Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
BAUAR
Ами баш ми е драго .. Трифон се казвам на 23 от Пловдив :-) 10.gif
MAXXX
QUOTE(Valeto @ May 6 2006, 13:33) *

Здравейте! smile.gif
Аз съм Валя от Варна, на 17 години. Преди месец, може би, гледах за първи път One Tree Hill и страшно много се зарибих и така за месец успях да изгледам почти целия сериал (сега съм към края на трети сезон) 3.gif .
Харесва ми това форумче и се радвам, че има толкова много фенове на този сериал и ще има с кого да си коментираме! 4.gif

ООо с теб имам странното предчувствие че се познавам 15.gif
Hellow Валентинке 10.gif
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Ами аз съм си Герито smile.gif на 16г. от Асеновград!?!Толкова съм зарибена по ОТХ че всички ми казват че съм развила мания към сериала.....ами май е така biggrin2.gif (е не чак мания).Сега като тръпнем в навечерието на момента в който ще разберем съдбата на нашето сериалче ми е мн скучно и си пускам любимите серийки отново и отново но откакто скоро се включих в форума не ми е чак толкова скучно... biggrin2.gif Ако има желаещи за лафче само да кажат....Надявам се новаците да сме добре дошли smile.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(CrAzY_AbOuT_OTH^^ @ May 12 2006, 17:49) *

....Надявам се новаците да сме добре дошли smile.gif

Новаците ги ядем на закуска 8_5_7.gif
Добре дошла happy.gif , гледам си в напреднал стадии зарибяване/вманиачаване 10.gif Тъкмо на правилното място си biggrin2.gif
welcomeani.gif и на останалите новаци ... дано има малко за обяд и вечеря .. oops.gif
CrAzY_AbOuT_OTH^^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ May 12 2006, 19:06) *

QUOTE(CrAzY_AbOuT_OTH^^ @ May 12 2006, 17:49) *

....Надявам се новаците да сме добре дошли smile.gif

Новаците ги ядем на закуска 8_5_7.gif
Добре дошла happy.gif , гледам си в напреднал стадии зарибяване/вманиачаване 10.gif Тъкмо на правилното място си biggrin2.gif
welcomeani.gif и на останалите новаци ... дано има малко за обяд и вечеря .. oops.gif

biggrin2.gif Мерси за топлото посрещане специално аз съм поласкана biggrin.gif
Valeto
QUOTE(MAXXX @ May 12 2006, 01:22) *

QUOTE(Valeto @ May 6 2006, 13:33) *

Здравейте! smile.gif
Аз съм Валя от Варна, на 17 години. Преди месец, може би, гледах за първи път One Tree Hill и страшно много се зарибих и така за месец успях да изгледам почти целия сериал (сега съм към края на трети сезон) 3.gif .
Харесва ми това форумче и се радвам, че има толкова много фенове на този сериал и ще има с кого да си коментираме! 4.gif

ООо с теб имам странното предчувствие че се познавам 15.gif
Hellow Валентинке 10.gif

Само така ти се струва! 9.gif 10.gif
Хилоу и на теб, Владко, от ОTH форума! worthy.gif biggrin2.gif
etIto
hi на всички казвам се Мариета но всичките ми fr ми казват Ети а се надявам и с вас да станем такива покраи OTH и аз сам от малцинството от софия.Скоро намерих този фарум и поздравявам саздателите му, но вапреки това вече оспях да ядосам накои хора и искам пак да им се извиня-ИЗВИНЯВАЙ ТЕ!!! blush.gif
Lolipop
Здрасти,на колко години си и от кое училище си?
Menna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ May 12 2006, 19:06) *

