Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
ludoto_tedi
Ей имам си адашка тук Zaio добре дошла biggrin.gif сега ще ни викат Теди 1 и Теди 2 ама трябва с тебе да се отучним коя коя е да не стават гафове tongue.gif хихи
Estell
[size=4]
Здравейте! Аз съм Боряна от Русе на 17 години. Страшно много се зарибих по сериалчето и нямам търпение да започне четвъртия сезон!
Радвам се, че ще има с кого да обсъждам ОТН, защото никой от приятелите ми не обращта внимание на всичко, което разказвам за него. smile.gif
Lex
    ~ Име: Александър
    ~ Възраст: 19
    ~ Местожителство: гр. Русе
    ~ E-Mail: ----
    ~ Снимка: #1
    ~ Фен на OTH от: 1-2 месеца, отдавна бях чувал за сериала, но си помислих, че е поредната тъпа сапунка wink.gif Хубаво, че беше iFo да ме зариби 10.gif
QUOTE(Estell @ Jun 7 2006, 00:06) *

Здравейте! Аз съм Боряна от Русе на 17 години. Страшно много се зарибих по сериалчето и нямам търпение да започне четвъртия сезон!
Радвам се, че ще има с кого да обсъждам ОТН, защото никой от приятелите ми не обращта внимание на всичко, което разказвам за него. smile.gif

Ало, съгражданиче 10.gif
nikola
здравейте за първи път влизам в форума OTH.Реших да видя за какво става дума в този сериал и всъщност го гледам от 2 дена и съм на 15 епизод,страшно много ми хареса,така че и аз се присъединявам към OTH обществото. smile.gif
Reni
Здрасти сладурковци! Радвам се че има толкова много фенове в БГ 4.gif още преди да е тръгнал дори по тв(за което не се радвам особено, че ще го пускат по БНТ).... Както и да е...
Мирена, но ми викат Рени. Приятно ми е. От известно време влизам във форума и научих доста интересни нещича + снимчици за душата и какво ли не, просто ме мързеше малко да се регистрирам, признавам си без бой 15.gif
Devil^Rose^^
Новата партида свежи попълнения 4potrivam[1].gif.... happy.gif
Добре дошли ! wink.gif
ThePinkDuck
Муахахаха, права си Нинче, свежа мръвка! Ама Рени, Никола, дайте някакво инфо за себе си! mrgreen[1].gif
{LoNeLy_GiRL}
Дайте от тук да започна 10.gif Така...гледам ОТХ от доста време,има 3 месеца със сигурност.Изгледала съм всички серии до сега и именно от този форум научих,че ще има 4-ти сезон,което изключително много ме радва.От самото начало се запалих по филма,реших да потърся малко снимки и графики на героите и ето,че попаднах на българския фен сайт.Допреди месец от него научих за този форум,но не се регистрирах веднага,реших като за начало само да чета и да добия представа за всичко тук!Та...чак сега реших да започна да го посещавам като хората.Само трябва да ми минат изпитите и ставам сериозен посетител. happy.gif Името ми е Нели и съм от гр.Пловдив,на 14 години! smile.gif
Valeto
QUOTE({LoNeLy_GiRL} @ Jun 11 2006, 15:43) *

Дайте от тук да започна 10.gif Така...гледам ОТХ от доста време,има 3 месеца със сигурност.Изгледала съм всички серии до сега и именно от този форум научих,че ще има 4-ти сезон,което изключително много ме радва.От самото начало се запалих по филма,реших да потърся малко снимки и графики на героите и ето,че попаднах на българския фен сайт.Допреди месец от него научих за този форум,но не се регистрирах веднага,реших като за начало само да чета и да добия представа за всичко тук!Та...чак сега реших да започна да го посещавам като хората.Само трябва да ми минат изпитите и ставам сериозен посетител. happy.gif Името ми е Нели и съм от гр.Пловдив,на 14 години! smile.gif

