I`m back my friends
Oхх майко ...

имам чувството че ме е нямало не 2 а 10 седмици

... Спокойно бе хора ... не мога да се съвзема още ...
Такаа ... Мимски може и да ми се кара че ви занимавам с това ... но ще ми прости лекото отклонение от темата защото не ме е чела близо 3 седмици

тъйй ... имам мн да ви разправям но ще се огранича до споменаването на маршрута ми ... Виена (градините на Шонбрун бяха невероятни), Залзбург(къщата на Моцарт ... бляя

, нищо особенно - 6 евро на вятъра ... като се замислиш даже и снимки не можеш да напрайш),Париж(оох Айфелова куло ... колко ми харесваш

... то не бяха секс шопове, Мулен Руж-ове

... а в Лувара ми направиха впечатление 5те гарда които охраняваха онова глупаво създание Мона Лиза

аз не я гледах повече от 2 мин ... мн психиращо ми подейства

... а имаше някои заблудени "ценители" дето я зяпаха в тази поза
![2thin[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2thin[1].gif)
повече от 15 мин ... какво се опитваха да и разберат туй само не мога да си обясня

) Сан Себастиан,Билбао,Барселона (Ноу Камп ... да живее Барса ... снимах се до златната топка на чичка ни Стоичков

)Ница,Монте Карло и Венеция ( някой казват че този град е супер романтичен, красив и т.н. ... само че защо ли аз не го възприех така ?

вунеше ми през цялото време на канали ... отвсякаде води .. чудо голямо ... и тия огромни, студени сгради с олющена мазилка ... еми правете си там медените месеци .. само че мен не ме бройте

Такаа .. стига толкова ...
другото ще го научите от снимковия материал който започнах да качвам в галерията на форума
П.с. продължавам с домашното ... имам още 5678... теми от форума да прочета