дано има малко за обяд и вечеря .. oops.gif

Колко си ненаситна! ohmy.gif Тц тц....поне остави малко и за нас. 15.gif

Юпиии,още едно софиянче! banana.gif
Още държим фрона тука,нищо че "централата" е в Пловдив! 18.gif

welcomeani.gif на Ети и Гери!
Baba_Qga^
Здравейте на всички и от мен. От известно време следя форума, но реших да изгледам всички серии до сега и тогава да се рагна. Иначе се казвам Симона и се включвам към отбора на Пловдив и на Английската wink.gif . Надявам се да намеря добри приятели тук, с които да си лафим за тоя невероятен сериал biggrin2.gif
RoXXy_
ех тая английска бе... laugh.gif
etIto
мерси за топлото посрещате ми на 16 сам от бижшият строителен техникум(вече гимназия напредваме и ние) happy.gif
OTH_fenka
QUOTE(etIto @ May 14 2006, 15:22) *

hi на всички казвам се Мариета но всичките ми fr ми казват Ети а се надявам и с вас да станем такива покраи OTH и аз сам от малцинството от софия.Скоро намерих този фарум и поздравявам саздателите му, но вапреки това вече оспях да ядосам накои хора и искам пак да им се извиня-ИЗВИНЯВАЙ ТЕ!!! blush.gif

О една адашка не мога да повярввам. 3.gif Прятно ми е да се запознаем. wink.gif
etIto
е даже и адашка си намерих и на мен ми е приятно да се запознаем
vLIubEnI4KoVNaThaN
даммм и аз съм новичко бая време само се рових из форума ся се престраших да се регна казвам се хрис на 16 сам емммммммм май тва е коет е за мени за ся де unsure.gif
lyubenski
Hi !!! Казвам се Любо и както моите приятели непрекъсното натякват съм "TV maniac" , т.к. следя прекалено много сериали и много говоря за сериали и т.н. По принцип живея в София , но съм родом от Панагюрище. В София съм от 7 години !!! Уча ССС във ВИАС и нямам много свободно време но винаги намирам време за сериали . smile.gif От известн време следя форома и ми харесва има готини хора smile.gif Ами това е накратко !!! smile.gif

P.S.Обожавам да пътувам на стоп с приятели из БГ ей така за шоуто, но това е друга тема smile.gif
cool_girl
hi!znaete li dali 6te ima 4ti sezon?
ludoto_mimi
QUOTE(cool_girl @ May 18 2006, 12:27) *

hi!znaete li dali 6te ima 4ti sezon?

Първо прочети Правилата на форума! Определено ще ти от полза, защото наруши поне няколко с този пост! Мисля, че няма да е лошо и да прочетеш и да научиш най-важното, което го пише най-отгоре на страницата, ама кой да гледа:
excl.gif Моля, всички потребители да се запознаят с правилата на форума и да ги спазват. Писането на кирилица е задължително, не слагайте прекалено големи подписи, преди да пишете нещо, проверете дали вече няма такава тема!
Също така нямаше да е лошо да погледнеш малко по-надолу и щеше да видиш много теми, като поне в една щеше да намериш отговора, но разбира се трябваше да пишеш в първата, която ти попадне! mad.gif
cool_girl
опс извинявай няма да се повтори unsure.gif
ludoto_mimi
Извинена си. Не съм чак толкова злобна колкото изглеждам. smile.gif Айде сега се представи, за да няма излишни постове. happy.gif
XoCe
Здравейте на всички... Чак сега се регистрирах във форума макар че го следя почти от началото... Искам да изкажа неизказаните си благодарности към хора като лудото мими и аздеаз(съжалявам че е на кирилица biggrin2.gif ) защото благодарение на тях успях да гледам този страхотен сериал/а и на доброто им владеене на английски език и правенето на субтитри като се замисля/... Тъйде незнам до каква степен е ценно моето мнение за вас, но ви уверявам че винаги сте имали своите скрити фенове като мен ( не такива които само да недоволстват и да питат кога ще има субтитри - визирам идиоти от Юнаците) и скритичко се надявам вие да преведете за нас недъгавите познавачи н а езици и 4ти сезон...

