Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Приятели на One Tree Hill ...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Jack Bauer
Дайте някви ICQta да си початим малко smile.gif 4.gif
april^^
Ей хора,тая събота съм на прослушване за групичка и...не че е кой знае кво ама...да стискате палци 18.gif Разчитам на вас wink.gif biggrin.gif
Това леко не е за темата ама... blush.gifше ми го простите 10.gif
ludoto_mimi
Ще стискаме! Даже и на краката. biggrin2.gif 4.gif
fresh_girl
Страфейтееееейтейййй 57.gif
Супер сте,мн се кефя и на вас и на One tree hill-т'ва е най-великия сериял в светааааа 10.gif Казвам се Снежка,приятно ми е,от Етр. сам...гледам,че няма никой май вав форума от тук,нууууу...при нас има адски мн фенове на серияла.Скоро ми хрумна идеята да пиша на BTV и да им предложа ОТН за ефира,ну нещо нямам отговор.Или им е невазможно,или нямат интерес...емчи т'ва е 1 (4).gif
fresh_girl90
здравейте фенове много се кефя на тоя форум ще се радвам да се запозная и с други фенове и фенки на филма biggrin.gif абе които има време да ми пише штото аз сум една голяма и луда.......фенка 3.gif
ако някой иска да се запознаем и да си попишем може да ме потърси и в Skype-fresh_girl90
ще се радвам да си намеря нови приятели smile.gif целувки на всички 1236.gif аиде и да пишете

QUOTE(<Radost> @ Mar 28 2006, 08:36 PM) *

Ами и на мен ми е приятно да се запознаем, аз съм Радост и съм от Пловдив.Много се кефя на тва сериалче.За една седмица през грипната ваканция успях да изгледам 2 и 3 сезон.Просто е страхотен и постоянно го препоръчвам на моите приятели.Има ли някой от вас от Руската в Пловдив?

еиии ми аз съм от руската и съм 9-ти клас с немски wink.gif много ще ми е приятно да се запоэнаем и да си поговорим ако имаш Skype ми пиши там със същия ник съм ако не и тук става много ми е приятно да се запознаем smile.gif
solenka
QUOTE(kisssi` @ Apr 6 2006, 09:51 AM) *

solenka а кой клас си там?Щот иам един приятел който сега е последна година там biggrin.gif

Ами с геодезия съм - 12 Г клас.
Devil^Rose^^
QUOTE(april^^ @ Apr 11 2006, 03:02 PM) *

Ей хора,тая събота съм на прослушване за групичка и...не че е кой знае кво ама...да стискате палци 18.gif Разчитам на вас wink.gif biggrin.gif
Това леко не е за темата ама... blush.gifше ми го простите 10.gif

С теб сме bigarmhug.gif 1095[1].gif
И welcomeani.gif на Снежка (fresh_girl90)
april^^
Мерси много и на двечките bigarmhug.gif Надявам се да си струва,че заради тва прослушване май ще изпусна срещата на форума sad.gif 1iangr[1].gif
welcomeani.gif на Снежи wink.gif
fresh_girl90
AMM забравих да се представя blush.gif аэ съм евелина на15 от пловдив уча в руската не е нужно да казвам че съм голяма фенка на сериала то всички тук сме 4.gif освен по яки сериалчета си падам по шумни и весели компании екстремни спортове и баскетвол wink.gif от мен е това эа сега поздрави на всички bigarmhug.gif biggrin.gif
Jack Bauer
Ей аз искам а пък забравих да си оставя мойте
Иначе се казвам Владо. От Смолян съм но в момента живея и работя в Пловдив. Ако имам възможност ще дойда в събота на срещата и ще се радвам да пишете по ICQ или Skype smile.gif smile.gif
sladurkata_f
3дравейте всички!мн се раздвам 4е има такава тема във форума...от мн време мисля да се регна и ето наий-накрая се ре6их.аз сам от пловдив.по4ти на 15 съм и у4а в руската.OTH_fenka ти кои клас си? smile.gif
OTH_fenka
OTH_fenka ти кои клас си?

Aми 9з с немски. Ти? Ако искаш ме потърси на skype simpatiaga_pv. Който иска да пише.
ludoto_mimi
QUOTE(OTH_fenka @ Apr 15 2006, 11:33 PM) *

OTH_fenka ти кои клас си?

Aми 9з с немски. Ти? Ако искаш ме потърси на skype simpatiaga_pv. Който иска да пише.

