Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
ThePinkDuck
Аз колко пъти съм писала на Хай клуб за това постерче лелеееееее. 14.gif ама карай!Ще пиша пак!Както и да е , ще се поровя из сайта на нова и там също ше дам предложение!А дано поне на едното място се решът да го пуснат!
Ralna
О аз съм много настоятелна, а и имам много пощи и като казвам много имам предвид наистина много, над 12 пощи, тъйче ще им запаля глават
Lolipop
Здравейте на всички аз съм Дени от София-15год.
Ralna
Priwet Deni
ludoto_tedi
хей найстина се радвам колко много хора се събрахме само искам да попитам.аз ли съм единствената от стара загора.моля ви надявам се да не съм единственатаsmile.gif)
girl_from_hell
еми нз за тебе ама маи има няколко човека от софия smile.gif а да питам има ли някой от сливен ?
slyn4ice```
здравейте...аз съм виктория на 18години от пловдив и също съм от МГ-то....mimi_54 ако не се лъжа и ти си от мг нали?
а иначе много ще се радвам ако пуснат сериалчето и по телевизията....независимо по кои канал wink.gif
^ice_kiss^
Hi all аз съм Ралица гледала съм всичко до тук. От пловдив съм, уча в благоев -хуманитарната. Някои я знаят като "девическото"...:)xaxa много момичета много нещо. Нa 16 съм гледала съмвсички серии и съм супер зарибена...страшно е филмчето...нямам търпение да излиза вече 8-ма серия... smile.gifМного якооооо smile.gif май отговорих навсички въпроси !?tongue.gif 4.gif
IncrediGirl
Хей на всички! Казвам се Цветелина и съм от Пловдив ,на 16год. biggrin2.gif
OTH е на върха!
zlat
Здравейте на всички... Казвам се Златина...на 17 години съм и аз съм от Пловдив smile.gif ОТХ ми е любимото сериалче...луда работа е
Ralna
Здравейте, Ей Пловдивчанките се множим, наистина трябва да си направим форум среща
snowpatrol
Е здравейте, аз съм Красимир от София, на 17 smile.gif Гледам серияла от сравнително кратко време (началото на ноември), но съм hooked smile.gif
ThePinkDuck
1clap[1].gif ИИииххааааааааа , още един софиянец !!Така като гледам станахме трима!И ние можем да си спретнем една среща 5.gif !!!Не е чесно защо всички сте от Пловдив ... искааам и аазз.
m3m0n
Здравеите на всички , и аз съм от Пловдив . И се казвам Георги . biggrin2.gif
snowpatrol
Мда и аз искам да съм от Пловдив, ама няма ;(
Между другото, има ли някакъв IRC канал, където да се събираме?
Ralna
Абе ние тукла станахме като богопомазани, всички искат да са от пловдив, Добре дошъл Георги, а за канала дето питате, незнам, но ако има и аз ще се включа.
FrAgMaKeR
QUOTE(snowpatrol @ Nov 30 2005, 04:27 PM) *

Между другото, има ли някакъв IRC канал, където да се събираме?

#GgBiT.InFo е канала на форума, там винаги има доста хора и стават интересни дискусии на различни тематики. Иначе за такъв канал, посветен конкретно на One Tree Hill, мога да спомена няколко, които обаче са доста празни и зле подържани. Преди бях регистрирал #OneTreeHill, но след простотиите на UniBG и масовият дроп на канали, друг го регистрира и въобще не се занимава с него, а резултата е че винаги е празен. Преди 2 дни дадох #OTH на the-ivo, който обеща че ще се заеме много сериозно с него, но засега и този канал стуи доста празен, почти без посетители, иначе май има и други канали с подобна съдба..

Едит: За Софиянците дето искат да са в Пловдив само да им кажа, че аз например много искам да съм в София и да имам хубав нет от Мегалан, като техният smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(FrAgMaKeR @ Nov 30 2005, 05:51 PM) *

Едит: За Софиянците дето искат да са в Пловдив само да им кажа, че аз например много искам да съм в София и да имам хубав нет от Мегалан, като техният smile.gif

офф : Аз от Мегаланци в DC++ с доста добра скорост свалям wink.gif Понякога стига до 35-40кб/с biggrin2.gif