Както и да е след горните слъзливи истории мисля е време да се представа - казвам се Киро от София, на 17 съм ,надявам се да срещна тук забавни хора(макар и пристрастени като мен към този сериал) и с нескрито задоволство признавам че любимец ми е Нейт още от първи сезон(начи не му отиваше изобщо лошото момче личеше си че е най-добрия)
Кийп Дъ Гуд Варк biggrin.gif 4.gif
ludoto_mimi
Здрасти и добре дошъл. 57.gif
Nasi
Добре дошли

и с нескрито задоволство признавам че любимец ми е Нейт още от първи сезон(начи не му отиваше изобщо лошото момче личеше си че е най-добрия)

worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif точно така 4.gif
cool_girl
аз съм Мони и съм голяма фенка на сериалчето! smile.gif
dimension
Здравейте на всички!аз съм Вики от София на 14г. съм и се запалих много по сериала! biggrin.gif изгледъх го целия на куп за има-няма 1 месец!сега съм ужасена от мисълта че трябва да чакам за 4тия сезон ,но се надявам да намеря утеха в този форум, все пак като гледам не съм само аз пристрастена към сериала! blush.gif надявам се да срешна приятни хора!
ludoto_mimi
Зрасти, Вики, добре дошла и да ти кажа, че аватарът и подписът ти са супер. 4.gif
GaRgAmElKa
ми...здравеите и от мен казвам се гергана и аз сам на 16 години!!! 10.gif мн ме кефите вси4ки в тоя форум! аз са6то мн се зарибих по този як сериал 4.gif и с нетарпение о4аквам 4-сезон biggrin2.gif
fresh_girl
Здавейтееейййй 10.gif 10.gif 10.gif
Аз сам Снежка и сам на 14...си4ко тук е супер(имам в предвид форума)мн яки хора и инфото което полу4авам тук е безценно.Ли4но аз каквото и да про4ета веднага го распространявам и така дори и пове4ето ми френдове да не посещават форума разбиратт абсолютно вси4ко.И аз искам да кажа едно огромноооооооооооооо "МЕРСИ" на вси4ки,който се наемат с правенето на суб....Супер сте! 4.gif
Мн се кефя на си4ки ви и на най-якия серял в света ONe Tree HiLL
wub.gif Целувкиии wub.gif
iDeM oT SeLo
Здравейте аз съм Христо 19 години smile.gif приятно ми е да се запознаеме и да имаме такава хубава тема за разговор като този сериал smile.gif
ludoto_tedi
здравейте на новодошлите аз лично много се радвам че феновете на ОTH ставаме все повече и повече със всеки изминал ден много целувки от мен обичам ви нали си го знаете {} tongue.gif
gergana
Здравейте и от мен.Аз съм нова,но от одавна гледам това прекрасно сериялче.Както всички вас бих искала да се спреятеля с вас, ако не с всички то поне с повечето.Аз се казвам Гергана и съм от Пловдив. На 15години.Ако някой от вас иска да ми пише да ми пише на емайла:gergana91@abv.bg,защото не винаги ще мога да влизам в прекрасния сайт(предстоят ми изпити).Бих се радвала ако ми пишете smile.gif
trance4ever
Здравейте всички smile.gif Казвам се Симеон и съм от Варна. На 15 години и мога да кажа само едно - за 3 дни успях да изгледам целия първи сезон и половината от втори и мога кажа, че е с класи над The O.C.
Сериала е супер.
Brukas
Здравейте на всички! smile.gif Аз съм нова и се надявам да срещна много нови и страхотни приятели тук! 4.gif От тук съм чувала много хубави неща за Севдалина от моята приятелка Жени!
RoXXy_
еми здравейте на всички нови хора...радвайте се на сериала smile.gif ....и на слънцето вънка wink.gif

e kak така...ей сега изгря слънцето biggrin1.gif
ludoto_mimi
QUOTE(RoXXy_ @ May 27 2006, 18:47) *