Нели, добре дошла! biggrin2.gif Време беше да се регистрираш тук! 4.gif
Jordan
Хеййй, здравейте на всички новорегистрирани ОТН фенчета. Надявам се при нас да ви хареса. Общо взето тук е весело 4.gif
{LoNeLy_GiRL}
QUOTE(Valeto @ Jun 11 2006, 18:42) *

QUOTE({LoNeLy_GiRL} @ Jun 11 2006, 15:43) *

Нели, добре дошла! biggrin2.gif Време беше да се регистрираш тук! 4.gif

Нямаше начин,Валке,знаеш колко много харесвам сериала! 4.gif

П.П.Със сигурност ще ми хареса тук,то вече ми е харесало. happy.gif
lovely
Здравейте, днес успях най-сетне да се регистрирам и много се радвам! Голяма фенка съм на One Tree Hill! Загледах се случайно в него докато чаках да излезе серия на The O.C., но се убедих че определено OTH си струва повече!
Това е...сега чакам и аз 4-ти сезон , за който следях дали ще се снима в този форум! Радвам се ,че сега ще мога и аз да споделям по нещо за любимия сериал ! Надявам се да се сприятелим !!!
Devil^Rose^^
Здравей lovely smile.gif Нещо повече за себе си ще ни кажеш ли като например име, години от каде си
lovely
Да, разбира се....Казвам се Яна, от София съм и съм на 21 ! smile.gif
CheerFuL-F
здр.всички казвам се цвети и съм на 13 години от софия
ThePinkDuck
Муахахахха софиянци почваме да се множим! Добре дошли всичкииииии.... mrgreen[1].gif
OTH_fenka
Добре дошли на всички. Колкото повече толкова по-добре. wink.gif
BledPoet
1.gif EEE SUPER още хора от София 4.gif 4.gif 4.gif
Reni
QUOTE(Jordan @ Jun 11 2006, 22:17) *

Хеййй, здравейте на всички новорегистрирани ОТН фенчета. Надявам се при нас да ви хареса. Общо взето тук е весело 4.gif

така е... доста приятно местенце! Аз съм едно дяволче от Стара Загора 15.gif nice to meet u guys!
Bebssii
Ммм здравейте smile.gif аз съм Милена, попринцип съм от Плевен , но от няколко години живея в София smile.gif На 16 години съм.За One Tree Hill ми каза един приятел , и за няколко дена това филмче стана част от живота ми..това е първия пост който пиша тук и се надявам занапред този форум да ми донесе много щастлижи моменти smile.gif приятен ден на всички rolleyes.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Bebssii @ Jun 14 2006, 14:13) *

Ммм здравейте smile.gif аз съм Милена, попринцип съм от Плевен , но от няколко години живея в София smile.gif На 16 години съм.За One Tree Hill ми каза един приятел , и за няколко дена това филмче стана част от живота ми..това е първия пост който пиша тук и се надявам занапред този форум да ми донесе много щастливи моменти smile.gif приятен ден на всички rolleyes.gif

Ей тва е пост за пример! 4.gif
Всичко си е написало момичето - име, години, град и най-вече - на КИРИЛИЦААА. worthy.gif

Добре дошла, Милена. happy.gif
GaRgAmElKa
2hi[1].gif еи сладури добре дошли на вси4ки и от мен!!!еи аз днес правя един месец от както сам вав форум4ето!!!да знаете 4е вси4ки тук сте страшни wub.gif wub.gif wub.gif
CrAzY_AbOuT_OTH^^
QUOTE(GaRgAmElKa @ Jun 14 2006, 19:58) *

2hi[1].gif еи сладури добре дошли на вси4ки и от мен!!!еи аз днес правя един месец от както сам вав форум4ето!!!да знаете 4е вси4ки тук сте страшни wub.gif wub.gif wub.gif