А иначе тва за канала, дайте да направим някакъв нов и да си седим в него хората от форума wink.gif И без това сме се събрали доста почитатели. biggrin2.gif
Ей сега случайно влязох в един отх канал и на топика имаше ОТХ скрипт - Тук . Не съм го пробвала, така че отваряте на своя отговорност biggrin.gif бтв : ДОЛУ СКРИПТОВЕТЕЕЕЕ spam.gif IPB Image
snowpatrol
Ами да подема инициативата, тъй като мога да присъствам в IRC почти 24/7, каналът нека е #oth-fans
Никът ми там е capt_oats, досетливите ще се сетят откъде е smile.gif
rusi4kata^
ехееее ко напраихте вие бе?!?!пловдив,пловдив,пловдив....аз пък съм от стара загора.ние с ludoto_mimi държим фронта 10.gif на 15 години съм и уча в езиковата гимназия icon_peace.gif а идеята за БТВ-то е много яка.ако дават ОТХ по тв-то ще е супер просто и съм сигурна,че още мн народ ще се зариби по сериалчето 4.gif
ludoto_mimi
FrAgMaKeR регна канал #TreeHill 4.gif Айде народе събирай сее biggrin2.gif IPB Image IPB Image
_HriS_TinA_
QUOTE(rusi4kata^ @ Nov 30 2005, 08:13 PM) *

ехееее ко напраихте вие бе?!?!пловдив,пловдив,пловдив....аз пък съм от стара загора.ние с ludoto_mimi държим фронта 10.gif на 15 години съм и уча в езиковата гимназия icon_peace.gif а идеята за БТВ-то е много яка.ако дават ОТХ по тв-то ще е супер просто и съм сигурна,че още мн народ ще се зариби по сериалчето 4.gif

И аз съм на 15 и у4а в езикова wink.gif biggrin2.gif smile.gif ...ммм писах писмо до НОВА...бе6е едно такова дъъъълго и хубаво писъмце ..... хахаха mrgreen[1].gif
girl_from_hell
междо другото и аз писах писмо до бтв преди сигурно месец за серилчето не че има надежда да го псунат ама поне да ми отгорореха нещо пък никой нищо все още не ми е писал sad.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(girl_from_hell @ Nov 30 2005, 09:02 PM) *

междо другото и аз писах писмо до бтв преди сигурно месец за серилчето не че има надежда да го псунат ама поне да ми отгорореха нещо пък никой нищо все още не ми е писал sad.gif

Нулев шанс, bTV e на FOX, а сериала е на WB - техен смъртен враг. По скоро НОВА или Канал 1 могат да го пуснат..
Menna
QUOTE(ThePinkDuck @ Nov 30 2005, 01:38 PM) *

1clap[1].gif ИИииххааааааааа , още един софиянец !!Така като гледам станахме трима!И ние можем да си спретнем една среща 5.gif !!!Не е чесно защо всички сте от Пловдив ... искааам и аазз.

10.gif 18.gif 18.gif Ама наистина ние сме си малцинство тука-и аз искам да се преселя в Пловдив 59.gif biggrin.gif

Относно сериала-ако им е много скъп,колкото и да искаме да го пуснат едва ли ще направят нещо по въпроса,но определено и аз бих им писала за ОТН rolleyes.gif biggrin.gif
^ice_kiss^
Сладури здрасти пак.Супер близки си ви чувствам вече щото имам чувството че това филмче направо ми е взело акъла...супер интересно ми е наистина да го догледам ама не знам като свърши... worthy.gif евала на всички които са се постарали да направят тоя форум...просто супер 4.gif много радва наистина. Иначе влязох в този канал който беше написано че е регнат ама...никой от никовете от форума не забелязах може би аз бъркам ама ако ме мернете и не ви мързи -включвайте се. И аз като мнозинството съм от Пловдив и мисля че няма да е никак зле да си се познаваме поне в МИРК. Айде чао за сега...smile.gifако ми хрумне нещо ..smile.gif
^ice_kiss^
Айде сладури сетих се нещо умно. Xaaxaxa:) tongue.gif и на мен ми се случва. Ако ви се занимава можем всички да пуснем съобщения до Нова тв и до канал едно ... кои знае може и да проработи. В смисъл много хора сме тука във форума дето сме супер фенове и то за нас няма кои знае какво значение защото ние си го гледкаме и тука ама защо да не пробваме? Верно те нямат много пари за да го купят ама не си ли струва да опитаме заради всички които ще се пристрастят към филма като нас?!:) biggrin2.gif
Amidala
Хей... и аз съм от Пловдив ! много съм изненадана че повечето посетители на форума са от Пловдив..,
но също така съм и многооооо щастливаа че можем да си направим фен среща аз напълно подкрепям идеята !
NinaRichi
Хей, тук има ли някои друг от Монтана освен мен, че досега май не съм забелязала да има. Или може би просто съм пропуснала... biggrin.gif Хей Монтана, ако ви има обадете се да знам че не съм единствен представител и че имам подкрепа, че нещо много пловдивчани станаха 10.gif 10.gif 10.gif
Christina
Здрасти на всички!!!
Аз съм Христина, на 19 съм, от Варна. Тука както виждам повечето, да не кажа всички сте от Пловдив, както и да е няма значение...незнам какво да ви кажа за себе си...предполагам няма нищо интересно sad.gif студентка съм в свободния университет във Варна, междудругото утре имам изпит, стискайте палци, че вече имам една попоравка.Много се радвам, че намерих този форум и аз съм луда по този сериал, направо пристрастена! Изгледах първите два сезона за четири нощи, не можах да се спра, все си казвах последна серия за тази вечер.След това, докато почне третия сезон ги гледах още веднъж с майка ми която също много го хареса и сега едва издържаме от четвъртък до четвъртък
Аз май нещо се отнесох, мога да говоря с часове за този сериал!
Чао!Чао!
eL
QUOTE(Christina @ Dec 2 2005, 01:19 PM) *