Ааа и аз съм 9з! ohmy.gif 3.gif

Ама в Английската. 15.gif 18.gif
fresh_girl90
хехе пък и аз съм 9з biggrin.gif и в руската 10.gif
OTH_fenka
аз съм 9з

Мале Ефа кво съвпадение. 10.gif А дали се познаваме? shocking.gif
fresh_girl90
3.gif как да не се познаваме бе Етке biggrin.gif нали и двете сме в наи лудия най-шумния и най-добрия клас по немски 18.gif 18.gif 18.gif 36_11_6[1].gif
^Mim0zKa^
Хехехе мен ме няма6е 2 седмици...и тука леко съм изпуснала последните събития но парво да кажа добре до6ли на вси4ки нови фен4етаа smile.gifСупер мн се радвам 4е се множимм smile.gif
И сега виждам 4е си имам тука дружки от Бургас 4е и то от Френската... и от ПМг smile.gifАми аз сам от Френската в 8 клас smile.gifМного 6те се радвам да се запознаем smile.gif
eL
I`m back my friends biggrin2.gif
Oхх майко ... 16.gif имам чувството че ме е нямало не 2 а 10 седмици blink.gif ... Спокойно бе хора ... не мога да се съвзема още ...
Такаа ... Мимски може и да ми се кара че ви занимавам с това ... но ще ми прости лекото отклонение от темата защото не ме е чела близо 3 седмици 4.gif тъйй ... имам мн да ви разправям но ще се огранича до споменаването на маршрута ми ... Виена (градините на Шонбрун бяха невероятни), Залзбург(къщата на Моцарт ... бляя crazy.gif , нищо особенно - 6 евро на вятъра ... като се замислиш даже и снимки не можеш да напрайш),Париж(оох Айфелова куло ... колко ми харесваш worthy.gif ... то не бяха секс шопове, Мулен Руж-ове blush.gif ... а в Лувара ми направиха впечатление 5те гарда които охраняваха онова глупаво създание Мона Лиза blink.gif аз не я гледах повече от 2 мин ... мн психиращо ми подейства unsure.gif ... а имаше някои заблудени "ценители" дето я зяпаха в тази поза 2thin[1].gif повече от 15 мин ... какво се опитваха да и разберат туй само не мога да си обясня huh.gif ) Сан Себастиан,Билбао,Барселона (Ноу Камп ... да живее Барса ... снимах се до златната топка на чичка ни Стоичков 10.gif 4.gif )Ница,Монте Карло и Венеция ( някой казват че този град е супер романтичен, красив и т.н. ... само че защо ли аз не го възприех така ? blink.gif вунеше ми през цялото време на канали ... отвсякаде води .. чудо голямо ... и тия огромни, студени сгради с олющена мазилка ... еми правете си там медените месеци .. само че мен не ме бройте 18.gif 18.gif Такаа .. стига толкова ...
другото ще го научите от снимковия материал който започнах да качвам в галерията на форума 3.gif

П.с. продължавам с домашното ... имам още 5678... теми от форума да прочета rolleyes.gif
ludoto_mimi
Добре дошъл, сладууууууууууууууууррррррррррррр! 3.gif 3.gif 3.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Menna
Хах,добре дошла. bigarmhug.gif Отдавна не съм ти се радвала на постове и този го прочетох с голямо удоволствие! biggrin2.gif biggrin2.gif Браво на теб,на живот си го ударила.Поне кажи да знаем,има ли по-хубави от българските мъже? rolleyes.gif 18.gif 18.gif 18.gif

ПС:Мими,колко си любвеобилна,хихихи 10.gif
OTH_fenka
Добре дощла.
(градините на Шонбрун бяха невероятни),
Аз бях там мналото лято наистина е хубаво. 3.gif
^Mim0zKa^
Аааааа Елинце мили4ка о6те веднаж добре до6лас мила smile.gifХахаха абе като гледам да ти кажа ти май си ходила на са6тите места кадето и аз...само разликата е 4е си трагнала малко след мене smile.gifМене ли4но много ми харесаха местата хаха smile.gifЗа Мона Лизата си права... има6е некакви 4и4ковци които седяха доста далго време и не мардаха ...така и не разбрах какво то4но гледат...аз дори 2 мин не направих хаха smile.gifГлобата ако я снима6 бе6е 300 евро ама те на6те я снимаха...българска му рабута smile.gifЛувара.....хей,хей тва е не6то наистина огромно....аз леко се позагубих...добре 4е даскалката ми не разбра smile.gifВерона пак се снимах ..пипнала гардата на Жулиета...хаха в ка6татат кадето има стение целите облепени със любовни послания smile.gifА Венеция..бе6е хубаво,гондолите са яки4ки ..и мен ли4но не ми намирисва6е smile.gifПло6тадът с гълъбите е много готинко...стига да не ти се изтропа някое отгоре...(изтропа=изака)...хахах далга история ,имам много снимки и 6те ви показвам smile.gif
Ами това е б6то взето....Мимето дано не се кара ама като гледам го раздава на оби4 сега smile.gif
narya_f
Здравейте! Казвам се Петя и съм от Добрич, на 19 год. съм, запо4нах да следя филм4ето от на4алото на тази година,малко късни4ко,но пък изгледах сериите за около две седмици, и както много други тотално се зарибих, и ето ве4е на края на 3-ти сезон, с надеждата да не е последени, се ре6их да се включа във форума, заклет фен съм на Leyton, много си ги оби4ам двамата, ужасно са сладки заедно. Ина4е се интересувам от кино и музика. Еми това е общо взето, Go Leyton!!! biggrin2.gif 4.gif
april^^
Yeahh,още едно Лейтънче в клуба bigarmhug.gif Добре дошла,Петя welcomeani.gif
_HriS_TinA_
2hi[1].gif Хей, Хей Петя ... 11.gif аз съ6то много оважавам Лейтън феновете така 4е си имам специално отно6ение о6те от сега ... bigarmhug.gif ....надявам се да ти е весело тука wink.gif и ...welcomeani.gif
eL
Охоооуу tongue.gif Петя добре дошла и от мен. Ахха happy.gif от предните два поста не си личи мн ама П/Л фенчетата сме мъничко така че си е цяло геройство сред тази глудница от наш'те Брукас манипулиращи мозъчета 36_6_4[1].gif biggrin2.gif да останеш Лейтънче 8.gif