Честит ти месец мило....с малко закъснение blush.gif blush.gif Добре дошли на абсолутно всички след мен 10.gif 10.gif а на тези преди мен блегодаря за гостоприемството happy.gif happy.gif
Jordan
Хеййййй, welcome на всички. Аз пък празнувам 865-тия си постfun.gif
ludoto_tedi
хей семейството на ОТХ феновете много се множи много се радвам....хихих добре дошли на всички аз септември ще правя година откакто съм тука при вас .страхотни сте ей smile.gif обичкам ви всички !!!!
ogata
Аз по-принцип не съм фен на сериалите - но ме радва факта че се събираме повече хора в форума - добре дошли всички в семейството smile.gif
GaRgAmElKa
Jordan ахахах аз пак пи6а 105 си пост избиват ме компекси! а да и аз мерси на вси4ки тук мн мн ви лофффф wub.gif
girlpower
Здравейте на всички тук! Казвам се Деси и съм от София. На 17 години (почти). За One Tree Hill разбрах от приятелка от един друг форум за други неща. wink.gif Всъщност тя ме зариби с едни клипчета от сериала, които май са правени от вас. И така попаднах преди една седмица на форума, когато и започнах да го гледам и едва се сдържах да чета преди да съм изгледала и трите епизода. Сега разказвам и на други познати и всеки, който е започнал да го гледа, не може да спре. 121[1].gif
CrAzY_AbOuT_OTH^^
QUOTE(girlpower @ Jun 17 2006, 16:15) *

Здравейте на всички тук! Казвам се Деси и съм от София. На 17 години (почти). За One Tree Hill разбрах от приятелка от един друг форум за други неща. wink.gif Всъщност тя ме зариби с едни клипчета от сериала, които май са правени от вас. И така попаднах преди една седмица на форума, когато и започнах да го гледам и едва се сдържах да чета преди да съм изгледала и трите епизода. Сега разказвам и на други познати и всеки, който е започнал да го гледа, не може да спре. 121[1].gif

Ейй Деси здрасти от мен biggrin2.gif biggrin2.gif 2hi[1].gif 2hi[1].gif
Така е от ОТХ няма излекуване Добре дошла още веднъж........ welcomeani.gif
natoto
Здрасти и от мен.Аз от доста време съм регистрирана ама чак сега пиша тук.Казвам се Наталия приятелите ми ми викат Нато biggrin.gif От София на 16 години съм.Много ми е приятно тук и откривам много интересни работи околи сериала и гледам се Готини хорица biggrin.gif Чао от мен за сега и една голяма bigarmhug.gif за всичкиии biggrin.gif
Menna
QUOTE(ogata @ Jun 16 2006, 16:42) *

Аз по-принцип не съм фен на сериалите - но ме радва факта че се събираме повече хора в форума - добре дошли всички в семейството smile.gif