Здрасти на всички!!!
Аз съм Христина, на 19 съм, от Варна. Тука както виждам повечето, да не кажа всички сте от Пловдив, както и да е няма значение...

Споко Хрис и аз съм от варна biggrin.gif така фенчетата на ОТН във форума ставаме 2чки 10.gif 4.gif Успех на изпита...
Chad Michael Murray
QUOTE(Ralna @ Nov 25 2005, 08:07 PM) *

Привет на всички. Казвам се Севдалина и съм нова във форма, много бих искала да се спиятеля с всички вас за да може да си говрим за страхотното сериалче One Tree Hill, много ще съм щастлива ако във ваше лице намеря нови приятели

Това е добре,тъкмо ни трябваха хора във форма biggrin2.gif ,щото нещата станаха трудни и повечето загубиха форма biggrin2.gif

П.П. Междо другото казвам се Атанас на 19 от Пловдив.
ludoto_tedi
хей значи само аз и rusi4kata^ сме от стара загора майче а?
slyn4ice```
много се изненадах като разбрах че сериалът има толкова много фенове от пловдив....обаче се зарадвах и подкрепям идеята за срещичка wink.gif
rusi4kata^
QUOTE(ludoto_tedi @ Dec 2 2005, 07:50 PM) *

хей значи само аз и rusi4kata^ сме от стара загора майче а?

май май тай се получава biggrin2.gif
shumi
Здравейте и от мен smile.gif Казвам се Мишо и съм от Монтана smile.gif Тери много добре знаеш колко много хора го гледаме филмчето от ПМГ така че явно не са се регистрирали още във форума. Що се отнася до канали One_Tree_Hill е мой но сме само хора от Монтана и по скоро от ПМГ които гледаме сериалчето smile.gif в последния месец бройката на хората които го гледат се увеличи с още 20-на човека и това са хора които познавам smile.gif Радвам се че бях инициатора да го качат в нащо фтп smile.gif и да могат по лесно да го гледат повече хора а до това как съм започнал да го гледам малко странно но във форума на О.C. видях темата за подобни сериали и понеже тренирам баскет това ме грабна в началото а след това и всичко останало Истините за живота ! Това е от мене да не изпадам в много писане че ще ви доскучая smile.gif по принцип съм си приказлив smile.gif в чата може да ме намирате с ник shumi` или One_Tree_Hill smile.gif
NinaRichi
QUOTE(shumi @ Dec 3 2005, 12:04 AM) *

Здравейте и от мен smile.gif Казвам се Мишо и съм от Монтана smile.gif Тери много добре знаеш колко много хора го гледаме филмчето от ПМГ така че явно не са се регистрирали още във форума.

Не знам това дали се отнасяше до мен но аз определено не те познавам а и уча в ГПЧЕ. И честно казано познавам много малко хора от Мнт, които гледат OTH и всички са от ГПЧЕ. Радвам се, че и в ПМГ има фенове. А ако мо кажеш нещо повече за себеси може и да се сетя кой си. rolleyes.gif
Ralna
Привет на Атанас и Мишо, много се кефя, че ставаме все повече и ще има с повече народ да си лафим за супер якото филмче ОТН 4.gif 4.gif 4.gif
heli
Хей, здравейте! Аз съм Хели, от Сф и много се радвам, че и в България има фен клуб на OTH. За сериалчето разбрах на скоро и за около седмица изгледах всички серии, които намерих. Доста е добро. Има някои неща, за които е хубаво човек да се замисли. smile.gif
Ralna
Здрасти Хели добре дошла
Katte
Здравейте... happy.gif .И аз съм нова тук.Съвсем скоро една приятелка ми каза този сайт и реших да го видя.Е,не сбърках!И аз,както и много други хора съм от Пловдив,но на 15.Сериала го гледам от близо два месеца,но той наистина ме накара да се замисля какво всъшност искам... Филмът е много хубав.А колкото за срещата на всички,аз напълно я подкрепям!
ludoto_mimi
QUOTE(heli @ Dec 7 2005, 11:13 AM) *