п.с. Първото фенче от Добрич ... СуУпер go_team.gif скоро ще плъзнем навсякъде 18.gif
пфф ама и на мене къде ми е акъла да поствам в 3 сутринта ... 16.gif 3prozqvka[1].gif
orhideya
Здравейте!аз съм Зори от Добрич и много харесвам сериала.гледам го от птък и може да се каже че една вечер не съм спала,за да гледам.много харесвам Нейли-любимата ми двойка wink.gif
^Mim0zKa^
Здравейте Петя и Зори...ха и двете сте от Добри4 wink.gifИ там ли има ве4е ОТХ фен4ета..това може само да ни радва smile.gif
MAXXX
Хелоу smile.gif
Казвам се Владо, на 22 съм и съм от Бургас, но по сега живея в София защото уча в УАСГ rolleyes.gif
ЪъъъЪъъ друго не се сещам какво да напиша biggrin2.gif
solenka
Здравей, Владо! Как е в УАСГ? И аз съм се запътила натам, но ще видим след изпитите какво ще стане. Каква специалност си?
^Mim0zKa^
Ейй о6те едно бургазлий4е smile.gifЗдрасти Владко 10.gif
`BeBSisInKaAa`
Здрасти на всички smile.gif
Казвам се Мария(Мими) на 14 съм и съм от Пловдив , виждам че има мн фенчета от Майна Сити 4.gif Което много ме радва .. smile.gif От миналата година слушам за този сериял и най-после началото на април започнах да го глеадм , за една седмица "опатках" 1ви и 2ри сезон , така де вече изгледах и 3ти smile.gif Сега сам в очакване на финалната серия и се надявам да има 4ти сезон ..
Та какво друго да кажа за себе си уча в ОМГ ( ако има някой мегеец тука да се обажда biggrin.gif )
Заправих да спомена , че сам фенка на Naley , а иначе като актьор обожавам James LAfferty 15.gif
И това е 10.gif
MAXXX
QUOTE(solenka @ Apr 29 2006, 10:28 PM) *

Здравей, Владо! Как е в УАСГ? И аз съм се запътила натам, но ще видим след изпитите какво ще стане. Каква специалност си?

Hellow, бъдеща кУлежке smile.gif
Аз със ССС-....направо ни скъсват задниците от проекти 14.gif , иначе всичко друго е ок biggrin2.gif
elexis
Ей здравейте и от мен! Аз естествено тая тема я видях едва след като вече имах няколко поста biggrin.gif biggrin2.gif Казвам се Илонка и съм на 15год. От София......За ОТХ научих от коментарите под торентите за ОС!!!И гледам там пише"Гледайте ОТХ -по-добро е от ОС" и един ден като нямах кво да правя и си изтеглих първите серии и после 4 дни не съм ставала от компютъра за да изгледам всичко....Страшно се зарибих и искам да кажа ,че филма е много по-добър от ОС( но тва е друга тема..smile.gif ) Еми това е общо взето....очаквам с нетърпение последния епизод 3.gif
Menna
Привет на Петя,Зори,Владо,Мими и Илонка..... and Have fun! 2hi[1].gif
Ние сме много добра компания. 0106[1].gif
~Bruk~
QUOTE(`BeBSisInKaAa` @ Apr 30 2006, 03:02 PM) *