Хубав отзив! 4.gif

Добре дошли на Деси,Милена и Нато(sorry,ако съм пропуснала някой друг)! bigarmhug.gif Have fun here! biggrin2.gif
ПС:Щях да пропусна...Едно голямо честито на Jordan за 865-тия му пост(който вече е отдавна в историята blush.gif ,но трябва да се отбележи)
4.gif
ludoto_tedi
Добре дошли на всички!!!Ние тук сме голяма отбор радваме се че имаме и нови попълнения smile.gif
emi
ЗДР.КАЗВАМСЕ ЕМИЛИЯ НА 20 СЪМ ОТ ВАРНА ХАРЕСВАМ СЕРИАЛА РАДВАМ се 4е има и други които го харесват smile.gifлек ден от мен и пове4е усмивки smile.gif) wink.gif
Menna
Привет,Еми! welcomeani.gif
Надявам се да пишеш по-често тук. biggrin2.gif
born_4_you
Здравейте! Казвам се Теодора, на 15 години съм и съм от Пловдив.
Обожавам One Tree Hill и всичко свързано с него. За мен този сериал се е превърнал в нещо като втори свят , в който живея и без който не мога...някак си преживявам всичко с героите.
Радвам се, че най-накрая се реших да пиша и да стана част от най-верните фенове на филма smile.gif
mimorana
Ами здрасти...казвам се Мария и сьм от Добрич.В на6ия град сь6то има много зарибени по сериал4ето.Обожавам го... worthy.gif Зарибих брат си,а той своите сьученици и приятели и т.н. biggrin2.gif 10.gif 4.gif 1.gif
Adriana^
здражеите на всички smile.gif Аз съм Юлия и се присъединявам към феновете от софия. Айде да си направим фен среща smile.gif
BlaCk~RoSe~
[i]Здр и от мен аз се казвам Марти и съм от Пловдив 25 страници не ми се четяха само видях на първата че лудото_мими учи в английската-и аз съм там wink.gif 8 клас-вече 9 де
unbridled`girl
Здравейте и от мен 10.gif казвам се Александрина и съм от Ст. Загора...на 16 години съм.... вече 10 клас уча в Тг и така.... ммм принципно и аз не съм чела много ,но знам че със сигурност се познавам с ludoto_tedi.Това е за мен....някой ако се интересува да пита... хиХИхи wacko.gif
DaniEl
Хай на всички 2hi[1].gif Аз също съм от Пловдив и съм голям фен на сериала.Много се зарадвах като видях фен сайта.Доскоро си мислих,че аз съм единствения фен на този сериал,но за щастие се оказа,че не съм.Гледах го за първи път преди 1ин месец,до сега съм го гледал 3 пъти и ще започвам 4тия.Много обичам сериала,и силно се надявам да ме приемете в клуба 2bye[1].gif
^Electra^
Здравейте 2hi[1].gif !Казвам се Маги и съм на 16 години,от Пловдив!Уча в ЕГ-то вече 10-ти клас 10.gif Много съм щастлива,че любимият ми сериал си има място,където феновете обменят инфо и се събират!Ще се радвам да ме приемете в голямото отх family:)aa пропуснах да кажа,че съм заклет Брукас фен wub.gif
Nasi
Здравейте всички!!! Със сигурност тук ще си прекарате добре!!! 4.gif 4.gif 4.gif
ludoto_tedi
хихихихи ето я и моята приятелка unbridled`girl .Няма да ти се караме мн tongue.gif мила пиши повече тука няма да съжаляваш!!!!
lemmy
хей хора аз съм Дес на 16 по4ти на 17 от София съм и у4а в 14-то СОУ наистина ще ми е много приятно да споделям мнението си за серяла и си4ко свързано с вас защото съм сигурна 4е вие сте хипер пе4ени хора дано тук намеря и приятели biggrin2.gif
ThePinkDuck
Муахахахах !!! Добре дошли на всички! Хих софиянци ставаме все повече, като зайци в размножителен период! mrgreen[1].gif
unbridled`girl
ludoto_tedi миличка опитвам се да се вместя в картинката тук ммм дано успея хихихих biggrin2.gif абе мила кога ще пиям кафенце ние се забравихме душичке златка 10.gif

Ам от тук кои са от Ст. Загора ? интересно ми е ,а не ми се 4етът 25 страници.... за сега само от Пловдив и СОфия май сам видяла хора biggrin.gif еее и естествено Тедка {{}}} Ама само ние ли сме?
PlaMeN VolleY
Здравейте! Казвам се Пламен и съм от Пловдив! Много ми харесва сериала, супер е и всички са страхотни! 4.gif
Pra Sonhar
Hi! Аз се казвам Цветелина и от скоро знам, че изобщо има такъв сериал One Tree Hill, но вече гледах 1 сезон и адски мн ме изкефи. Надявам се тук да намеря приятели, който също харесват това сериалче. Е това е от мен. biggrin2.gif
Lucky Me_{}
Здравейте на всички и от мен smile.gif Аз съм Жени, от София, 10ти клас в 73то СОУ. Гледам One Tree Hill от съвсем скоро(малко преди да започне ваканцията може би), но вече почти изгледах и трети сезон и се чувствам просто...хм...пристрастена rolleyes.gif Сигурна съм, че разбирате какво искам да кажа, а също и че ще ми е много приятно в това форумче smile.gif
Devil^Rose^^
Ехе нова вълна на фенчета biggrin2.gif
welcomeani.gif и от мен на всички, със сигорност ще си прекарате добре времето тук wink.gif
Сега сякаш е заразно и няколко мои съученици са се зарибили. Фенове множим се с всеки ден 4potrivam[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.