй сЛаДуР4ЕеЕеЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!! bigwink[1].gif

Липсвашe ни наистина много ... 1236.gif ... СладкоТо многословно sistersoul-4e го няма6е и ми бе6е тъжни4ко , но сега като ве4е се върна нямам търпение да по4не 4-ти сезон и да настане огромното обсъждане на сериала в познатата компаниика .. малко се поизгубихме вси4ки през лятото но ето дойде септември и изглежда пове4ето сме на линия .... go_team.gif .... ммм хайде вси4ки да се стегнем викам аз и да се покажем какви огромни фен4ета на сериал4ето сме си ... Хахахаахах относно аватъра и подписа лелеееее ....хахахах аз съм съ6тата ужас не съм ги сменяла от милиарди години ... хахах трябва да се позамисля unsure.gif ... муххаахах немога да ти се нарадвам зна4и най-накрая те до4акахме а ... мммм нямам търпение да внесе6 малко цвят във форума със сладките си постове ... наистина си те би4кам и....

WELCOME BACK MY DEAR FRIEND ...
Nasi
Ето това се казва обръщение!!!!!!!!!!

Браво 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif
ludoto_mimi
След толкова чакане, Хрис най-накрая го написа тоя пост. 18.gif 18.gif Подкрепям напълно.

Много се радвам, че Ел вече се върна, да се надяваме, че няма да хукне пак нанякъде. rolleyes.gif 3.gif
fenka_lucas_i_brooke
Елииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии къде си бе слънце?!Най-накрая се завърнааааааааааааааа!Упиииииииииииииииии!Ллелелеле колко много ми липсваше!Нямаш си напредстава! 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Devil^Rose^^
Eли и Хрис, ей шматета такива, каде се губите 9.gif Най-накрая да се съберем всички happy.gif
bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Ели наистина ни липсваха твоите постове, особено в Лейтън темата 8.gif

QUOTE(ludoto_mimi @ Sep 4 2006, 16:48) *

Много се радвам, че Ел вече се върна, да се надяваме, че няма да хукне пак нанякъде. rolleyes.gif 3.gif

Няма вече никаде няма да ги пускаме excl.gif biggrin.gif

П.п. Та за стриптийзьора.... не се доизказа 18.gif 10.gif
Menna
Кого виждат очите миconfused.gif shocking.gif И то два удара с един заек,или беше два заека с един удар.... както и да е. biggrin2.gif
Милите ми сладки същества. bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Огромни приветствия за завръщането ви! fun.gif
Знам...сега ще се възгордеете,че сте така желани happy.gif (което си е абсолютната истина bigwink[1].gif ),НО държа да отбележа,че дълго време ще трябва да се реванширате за отсъствията си. bounce.gif bounce.gif Аз с малко не се задоволявам и очаквам пълноценни присъствия. 59.gif

Така че.... go_team.gif

Ел,гледам периода ти на застой е бил интересен. 13.gif Рождени дни,екскурзии и разбира се топика на деня.... Стриптизьори 18.gif 18.gif

QUOTE(_HriS_TinA_ @ Sep 4 2006, 17:26) *
в познатата компаниика
banana.gif Хей,разбойник,кой знае колко мъжки сърца разби това лято? ermm.gif Очаквам да са били много-както съм те учила. happy.gif

Наистина много ни липсвахте и страшно се зарадвах да ви видя. bigarmhug.gif
^Mim0zKa^
Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ........ 18.gif аз май последна... останах деттоо не съм посре6налааа сладуркииииитеееееееееееее хихихи.... smile.gif
Елиииии,елии,елииии,елииииииииии (хихихихих) могаа така до края rolleyes.gif Колкоо мн ми липсва6е... бе сладурка.. направу толкофа съм радостна 4е се варна ве4е.. 4е напрал.. нз щше поварна от радост ( 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif ) В4ера седя си аз в ирк... и какфо да вида.. Мимето ми пи6е 4е на6тоо Ели се заварнало.. напраоо.. скокнах до 7-то небе 4е и до 8-то 18.gif Ели мили4ка....супер 4е се варна.. хихи и като гледам си прекарала.. супер лятото.... 6те има да разказва6666 а сега едно голямо ГУУУШ и цунки мунки... по муцунки 10.gif 10.gif
Хрисссс сладуранке {{{}}} И ти се заварна тука при нас най накрая 10.gif Адски много се радвамм и нямам тарпение както казва6.. да се сабереме старата компанийка и да по4фаме с забавленията... Хрис и ти имаш много да разказва6.. ( няма да се отарвете лесну от мене... 15.gif хихихи) аиде сладулки това е засега Би4камм ви wub.gif wub.gif wub.gif
4part[1].gif 4part[1].gif
_HriS_TinA_
Лелееее ... сладур4етата заизка4аха едно след другооо ... мили4ки толкова ви се кефя и се радвам 4е сте туккк .. Наси , Нин4е , Даре , Мимета ( луди4кото 10.gif и мимозка biggrin2.gif ) .. Жаки - ВсИ4кИ ВиЕ СъР4иЦа МоЙ СлАдКи !!! ЗдраВеЙТееЕеЕ 10.gif ... тук съм пак и няма мърдане 6тете или не6тете ....

МмммММММмммм изкарах едно невероятно лято първо с по4ивката ми в Мармарис о6те от края на юни до на4алото на юли ... и после с новата ми работа по брега на морето в едно кафе-клуб4е ... хахахах бях сервитьорка .. мухахахах... ей не се хилете то не било хи4 тоилкова лесно колкото изглежда 18.gif ... поне за мен "кръжок ръцете ми пре4ат".. ее имаха късмет оба4е клиентите 4е не ги поливах с кафета постоянно ..с изклиу4ение на една с бял панталон на която просто се изку6их да го направя за6тото сама си го изпроси хахахахаххах глупости говоря естествено 18.gif 18.gif ...оба4е вси4ко си върве6е доста добре на пълни обороти ... Даре не ми завиждай много за морето за6тото въпреки 4е бях по плажа не ходих особенно 4есто на море поради липсата на време и немога да се похваля с кой знае какъв тен .. освен с този от по4ивката и ходенето 2/3 пъти на басейн4е и след цялата тая история около клуб4ето си се разминах само с една с4упена 4а6а ... blink.gif ...което е изумително поне за мен за6тото хахаха ... вкъ6ти дори 4упя много пове4е rolleyes.gif biggrin2.gif ...

QUOTE(Menna @ Sep 5 2006, 00:28) *

banana.gif Хей,разбойник,кой знае колко мъжки сърца разби това лято? ermm.gif Очаквам да са били много-както съм те учила. happy.gif

ХахАахахAхахх 18.gif 18.gif 18.gif ... Дарееее мили4ко 6те те разо4аровам за разбиване на мъжки сърца тва лято не ми дойде много ред но 6те се постарая да наваксам 18.gif

Лелееее колко си ви би4кам вси4китеее ... едно голямо ГУШШШШШШ и от мен ...

bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif

4part[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Хрисиииииииииииииииииииии здравей сладуранооооо!Трябва да разказваш и ти и Елито как изкарахте лятото-ама с пълни подробности!
Bebssii
Ммммм аз съм Милена .Попринцип съм от Плевен но в момента живея в София.На 17 съм.Мотори мотори и пак мотори.Общо взето тва ми е живота.Иначе ОТH и е върха.....
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.