Хей, здравейте! Аз съм Хели, от Сф и много се радвам, че и в България има фен клуб на OTH. За сериалчето разбрах на скоро и за около седмица изгледах всички серии, които намерих. Доста е добро. Има някои неща, за които е хубаво човек да се замисли. smile.gif

АААААААААААААААААААААААААААААААА 3.gif Аватара ти е суууупееееррр 4.gif worthy.gif
Добре дошла иначе biggrin.gif biggrin2.gif
Ralna
Добре дошла Katte, още една Пловдивчанка smile.gif
shumi
QUOTE(NinaRichi @ Dec 6 2005, 11:24 PM) *

Не знам това дали се отнасяше до мен но аз определено не те познавам а и уча в ГПЧЕ. И честно казано познавам много малко хора от Мнт, които гледат OTH и всички са от ГПЧЕ. Радвам се, че и в ПМГ има фенове. А ако мо кажеш нещо повече за себеси може и да се сетя кой си. rolleyes.gif

Може и в някоя друга тема да см прочел мнение на друг smile.gif ама не съм мислел за теб защото се пак си пише как се казваш, но няма значение smile.gif поне ще се запознаем незнам за при вас в ГПЧЕ незнам ама при нас в ПМГ-то мога да кажа че само аз знам за поне 30 човека които го гледат smile.gif и на тренировките също го гледат всички така че сериала придобива известност. Радвам се че бях от тези които го гледаха докато не беше станал комерсиален(в което няма нищо лошо) smile.gif Иначе за мене да се сетиш тренирам баскет на 17 съм друго друго по ника ако не се сещаш с друго не мога ти помогна ама ако разпиташ в ГПЧЕ се някой ще ме знае smile.gif в това съм сигорен... айде по-здрави !
heli
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 8 2005, 10:24 PM) *

АААААААААААААААААААААААААААААААА 3.gif Аватара ти е суууупееееррр 4.gif worthy.gif
Добре дошла иначе biggrin.gif biggrin2.gif

благодаря!!! smile.gif
krisi
Здравейте biggrin.gif аз съм Екатерина и съм от Хасково. Като прегледах до тук май съм единствена(от Хасково).Аз съм на 24г и съм студентка. Започнах да гледам сериала през септември и се зарибих много.Форума го посещавам отдавна но скоро се регистрирах.Опитвам се да зарибя и други хора обаче е трудно нали се сещате като незнаеш за какво става въпрос worthy.gif но те губят.Всички сте супер,а на пловдивчани да им завидиш чак biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
mary_kate
hi Аз съм Сиска на 13,от Шумен съм.Мн ме кефи тоя сериял,изгледах всички серии досега излезли за 2 дни biggrin2.gif Надявам се да има и др хора от Шумен smile.gif
Buhti4ka
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 2 2005, 04:10 PM) *

Споко Хрис и аз съм от варна biggrin.gif така фенчетата на ОТН във форума ставаме 2чки

И аз съм от Варна момичета mrgreen[1].gif Казвам се Елица, на 19 години съм. Уча в икономическия университет и ми предстоят доста изпити, така че не знам кога ще успея да гледам втория сезон на ОТН sad.gif
FiGhT4iT
Емиии....... явно с мене хорицата от София стават +1.Казвам се Алекс и съм на 18.По OTH се зарибих слу4айно.Голям фен съм на баскета(както пове4ето от Сф) и като видях 4е става дума за тоя спорт и направоооо........ 20.gif
eL
QUOTE(Buhti4ka @ Jan 1 2006, 05:09 PM) *

И аз съм от Варна момичета mrgreen[1].gif Казвам се Елица, на 19 години съм. Уча в икономическия университет и ми предстоят доста изпити, така че не знам кога ще успея да гледам втория сезон на ОТН sad.gif

Супер!! 4.gif Ето още едно морско чедо happy.gif Много ми е приятно да се запознаем Адашке mrgreen[1].gif
Успех на изпитите ... Аз лично мн. си съчувствам , че няма да можеш да гледаш ОТН shocking.gif ... но след като ти минат важните неща и се поуспокоиш се захващай със сериала ... няма да съжеляваш worthy.gif biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.