Здрасти на всички smile.gif
Казвам се Мария(Мими) на 14 съм и съм от Пловдив , виждам че има мн фенчета от Майна Сити 4.gif Което много ме радва .. smile.gif От миналата година слушам за този сериял и най-после началото на април започнах да го глеадм , за една седмица "опатках" 1ви и 2ри сезон , така де вече изгледах и 3ти smile.gif Сега сам в очакване на финалната серия и се надявам да има 4ти сезон ..
Та какво друго да кажа за себе си уча в ОМГ ( ако има някой мегеец тука да се обажда biggrin.gif )
Заправих да спомена , че сам фенка на Naley , а иначе като актьор обожавам James LAfferty 15.gif
И това е 10.gif

Здрасти на всички новички rolleyes.gif Ааа Мими, аз мисля че те познавам...т.е. виждала съм те и аз съм в Мг rolleyes.gif А клас
marauder
Здравейте всички аз съм Симеон на 18 години съм, от Пловдив съм си,... уча във ПГСАГ. biggrin.gif Понеже повечето няма да се сетят кое е аджеба тва даскало ще ви открехна ... Стрителния ! Гледам One Tree Hill от зимата, когато изгледах 1 и 2 сезон сега и 3-ти а иначе ся повтарям някои серии зарди сестра ми която от скоро го гледа... Зарибих я и нея хахаха 36_6_4[1].gif направо да не повярваш 3.gif !
solenka
QUOTE(marauder @ May 2 2006, 07:21 PM) *

Здравейте всички аз съм Симеон на 18 години съм, от Пловдив съм си,... уча във ПГСАГ. biggrin.gif Понеже повечето няма да се сетят кое е аджеба тва даскало ще ви открехна ... Стрителния ! Гледам One Tree Hill от зимата, когато изгледах 1 и 2 сезон сега и 3-ти а иначе ся повтарям някои серии зарди сестра ми която от скоро го гледа... Зарибих я и нея хахаха 36_6_4[1].gif направо да не повярваш 3.gif !

Ооо, колега привет! 4.gif Кой клас си?
IceGirl
Здравейте казвам се Стелиана (на галено Стели biggrin2.gif ) От Варна съм и съм на 17 год. Голям фен съм на One Tree Hill. Отдавна следя форума, но чак сега се престраших да се обадя. Така че още един фен на Нейт и Хейлс се включва тук.
Devil^Rose^^
Добре дошла Стели happy.gif То не болеше нали biggrin2.gif ние сме добрички ... попринцип 15.gif
Весело прекарване във форума wink.gif И хубав подпис имаш 4.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ May 3 2006, 22:54) *

ние сме добрички ... попринцип 15.gif

Хахахаха така е Нин4е....хихи smile.gifЗдрасти Стели ,добре до6ла и бъди сигурна 4е тука няма да ску4ае6 smile.gif
IceGirl
Вече се чувстван по-добре. 4.gif
marauder
QUOTE(solenka @ May 3 2006, 00:20) *

Ами 11 "Б", с немски 14.gif ужас... ! А ти ? Така като гледам в твоя профил ... 12 клас скоро ше ни напускаш а !? 18.gif
snejana
хаха тука много колеги от СТ biggrin.gif
ZoReNtSe
Малеее,здравейте на всички 10.gif Казвам се Зорница и съм на 17 от Шумен...Чувствам се като паднала от Марс blink.gif ,защото съвсем наскоро научих за сериала от една приятелка и в момента направо съм се вманиачила по ОТН 3.gif Много се радвам, че има толкова много фенове и изобщо форумът е супер
orhideya
Хей,адашке добре дошла!
solenka
QUOTE(marauder @ May 4 2006, 19:04) *

Ами 11 "Б", с немски 14.gif ужас... ! А ти ? Така като гледам в твоя профил ... 12 клас скоро ше ни напускаш а !? 18.gif

Ами аз съм 12 Г. И да, съвсем скоро ви напускам, за голямо мое нещастие! sad.gif
Случайно в твоя клас да има един Александър?

Snejana, и ти ли си от СТ?
Valeto
Здравейте! smile.gif
Аз съм Валя от Варна, на 17 години. Преди месец, може би, гледах за първи път One Tree Hill и страшно много се зарибих и така за месец успях да изгледам почти целия сериал (сега съм към края на трети сезон) 3.gif .
Харесва ми това форумче и се радвам, че има толкова много фенове на този сериал и ще има с кого да си коментираме! 4.gif
IceGirl
Здравей съгражданче добре си дошла и приятно прекарване във форума. 4.gif
marauder

Ами аз съм 12 Г. И да, съвсем скоро ви напускам, за голямо мое нещастие! sad.gif
Случайно в твоя клас да има един Александър?

Не няма такъв момак при нас biggrin2.gif ! Има Александра, не и момче с такова име !? huh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.