еми здравейте на всички нови хора...радвайте се на сериала smile.gif ....и на слънцето вънка wink.gif

При мен нещо има облаци и духа вятър... 1sad[1].gif

Уелкъм пийпъл.
Bitter Truth
Здравейте и от мен. 2hi[1].gif Казвам се Гери и съм от Пловдив.От доста време посещавам форума, но чак сега се регистрирах.Аз също като вас съм голяма фенка на филма 2thum[1].gif и много се радвам, че сега има с кой да го коментирам. go_team.gif
love_Nathan
здрасти на всички фенове на наи-якия сериал.
аз разбрах скоро за този сериал но ми трябваха точно две седмици за да изгледам и 3-те сезона и сега не знам как ще дочакам началото на четвъртия-чак септември.
това е наистина стархотан сериал и човек става страшно пристрастен към него.аз определено много му се кефя и страшно се радвам и на готиния форум.
иначе съм от варна на 17 и наи важното оби4ам ОХТ
fresh_girl
QUOTE(love_Nathan @ May 28 2006, 15:56) *

оби4ам ОХТ

Всички обичаме ОТХ 10.gif
lesianda
Здр и от мене smile.gif
Аз съм Жени от Шумен. smile.gif както е ясно на всички мн обичам ОТХ и се надявам че тук ще се запозная с мн нови негови фенове wink.gif
Zaio
Здравейте всички казвам се Теди и съм от Варна.Въпреки, че отдавна минах тийнейджърската възраст(на 26 години съм) OTH ми стана любим.Защото за пръв път ми се случи да гледам сериал който ще ме накара да плача, да се смея и до така степен да се вманияча, че да си мисля постоянно за него, особенно след последната серия на 3 сезон. Радвам се, че има хора които също като мен го харесват и с нетърпение чакат 4 сезон защото 3 свърши ужасяващо shocking.gif
orhideya
Добре дошли на всички фенове!
BledPoet
smile.gif Споко Zaio и аз съм дъртанян(23), ама не ми пречи, защото ОНТ е много класен сериал, можеби най-добрият, които съм гледал. А за вманиячаване worthy.gif не искам да говоря, щом почнах редовно да следя форума и да пиша в него.... 15.gif
ludoto_mimi
Haha, Теди, якото зайче си имаш. 18.gif 10.gif Уелкъм. 57.gif
Menna
Привет на новите фенове! 10.gif
Теди,радвам се че се присъедини,защото и аз съм от по-големите тук. blush: biggrin2.gif
Zaio
A аз се радвам, че толкова радушно посрещате всички нови в този форум който бтв.е супер. Наистина толкова пълна информация толкова снимки и толкова различни неща свързани с този сериал едва ли има другаде 4.gif
}l{op}l{u
хм...Ето ме и мен smile.gif Казвам се Жоро и сам от София.Несам чак толкова голям фен,защото напоследак нямам никакво време,иначе ако намеря изглеждам по 1-2 епизода smile.gifЗа филма - жесток е smile.gif Много добре измислен и актуален. smile.gifsmile.gifsmile.gif
hilarie
Здравейте,аз съм ново,много се радвам,че се регистрирах,за да мога да обсъждам любимия си сериал със също толкова запалени фенове ^^
eL
Здравейте на всички нови попълнения biggrin2.gif Теди, Жоро и Деси
Теди - ихаааа морско чадо на хоризонта bounce.gif , не съм само аз варненката във форума banana.gif
Деси ти откъде си ? rolleyes.gif
hilarie
От Враца ermm.gif
А колко ти завиждам,че си от Варна,лятото съм там винаги на море biggrin2.gif
^Mim0zKa^
Ейй....здрасти на вси4ки нови 4еда..морски и не 4ак толкова морски smile.gifДобре до6ли сладури smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.